BlogitTietovisatSanakirjaReseptitVaihtoautotViihdeHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot maanantaina 8.7.2024

Näytä tiivistettynä

Karin och Carl Larsson

ma 08.07. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT24

Karin och Carl Larsson
Karin och Carl Larsson har nu blivit den svenska kulturelitens superkändisar. De bor permanent i Sundborn och folk vallfärdar för att besöka deras hem. Carl får beställningar och gör prestigefyllda uppdrag, men något skaver inom honom. När 18-åriga sonen Ulf dör oväntat blir det början till slutet för Carl. Samtidigt bygger paret upp det som än idag är ett av våra allra största kulturarv. En serie om det svenska konstnärsparet Karin och Carl Larsson som under sent 1800-tal, tidigt 1900-tal genom sitt skapande kom att spela stor roll för det som vi ser som typiskt svenskt idag. Sverige 2023.

Livet i Fagervik

ma 08.07. klo 22.00 - 22.45 45 minSVT24

Katarina och Ted kommer till advokatbyrån för att få hjälp med en vänskaplig skilsmässa. Bernard vill att Johan väljer mellan byrån och Annika. Lena och Svante planerar motorcykelsemester på tu man hand. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Julia Dufvenius, Jimmy Lindström, Rennie Mirro m.fl. Regi: Mikael Syrén. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Där ingen skulle tro att någon kunde boU

ma 08.07. klo 22.45 - 23.25 40 minSVT24

Mette och Arnfinn Roland har en 100-årsplan. De förverkligade drömmen om att flytta till en avfolkad bygd vid Nordishavet där de håller höns och getter. Planen är att odla den karga marken kring gården. Men ett brutalt arktiskt klimat gör det inte lätt. Att bo avlägset kan vara ett lockande alternativ. Den norska dokumentärserien berättar om människor som har flyttat till ställen där man inte skulle tro att någon kan bo. Norge 2022.

Sportspegeln

ma 08.07. klo 23.25 - 23.55 30 minSVT24

OS i Paris närmar sig, och den svenske gångaren Perseus Karlström har möjligheten att följa upp sitt EM-guld med ytterligare ett guld. Det skulle dessutom sluta en cirkel inom hans gångarfamilj där mamma Siv varit en stor förebild. Dessutom: Fotbolls-EM går in i sitt slutskede med två heta semifinaler att se fram emot. SVT:s fotbollsexpert Daniel Nannskog gästar studion. Programledare: Cecilia Ingman. SVT:s Sportspegeln är Sveriges i särklass största sportmagasin. Sverige 2024.

Livet är kort, konsten lång – filmen om Åke GöranssonU

ma 08.07. klo 23.55 - 00.55 60 minSVT24

Livet är kort, konsten lång – filmen om Åke Göransson
Dokumentär om den mystiske Göteborgskoloristen Åke Göransson (1902-1942), vars korta enstöriga liv leder in i en spännande resa till det förflutna. Sverige 2023.

Av kärlek till vilda djur

ti 09.07. klo 00.55 - 01.25 30 minSVT24

Av kärlek till vilda djur
Sommaren står för dörren. Allt eftersom våren framskrider ökar djurskötarnas arbetsmängd. Ungar som har mist sina mammor kommer för att få vård, och telefonen ringer nästan oavbrutet. Igelkottarna har övervintrat i sin igelkottsstuga som i ett våningshus, och när våren kommer får de en ny chans till ett liv i det fria. En igelkott som har fastnat i en råttfälla repar sig och återvänder mot alla odds till naturen. Hos Sari Valtanen och Jouni Leevi Auranen återhämtar sig såväl igelkottar, vesslor och sälar som ugglor och fladdermöss. Nella Muurinen är Saris högra hand, och familjens vuxna döttrar Anette och Nea hjälper alltid när de hinner. Finland 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisryhmä Hampuri, Lapin kullan kimallus, Salatut elämät, Emmerdale, Unelma-asunto auringon alta, Nhl, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Farmi Suomi, Murhia ja kantrimusiikkia, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity