HoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotSanakirjaTietovisatViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot perjantaina 14.6.2024

Näytä tiivistettynä

Lone Survivor

pe 14.06. klo 05.00 - 06.56 1h 56 minV film action

Kesäkuu 2005. Afganistanissa toimiva amerikkalaisten erikoisjoukko, Seal Team 10, lähtee suorittamaan huippusalaista ja äärimmäisen vaarallista tehtävää: Neljä erikoisjoukkojen miestä määrätään tappamaan pahamaineinen Taliban-johtaja, Ahmad Shahdin. Tehtävä osoittautuu vielä vaarallisemmaksi kuin miehet osasivat pelätäkään... Peter Bergin ohjaama elokuva perustuu tositapahtumiin, joista Marcus Luttrell kirjoitti kirjan Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of the SEAL Team 10. Elokuvan päärooleissa nähdään Mark Wahlberg (Broken City), Taylor Kitsch, Ben Foster (Kill Your Darlings, Rampart) ja Emile Hirsch (Killer Joe). Amerikkalainen toiminta vuodelta 2013.

The Iron maskU

pe 14.06. klo 07.00 - 08.55 1h 55 minV film action

Englantilainen matkailija Jonathan Green saa Pietari Suurelta tilauksen kartoittaa Venäjän Kaukoidän. Jälleen kerran hän valmistautuu pitkään seikkailuun, joka tällä kertaa johdattaa hänet kauas Kiinaan. Yllätyksiä täynnä olevalla seikkailullaan kartografi tekee henkeäsalpaavia löytöjä, kohtaa ennennäkemättömiä olentoja, tapaa kiinalaisia prinsessoja sekä joutuu vastakkain taistelulajien mestareiden ja lopulta jopa suuren lohikäärmekuninkaan kanssa. Venäläinen toiminta vuodelta 2019.

UnchartedU

pe 14.06. klo 09.15 - 11.06 1h 51 minV film action

Katu-uskottava varas Nathan Drake (Tom Holland) värvätään kokeneen aarteenmetsästäjä Victor “Sully” Sullivanin (Mark Wahlberg) toimesta hankkimaan takaisin Fernão de Magalhãesin 500 vuotta sitten kadottamat rikkaudet. Ryöstökeikkana alkaneesta tehtävästä tulee maailmanlaajuinen jännittävä takaa-ajo, kun kaksikko yrittää saada palkkion ennen häikäilemätöntä Moncadaa (Antonio Banderas), joka uskoo olevansa perheineen laillinen perijä. Jos Nate ja Sully voivat selvittää johtolangat ja ratkaista yhden maailman vanhimmista mysteereistä, heillä on mahdollisuus löytää viiden miljardin arvoinen aarre ja ehkä jopa Naten kauan sitten kadonnut veli... mutta vain, jos he oppivat tekemään yhteistyötä. Amerikkalainen toimintaseikkailu vuodelta 2021.

Gods of Egypt

pe 14.06. klo 11.30 - 13.31 2h 1 minV film action

Pimeyden jumala Set hallitsee Egyptiä julmalla otteella ja pitää kansaa orjina. Varas Bek yrittää saada Horus-jumalan vapauttamaan maan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2016.

Transformers 3 - Kuun pimeä puoli

pe 14.06. klo 13.50 - 16.17 2h 27 minV film action

Maapallon menneisyydessä sattunut mystinen tapahtuma uhkaa sytyttää sen mittaluokan sodan, etteivät Transformerit pysty yksin pelastamaan planeettaa. Sam Witwickyn ja Autobottien on taisteltava pimeyttä vastaan puolustaakseen maailmaa Decepticonien kaiken tuhoavalta pahuudelta ohjaaja Michael Bayn ja vastaavan tuottajan Steven Spielbergin hittielokuvassa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2011.

Gran Turismo

pe 14.06. klo 16.30 - 18.38 2h 8 minV film action

Gran Turismo perustuu uskomattomaan tositarinaan joukosta epätodennäköisiä altavastaajia – kipuileva työväenluokkainen tietokonepelaaja (Archie Madekwe), epäonnistunut entinen rallikuski (David Harbour) ja idealistinen moottoriurheilupomo (Orlando Bloom). Yhdessä he riskeeraavat kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa. Gran Turismo on innostava, jännittävä ja toiminnantäyteinen tarina, joka todistaa, ettei mikään ole mahdotonta, kun sisäistä paloa on kylliksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

The Next Three DaysU

pe 14.06. klo 18.50 - 20.57 2h 7 minV film action

John ja Lara ovat onnellisen keskiluokkainen pari, jolla on mukava pikkupoika nimeltä Luke. Johnin ja Laran elämän suurin ongelma on niin mitätön, ettei sitä voi sanoa varsinaisesti ongelmaksi ollenkaan. Terveys ei reistaa, on nätti koti, petipuuhat sujuvat jne. Mutta sitten virkavalta rynnii sisään, lapsi puhkeaa parkuun ja Lara viedään pois. Amerikkalainen draama vuodelta 2010.

Lone SurvivorU

pe 14.06. klo 21.00 - 22.56 1h 56 minV film action

Kesäkuu 2005. Afganistanissa toimiva amerikkalaisten erikoisjoukko, Seal Team 10, lähtee suorittamaan huippusalaista ja äärimmäisen vaarallista tehtävää: Neljä erikoisjoukkojen miestä määrätään tappamaan pahamaineinen Taliban-johtaja, Ahmad Shahdin. Tehtävä osoittautuu vielä vaarallisemmaksi kuin miehet osasivat pelätäkään... Peter Bergin ohjaama elokuva perustuu tositapahtumiin, joista Marcus Luttrell kirjoitti kirjan Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of the SEAL Team 10. Elokuvan päärooleissa nähdään Mark Wahlberg (Broken City), Taylor Kitsch, Ben Foster (Kill Your Darlings, Rampart) ja Emile Hirsch (Killer Joe). Amerikkalainen toiminta vuodelta 2013.

Paradise CityU

pe 14.06. klo 23.00 - 00.32 1h 32 minV film action

Palkkionmetsästäjä Ryan Swann saa kuulla, että hänen poliisi-isänsä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja saa tietää, että isän ruumis on häpäisty. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia. Ryan etsii käsiinsä isänsä entisen parin, Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin. He saavat selville, että paikallinen yrittäjä ja poliitikko Arlo “Buck" Buckley on 15 vuotta pakosalla elänyt huumeparoni. Kun Robbie on vankina, Ryan ja Savannah ovat valinnan edessä. Jos he paljastavat Buckin henkilöllisyyden, Robbien henki on vaarassa. Vai pitäisikö tehdä yhteistyötä alamaailman kanssa, jotta Buck saadaan syöstyä vallasta? Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Transformers: Age Of Extinction

la 15.06. klo 00.35 - 03.13 2h 38 minV film action

Kun ihmiskuntaan kohdistuu uusi, kuolettava uhka, Optimus Primen ja Autobottien tehtävänä on pelastaa maailma. Hallitus on kääntynyt heitä vastaan, joten heidän on saatava tukea uusilta liittolaisilta: keksijä Cade Yeageriltä ja kauhistuttavilta Dinoboteilta! Amerikkalainen toiminta vuodelta 2014.

Morbius

la 15.06. klo 03.15 - 04.54 1h 39 minV film action

Oscar®-voittaja Jared Leto tuo yhden Sony Pictures Universe of Marvel Charactersin vangitsevimmista ja ristiriitaisimmista hahmoista valkokankaalle ja muuntautuu arvoitukselliseksi antisankariksi Michael Morbiukseksi. Vaarallista ja harvinaista veritautia sairastava tohtori Morbius päättää pelastaa toiset samalta kohtalolta ja ryhtyy vaaralliseen uhkapeliin. Aluksi kokeilu vaikuttaa menestyvän upeasti, mutta samalla hänen sisällään kytenyt pimeys pääsee valloilleen. Voittaako hyvä pahan – vai antautuuko Morbius uusille mystisille haluilleen? Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Ikimuistoinen: Iskelmäklassikot, Suomen huutokauppakeisari, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Sukuni salat, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Poliisikoira Rex, Ivalo, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Lolita Lobosco, Korvessa kulkevi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity