ViihdeHoroskooppiBlogitSanakirjaReseptitVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot lauantaina 6.7.2024

Näytä tiivistettynä

BlackBerry

la 06.07. klo 05.00 - 06.54 1h 54 minV film hits

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

Mies joka antoiU

la 06.07. klo 07.00 - 08.40 1h 40 minV film hits

David Wozniakilla on puuduttava työ, kyllästynyt tyttöystävä sekä perhe, joka tuskin edes muistaa miehen nimeä. Hänen elämältään puuttuu tarkoitus, mutta kannattaa silti varoa, mitä toivoo! 20 vuotta sitten David luovutti spermaa. Valitettavasti spermapankissa tapahtui pieni sekaannus. Amerikkalainen komedia vuodelta 2013.

Kuka sanoo tahdonU

la 06.07. klo 09.00 - 10.40 1h 40 minV film hits

Romanttinen komedia, jossa Juliannen maailma järkkyy, kun hänen paras ystävänsä Michael aikoo mennä naimisiin. Julianne päättää yrittää estää häät. Amerikkalainen komedia vuodelta 1997.

Then Came YouU

la 06.07. klo 11.00 - 12.32 1h 32 minV film hits

THEN CAME YOU kertoo kuolemansairaasta teinistä Skyesta (Maisie Williams) ja luulosairaasta 19-vuotiaasta Calvinista (Asa Butterfield), joka pelkää omaa varjoaankin. Calvin auttaa Skyeta toteuttamaan omintakeisia haaveitaan asioista, joita hän haluaa tehdä vielä ennen kuolemaansa. Samalla Calvin oppii myös kohtaamaan ja voittamaan omat pelkonsa – ja uskaltaa rakastua kauniiseen, mutta etäiseen Izzyyn (Nina Dobrev). Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Jane Austenin jalanjäljillä

la 06.07. klo 13.00 - 14.55 1h 55 minV film hits

Jane Austen on nuori ja naimaton 22-vuotias nainen. Kun yksi New Hampshiren varakkaimmista miehistä pyytää hänen kättään, hänen köyhä perheensä ei voi kieltäytyä. Mutta Jane on rakastunut toiseen mieheen, irlantilaiseen Tom Lefroyhin. Heillä on suhde, joka on kuitenkin tuomittu epäonnistumaan rikkaan kilpakosijan astuessa kuvioihin. Jane Austenin jalanjäljillä on romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Jane Austenin kirjeisiin. Elokuvan pääosissa ovat Anne Hathaway (Les Misérables, Interstellar) ja James McAvoy (The Last King of Scotland, Sovitus). Brittiläinen draama vuodelta 2007.

Are You There God? It's Me, Margaret.

la 06.07. klo 15.00 - 16.42 1h 42 minV film hits

Tämä ajaton aikuistumistarina, jota tähdittävät Rachel McAdams, Kathy Bates ja Abby Ryder Fortson Margaretin roolissa, on kestänyt aikaa ja puhutellut useita sukupolvia. 11-vuotias Margaret muuttaa uuteen kaupunkiin ja alkaa pohtia elämää, ystävyyttä ja nuoruutta. Hän tukeutuu äitiinsä (McAdams), joka tarjoaa rakkautta ja tukea mutta joka etsii itsekin jalansijaa uudessa paikassa, ja isoäitiinsä Sylvia (Bates), joka alkaa oppia löytämään onnea uudessa elämänvaiheessa. Kaikille kolmelle identiteetti ja oma paikka maailmassa ja se, mikä antaa elämälle merkityksen, ovat tärkeitä teemoja ja lähentävät heitä entisestään. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Rakkaudesta, unelmista ja kaloista

la 06.07. klo 17.00 - 18.42 1h 42 minV film hits

Kun jemeniläisen sheikin edustaja Harriet Chetwode-Talbot (Emily Blunt) ottaa yhteyttä kalastusasiantuntija Fred Jonesiin (Ewan McGregor) toteuttaakseen sheikin unelman istuttaa lohia Jemenin jokiin, pitää Fred ajatusta kaikessa mahdottomuudessaan pähkähulluna. Britannian pääministerin lehdistövastaava Bridget Maxwell (Scott Thomas) kuulee suunnitelmasta ja haluaa kääntää idean poliittiseksi PR-kampanjaksi. Pian Fred löytää itsensä Jemenistä keskeltä mahdotonta ja kevytmieliseltä oikulta vaikuttavaa projektia. Oscar®-palkitun käsikirjoittaja Simon Beaufoyn (Housut pois!, Slummien miljonääri), ohjaaja Lasse Hallströmin (Pieni suklaapuoti) ja huikean tähtikaartin yhteistyöstä syntynyt Rakkaudesta, unelmista ja kaloista on ihastuttava tarina siitä, kuinka mahdottomaltakin tuntuvat esteet voidaan voittaa optimismin, innostuksen ja vankkumattoman uskon avulla! Brittiläinen romanttinen komedia vuodelta 2011.

TullyU

la 06.07. klo 19.00 - 20.31 1h 31 minV film hits

Marlo, kolmen lapsen äiti, saa veljeltään lahjan: lastenhoitajan auttamaan vauvan kanssa öisin. Aluksi järjestely epäilyttää Marloa, mutta lopulta hänen ja ajattelevaisen, yllättävän ja joskus myös aika hankalan hoitaja Tullyn välille syntyy ainutlaatuinen side. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.

BlackBerryU

la 06.07. klo 21.00 - 22.54 1h 54 minV film hits

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

All I See Is YouU

la 06.07. klo 23.00 - 00.18 1h 18 minV film hits

Marc Fosterin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa jännitysdraamassa sokean naisen suhde aviomieheensä muuttuu, kun hän saa näkönsä takaisin ja huomaa parisuhteensa puutteet ja ongelmat. Aviomiehestä tulee mustasukkainen hänen huomattua muiden miesten uuden mielenkiinnon vaimoaan kohtaan, ja vaimo alkaa epäillä onko maailma sittenkään sellainen millaiseksi mies on sen hänelle kuvaillut. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

Stockholm

su 07.07. klo 01.00 - 02.28 1h 28 minV film hits

Stockholm
Tukholma-syndrooma: Tila, jossa panttivanki suhtautuu myötämielisesti kaappaajaansa. Nimitys tulee historiallisesta, Tukholman Norrmalmstorgin vuoden 1973 pankkiryöstöä seuranneesta panttivankitilanteesta. ”Stockholm” on musta komedia näistä dramaattisista tositapahtumista. Larsilla (Ethan Hawke) on suunnitelma - ryöstä pankki, vapauta ystävä vankilasta ja kaasuta paikalta tyylikkäällä pakoautolla. Normiryöstö eskaloituu kuitenkin panttivankifarssiksi, jonka aikana perheenäiti Biancan (Noomi Rapace) ja Larsin välille kehittyy ainutlaatuinen yhteys. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Devil's Knot

su 07.07. klo 02.55 - 04.44 1h 49 minV film hits

Kolme nuorta poikaa lähtee lähimetsään leikkimään, mutta kukaan heistä ei palaa illaksi kotiin. Poliisilla on kiire löytää tappajat ja saattaa heidät telkien taa, joten he keskittyvät kolmeen saatananpalvonnasta epäiltyyn teinipoikaan. Yhden murhatun pojan äiti yrittää selviytyä kammottavasta murhenäytelmästä ja haluaa epätoivoisesti uskoa, että murhaajat on löydetty ja oikeus tapahtuu. Kun eräs etsivä tuo julkisuuteen todisteiden puutteet, yhteisö vihdoin havahtuu - oikea murhaaja saattaa olla yhä vapaalla jalalla. Amerikkalainen draama vuodelta 2013.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelma-asunto auringon alta, Salatut elämät, Korpelan kujanjuoksu, Vain elämää, Lemmen viemää, Sorjonen, Simpsonit, Murha junaradalla, Sukuni salat, Tuurenmäki 98

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity