BlogitReseptitVaihtoautotSanakirjaTietovisatViihdeHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot tiistaina 24.9.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

ti 24.09. klo 04.15 - 05.10 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Ranta vai näköala?. Kausi 12, 61/80. Ranta vai näköala? Gary ja Linda etsivät Espanjan Aurinkorannikolta loma-asuntoa ja eläkeiän kotia. Brittiläinen lifestyleohjelma.

MTV Uutiset Live

ti 24.09. klo 05.10 - 06.00 50 minAVA

Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

ti 24.09. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Tiny House Hunting

ti 24.09. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Kausi 3, 12/13. Seikkailu Nashvillessa. Rumpali Julian ja valokuvaaja Emily haluavat asua pienessä talossa, koska kumpikin on paljon tien päällä. Yhdysvaltalainen lifestyleohjelma. Amerikkalainen lifestyleohjelma, jossa seurataan pariskuntia ja sinkkuja, jotka etsivät itselleen hurmaavia minikoteja niin kaupungeista kuin maaseudultakin. Ihmisillä tuntuu kuitenkin olevan eri käsityksiä siitä, mikä on pientä, joten erimielisyyksiltäkään ei aina vältytä.

Lemmen viemää

ti 24.09. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Tärkeä johtolanka. Valentina antaa poliiseille tärkeän johtolangan. Helene oivaltaa pistäneensä aina muiden tarpeet omiensa edelle ja päättää tehdä täydellisen elämänmuutoksen. Lale tajuaa menneensä liian pitkälle yrittäessään suojella Theoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

ti 24.09. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Unelmia Italiassa

ti 24.09. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Unelmia Italiassa
Yhteinen unelma. Kausi 1, 1/15. Ellen ja Jari ovat pitkään haaveilleet talosta Italiassa. Pitkittynyt adoptioprosessi on viivyttänyt unelman toteuttamista, mutta nyt he ovat päättäneet, ettei elämässä voi odotuttaa unelmia. Juontaja Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa -sarja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen.

Unelma-asunto auringon alta

ti 24.09. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 63/80. Siestan kutsu. Chris ja Alan etsivät ensimmäistä yhteistä kotia Malagan alueelta ensin lomapaikaksi ja myöhemmin pysyväksi kodiksi. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Grand Designs Australia

ti 24.09. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Kausi 9, 3/8. Maaseudun rauhaan. Matt ja Eloise muuttavat Melbournesta Tasmaniaan, mutta budjetin takia Matt tekee lähes kaiken itse. Vammat ja raskaus vaikeuttavat jo kaoottista projektia. Australialainen realityohjelma. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. 9. tuotantokausi.

Grand Designs Uusi-Seelanti

ti 24.09. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Kausi 4, 5/8. Ekotalo jyrkänteeseen. Wellingtonilainen nuoripari on ostanut tavallistakin jyrkemmän tontin, johon he haluavat rakentaa auringon energialla lämpiävän passiivitalon. Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Grand Designs Uusi-Seelanti

ti 24.09. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Kausi 4, 6/8. Uutta ja uusittua. Maanjäristyksessä kotinsa menettäneet Jo Grams ja Johannes Van haluavat remontoida suojellun vanhan talon ja rakentaa sen viereen uudisrakennuksen. Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Emmerdale

ti 24.09. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Itään ja länteen. Archie on huonona, kun Jain ja Laurelin pitäisi olla lähdössä Intiaan. Suninkin kanssa tulee haasteita. Nate aloittaa työnsä autokuskina. Amelialla on uusi idea, millä pelastaa Dan. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Meidän remppa

ti 24.09. klo 13.30 - 14.30 60 minAVA

Ikäviä yllätyksiä. Kausi 1, 2/10. Iiris ja Jere remontoivat kodikseen vanhaa taloa, mutta remontti on paljastunut ennakoitua suuremmaksi. Claudia ja Matti muuttavat asumaan keskelle remonttia ja asunnosta löytyy asbestia. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Unelma-asunto auringon alta

ti 24.09. klo 14.30 - 15.00 30 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 10/20. Mahtava Mallorca. George on lomaillut Mallorcalla yli 30 kertaa ja etsii nyt pohjoisrannikolta loma-asuntoa 175 000 punnalla. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Unelma-asunto auringon alta

ti 24.09. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Lomalle!. Kausi 15, 25/120. Marian ja Donnie etsivät loma-asuntoa Etelä-Espanjan Almunecarista. Rannan pitäisi olla lähellä ja maisemien kauniit, mutta vaatimattomalla budjetilla ei aivan kaikkea voi saada. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Lemmen viemää

ti 24.09. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Rikas tyttörukka. Alexandra ojentaa unessa Christophille helmen. Voiko uni sisältää vihjeen, jonka avulla vankina oleva Alexandra voisi löytyä? Anasta tuntuu, että kaikki ovat hänen rahojensa perässä. Raha ei tunnukaan tuovan onnea. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Sukuni salat

ti 24.09. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Sukuni salat
Erika Vikman.. Kausi 3, 2/10. Syntisten pöytä on ollut tässä suvussa katettuna aikaisemminkin. Erikan jaksossa pohditaanylisukupolvista naisenmallia. Erikan esiäiditkään eivät näihin malleihin ole koskaan halunneet astua. Sukuni salat -sarjan kolmannella tuotantokaudella tutkitaan Suomen rakastetuimpien tähtien sukuhistorioiden salaisuuksia, jotka yllättävät ja asettavat heidän identiteettinsä uuteen valoon. Menneisyyden sukulaisiin tutustuminen ei aina ole helppoa ja tunteet virtaavat voimakkaana. Juurimatkat vievät meidät tällä kaudella aina Kristiinankaupungista Kuopioon ja Ruotsinpyhtäältä Virginiaan.

Unelmakoti ulkomailla

ti 24.09. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Unelmakoti ulkomailla
Mestaritinkijän matkassa. Kausi 1, 4/8. Andrea ja Johan keskittyvät kotinsa sydämen suunnitteluun, ja Måns rakentaa ystäviensä avustuksella kesäkeittiötä kattoterassille. Najib auttaa Nathalieta kivilattian hankinnassa. Ruotsalaisessa sarjassa seurataan ihmisiä, jotka remontoivat ulkomailla unelmiensa taloja. Pulmia aiheuttavat vuorollaan niin viranomaiset kuin kulttuurierotkin. Sarja johdattaa katsojat seuraamaan remonttiprojekteja Espanjaan, Italiaan, Itävaltaan, Portugaliin ja Tunisiaan.

Unelma-asunto auringon alta

ti 24.09. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Oma uima-allas. Kausi 15, 26/120. Lee ja Louise etsivät koko perheelle lomakotia, jossa on uima-allas. Mutta mitä lähemmäs rantaa tullaan, sitä enemmän on tehtävä kompromisseja. Mitkä toiveet ovat etusijalla, ja mistä voi joustaa? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Hudson & Rex

ti 24.09. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Hudson & Rex
Tanssija, petturi, paimen, vakooja. Kausi 6, 7/16. Balettikoulun koreografi lyyhistyy kuolleena maahan keskellä kirkasta päivää. Sarah epäilee, että mies on myrkytetty, mutta tiimin on vaikea keksiä motiivia kiltin ja pidetyn miehen surmaamiselle. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova laki

ti 24.09. klo 21.00 - 22.00 60 minAVA

Kova laki
Ääriajattelua. Kausi 22, 3/22. Metrossa tapahtuvan joukkoampumisen motiivi vaikuttaa rasistiselta, ja naamioidun tekijän pakoreitti oli tarkoin valittu. Paras johtolanka on rikkinäinen treenikassi, mutta rikostutkijat eivät luovuta. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Ensitreffit alttarilla

ti 24.09. klo 22.00 - 23.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Kumpi lukee karttaa?. Kausi 11, 4/13. Häämatkoilla tunnelmat vaihtelevat ja ensimmäiset eripurat ilmaantuvat parien välille. Häämatkoilla käydään elämyksellisissä aktiviteeteissa ja kerrotaan toisesta positiivisia asioita. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Kohtalokas merimatka

ti 24.09. klo 23.00 - 00.00 60 minAVA

Kohtalokas merimatka
Kausi 1, 3/8. Kadonneen teinin äiti ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Poliisina työskentelevä Andreas päättää selvittää, mitä hänen poliisi-isälleen oikein tapahtui, ja kollega poliisitalolta suostuu puhumaan suunsa puhtaaksi. Tanskalaisessa jännityssarjassa toimittaja Nora Sandin ura jää seksiskandaalin jalkoihin. Hän muuttaa isänsä luo pikkukaupunkiin, jossa joku haluaakin hänen tutkivan 80-luvulla kadonneiden tyttöjen tapausta. Nora tapaa vanhan tuttunsa, poliisina työskentelevän Andreaksen, jolle alkavat paljastua kollegojen vanhat toimintatavat.

Kohtalokas merimatka

tänään 00.00 - 00.55 55 minAVA

Kohtalokas merimatka
Kausi 1, 4/8. Nora saa soiton Englannista, sillä vanhalla sarjamurhaajalla on asiaa. Nora epäilee miehen luotettavuutta, mutta tarkastaa miehen mainitseman paikan. Myös Damtoftin puoliso on epäluuloinen miestään kohtaan. Tanskalaisessa jännityssarjassa toimittaja Nora Sandin ura jää seksiskandaalin jalkoihin. Hän muuttaa isänsä luo pikkukaupunkiin, jossa joku haluaakin hänen tutkivan 80-luvulla kadonneiden tyttöjen tapausta. Nora tapaa vanhan tuttunsa, poliisina työskentelevän Andreaksen, jolle alkavat paljastua kollegojen vanhat toimintatavat.

Murha paratiisissa

tänään 00.55 - 01.55 60 minAVA

Murha paratiisissa
Muistin varassa. Kausi 5, 5/8. Humphreyn Mary-täti tulee kylään ja osuu näkemään paikallisen liikemiehen murhan. Syyllisen löytäminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin kun Mary-täti käynnistää omat murhatutkimuksensa. Brittiläisessä rikossarjassa tavoilleen uskollinen rikospoliisi lähetetään Lontoosta rennolle Saint Marien paratiisisaarelle Karibialle rikoksia tutkimaan. Hän ei kuitenkaan ole kovin innoissaan auringosta, merestä eikä hiekasta, joita on tarjolla päivästä toiseen.

Kova laki: Rikollinen mieli

tänään 01.55 - 02.50 55 minAVA

Kausi 10, 2/8. Lohduttaja. Pankissa työskennelleen naisen kuoleman yhteydessä paljastuu epäilyttäviä yhteyksiä katoliseen kirkkoon, seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja rahaan. Yhdysvaltalainen rikossarja. Amerikkalainen rikossarja Robert Gorenista ja Alexandra Eamesista, jotka selvittävät mutkikkaita rikoksia New Yorkissa. 8. tuotantokausi..

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 02.50 - 03.45 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 1, 8/16. Paljastuksia paljussa. Lisa ja John ovat eri mieltä työn tärkeydestä. Meredith ja Seth sopivat erimielisyytensä… toistaiseksi. Jen järjestää lumikelkkasafarin, jonne myös aviomiehet on kutsuttu. Amerikkalainen Kurkista kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon alta

tänään 03.45 - 04.15 30 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 11/20. Hulluna Huelvaan. Peter ja hänen Greta-äitinsä luottavat Jonnie Irwinin apuun, kun Peter etsii unelmiensa kotia Espanjan Huelvasta, johon hän on ihastunut aiemmilla matkoillaan. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syke, Simpsonit, Emmerdale, Utö, Salatut elämät, Sisar Bonifacen mysteerit, Suomen huutokauppakeisari, Haluatko miljonääriksi?, Kauniit ja rohkeat, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity