VaihtoautotTietovisatBlogitViihdeSanakirjaHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan History Channel ohjelmatiedot perjantaina 5.7.2024

Näytä tiivistettynä

Auction HuntersU

pe 05.07. klo 04.00 - 04.20 20 minHistory Channel

Ton ja Allen kohtaavat aggressiivisia ulkoilijoita Alaskan takamailla. He löytävät 8-pyöräisen ATV-ajoneuvon, joka kulkee sekä maalla että vedessä, ja paineilmavasaran, jolla voi porata kiven läpi. Yhdysvallat 2012.

PanttilainaamoU

pe 05.07. klo 04.20 - 04.45 25 minHistory Channel

Panttilainaamo
On aika lukea rivien välistä, kun puotiin tuodaan Oscar Wilden Onnellisen prinssin ensipainos. Pystyykö Rick vastustamaan kirjallisuuden klassikkoa, vai onko houkutus liian suuri? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2014.

Muinaiset avaruusoliotU

pe 05.07. klo 04.45 - 05.30 45 minHistory Channel

Tutkimusten mukaan jopa 70 % kaikista ufohavainnoista tapahtuu samoissa paikoissa. Niissä kohdataan usein näkyjä, salaperäisiä valoja ja outoja tapahtumia. Eikä näitä havaintoja ole tehty vain modernina aikana, vaan myös tuhansia vuosia sitten. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2022.

Curse Of Skinwalker RanchU

pe 05.07. klo 05.30 - 06.15 45 minHistory Channel

Tiimi keskittyy uudestaan ylätasankoon ja löytää lähes heti lisätodisteita siitä, että sen uumeniin on kätketty isoja metalliesineitä. Brandon palaa mukanaan Utahin yleinen syyttäjä, joka haluaa tietää, kuka tilaa valvoo. Yhdysvallat 2023.

PanttilainaamoU

pe 05.07. klo 06.15 - 07.00 45 minHistory Channel

Panttilainaamo
Asiakas tulee käymään Tommy Boy - elokuvajulisteen kanssa. Sen on signeerannut näyttelijä Chris Farley. Sillä välin Rick yrittää olla liukastelematta tehdessään kauppoja toisen maailmansodan lumikengistä. Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2022.

Auction Hunters

pe 05.07. klo 07.00 - 07.20 20 minHistory Channel

Ton ja Allen menevät Alaskaan ja saavat kylmän vastaanoton paikalliselta huutokaupanpitäjältä. He löytävät kaksi valtavaa vesitasoille tehtyä ponttonia ja pari Smith & Wesson - revolveria, mukaan lukien maailman tehokkaimman käsiaseen. Yhdysvallat 2012.

Auction Hunters

pe 05.07. klo 07.20 - 07.40 20 minHistory Channel

Ton ja Allen saavat mahdollisuuden, sen jälkeen, kun heitä ei ensin otettu mukaan pikkukaupungissa. He löytävät moottoroidun rautatien huoltoauton 1960-luvulta ja japanilaisen puoliautomaattisen aseen, joka on tehty ennen ensimmäistä maailmansotaa. Yhdysvallat 2012.

Forged in Fire

pe 05.07. klo 07.40 - 08.25 45 minHistory Channel

Neljä aseseppää on kiperässä tilanteessa, kun heille annetaan ohutta levymetallia veitsen aineeksi. Kovien testien jälkeen kaksi seppää luo terävän sahalaitaisen intialaisen sapelin. Kumpi ansaitsee Forged in Fire - tittelin ja 10 000 dollarin sekin? Yhdysvallat 2022.

PanttilainaamoU

pe 05.07. klo 08.25 - 09.10 45 minHistory Channel

Panttilainaamo
Asiakas tulee käymään Tommy Boy - elokuvajulisteen kanssa. Sen on signeerannut näyttelijä Chris Farley. Sillä välin Rick yrittää olla liukastelematta tehdessään kauppoja toisen maailmansodan lumikengistä. Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2022.

Auction HuntersU

pe 05.07. klo 09.10 - 09.30 20 minHistory Channel

Ton ja Allen kiirehtivät takaisin huutokaupasta ostaakseen harvinaisen sarjakuvan, jonka arvo on yli 100 000 dollaria. Miehet löytävät samuraimiekan, jota käytettiin rituaali-itsemurhaan. Allan toteuttaa lapsuutensa haaveen ja ryhtyy ritariksi. Yhdysvallat 2013.

Auction HuntersU

pe 05.07. klo 09.30 - 09.50 20 minHistory Channel

Ton ja Allen joutuvat reviirikiistaan Hollywood-huutokaupassa, mutta eivät saa keskenäänkään sovittua, ottavatko riskin antiikkisesta kolikkopelistä. Allen yrittää lentää rakettirepulla. Yhdysvallat 2013.

Auction HuntersU

pe 05.07. klo 09.50 - 10.15 25 minHistory Channel

Miehet vievät isosiskon naisen ensimmäisen huutokauppaan ja kun tilanne kärjistyy, hänestä tulee heidän salainen aseensa. Ton testaa ”möykkyä”, ja Allenia ammutaan mellakka-aseella. Yhdysvallat 2013.

Huutokaupan metsästäjät

pe 05.07. klo 10.15 - 10.35 20 minHistory Channel

Kaikki isot tekijät saapuvat Fullertonin huutokauppaan tai niin Barry kuulee otettuaan Dustyn siipiensä alle nähdäkseen, millaisia tuottoja on luvassa. Rene tekee herkkiä löytöjä. Darrellin varasto avaa silmät. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjät

pe 05.07. klo 10.35 - 10.55 20 minHistory Channel

Rosamondissa naisia on miehiä enemmän. Dusty ja hänen tyttöystävänsä löytävät vanhoja tv-muistoesineitä. Danielle ja Lisa auttavat Brandia kaivamaan kultaa, mutta löytö saa heidät miettimään. Kenny löytää eksoottisen musiikkilaatikon. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjät

pe 05.07. klo 10.55 - 11.15 20 minHistory Channel

Aurinko porottaa Oceansidessa ja kaikki tarvitsevat aurinkovarjoja. Dusty ja Lupe nappaavat lokeron, joka tuottaa. Darrell joutuu melkein varastovankilaan. Brandi ja Lisa saavat lopulta sijoituksensa takaisin. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjätU

pe 05.07. klo 11.15 - 11.40 25 minHistory Channel

Santa Anassa Lisa kanavoi isoäitiään yrittäessään tehdä voittoa. Brandilla on kaikkien aikojen turhauttavin päivä. Darrell koettaa muuttaa pienen lokeron lounasrahoiksi. Kenny oppii olemaan salamyhkäinen. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjätU

pe 05.07. klo 11.40 - 12.05 25 minHistory Channel

Lisa saapuu Montebelloon selkein ajatuksin ja antaa varastojen puhua puolestaan. Ivy antaa poikansa etsiytyä varastolle, joka ei olekaan aivan tyhjä. Kennyä ällöttää varaston sisältö. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2023.

Forged in Fire

pe 05.07. klo 12.05 - 12.45 40 minHistory Channel

Neljä seppää saa tehtäväkseen takoa macheten teltan teräsosista. Kahden hurjan testikierroksen jälkeen kaksi sepistä palaa kotiahjoilleen luodakseen malesialaisen takamaiden työkalun ja aseen eli pahamaineisen Parang Naburin. Yhdysvallat 2022.

Panttilainaamo

pe 05.07. klo 12.45 - 13.30 45 minHistory Channel

Panttilainaamo
Rick käynnistää hälytyksen, kun hän lähtee tienpäälle etsimään omaa paloautoaan. Corey ja Rick matkaavat takaisin 70-luvulle etsimään ainutlaatuista esinettä, joka kuului kuuluisalle lehtimiehelle, Hunter S. Thompsonille. Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2019.

Beyond Skinwalker Ranch

pe 05.07. klo 13.30 - 14.15 45 minHistory Channel

Andy ja Paul matkaavat Fayettevilleen Pohjois-Carolinaan tutkimaan miestä, jolla on videotodisteita väittämistään UAP-kohtaamisista, ja testaamaan hänen kvanttifysiikkaan liittyviä lomittumiskykyjään. Yhdysvallat 2023.

Muinaiset avaruusoliot

pe 05.07. klo 14.15 - 14.55 40 minHistory Channel

Tutkimusten mukaan jopa 70 % kaikista ufohavainnoista tapahtuu samoissa paikoissa. Niissä kohdataan usein näkyjä, salaperäisiä valoja ja outoja tapahtumia. Eikä näitä havaintoja ole tehty vain modernina aikana, vaan myös tuhansia vuosia sitten. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2022.

The Unxplained With William Shatner

pe 05.07. klo 14.55 - 15.40 45 minHistory Channel

Neroutta pidetään laajalti kykynä muuttaa maailmaa uskomattomalla tavalla: keksiä uutta tekniikkaa, tulkita maailmankaikkeuden salaisuuksia tai luoda transsendenttista taidetta. Mistä nerous kumpuaa? Yhdysvallat 2021.

Muinaiset avaruusoliotU

pe 05.07. klo 15.40 - 16.20 40 minHistory Channel

Vuonna 2021 Yhdysvaltain hallitus rikkoi 70 vuotta kestäneen tavan kieltää ufojen olemassaolo. Saammeko pian selville, että ne ovat itse asiassa maan ulkopuolista alkuperää? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2022.

Auction Hunters

pe 05.07. klo 16.20 - 16.40 20 minHistory Channel

Ton ja Allen riitelevät tarjousstrategiasta harvinaisessa huutokaupassa Catalina Islandilla, ja heidän on taisteltava kelloa vastaan saadakseen yhdenmiehen sukellusveneen, joka voi olla arvokas... jos he saavat sen toimimaan. Yhdysvallat 2013.

Auction Hunters

pe 05.07. klo 16.40 - 17.00 20 minHistory Channel

Kun Allenin vamma vaatii, että hän pysyy kaupassa, Ton vie isosiskon huutokauppaan ja tekee omia päätöksiään sivuuttaen Allenin neuvot ja tehden riskialttiita ostoksia, joilla voi menettää hurjasti rahaa. Yhdysvallat 2013.

Auction Hunters

pe 05.07. klo 17.00 - 17.25 25 minHistory Channel

Kun joukko roistoja yrittää häätää Tonin ja Allenin Chinatownin huutokaupasta, miehet taistelevat vastaan, mikä johtaa väkivaltaiseen välienselvittelyyn ja harvinaisen borneolaisen puhalluspistoolin että erikoistehostevaljaiden löytymiseen. Yhdysvallat 2013.

Panttilainaamo

pe 05.07. klo 17.25 - 17.45 20 minHistory Channel

Panttilainaamo
Lisää kierroksia panttilainaamon porukan kanssa, kun vuoden 1957 Harley-Davidson Sportster rymähtää puotiin. Saako Corey kauppavaihteen silmään, vai leikkaako hänellä kiinni? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2014.

Panttilainaamo

pe 05.07. klo 17.45 - 18.25 40 minHistory Channel

Panttilainaamo
Rick yrittää napata Honus Wagner - baseballkortin, pysyykö se hanskassa vai ei? Chum näppäilee räätälöityä Fenderiä, joka on John Carruthersin käsialaa. Osuuko hän oikeaan hintaan vai meneekö kaikki nuotin vierestä? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2022.

Beyond Skinwalker Ranch

pe 05.07. klo 18.25 - 19.10 45 minHistory Channel

Erikoisjaksossa Brandon, Travis ja Erik miettivät, mitä opittiin ensimmäisestä kaudesta, jossa Andy ja Paul kokivat monenlaisia outoja asioita kautta Amerikan. Yhdysvallat 2023.

The Proof Is Out There

pe 05.07. klo 19.10 - 19.30 20 minHistory Channel

Tutkiessaan maailman salaperäisimpiä videoita, valokuvia ja äänitallenteita juontaja ja veteraanitoimittaja Tony Harris ei pidä mitään itsestäänselvyytenä etsiessään määrätietoisesti vastauksia. Yhdysvallat 2021.

The Proof Is Out There

pe 05.07. klo 19.30 - 19.50 20 minHistory Channel

Voisiko rannalle huuhtoutunut tunnistamaton olento olla todiste eläinkokeista läheisessä laboratoriossa? Näkyykö Sisä-Mongolian taivaalla Maapallon ulkopuolelta tuleva esine? Onko metsässä todisteita oikeasta ufon maahansyöksystä? Yhdysvallat 2021.

Ancient Aliens: Ultimate Evidence

pe 05.07. klo 19.50 - 20.35 45 minHistory Channel

Ancient Aliens: Ultimate Evidence
Giorgio Tsoukalos jakaa näkemyksensä suurista kivirakennelmista ja oudoista jättiläispatsaista, joita kutsutaan monoliiteiksi. Mikä sai muinaiset ihmiset siirtämään valtavia kivenjärkäleitä ja rakentamaan kivimonumentteja ympäri maailmaa? Yhdysvallat 2015.

Forged in Fire

pe 05.07. klo 20.35 - 21.15 40 minHistory Channel

Kisa kerää kierroksia, kun asesepät saavat tehtäväkseen muovata ruostuneesta vuoden 1971 Mercury Cougarista armeijan yatagan-eliittiaseen. Yhdysvallat 2016.

Muinaiset avaruusoliot

pe 05.07. klo 21.15 - 22.00 45 minHistory Channel

Muinaiset kulttuurit ympäri maailmaa kutsuivat jumalia usein kuolemattomiksi. Olisivatko he voineet kohdata maan ulkopuolisia olentoja, jotka olivat saavuttaneet iankaikkisen elämän? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

Muinaiset avaruusoliot

pe 05.07. klo 22.00 - 22.45 45 minHistory Channel

1900-luvulla salaperäinen brittiläinen nainen väitti olevansa egyptiläisen papittaren reinkarnaatio ja hämmensi egyptologeja kertomalla, missä päin Niilin laaksoa sijaitsi artefakteja. Toteuttiko hän yliluonnollista suunnitelmaa? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

Muinaiset avaruusoliot

pe 05.07. klo 22.45 - 23.30 45 minHistory Channel

Muinaisen maailman pyhin pyhäinjäännös: Liiton arkki. Voisivatko kuvaukset arkin uskomattomasta voimasta paljastaa sen olleen erittäin kehittynyt tekninen laite? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2022.

The Unxplained With William Shatner

pe 05.07. klo 23.30 - 00.15 45 minHistory Channel

Kaikilla kulttuureilla on ollut pyhiä rituaaleja. Jotkin tavat voivat vaikuttaa oudoilta, mutta joidenkin rituaalien uskotaan avaavan ihmeellisiä voimia. Onko mahdollista, että rituaalit voivat yhdistää ihmisen korkeampiin olemassaolon tasoihin? Yhdysvallat 2021.

Forged in Fire

la 06.07. klo 00.15 - 00.55 40 minHistory Channel

Neljä seppää saa tehtäväkseen takoa macheten teltan teräsosista. Kahden hurjan testikierroksen jälkeen kaksi sepistä palaa kotiahjoilleen luodakseen malesialaisen takamaiden työkalun ja aseen eli pahamaineisen Parang Naburin. Yhdysvallat 2022.

Forged in Fire

la 06.07. klo 00.55 - 01.40 45 minHistory Channel

Kisa kerää kierroksia, kun asesepät saavat tehtäväkseen muovata ruostuneesta vuoden 1971 Mercury Cougarista armeijan yatagan-eliittiaseen. Yhdysvallat 2016.

Beyond Skinwalker Ranch

la 06.07. klo 01.40 - 02.25 45 minHistory Channel

Erikoisjaksossa Brandon, Travis ja Erik miettivät, mitä opittiin ensimmäisestä kaudesta, jossa Andy ja Paul kokivat monenlaisia outoja asioita kautta Amerikan. Yhdysvallat 2023.

Huutokaupan metsästäjätU

la 06.07. klo 02.25 - 02.45 20 minHistory Channel

Aurinko porottaa Oceansidessa ja kaikki tarvitsevat aurinkovarjoja. Dusty ja Lupe nappaavat lokeron, joka tuottaa. Darrell joutuu melkein varastovankilaan. Brandi ja Lisa saavat lopulta sijoituksensa takaisin. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjät

la 06.07. klo 02.45 - 03.10 25 minHistory Channel

Santa Anassa Lisa kanavoi isoäitiään yrittäessään tehdä voittoa. Brandilla on kaikkien aikojen turhauttavin päivä. Darrell koettaa muuttaa pienen lokeron lounasrahoiksi. Kenny oppii olemaan salamyhkäinen. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjät

la 06.07. klo 03.10 - 03.35 25 minHistory Channel

Lisa saapuu Montebelloon selkein ajatuksin ja antaa varastojen puhua puolestaan. Ivy antaa poikansa etsiytyä varastolle, joka ei olekaan aivan tyhjä. Kennyä ällöttää varaston sisältö. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2023.

Auction HuntersU

la 06.07. klo 03.35 - 04.00 25 minHistory Channel

Ton ja Allen menevät Alaskaan ja saavat kylmän vastaanoton paikalliselta huutokaupanpitäjältä. He löytävät kaksi valtavaa vesitasoille tehtyä ponttonia ja pari Smith & Wesson - revolveria, mukaan lukien maailman tehokkaimman käsiaseen. Yhdysvallat 2012.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Ivalo, Masked Singer Suomi, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Kovan viikon ilta, Those About to Die, Amazing Race Suomi, Suomen huutokauppakeisari, Rikkaat ja rahattomat, Elämäni Biisi, Lapin kullan kimallus

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity