BlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot sunnuntaina 28.7.2024

Näytä tiivistettynä

The Upside

su 28.07. klo 05.15 - 07.21 2h 6 minV film hits

The Upside
Dell (Kevin Hart) on pikkurikollinen, joka on juuri päässyt ehdonalaiseen ja tarvitsee työpaikan. Phillip Lacasse (Bryan Cranston) on neliraajahalvaantunut monimiljonääri, joka tarvitsee avustajan. Dell hakee paikkaa vastentahtoisesti eikä odota saavansa sitä, mutta Phillip kaipaa muutosta arkeensa ja yllättäen palkkaa sarkastisen huumorintajun omaavan Dellin. The Upside on lämmin ja sydämellinen komedia epätavallisesta ystävyydestä, ja perustuu löyhästi ranskalaiseen menestyskomediaan Koskemattomat. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Words on Bathroom WallsU

su 28.07. klo 07.25 - 09.15 1h 50 minV film hits

WORDS ON BATHROOM WALLS kertoo fiksusta ja pohdiskelevaisesta Adamista (Charlie Plummer), joka vaikuttaa päällepäin tyypilliseltä nuorelta - hieman hormoniensa vallassa mutta innoissaan mahdollisuudesta päästä opiskelemaan unelmiensa ammattiin keittiömestariksi. Adam erotetaan kuitenkin lukiosta abivuoden puolivälissä kemian luokassa tapahtuneen välikohtauksen takia ja hänellä diagnosoidaan psyykkinen sairaus. Hänet lähetetään katoliseen opistoon suorittamaan koulunsa loppuun, mutta hän ei usko sopeutuvansa vaan haluaa salata sairautensa, kunnes pääsisi ravintolakouluun. Kun Adam sitten tapaa suorapuheisen ja säkenöivän älykkään Mayan (Taylor Russell), hän tuntee heidän välillään heti tyynnyttävää sielunkumppanuutta. Heidän romanssinsa syventyessä Maya rohkaisee Adamia avautumaan ja karistamaan sairautensa kahleet. Tyttöystävän ja perheen tuki valavat Adamiin ensi kertaa uskoa siitä, että edessä olevista haasteista huolimatta elämä voi vielä voittaa. Amerikkalainen romanttinen draama vuodelta 2020.

DianaU

su 28.07. klo 09.20 - 11.07 1h 47 minV film hits

Diana vie katsojan modernin aikakauden seuratuimman naisen, Walesin prinsessa Dianan yksityiselämän kulisseihin ikonin kahden viimeisen, järisyttävän elinvuoden aikana. Brittilainen/ranskalainen draama vuodelta 2013.

Kuka sanoo tahdonU

su 28.07. klo 11.10 - 12.50 1h 40 minV film hits

Romanttinen komedia, jossa Juliannen maailma järkkyy, kun hänen paras ystävänsä Michael aikoo mennä naimisiin. Julianne päättää yrittää estää häät. Amerikkalainen komedia vuodelta 1997.

The Truman Show

su 28.07. klo 12.55 - 14.33 1h 38 minV film hits

Trumanin elämää seuraa miljoonat tv-katsojat ympäri maailman. Itse tv-tähdellä ei ole hajuakaan siitä, että häntä ympäröi kamerat. Amerikkalainen draama vuodelta 1998.

Jane Austenin jalanjäljillä

su 28.07. klo 14.40 - 16.35 1h 55 minV film hits

Jane Austen on nuori ja naimaton 22-vuotias nainen. Kun yksi New Hampshiren varakkaimmista miehistä pyytää hänen kättään, hänen köyhä perheensä ei voi kieltäytyä. Mutta Jane on rakastunut toiseen mieheen, irlantilaiseen Tom Lefroyhin. Heillä on suhde, joka on kuitenkin tuomittu epäonnistumaan rikkaan kilpakosijan astuessa kuvioihin. Jane Austenin jalanjäljillä on romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Jane Austenin kirjeisiin. Elokuvan pääosissa ovat Anne Hathaway (Les Misérables, Interstellar) ja James McAvoy (The Last King of Scotland, Sovitus). Brittiläinen draama vuodelta 2007.

He's Just Not That Into You

su 28.07. klo 16.40 - 18.49 2h 9 minV film hits

Muistatko sen tosi ihanan miehen, joka sanoi soittavansa... eikä sitten soittanutkaan? Ehkä hän kadotti numerosi. Ehkä hän on sairaalassa. Ehkä häntä pelottaa kauneutesi, älykkyytesi tai menestyksesi. Tai ehkä sinun tulisi vain muistaa: jätä se – älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin. Todellinen tähtikaarti – Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson ja Justin Long – etsimässä rakkautta, ja saaden sinut nauramaan tässä fiksussa ja seksikkäässä romanttisessa komediassa, joka perustuu Sinkkuelämää tv-sarjan käsikirjoittajien Greg Behrendtin ja Liz Tuccillon menestysromaaniin. Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin saa aikaan riemukkaita ahaa-elämyksiä, jotka jokainen deittailuviidakosta selvinnyt tunnistaa. Katso elokuva jonkun sellaisen kanssa jota haluaisit rakastaa. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2009.

The UpsideU

su 28.07. klo 18.50 - 20.56 2h 6 minV film hits

The Upside
Dell (Kevin Hart) on pikkurikollinen, joka on juuri päässyt ehdonalaiseen ja tarvitsee työpaikan. Phillip Lacasse (Bryan Cranston) on neliraajahalvaantunut monimiljonääri, joka tarvitsee avustajan. Dell hakee paikkaa vastentahtoisesti eikä odota saavansa sitä, mutta Phillip kaipaa muutosta arkeensa ja yllättäen palkkaa sarkastisen huumorintajun omaavan Dellin. The Upside on lämmin ja sydämellinen komedia epätavallisesta ystävyydestä, ja perustuu löyhästi ranskalaiseen menestyskomediaan Koskemattomat. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Cloud AtlasU

su 28.07. klo 21.00 - 23.52 2h 52 minV film hits

Pilvikartasto on huikea tutkielma siitä, kuinka yksittäisten ihmisten teot vaikuttavat toisiinsa menneisyydessä, nykyhetkessä ja tulevaisuudessa. Hyvien tekojen ketjussa tappajasta voi kasvaa sankari. Merkityksettömältä vaikuttavasta teosta voi vuosisatojen saatossa kasvaa vallankumous. Amerikkalainen sci-fi vuodelta 2012.

PigU

su 28.07. klo 23.55 - 01.22 1h 27 minV film hits

Yksinäinen tryffelinmetsästäjä joutuu jättämään Oregonin metsät ja palaamaan kaupunkiin löytääkseen hänen tryffelipossunsa varastaneen miehen. Amerikkalainen draamatrilleri vuodelta 2021.

BlackBerry

ma 29.07. klo 01.25 - 03.19 1h 54 minV film hits

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

The Quake

ma 29.07. klo 03.25 - 05.08 1h 43 minV film hits

The Quake
Vuonna 1904 Osloa järkytti maanjäristys, jonka mitattiin olevan richterinasteikolla 5,4. Kukaan ei kuollut, mutta se jätti jälkeensä valtavan tuhon. Nyt odotetaan vielä isompaa järistystä. Norjalainen toiminta vuodelta 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Muumilaakson tarinoita, Korpelan kujanjuoksu, Salatut elämät, Kohtalokas merimatka, Lemmen viemää, Haluatko miljonääriksi?, Rikkaat ja rahattomat, Stadi vs. Lande, Maria Wern: Paikka 89, Unelma-asunto auringon alta

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity