VaihtoautotViihdeTietovisatBlogitHoroskooppiSanakirjaReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 26.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

pe 26.07. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäiset asukkaat jatkavat perinteitään ja vahvistavat koko yhteisöä. Jody Potts-Joseph ja aviomies Jamey metsästävät vesilintuja ja syövät perheen kanssa paistettua leipää. Marcella Amodo-White kalastaa perheensä kanssa lohta Kodiakin saaren lahdilla. Tig Strassburg rakentaa muistoaidan menneelle ystävälleen. Apassingokin sisarukset jakavat leiriseikkailun ensi kertaa aikuisina.

Huumeparonien kannoilla

pe 26.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Huumeparonien kannoilla
Amerikkalaissyntyinen Laredossa, Teksasin ja Meksikon rajalla, kasvanut Edgar Valdez-Villareal ”La Barbie” on lupaava jenkkifutispelaaja. Helppo raha kuitenkin houkuttelee hänet rajan yli ja syvälle kokaiinikaupan väkivaltaiseen maailmaan. Murhanhimoisesta La Barbiesta tulee lopulta ainut amerikkalainen, joka on koskaan kohonnut meksikolaisen huumekartellin johtoon.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

pe 26.07. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Kolumbian ja Perun vanhimmat ja nuorimmat salakuljettajat. Nainen, jolla on rekisteri ja kokaiinia. 19-vuotias kuljettaa huumeita sairaan äitinsä vuoksi. 19-vuotias nainen väittää tätinsä huijanneen häntä. Vanha mies ei usko, että hänellä olisi huumeita, eikä usko hänen sukulaisensakaan puhelimessa. Vanha mies Marshallin saarilta voi olla osa trendiä, jossa vanhuksia houkutellaan kuriireiksi.

Food Factory

pe 26.07. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, miksi perunat joutuvat hydrauliseen kyytiin, jotta niistä saadaan rapeita lastuja, miten koneet ja ihmiset valmistavat sulassa sovussa suosittua eteläaasialaista gulab jamun -jälkiruokaa, miten kuusi miljoonaa munaa muuttuu 75 miljoonaksi mantelikeksiksi ja miten yksinkertainen proteiinipitoinen soijapapu muuttuu tofuksi.

Food Factory USA

pe 26.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Food Factory USA juhlistaa Uuden-Englannin kulinaarisia aarteita: Selvitä, miten Dunkin’ Donuts tarjoilee 1,8 miljardia kupillista kahvia vuodessa. Seuraa simpukoita, kun niistä tehdään Uuden-Englannin tukevaa simpukkamuhennosta. Vieraile bostonilaisessa karkkitehtaassa, joka on ikoninen Slap Stix -tikkarin koti.

Hauskimmat eläinvideot

pe 26.07. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Aluksella on läheltä piti -tilanne valaan kanssa. Ninjakoira ilmestyy tyhjästä. Yllättävin yliopistomaskotti. Koirat tekevät rikoksia. Peura väistää junaa. Lapsilla on vaikeuksia tunnistaa eläimiä. Epäonninen krokotiili. 10 kertaa, joina voi olla iloinen, että villieläin on lasin takana ja nisäkkäiden laulama Strauss-valssi.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

pe 26.07. klo 08.10 - 08.50 40 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Luontotutkija ja selviytymisasiantuntija Hazen Audel kamppailee Itä-Afrikan villillä trooppisella rannikolla toiseksi viimeisellä äärimmäisen Afrikan safarin etapilla. Hazen pyytää apua Intian valtameren asiantuntijoilta eli mijikendoilta taittaakseen vaikean merimatkan päästäkseen rannikolla olevaan koralliluolien verkostoon, jossa asuu planeetan suurin useista lajeista koostuva lepakkoyhteisö.

Inkojen vallankumouksen luurangot

pe 26.07. klo 08.50 - 09.35 45 minNational Geographic Channel

Luurankoja täynnä oleva hautausmaa tarjoaa kiintoisia vihjeitä inkojen romahduksesta. Rikostutkimus, arkeologia ja historia haastavat sen, mitä tiedämme kerran mahtavan muinaisen imperiumin viimeisistä päivistä. Nyt kauan hyväksytty tarina siitä, että espanjalaiset valloittivat inkat aseilla, teräksellä ja hevosilla, saa päivityksen uusien yllättävien todisteiden ansiosta.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 26.07. klo 09.35 - 10.25 50 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 6/6. Seuraamme, kun arkeologit etsivät kuningatar Kleopatran kadonnutta hautaa. Ryhmä vedenalaisiin kohteisiin erikoistuneita arkeologeja sukeltaa muinaisen Aleksandrian uponneisiin raunioihin.

Espanjan rannikkovartiosto

pe 26.07. klo 10.25 - 11.15 50 minNational Geographic Channel

Kaikkia tarvitaan apuun, kun helikoptereiden ja pikaveneiden miehistöt riskeeraavat henkensä kuuttomana yönä jahdatessaan etelästä Espanjan rannikkoa lähestyviä huumeiden salakuljettajia. Toisaalla maassa eri vihollinen uhkaa merta ja vaarantaa eläimiä ja kasveja. Taistelu laitonta kalastusta vastaan jatkuu, mutta tällä kertaa kohteena on arvokas mustekalalaji.

Espanjan rannikkovartiosto

pe 26.07. klo 11.15 - 12.05 50 minNational Geographic Channel

Algericasissa sukellustiimi löytää aluksen pohjasta laittoman varaston. Nuoret ovat jumissa kallion luona Vizcayassa, kun vaarallinen vuoksi on tulossa. Huelvassa alusten tarkastuksella on yllättävä tulos.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

pe 26.07. klo 12.05 - 12.55 50 minNational Geographic Channel

Maata ja merta yhdistävällä rannikolla asuu kaksi luonnon ikonisinta naarasta - miekkavalas ja harmaakarhu. Kalifornianlahden aaltojen alla miekkavalasperheen menestys perustuu kuusikymmentävuotiaan matriarkan kokemukseen, kun taas Alaskan rannoilla ensikertalaisen karhunemon on kasvatettava kolme pentuaan yksin ja vain vaistojensa ohjaamana.

Lentoturmatutkinta

pe 26.07. klo 12.55 - 13.45 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
JFK juniorin kuolema. John F. Kennedyn poika katosi lentokoneensa mukana vuonna 1999. Koneen hylky löytyi nopeasti, mutta mikä aiheutti turman?

Lentoturmatutkinta

pe 26.07. klo 13.45 - 14.35 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Concorde savuna ilmaan. Concorde syöksyi maahan vain hetki nousun jälkeen, ja kiitoradalta löytyi kolme tunnistamatonta esinettä. Miten vihjeet liittyivät toisiinsa?

Running Wild With Bear Grylls

pe 26.07. klo 14.35 - 15.25 50 minNational Geographic Channel

Bear Grylls innoittaa Rainn Wilsonin raatamaan La Salin vuorilla, kun he käyvät läpi vanhoja, mutta hyviä vuorikiipeilykeinoja. Rainn joutuu kestävyytensä rajoille vaarallisissa laskeutumisissa ja päätähuimaavissa nousuissa, mutta vasta ruokaa kalastaessa näemme jotain tässä kaikkein paljastavimmassa Running wild -ohjelmassa tähän asti.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

pe 26.07. klo 15.25 - 16.15 50 minNational Geographic Channel

Tarinoita lähes karkuun päässeistä epäillyistä Kolumbian ja Perun lentoasemilta. Maanviljelijä vaihtaa salkkunsa kanssarikollisen kanssa terminaalissa. Mies, joka on niellyt kokaiinia, pääsee koneeseen, mutta kansainvälisen poliisiyhteistyön avulla hänet napataan määränpäässä. Mies, jolla on kapseleita vatsassaan, kestää 36 tuntia, joten hänet on päästettävä pois.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

pe 26.07. klo 16.15 - 17.05 50 minNational Geographic Channel

Riley suuntaa San Franciscon lahteen, jossa sadoilla työntekijöillä on vain 15 päivää aikaa hinata luksusristeilijä vedestä ja korjata se. 260-metrisellä risteilijällä on isoin ongelma, jonka alus voi kohdata: vettä pääsee sen sisään. Kukaan ei tiedä tarkalleen, mikä vuotaa. Korjaajat sukeltavat pedon vatsaan paikantamaan vuotoa. Heidän on tehtävä töitä vuorokauden ympäri, koska vain kahden viikon kuluttua 2 000 uutta ja mahtavasta lomasta maksanutta matkustajaa on valmiina lähtemään merellä. Jos laivaa ei korjata ajoissa, moni matkustaja pettyy ja vaatii rahansa takaisin. Maine ja hirvittävä määrä rahaa ovat vaakalaudalla.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

pe 26.07. klo 17.05 - 17.55 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Jordanian rikkaaseen perintöön ja makuihin - vehreästä pohjoisesta Wadi Rumin aavikolle etelässä. Hän keittää kahvia beduiinin kanssa, paimentaa lampaita ja saa opetusta usealta jordanialaisnaiselta, joihin on vaikea tehdä vaikutusta, ennen kuin hän kohtaa keittiömestari Maria Haddadin taistelussa, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus prinssiin ja prinsessaan Petrassa.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 26.07. klo 17.55 - 19.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 2/6. Arkeologit tutkivat Hatšepsutia, joka oli yksi historian mahtavimmista naisfaaraoista. Faaraon kuuluisan temppelin luona ryhmä pyrkii etsimään vihjeitä tämän hallintokaudesta.

Lentoturmatutkinta

pe 26.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kuolettava myöhästyminen. Spanairin lento 5022 iskeytyi puroon, syttyi tuleen ja vaati 154 uhria, ollen Espanjan kuolettavin lento-onnettomuus vuosikymmeniin.

Kalliovuorten raiteilla

pe 26.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Ladattuaan 112 vaunua veteraani-insinööri Rob ja aloittelijakonduktööri Keri joutuvat ohjaamaan junansa jäisten Kalliovuorten sydämeen. Matkan varrella työntekijät kutsutaan räjäyttämään raskasta lunta raiteilta, jäätynyt vaihde kieltäytyy liikkumasta, ja aika on kortilla, kun ratatyöntekijöillä on vain tunti aikaa vaihtaa viallinen kisko.

Toisen maailmansodan salatut sankarit

pe 26.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerromme 320. Barrage Balloon -pataljoonan sankareista. Nämä amerikkalaiset sotilaat olivat ainoa täysin musta taisteluyksikkö, joka taisteli Normandiassa. Palveltuaan urhoollisesti maataan he palasivat kotiin toivoen kansalaisoikeusliikkeen turvaavan muutoksen, mutta löysivätkin maan, jossa heidän sankarityönsä unohdettiin nopeasti.

Inside North Korea's Dynasty

pe 26.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Inside North Korea's Dynasty

Kirottujen paikkojen atlasU

pe 26.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Bermudan kolmio. Kaikki ovat kuulleet tästä kirotusta merialueesta lähellä Amerikan itärannikkoa. Laivat ja lentokoneet katoavat siellä ilman selitystä. Vai onko sittenkään niin? Sam syventyy Bermudan kolmion kirouksen syntyyn, hakee vastauksia merikarttojen tekijöiltä, fyysikoilta ja todennäköisyysanalyytikoilta, jotta hän pääsee tämän vanhan merimysteerin pohjaan asti.

Egyptin kadonneet aarteetU

la 27.07. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 2/6. Arkeologit tutkivat Hatšepsutia, joka oli yksi historian mahtavimmista naisfaaraoista. Faaraon kuuluisan temppelin luona ryhmä pyrkii etsimään vihjeitä tämän hallintokaudesta.

Toisen maailmansodan salatut sankaritU

la 27.07. klo 00.55 - 01.50 55 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerromme 320. Barrage Balloon -pataljoonan sankareista. Nämä amerikkalaiset sotilaat olivat ainoa täysin musta taisteluyksikkö, joka taisteli Normandiassa. Palveltuaan urhoollisesti maataan he palasivat kotiin toivoen kansalaisoikeusliikkeen turvaavan muutoksen, mutta löysivätkin maan, jossa heidän sankarityönsä unohdettiin nopeasti.

Inside North Korea's Dynasty

la 27.07. klo 01.50 - 02.40 50 minNational Geographic Channel

Inside North Korea's Dynasty

Food Factory

la 27.07. klo 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Food Factory tuo näytille Hot Tamalesit sekä gourmeejuustonaksut ja vierailee huippumodernissa tehtaassa, joka tuottaa vuodessa 1,5 miljardia suklaatryffeliä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

la 27.07. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Jordanian rikkaaseen perintöön ja makuihin - vehreästä pohjoisesta Wadi Rumin aavikolle etelässä. Hän keittää kahvia beduiinin kanssa, paimentaa lampaita ja saa opetusta usealta jordanialaisnaiselta, joihin on vaikea tehdä vaikutusta, ennen kuin hän kohtaa keittiömestari Maria Haddadin taistelussa, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus prinssiin ja prinsessaan Petrassa.

Hetki ennen tuhoa: kooste

la 27.07. klo 03.50 - 04.30 40 minNational Geographic Channel

Koosteessa tarkastellaan kahta lentokoneonnettomuutta, joissa kuoli satoja ihmisiä ja jotka alkoivat pienestä viasta. Swiss Air 111 putosi minimaalisen, hallitsemattoman ohjaamotulipalon aiheuttaneen vian takia, mikä johti 229 ihmisen kuolemaan. JAL123 putoaa pian lähdön jälkeen kaukaiseen vuoren seinään. Tutkimusten aikana opitaan, että pienten osien kuluminen johti 520 matkustajan kuolemaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Elämäni Biisi, Liiga, Jeopardy! Suomi, Kauniit ja rohkeat, Amazing Race Suomi, Frendit, MasterChef Australia, Perikuninkaallinen skandaali, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity