ReseptitViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppiSanakirjaBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot tiistaina 9.7.2024

Näytä tiivistettynä

24 Hours to Live

ti 09.07. klo 04.55 - 06.19 1h 24 minV film action

Entinen eliittisotilas Travis Conrad (Ethan Hawke) suree kuollutta vaimoa ja poikaansa. Kun vanha armeijakaveri Jim Morrow tarjoaa hänelle vaarallista mutta hyvin palkattua työtä, Travis ottaa vastaan salaisen tehtävän Red Mountain -nimisen yksityisen sotilasyrityksen leivissä. Tehtävä menee kuitenkin mönkään, kun Interpolin naisagentti tappaa hänet. Travisin toimeksiantaja herättää hänet kyllä henkiin – mutta antaa Travisille vain vuorokauden elinaikaa. Alkaa väkivaltainen ja toiminnan täyteinen kilpajuoksu aikaa vastaan, kun Travis koittaa määräajassa ehtiä korjaamaan menneisyytensä virheet. Amerikkalainen toimintaleffa vuodelta 2017.

Million Dollar BabyU

ti 09.07. klo 06.25 - 08.32 2h 7 minV film action

"Etääntyminen tyttärestä piinaa nyrkkeilyvalmentaja Frankie Dunnia, eikä hän ole päästänyt ketään lähelleen pitkään aikaan – kun nyrkkeilijänurasta haaveileva Maggie Fitzgerald saapuu hänen salilleen. Maggie on päässyt vaikeuksien värittämässä elämässään näinkin pitkälle lahjakkuutensa, keskittymiskykynsä ja tahdonvoimansa ansiosta. Maggien suurin toive on löytää joku, joka uskoo häneen. Tällainen vastuu – puhumattakaan siihen liittyvistä riskeistä - on vihoviimeinen asia, mihin Frankie olisi valmis. Maggien peräänantamattomuus saa hänet kuitenkin lopulta myöntymään ja suostumaan tytön valmentajaksi. Vähitellen, vuoroin toisiaan ärsyttäen ja vuoroin innostaen, kaksikko löytää yhteisen kielen, ja lopulta toisistaan läheisen ystävän. Kumpaakin odottaa kuitenkin vielä kamppailu, joka vaatii enemmän rohkeutta ja sydäntä kuin mikään heidän aiemmin kokemansa. Clint Eastwoodin ohjaama väkevä draama palkittiin seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*. *2004: Paras elokuva (voittaja), ohjaus (voittaja), miespääosa (Clint Eastwood), naispääosa (Hilary Swank, voittaja), miessivuosa (Morgan Freeman, voittaja), sovitettu käsikirjoitus, leikkaus." Amerikkalainen draama vuodelta 2004.

Divergent - OutolintuU

ti 09.07. klo 08.35 - 10.48 2h 13 minV film action

Erilaisuus tekee sinusta vaarallisen. Tarina sijoittuu dystopiaan, jossa ihmiset on rauhan takaamiseksi jaettu ominaisuustestien perusteella viiteen ryhmään. 16-vuotias Tris Prior joutuu ratkaisevaan testiin. Trisin testitulos osoittautuu yllättäen epäselväksi. Outolintuna hän ei sovi mihinkään viidestä ryhmästä. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2014.

Fast & Furious 7U

ti 09.07. klo 10.55 - 13.06 2h 11 minV film action

Dominic Toretto, Brian O'Conner ja Hobbs johtavat valkokankaalle palaavaa sankariporukkaa ympäri maailmaa heidän toistaiseksi huikeimmassa ja tunnepitoisimmassa seikkailussaan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2015.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

ti 09.07. klo 13.10 - 15.24 2h 14 minV film action

Miles Morales palaa Oscar®-palkitun Spider-Verse-saagan (2018, paras animaatioelokuva) seuraavaan lukuun elokuvassa Spider-Man™: Across the Spider-Verse. Yhdistettyään jälleen voimansa Gwen Stacyn kanssa Brooklynin naapuruston kokopäiväinen ystävällinen Spider-Man sinkoutuu multiversumiin, missä hän kohtaa joukon hämähäkki-ihmisiä, joiden tehtävänä on suojella olemassaoloaan. Mutta kun sankareille tulee erimielisyys siitä, kuinka uuteen uhkaan pitäisi suhtautua, Miles huomaa joutuvansa vastatusten muiden hämähäkkien kanssa. Hänen on määriteltävä uudelleen, mitä sankaruus tarkoittaa, pelastaakseen hänelle kaikkein rakkaimmat ihmiset. Sisältää välkkyviä valoja, jotka saattavat aiheuttaa epileptisen kohtauksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Queenpins

ti 09.07. klo 15.25 - 17.10 1h 45 minV film action

Tositarinan inspiroima Queenpins on hulvaton komedia tylsistyneestä ja turhautuneesta esikaupungissa asuvasta kotiäiti Conniesta (Kristen Bell) ja hänen parhaasta kaveristaan vloggaaja JoJosta (Kirby Howell-Baptiste), jotka muuttavat harrastuksen miljoonien arvoiseksi väärennettyjen kuponkien bisnekseksi. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

Renegades

ti 09.07. klo 17.15 - 18.55 1h 40 minV film action

Navy SEAL-tiimillä on tehtävä sodanruntelemassa Sarajevossa, ja he päättävät toimia vastoin käskyjä. He päättävät etsiä mereen kätketyn aarteen, joka on piilotettu toisen maailmansodan aikaan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2017.

Jumanji: Welcome to the JungleU

ti 09.07. klo 19.00 - 20.54 1h 54 minV film action

Neljän nuoren löytämä vanha konsoli sisältää ikivanhan pelin – Jumanji. Heidän täytyy selvittää, mitä Alan Parrish jätti taakseen 20 vuotta sitten – muuten he jäävät jumiin pelin sisälle. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2017.

24 Hours to LiveU

ti 09.07. klo 21.00 - 22.24 1h 24 minV film action

Entinen eliittisotilas Travis Conrad (Ethan Hawke) suree kuollutta vaimoa ja poikaansa. Kun vanha armeijakaveri Jim Morrow tarjoaa hänelle vaarallista mutta hyvin palkattua työtä, Travis ottaa vastaan salaisen tehtävän Red Mountain -nimisen yksityisen sotilasyrityksen leivissä. Tehtävä menee kuitenkin mönkään, kun Interpolin naisagentti tappaa hänet. Travisin toimeksiantaja herättää hänet kyllä henkiin – mutta antaa Travisille vain vuorokauden elinaikaa. Alkaa väkivaltainen ja toiminnan täyteinen kilpajuoksu aikaa vastaan, kun Travis koittaa määräajassa ehtiä korjaamaan menneisyytensä virheet. Amerikkalainen toimintaleffa vuodelta 2017.

The QuakeU

ti 09.07. klo 23.00 - 00.43 1h 43 minV film action

The Quake
Vuonna 1904 Osloa järkytti maanjäristys, jonka mitattiin olevan richterinasteikolla 5,4. Kukaan ei kuollut, mutta se jätti jälkeensä valtavan tuhon. Nyt odotetaan vielä isompaa järistystä. Norjalainen toiminta vuodelta 2018.

Nälkäpeli

ke 10.07. klo 00.45 - 03.01 2h 16 minV film action

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ja Liam Hemsworth huikeiden hittielokuvien viidennessä osassa. Vahva nuori nainen osallistuu raakaan gladiaattorikilpailuun pelastaakseen pikkusiskonsa. Yhdysvallat, toiminta/trilleri, 2012.

Nope

ke 10.07. klo 03.05 - 05.09 2h 4 minV film action

Isänsä järkyttävän kuoleman jälkeen Hollywoodin eläintenhoitaja OJ ja hänen sisarensa Emerald alkavat havaita selittämättömiä ilmiöitä suurella Etelä-Kalifornian maatilallaan. Amerikkalainen kauhutrilleri vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syke, Unelmia Italiassa, Täydellinen kesä, Suomen huutokauppakeisari, Unelma-asunto auringon alta, Who Killed the KLF?, Unelmahäät, Frendit, Loppua odotellessa, Stadi vs. Lande

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity