ViihdeTietovisatReseptitSanakirjaBlogitVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot tiistaina 4.6.2024

Näytä tiivistettynä

Father Stu

ti 04.06. klo 05.55 - 07.54 1h 59 minV film premiere

Father Stu perustuu tositarinaan nyrkkeilijästä, joka tekee elämänmuutoksen vakavan onnettomuuden jälkeen. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Jerryn ja Margen lottosalaisuusU

ti 04.06. klo 08.00 - 09.32 1h 32 minV film premiere

Jerryn ja Margen lottosalaisuus
Kun eläkkeellä oleva Jerry Selbee huomaa matemaattisen porsaanreiän Massachusettsin lotossa, hän ja hänen vaimonsa voittavat miljoonia. Mutta kun itsekäs opiskelija huijaa järjestelmää, Jerryn täytyy keksiä keino, jolla pelistä tulisi reilu kaikille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Spider-Man: No Way HomeU

ti 04.06. klo 09.35 - 11.57 2h 22 minV film premiere

Ensimmäistä kertaa Hämähäkkimiene Spider-Man-elokuvahistoriassa ystävällisen naapuruston sankarin henkilöllisyys paljastuu, ja supersankarin vastuu sotkee hänen arkielämänsä ja saattaa hänen läheisensä vaaraan. Kun Hämis pyytää Tohtori Oudon apua palauttaakseen salaisuutensa, tämän loitsu repii aukon heidän ulottuvuuteensa ja kutsuu esiin voimakkaimmat viholliset, jotka ovat koskaan taistelleet Spider-Mania vastaan eri ulottuvuuksissa. Nyt Peterin täytyy kohdata suurin haasteensa ikinä, ja se tulee muuttamaan ikiajoiksi paitsi hänen tulevaisuutensa, myös Multiversumin tulevaisuuden. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

Red RocketU

ti 04.06. klo 12.00 - 14.05 2h 5 minV film premiere

Red Rocket on synkän hauska ja humaani muotokuva ainutlaatuisesta amerikkalaisesta huijarista ja teksasilaisesta kotikaupungista, joka hädin tuskin sietää häntä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

The Green Knight

ti 04.06. klo 14.10 - 16.14 2h 4 minV film premiere

Kuningas Arthurin ja pyöreän pöydän ritarien legendaa päivittävä, eeppinen ja visuaalisesti häikäisevä The Green Knight kertoo kuninkaan siskonpojan, sisukkaan Sir Gawainin (Dev Patel) tarinan. Gawain hyväksyy haasteen lyödä mystinen, jättimäinen ja nimensä mukaisesti vihreä ritari ”The Green Knight”, pelottava kummajainen, joka tekee miehistä miehiä. Matkalla Vihreän ritarin luo Gawain joutuu taistelemaan niin henkiolentojen, jättiläisten, varkaiden kuin juonittelijoidenkin kanssa, mutta lopulta hän ymmärtää taistelevansa ritarin kunniasta ja arvostaan perheen ja koko kuningaskunnan silmissä. Dev Patelin lisäksi keskeisissä rooleissa nähdään Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris ja Barry Keoghan. Irlantilainen draamafantasia vuodelta 2021.

American Underdog

ti 04.06. klo 16.15 - 18.02 1h 47 minV film premiere

Perustuu inspiroivaan tositarinaan Kurt Warnerista (Zachary Levi), joka eteni hyllyjen täyttämisestä supermarketissa kaksinkertaiseksi NFL MVP:ksi, Super Bowl -mestariksi ja Hall of Fame -pelinrakentajaksi. Elokuva keskittyy Warnerin ainutlaatuiseen tarinaan, haastaviin vuosiin ja takaiskuihin, jotka olisivat voineet suistaa raiteiltaan hänen tavoitteensa tulla NFL- pelaajaksi. Unelmat näyttivät olevat tavoittamattomissa, mutta vaimonsa Brendan (Anna Paquin) tuella ja perheensä rohkaisemana Warner sinnittelee ja löytää voimaa näyttääkseen maailmalle, millainen mestari hänen sisällään piili. AMERICAN UNDERDOG on rohkaiseva tarina, joka osoittaa, että mikä vain on mahdollista, kun on uskoa, perhe ja päättäväisyyttä. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Queenpins

ti 04.06. klo 18.05 - 19.50 1h 45 minV film premiere

Tositarinan inspiroima Queenpins on hulvaton komedia tylsistyneestä ja turhautuneesta esikaupungissa asuvasta kotiäiti Conniesta (Kristen Bell) ja hänen parhaasta kaveristaan vloggaaja JoJosta (Kirby Howell-Baptiste), jotka muuttavat harrastuksen miljoonien arvoiseksi väärennettyjen kuponkien bisnekseksi. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

Father StuU

ti 04.06. klo 19.55 - 21.54 1h 59 minV film premiere

Father Stu perustuu tositarinaan nyrkkeilijästä, joka tekee elämänmuutoksen vakavan onnettomuuden jälkeen. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Kolmen tuhannen vuoden kaipuu

ti 04.06. klo 22.00 - 23.43 1h 43 minV film premiere

Elämäänsä kaikin puolin tyytyväinen tutkija Alithea Binnie ei usko taruihin - kunnes hän kohtaa džinnin , lampun hengen. Henki tarjoaa hänelle kolmea toivomusta vapautensa vastineeksi. Voittaakseen Alithean puolelleen henki kertoo hänelle aivan uskomattomia tarinoita menneisyydestään. Tarinoiden lumoamana Alithea tekee lopulta toivomuksen, joka yllättää heidät molemmat. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Last SentinelU

ke 05.06. klo 00.00 - 01.52 1h 52 minV film premiere

Lähitulevaisuudessa suurin osa tuntemastamme maailmasta on veden peitossa. Kaksi maanosaa kohoaa pinnan yläpuolelle, ja niitä erottavat loputtomat valtameret. Kaukana merellä sijaitsevan linnoituksen, jota miehittää neljä urheaa sotilasta, on suojeltava kotimaataan vihollisilta, joita he eivät ole koskaan nähneetkään. Heidän työnsä olisi pitänyt päättyä kolme kuukautta sitten, mutta niin kauan kuin korvaajia ei ilmesty paikalle, he ovat tuomittuja pysymään eristyksissä, kunnes joko apu tai vihollinen saapuu... Brittiläinen trilleri vuodelta 2023.

King Of Killers

ke 05.06. klo 02.00 - 03.27 1h 27 minV film premiere

Marc Garan on kansainvälisen salamurhaajaryhmän jäsen. Hän matkustaa Tokioon suorittamaan erikoistehtävää, jonka onnistuneesta suorittamisesta on luvattu 10 miljoonan dollarin palkkio. Paikan päällä selviää, että kutsun ovat saaneet myös monet kokeneet kollegat. Legendaarisen salamurhaajien kuninkaan Jorg Drakoksen (Frank Grillo) mukaan kyseessä on kilpailu, jossa voittopotin saa hänet tappanut ihminen. Vain yksi ammattitappajista voi selviytyä voittajaksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Emmerdale, Karen Pirie, Jeopardy! Suomi, Erikoisryhmä Hampuri, Nfl, Haluatko miljonääriksi?, Kauniit ja rohkeat, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity