SanakirjaViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot torstaina 4.7.2024

Näytä tiivistettynä

Livet i FagervikU

to 04.07. klo 21.00 - 21.45 45 minSVT24

Sofia är kasperteaterspelare som spelar för barnen i aulan. Kommunalrådet Ralf framställs i en dålig dager i pjäsen och vill stämma Sofia för förtal. Bernard slår sig på dejting, Svante mekar med sin motorcykel och Torunn vill inte att Hanna ska söka till musikhögskolan. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Magnus Mark, Sannamari Patjas, Marika Lindström, Aksel Morisse m.fl. Regi: Kjell Sundvall. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Singelköket

to 04.07. klo 21.45 - 22.00 15 minSVT24

Mästerkocken Anders Samuelsson försöker lära köksnovisen Johan Lundström allt från knivvett till vispning i ett hemmakök som osar av skönt snack och grundläggande hemkunskap. Sverige 2023.

Antikrundan

to 04.07. klo 22.00 - 23.00 60 minSVT24

Antikrundan
Det är fullspäckat när Antikrundan kommer till Uppsala. Antikrundans experter möter antikintresserade som köat sen tidiga morgonen. Experterna får värdera allt från gjutjärnsurnor till japanska samurajrustningar. Och ett metallägg med mystisk spricka i blir dagens stora sensation. Formgivaren var italienaren Lucio Fontana. Anne Lundberg och experterna reser runt i landet och möter människor som vill få sina antika föremål värderade. Sverige 2016.

Vi obehörigaU

to 04.07. klo 23.00 - 23.30 30 minSVT24

Rodney och hans mamma träffar en terapeut för att prata om hans självmordsförsök. Chanel har fått en ny handläggare på kommunen som ska försöka hjälpa henne, Tindra är nästan klar med sin första termin på en längre utbildning. Hon har fått en bästa vän i klassen och ser ganska hoppfullt på framtiden. Idag finns det närmare 150 000 personer i åldern 16–29 år som varken arbetar eller studerar. Många har haft en svår barndom och känner sig svikna av vuxenvärlden och skolan. I den här gruppen finns högre risk att drabbas av psykisk ohälsa, missbruk och kriminalitet. Vi får följa tre unga personer som är i den situationen, men också tre kvinnor i Eslöv som gör allt för att nå ungdomar som är hemmasittare och inte varit i skolan på flera år. Sverige 2024.

Välkommen till vuxenlivetU

to 04.07. klo 23.30 - 23.45 15 minSVT24

Victor bor hemma och längtar efter att spara pengar, resa, skaffa lägenhet och bli vuxen. Rebecca har flyttat till en ny stad för att bli självständig. Vuxenfrågorna tränger sig på. Vad är skatt och deklaration? Och hur får man nya vänner när man inte längre går i skolan? Vi följer unga vuxna under deras första år efter gymnasiet. Sverige 2024.

Allt om porrU

to 04.07. klo 23.45 - 00.00 15 minSVT24

Porr vs verkligheten. Porrfilmer visar människor som har sex, så varför säger man att porr är fejk? Vi pratar om skillnaden mellan porr och verklighet och om porr kan vara ett sätt att lära sig hur sex går till. Unga, experter och porrskådespelare delar med sig av sin syn på porr. Sverige 2022.

Pete Doherty: Musiken, missbruket och vägen tillbaka

pe 05.07. klo 00.00 - 01.35 1h 35 minSVT24

Pete Doherty: Musiken, missbruket och vägen tillbaka
Indierockbandet The Libertines legendariska frontfigur Peter Doherty till synes framgångsrika karriär har under lång tid kantats av stök, kaos och missbruk. Nu är han tillbaka från mörkret för att berätta sin egen historia. Under 10 års tid har regissören och livspartnern Katia deVidas filmat och dokumenterat Peters konstnärskap och hans kamp med sitt drogmissbruk. I en känsloladdad resa tas vi genom mörkret tillbaka till ljuset med musiken och skapandet som trogna följeslagare. En unik berättelse som få andra artister har haft möjligheten att berätta. Storbritannien/Frankrike 2023.

HistorieätarnaU

pe 05.07. klo 01.35 - 02.35 60 minSVT24

Historieätarna
Lotta Lundgren och Erik Haag testar hur det var att leva i Sverige under industrialismen. Följ med på en resa från mitten av 1800-talet när den sista stora svälten slog till med full kraft i norra Sverige, utvecklingen tog fart och Sverige gick från u-land till i-land. Självklart prövar duon att leva livet som träpatron likväl som skogsarbetare. Under den här tiden växer både nykterhetsrörelsen och arbetarrörelsen fram. På menyn står som vanligt udda rätter som sedan länge glömts bort, men även dåtidens delikatess bruna bönor. Och glöm aldrig att om du någonsin blir bjuden på kolbullar, så finns det bara ett svar. Lotta Lundgren och Erik Haag wallraffar sig igenom olika tidsepoker med hjälp av maten och de kommer att smaka på det bästa och det sämsta ur vår svenska mathistoria. Sverige 2016.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Vain elämää, Korpelan kujanjuoksu, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Farmi Suomi, Rikkaat ja rahattomat, Stadi vs. Lande, Lapin kullan kimallus, Miehen puolikkaat, Kauniit ja rohkeat, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity