BlogitViihdeReseptitHoroskooppiSanakirjaTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT2 ohjelmatiedot lauantaina 13.7.2024

Näytä tiivistettynä

Möte med (Meänkieli)

la 13.07. klo 10.35 - 11.05 30 minSVT2

Juristen och sjuksköterskan Erika Björkén räds inte nya utmaningar. Nåjden Lena Greus är aktuell i en ny serie "Där väggar talar". Musik: Favourite Hippies. Programledare: Paulina Martikainen. Intervjuprogram med Rolf Digervall och Paulina Martikainen och aktuella gäster. Sverige 2024.

Möte med (jiddisch)

la 13.07. klo 11.05 - 11.20 15 minSVT2

Programledaren Tomas Woodski möter sångerskan Anne Kalmering som med sin innerliga röst förtrollar sin publik. Om vad det betyder att sjunga på jiddisch och om stödet från en entusiastisk men tondöv pappa. Intervjuprogram med aktuella gäster. Programledare är Tomas Woodski. Sverige 2024.

Jakttid

la 13.07. klo 11.20 - 11.50 30 minSVT2

MehtäMikko, en fiskevandrare från Uleåborg, har begett sig på en tiotals kilometer lång vandring för att fånga röding. 11-åriga Eliel Ikonen börjar förbereda sig för en internationell slädhundstävling. I Kyrkslätt riggar Teemu och Mima upp nät för att ringmärka nattskärror. I Norra Karelen far en specialist på arktiska förhållanden, Mikko, på andjakt under utmanande väder. Paavo får för första gången vara med på björnjakt med sin pappa Johannes. Förväntningarna är höga. Följ vildmarksentusiaster på jakt- och fisketurer runt omkring i Finland. Gemensamt för dem alla är passionen för jakt och fiske och kärleken till natur och vildmark. Finland 2022.

Österbottens hjältar

la 13.07. klo 11.50 - 12.20 30 minSVT2

Ett brådskande larm kommer till akutvårdarna Samuel och Filippa som åker för att rädda en livlös person. Brandmannen Mattias visar den senaste uppfinningen släckningsstaven och brandkåren gör sin årliga rökdykningsövning. En yngre person har blivit hotad med kniv och ligger skadad på marken, så poliserna Johanna och Fredrik kör snabbt till platsen för att leta efter gärningsmannen. De finns alltid där för oss när något allvarligt händer - de som räddar liv och egendom och ser till att lagarna följs. Följ med Österbottens hjältar till jobbet, de är poliser, akutvårdare, brandmän och tullinspektörer. När arbetspasset är slut får du lära känna människorna bakom uniformerna. Finland 2023.

Jag blev pappa

la 13.07. klo 12.20 - 12.30 10 minSVT2

En pinne med två streck gläntar på verklighetens gardin. Graviditetstiden och de förändringar som kommer med graviditeten överraskar Juho. Hur var livet före faderskapet? Blir det något kvar av det gamla? Faller allt eget liv bort efter att ha gjort någon gravid? Det går inte längre att gå ut och ta en öl med killarna när du har nya förpliktelser på hemmaplan. Finland 2023.

I väntan på dig

la 13.07. klo 12.30 - 12.45 15 minSVT2

Anna kommer hem från sina utbytesstudier på Bali med en ring på fingret och en bebis i magen. Tindra är femton år gammal och får en chock när graviditetstestet är positivt. Sofia från Ekenäs är nervös inför det första ultraljudet, är allt bra med den lilla i magen? Hur är det att vänta och föda sitt första barn? Fyra finlandssvenska kvinnor filmar sig själva från plusset på stickan tills de blir föräldrar för första gången. Hur överlever man kraftigt illamående och hur känns det när blodprovet visar förhöjd risk för kromosomavvikelse hos fostret? På ett ärligt och underhållande vis delar de med sig av sina tankar och känslor på en av livets mest spännande resor. Finland 2022.

I väntan på digU

la 13.07. klo 12.45 - 13.05 20 minSVT2

Ellen har ingen erfarenhet av bebisar och har aldrig bytt en blöja. Hur ska det gå när hon själv ska få barn? Tindras mamma är också gravid och åker in till förlossningen med värkar. Anna får ett samtal som gör henne väldigt orolig. Hur är det att vänta och föda sitt första barn? Fyra finlandssvenska kvinnor filmar sig själva från plusset på stickan tills de blir föräldrar för första gången. Hur överlever man kraftigt illamående och hur känns det när blodprovet visar förhöjd risk för kromosomavvikelse hos fostret? På ett ärligt och underhållande vis delar de med sig av sina tankar och känslor på en av livets mest spännande resor. Finland 2022.

I väntan på dig

la 13.07. klo 13.05 - 13.25 20 minSVT2

Tindra vet att det sprids rykten om hennes graviditet men försöker att inte bry sig. Sofia mår fortfarande illa och tillbringar kvällarna på toaletten. Ellen får besked om vilket sjukhus hon ska föda på och Anna åker till flygfältet för att möta en viktig person. Hur är det att vänta och föda sitt första barn? Fyra finlandssvenska kvinnor filmar sig själva från plusset på stickan tills de blir föräldrar för första gången. Hur överlever man kraftigt illamående och hur känns det när blodprovet visar förhöjd risk för kromosomavvikelse hos fostret? På ett ärligt och underhållande vis delar de med sig av sina tankar och känslor på en av livets mest spännande resor. Finland 2022.

I väntan på digU

la 13.07. klo 13.25 - 13.45 20 minSVT2

Anna har börjat ifrågasätta om hon är redo för att bli mamma. Ellen har sin sista arbetsdag på två år och Sofia och Jocke ska öppna kuvertet där det står om de väntar en flicka eller pojke. Produktion: Parad Media, 2021. Hur är det att vänta och föda sitt första barn? Fyra finlandssvenska kvinnor filmar sig själva från plusset på stickan tills de blir föräldrar för första gången. Hur överlever man kraftigt illamående och hur känns det när blodprovet visar förhöjd risk för kromosomavvikelse hos fostret? På ett ärligt och underhållande vis delar de med sig av sina tankar och känslor på en av livets mest spännande resor. Finland 2022.

RevanU

la 13.07. klo 13.45 - 14.00 15 minSVT2

Revan
Åttaåriga Nåmis högsta önskan om att få en Gamagutchi i julklapp har precis gått i uppfyllelse. Den här julen är helt perfekt. Förutom pappa som ligger i koma på sjukhuset, mamma som viskar i telefonen och grönsakerna i Nåmis soppa som beskyller henne för mord. Det var ju hennes förkylning som gick upp i hans hjärna. För att undvika sina egna skuldkänslor så blir Nåmi besatt av att hålla sin Gamagutchi vid liv. En film i regi av Ditte Lindroth och Anna Furenmo i en serie examensfilmer från Stockholms konstnärliga högskola. Sverige 2024.

Skattjägarna

la 13.07. klo 14.00 - 14.30 30 minSVT2

Mads är på väg att sälja två stora ljuskronor, men får själv ögonen på något intressant och blir sugen på att handla. Rikke och Frede gör plats på loftet för att få plats med nya varor och Pauli gör fynd när han söker vintagekläder på en marknad. Antikhandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter. Antikhandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter – på loppmarknader, i retrobutiker och hemma hos privata samlare. Danmark 2016.

Skattjägarna

la 13.07. klo 14.30 - 15.00 30 minSVT2

Säsong 7, 2/13. Handelsmännen Lasse Franck och Sofie røkjær Justesen är mycket nöjda med sitt inköp de gör i en antikaffär i Västjylland - tills de inser att de köpt grisen i säcken. Husstylisten Katrine Martensen-Larsen söker efter gammal keramik som hon skall ha till en fotoserie. Och antikhandlaren Lasse Petersen blir totalt förälskad i en liten men mycket dyr vas. Antikhandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter – på loppmarknader, i retrobutiker och hemma hos privata samlare. Danmark 2016.

Skattjägarna

la 13.07. klo 15.00 - 15.30 30 minSVT2

Säsong 7, 3/13. Det är inte just Ikeamöbler man hittar hos handelsmannen Søren Falk. Men Søren har fått en gör-det-själv-idé och plötligt får de nya möblerna ett helt nytt utseende. På Lykkegaard försöker Mads Ejlersen och Jens Guldsmed.Thomen sätta fart på årets öppningsförsäljning med hjälp av "friska färger". Och bilhandlaren Søren Sørensen satsar stort på en mässa me gamla emaljskyltar. Antikhandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter – på loppmarknader, i retrobutiker och hemma hos privata samlare. Danmark 2016.

Skattjägarna

la 13.07. klo 15.30 - 16.00 30 minSVT2

Säsong 7, 4/13. Världens exklusivaste antikmässa överväldigar Margit och Jesper Damgaard-Lauritsen, som rest till Holland för att titta närmare på dyra saker. Handelsmännen Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen beger sig till en möbelaffär för att fynda. Och skräddaren Pauli Tvilling hittar ett tyg med ett alldeles speciellt möster i en svensk vingtagebutik. Antikhandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter – på loppmarknader, i retrobutiker och hemma hos privata samlare. Danmark 2016.

Premier League: När fotbollen förändrades

la 13.07. klo 16.00 - 17.00 60 minSVT2

Berättelsen om den totala förändring den engelska fotbollens högsta liga gick igenom på 90-talet, då ligan blev världens bästa och idag lockar en global publik på nästan fem miljarder. Från sport till miljardbutiker och stjärnfabriker. Den definitiva historien om en guldålder i engelsk fotboll – berättad av de som levde äventyret. Storbritannien 2021.

Rapport

la 13.07. klo 17.00 - 17.05 5 minSVT2

Rapport är Sveriges största nyhetsprogram. Sverige 2024.

Vetenskapens värld

la 13.07. klo 17.05 - 18.05 60 minSVT2

Forskare förstår alltmer om hur kroppen åldras och vad som gör oss sjuka när vi blir gamla. Den kunskapen öppnar dörren till en science fiction-liknande värld - en värld där forskningen nu försöker hitta metoderna för att bokstavligen bromsa åldrandet, och rentav göra oss yngre. Vi möter forskarna som faktiskt tror att detta är möjligt. Streama program, serier och dokumentärer med spännande perspektiv på nutid och dåtid från forskare och experter. Vetenskapens värld ger dig fascinerande och angelägen kunskap. Sverige 2022.

Res med Jovan

la 13.07. klo 18.05 - 18.15 10 minSVT2

Vad döljer sig bakom de tunga portarna till ett av Katrineholms skyddsrum? Jovan tar oss till underjorden för att ge oss svar på frågan. Häng med ut I världen! Jovan tar dig till spännande destinationer och bjuder på lärorika möten med inspirerande människor. Sverige 2023.

Svennis: Arrivederci ItalienU

la 13.07. klo 18.15 - 19.00 45 minSVT2

Sven-Göran "Svennis" Eriksson har en alldeles speciell koppling till Italien och italiensk fotboll. Hans tränarkarriär i landet inleddes 1984 i Roma och avslutades i en annan Romklubb, Lazio, där han tog en efterlängtad ligaseger år 2000. SVT:s reporter Jane Björck bevakade på nära håll Svennis tid med Lazio, och i "Svennis: Arrivederci Italien" blickar de tillsammans tillbaka på de minnena. Jane var även på plats när Svennis och hans familj besökte Italien, där ett kärt återseende med några av de största fotbollsstjärnorna som Svennis tränat äger rum. Sverige 2024.

Grattis, Clara! - Clara Schumann 200 år

la 13.07. klo 19.00 - 20.00 60 minSVT2

Grattis, Clara! - Clara Schumann 200 år
I den här dokumentären följer vi Clara Schumanns liv genom Europa - som lysande pianist, hustru med fingerspetskänsla, sjubarnsmor. Och, inte minst, som kompositör. Tyskland 2019.

KulturstudionU

la 13.07. klo 20.00 - 20.01 1 minSVT2

Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen. Se föreställningar, konserter och dokumentärer från Sverige och hela världen med introduktion och kommentarer i studion. Sverige 2018.

Jazzsommar: Sägen - en norsk jazzklassiker

la 13.07. klo 20.01 - 21.20 1h 19 minSVT2

Jazzsommar: Sägen - en norsk jazzklassiker
Arild Andersens Sägen" ("Sagn" i norskt original) blev en omedelbar norsk jazzklassiker när verket uruppfördes på jazzfestivalen i Voss 1990. Med sin kombination av element från jazz och norsk folkmusik fortsatte musiken sedan att spelas runt omkring i världen i flera år. Sommaren 2023 - 33 år efter uruppförandet - var så verket tillbaka igen på jazzfestivalen i Voss, dessutom framförd av samma musiker som 1990. På scenen står förutom Arild Andersen själv, Kirsten Bråten Berg, Bendik Hofseth, Frode Alnæs, Bugge Wesseltoft och Helge Andreas Norbakken. Norge 2023.

Montreux jazzfestival

la 13.07. klo 21.20 - 22.10 50 minSVT2

Festivalen i den lilla staden vid Genèvesjön fortsätter att locka till sig världsartister i en allt större genrebredd, med namn som Marvin Gaye, Ray Charles, Sting, Alicia Keys och ZZ Top. Artister, vänner och publik hyllar unisont festivalens grundare och eldsjäl, Claude Nobs. Många av konserterna finns bevarade och inspelningarna har av Unesco utsetts till världsarv för sitt unika kulturhistoriska värde. Det var Deep Purple som sa det först: "We all came out to Montreux..." Montreux jazzfestival. Dokumentär från 2023. Montreux Jazzfestival har sedan starten 1967 vuxit till en av världens mest ikoniska musikfestivaler. En legendarisk musikalisk resa. Storbritannien 2023.

TLC för evigtU

la 13.07. klo 22.10 - 23.50 1h 40 minSVT2

Dokumentär om musikgruppen TLC. Med över 65 miljoner album sålda världen över är TLC det bäst säljande amerikanska tjejbandet någonsin. Nu delar T-Boz och Chilli för första gången sina berättelser. Följ den ikoniska gruppen som mot alla odds influerade en hel generation. USA 2023.

Maskulinum - femininum

la 13.07. klo 23.50 - 01.30 1h 40 minSVT2

Ett drama om den idealistiske Paul och hans kärleksrelation med blivande popstjärnan Madeleine. Filmen blandar romantik med social kritik och är en studie i fransk ungdomskultur i en tid av stark förändring. Sverige/Frankrike 1966.

De sista dödsdömdaU

su 14.07. klo 01.30 - 02.20 50 minSVT2

Holger har en 14-årings intelligens och gör som han blir tillsagd. Det kommer att kosta honom livet. Norge avrättade 25 av sina egna medborgare efter andra världskriget. Vilka var personerna som avrättades, och varför fick de ett så hårt straff? 25 norska krigsförbrytare dömdes till döden och avrättades efter andra världskriget. Denna serie ger en djupgående inblick i detta kontroversiella kapitel av Norges historia. Norge 2023.

Sportnytt

su 14.07. klo 02.20 - 02.35 15 minSVT2

De senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna. Sportnytt är programmet som ger dig de senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lolita Lobosco, Karen Pirie, Simpsonit, Selviytyjät Suomi, Erikoisryhmä Hampuri, Paratiisi, Amazing Race Suomi, Tanssii Tähtien Kanssa, Korvessa kulkevi, Muumilaakson tarinoita

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity