BlogitReseptitVaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppiSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot sunnuntaina 16.6.2024

Näytä tiivistettynä

The Godfather Coda: The death of Michael Corleone

su 16.06. klo 04.25 - 06.57 2h 32 minV film hits

Ohjaaja/käsikirjoittaja Francis Ford Coppola julkaisee uuden leikkaus- ja restauroidun version elokuvasta Kummisetä, osa III. Michael Corleone (Pacino) koettaa irrottaa perheensä rikosten maailmasta ja löytää imperiumilleen sopivan jatkajan. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2020.

The Edge of SeventeenU

su 16.06. klo 07.00 - 08.40 1h 40 minV film hits

Nadine ja Krista ovat erottamattomat bestikset ja aina toisensa tukena lukiossa. Paitsi että Nadine saa kuulla Kristan ja isoveljensä tapailleen toisiaan häneltä salaa. Pian ilmenee, että paras ystävä muuttuu nopeasti pahimmaksi viholliseksi. Nadinen elämää hankaloittaa myös hänen hyvää tarkoittava mutta hölmö äitinsä Mona, ja niinpä hänen on käännyttävä opettaja Brunerin puoleen saadakseen neuvoja. Opettaja onkin salaviisas tyttöjen riitojen suhteen. Amerikkalainen komedia vuodelta 2017.

RocketmanU

su 16.06. klo 09.00 - 10.56 1h 56 minV film hits

Hänen musiikkinsa inspiroi, hänen elämänsä yllättää. Rocketman on ainutlaatuinen musikaali, jota tahdittavat Elton Johnin rakastetuimmat kappaleet. Koe tarina ujosta pikkukaupungin pojasta, josta tulee yksi rock & rollin ikonisimmista hahmoista. Tämä tähtinäyttelijöiden esittämä ennennäkemätön, vaikuttava ja sähköinen tarina on täynnä hätkähdyttäviä musikaaliesityksiä. Amerikkalainen musikaali vuodelta 2019.

Aikamatkustajan vaimoU

su 16.06. klo 11.00 - 12.42 1h 42 minV film hits

Kirjastonhoitaja Henry De Tamblella on geneettinen sairaus, jonka vuoksi hän siirtyy aina ajoittain tahtomattaan ajassa milloin eteen- ja milloin taaksepäin. Claire Abshire on tavannut Henryn jo lapsena, ja kun he kohtaavat aikuisina, Claire on jo rakastunut Henryyn. Pari menee naimisiin, mutta miten rakkaus ja liitto kestävät miehen aikamatkailun tuomat haasteet? Amerikkalainen draama vuodelta 2008.

Instant Family

su 16.06. klo 13.00 - 14.53 1h 53 minV film hits

Pete (Mark Wahlberg) ja Ellie (Rose Byrne) joutuvat opettelemaan vanhemmuuden lennosta saadessaan vastuulleen kolme kasvattilasta. Tositapahtumien innoittama koko perheen komedia Daddy's Homen tekijöiltä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Muistojen polku

su 16.06. klo 15.00 - 16.37 1h 37 minV film hits

Joka kevät pienessä satamakaupungissa asuva Landon Carter huomaa muistelevansa viimeistä vuottaan high schoolissa ja tyttöä nimeltään Jamie Sullivan. Koulussa Landon oli huoleton pilailija, päämäärätön ajelehtija, joka oli kaikkien suosiossa. Jamie taas oli vakavailmeinen, hiljainen ja huomaamaton tyttö. Heidän tiensä kohtaavat kun Landon joutuu osallistumaan koulun kevätnäytelmään rangaistuksena pahasti mönkään menneestä kepposesta. Landon tarvitsee Jamien apua selvitäkseen urakastaan. Nuoret eivät voisi olla erilaisempia, mutta Landon saa huomata, että Jamie ei olekaan mikään hiirulainen. Tuo kevät muuttaa kummankin elämän. Amerikkalainen draama vuodelta 2002.

Living

su 16.06. klo 17.00 - 18.38 1h 38 minV film hits

Bill Nighy (Love Actually) tekee elämänsä roolisuorituksen esittäen Williamsia, joka tuskailee paperivuorten alla työssään virkamiehenä 1950-luvun Lontoossa. Työpaineiden ja yksinäisyyden leimaama elämä saa musertavan käänteen, kun lääkäri kertoo Williamsille tämän elinpäivien olevan vähissä. Paikallisen rappiotaiteilijan (Tom Burke) ja eloisan Margaretin (Aimee Lou Wood) innoittamana Williams etsii syytä elää, kunnes oivaltaa haluavansa jättää perinnön seuraavalle sukupolvelle. Nobelilla palkitun Kazuo Ishiguron (Remains of the Day) Akira Kurosawan klassikkoelokuvaa Ikiru mukaillen käsikirjoittama Living on ”eräs vuoden parhaista elokuvista” (David Fear, Rolling Stone). Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Then Came YouU

su 16.06. klo 19.00 - 20.32 1h 32 minV film hits

THEN CAME YOU kertoo kuolemansairaasta teinistä Skyesta (Maisie Williams) ja luulosairaasta 19-vuotiaasta Calvinista (Asa Butterfield), joka pelkää omaa varjoaankin. Calvin auttaa Skyeta toteuttamaan omintakeisia haaveitaan asioista, joita hän haluaa tehdä vielä ennen kuolemaansa. Samalla Calvin oppii myös kohtaamaan ja voittamaan omat pelkonsa – ja uskaltaa rakastua kauniiseen, mutta etäiseen Izzyyn (Nina Dobrev). Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

The Godfather Coda: The death of Michael CorleoneU

su 16.06. klo 21.00 - 23.32 2h 32 minV film hits

Ohjaaja/käsikirjoittaja Francis Ford Coppola julkaisee uuden leikkaus- ja restauroidun version elokuvasta Kummisetä, osa III. Michael Corleone (Pacino) koettaa irrottaa perheensä rikosten maailmasta ja löytää imperiumilleen sopivan jatkajan. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2020.

Shallow Grave - murhaleikkiU

su 16.06. klo 23.35 - 01.03 1h 28 minV film hits

Kun Alex, David ja Juliet löytävät uuden kämppiksensä kuolleena, he huomaavat yllättäen kieriskelevänsä rahassa. Pitääkseen rahat he joutuvat kuitenkin keskelle tuhoisaa tapahtumaketjua, joka karkaa heidän hallinnastaan. Oscar-voittaja Danny Boylen (Slummien miljonääri, Trainspotting) ikoninen esikoisohjaus oli lähtölaukaus sekä hänen että Ewan McGregorin (Moulin Rouge, The Star Wars Saga) uralle. Brittiläinen trilleri vuodelta 1994.

Oli aikakin

ma 17.06. klo 01.05 - 03.03 1h 58 minV film hits

Romanttinen draamakomedia Timistä, joka saa tietää pystyvänsä matkustamaan ajassa. Tim päättää hankkia kykynsä avulla tyttöystävän. Rooleissa Domhnall Gleeson, Rachel McAdams ja Bill Nighy. USA romanttinen draamakomedia 2013.

The Good House

ma 17.06. klo 03.05 - 04.43 1h 38 minV film hits

Terävän kiinteistönvälittäjän Hildy Goodin järjestelmällinen elämä hajoaa, kun hän aloittaa romanssin vanhan rakkautensa kanssa, minkä jälkeen tukahdutetut tunteet ja perhesalaisuudet nousevat pintaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Mun maailma, Elämäni Biisi, Sydämen kutsumus, MasterChef Australia, Salatut elämät, Viiden jälkeen, Liiga, Jeopardy! Suomi, Maria Kallio, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity