ViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitSanakirjaTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot keskiviikkona 10.7.2024

Näytä tiivistettynä

Koordinaatio ja istumatasapaino

ke 10.07. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Koordinaation sekä istumatasapainon kehittäminen matalan kynnyksen liikkeillä. Tuokiossa käännetään katsetta eri suuntiin, tehdään painonsiirtoa istuen, sekä kehitetään koordinaatiota käsien ja jalkojen aivoja virkistävillä harjoitteilla.

Ympäristön hahmotus liikkeen avulla

ke 10.07. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Aivot aktivoituvat voimakkaasti, kun yhdistelemme monipuolisesti hahmottamista, liikettä ja aisteja. Tässä jaksossa harjoitamme ilmansuuntien ja kellotaulun avulla hahmottamista ja yhdistelemme muistelua liikkeeseen. Tervetuloa mukaan. Tarvitset vain rauhallisen ympäristön ja hieman tilaa ympärillesi. Harjoitteet soveltuvat kaikille katsojille. Voit tehdä harjoitukset joko seisten tai istuen.

Liikettä ja vahvistusta koko keholle: selän hyvinvointi

ke 10.07. klo 11.30 - 12.00 30 minOnniTV

Tuokiossa keskitytään erityisesti selkärangan eri liikesuuntien ylläpitämiseen ja liikelaajuuden lisääntymiseen. Vahvistetaan erityisesti reisiä, pakaralihasta ja keskivartalon lihaksia, jotka tukevat seisoma-asentoa, kävelyä sekä esimerkiksi seisomaannousua.

Kesämuistoni

ke 10.07. klo 12.00 - 12.15 15 minOnniTV

Tule mukaan muistelemaan kesämuistoja menneiltä vuosilta.

Kirkkopuistossa Soi – Nina Åström

ke 10.07. klo 12.15 - 12.45 30 minOnniTV

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1995 järjestetty hengellisen musiikin tapahtuma. Astu mukaan tapahtumaan ja laula kanssamme tuttuja hengellisiä lauluja ja kuuntele esityksiä. Ohjelmassa esiintyy Nina Åström. Jaksossa esitetään laulut Vain yksin Jeesus, Puutarha, Hän oli hiljaa, Jesus strong and kind ja Siunaa kansaamme.

Mielen taitoja ikäihmisille osa 2

ke 10.07. klo 12.45 - 13.00 15 minOnniTV

Selviytymiskeinot huolissa ja vaikeuksissa. Kuinka irrottautua vatvomisesta? Osaanko pyytää, vastaanottaa tai antaa apua, kun sitä tarvitaan? Hankalissa tilanteissa tarvitaan myös itsensä rauhoittamisen kykyä. Keskustelemassa Asta Meronen, Merja Nevalainen ja Liisa Tyllilä. Keskustelua vetää Sonja Maununaho MIELI Suomen Mielenterveys ry:stä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisryhmä Hampuri, Lapin kullan kimallus, Salatut elämät, Emmerdale, Unelma-asunto auringon alta, Nhl, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Farmi Suomi, Murhia ja kantrimusiikkia, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity