ViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotHoroskooppiSanakirjaBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot keskiviikkona 25.9.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon alta

ke 25.09. klo 04.15 - 05.10 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 62/80. Luontoa Lot-et-Garonnessa. Luonnonystävät Poppy ja John etsivät Ranskasta eläkepäivien kotia, jossa on tilaa Poppyn ateljeelle ja käsistään kätevän Johnin miesluolalle. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

ke 25.09. klo 05.10 - 05.55 45 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

ke 25.09. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Tiny House Hunting

ke 25.09. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Tiny House Hunting
Kausi 3, 13/13. Keittiöunelmia Texasissa. Lindsey ja Jared etsivät pientä taloa Texasin Fort Worthista, mutta mikään kohteista ei miellytä molempia. Yhdysvaltalainen lifestyleohjelma. Amerikkalainen lifestyleohjelma, jossa seurataan pariskuntia ja sinkkuja, jotka etsivät itselleen hurmaavia minikoteja niin kaupungeista kuin maaseudultakin. Ihmisillä tuntuu kuitenkin olevan eri käsityksiä siitä, mikä on pientä, joten erimielisyyksiltäkään ei aina vältytä.

Lemmen viemääU

ke 25.09. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Rikas tyttörukka. Alexandra ojentaa unessa Christophille helmen. Voiko uni sisältää vihjeen, jonka avulla vankina oleva Alexandra voisi löytyä? Anasta tuntuu, että kaikki ovat hänen rahojensa perässä. Raha ei tunnukaan tuovan onnea. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

ke 25.09. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Unelmia Italiassa

ke 25.09. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Unelmia Italiassa
Hiekoitusta unelmien eteen. Kausi 1, 2/15. Talo on maksettu ja edessä on matka Euroopan halki. Ennen kuin muuttokuormaa on ehditty pakata, Ellen saa kuulla mistä mystiset kivut johtuvat. Ainoa hoitokeino on suuri leikkaus. Juontaja Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa -sarja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen.

Unelma-asunto auringon alta

ke 25.09. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 64/80. Costa Calidan lämpöön. Britannian talviin kyllästyneet Nadine ja Tyler etsivät unelmien kotia Espanjasta. Haasteena on pariskunnan perin erilaisten toiveiden yhdistäminen. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Huimat huushollit

ke 25.09. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 6, 6/9. Glamping. Miltä kuulostaa glamping eli luksustelttailu käytöstä poistetussa Britannian merivoimien helikopterissa? Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. Kuudes tuotantokausi.

Grand Designs Australia

ke 25.09. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs Australia
Kausi 9, 4/8. Brutalismi kunniaan. Angelo ja Kasi asuvat Perthissä alueella, missä vallitsee perinteinen välimerellinen tyyli. Nuorenparin uudesta kodista tulee kuitenkin jyhkeä betonirakennus. Australialainen realitysarja. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. 9. tuotantokausi.

Huimat huushollit

ke 25.09. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 10, 3/8. Pelastustoimia. Alpeilla reissaamista rakastava Kay muuttaa vanhan ambulanssin matkailuautoksi, ja Drew haluaa asua vanhassa öljynporauslautan pelastusveneessä. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. 10. tuotantokausi.

Emmerdale

ke 25.09. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Perheitä yhdessä ja erillään. Laurel alkaa pohtia, pitäisikö hänenkin kuitenkin lähteä Intiaan Jain perään. Nate joutuu ikävään välikäteen uusissa töissään. Dan kyselee Cainiltä, millaista vankilassa ihan oikeasti on. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat

ke 25.09. klo 13.30 - 14.00 30 minAVA

Maajussille morsian: Kaikki tarinat
Pikatreffien hurmosta. Kausi 2, 2/8. Pikatreffit jatkuvat ja maajusseilla on kova työ selvittää tarvittava viidessä minuutissa. Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian: Kaikki tarinat palaa uudella kaudella neljän maajussin tarinoihin. Kauden aikana nähdään perinteisten pika- ja ryhmätreffien lisäksi enemmän kahdenkeskistä aikaa maajussien ja ehdokkaiden välillä. Luvassa on niin tunteiden vahvistumista kuin yllätyksiäkin, kun kirjeet materialisoituvat ja maajussit tapaavat ehdokkaita.

Ensitreffit alttarillaU

ke 25.09. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Kumpi lukee karttaa?. Kausi 11, 4/13. Häämatkoilla tunnelmat vaihtelevat ja ensimmäiset eripurat ilmaantuvat parien välille. Häämatkoilla käydään elämyksellisissä aktiviteeteissa ja kerrotaan toisesta positiivisia asioita. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Unelma-asunto auringon altaU

ke 25.09. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Oma uima-allas. Kausi 15, 26/120. Lee ja Louise etsivät koko perheelle lomakotia, jossa on uima-allas. Mutta mitä lähemmäs rantaa tullaan, sitä enemmän on tehtävä kompromisseja. Mitkä toiveet ovat etusijalla, ja mistä voi joustaa? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Lemmen viemää

ke 25.09. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Rakkauden voima. Christoph, Werner ja Valentina löytävät heikossa kunnossa olevan Alexandran, mutta ehtivätkö he ajoissa? Ana miettii, miten saattoi koskaan rakastua Philippiin. Nicole kiittää Vincentiä siitä, että tämä avasi Anan silmät. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Maajussille morsian

ke 25.09. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Ryhmätreffeillä. Kausi 16, 5/12. Vappu lähettää maajussit ja puolisoehdokkaat nauttimaan ryhmätreffeistä, joiden aikana maajussit pääsevät jakamaan jyvät akanoista. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Grand Designs - unelma-asunnot

ke 25.09. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kulttuureja yhdistävä koti. Kausi 20, 4/11. Matt ja Davi yhdistävät talossaan australialaiset ja zimbabwelaiset juurensa. Budjetti paukkuu, ja kommunikaatio rakentajien kanssa on vaikeaa. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Unelma-asunto auringon alta

ke 25.09. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 15, 27/120. Rock-henkiset Jo ja Graham ovat edullisemmalla Mar Menorin alueella Espanjassa etsimässä loma-asuntoa, jossa on luonnetta. Jasminella on hyvä rytmi päällä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Hudson & Rex

ke 25.09. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Hudson & Rex
Koirankoppi. Kausi 6, 8/16. Charlie lähtee peitetehtäviin vankilaan, jossa on tapahtunut selvittämätön murha. Kukaan vangeista ei ole halukas puhumaan, mutta Charlie yrittää päästä tekijän jäljille esittämällä vankia. Myös Rex on apuna. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova laki

ke 25.09. klo 21.00 - 22.00 60 minAVA

Kova laki
Tarjoilijan kuolema. Kausi 22, 4/22. Huippuravintolan tarjoilija kuolee julkaistuaan muistelmateoksen. Loukkaantuiko joku kirjasta vai onko liikkeellä sarjamurhaaja, kuten Cosgroven vanha poliisituttu uskoo? Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Estonia

ke 25.09. klo 22.00 - 23.00 60 minAVA

Estonia
Poiju. Kausi 1, 4/8. MS Estonian hätäpaikannuspoiju löytyy Viron rannikolta. Virolaiset tutkijat tahtoisivat tutkia poijun itse, mutta heidän täytyy luovuttaa poiju Suomeen. Tutkimuskomission sisäiset paineet kärjistyvät. Tositapahtumiin pohjautuva draamasarja autolautta M/S Estonian traagisesta merionnettomuudesta, joka järkytti syksyllä 1994 syvästi koko maailmaa. Kahdeksanosainen sarja tutkii uhrien, pelastuneiden, läheisten ja tutkijoiden koskettavien henkilötarinoiden kautta, miten on mahdollista että 852 ihmistä menetti henkensä, eikä kukaan ole siitä vastuussa.

Hudson & RexU

ke 25.09. klo 23.00 - 00.00 60 minAVA

Hudson & Rex
Tanssija, petturi, paimen, vakooja. Kausi 6, 7/16. Balettikoulun koreografi lyyhistyy kuolleena maahan keskellä kirkasta päivää. Sarah epäilee, että mies on myrkytetty, mutta tiimin on vaikea keksiä motiivia kiltin ja pidetyn miehen surmaamiselle. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Harry Wild

to 26.09. klo 00.00 - 01.00 60 minAVA

Harry Wild
Varsijousimurhaaja. Kausi 2, 4/6. Dublinissa ammutaan mies varsijousella. Vaarallinen ja monimutkainen tutkinta johtaa Harryn ja Fergusin ammattirikollisten jäljille. Irlantilainen rikossarja. .

Pelastakaa ihoni!

to 26.09. klo 01.00 - 01.55 55 minAVA

Pelastakaa ihoni!
Kausi 2, 7/12. Peppulipooma. Shanella on kysta kasvoissa ja iso kivulias lipooma takapuolessa. Lorraine ottaa kystien poiston päähieronnan kannalta. Mark tahtoo eroon herra Pahkurasta. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläinen tosi-tv-sarja ihotautiklinikasta, jossa huipputiimi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.

Kova laki: Rikollinen mieli

to 26.09. klo 01.55 - 02.50 55 minAVA

Kausi 10, 3/8. Saappaat maassa. Hakkeri surmataan, ja tapauksen tutkinta paljastaa kilpailuasetelman kahden kybersodankäyntiin erikoistuneen yrityksen välillä Yhdysvaltalainen rikossarja. Amerikkalainen rikossarja Robert Gorenista ja Alexandra Eamesista, jotka selvittävät mutkikkaita rikoksia New Yorkissa. 8. tuotantokausi..

The Real Housewives of Salt Lake City

to 26.09. klo 02.50 - 03.50 60 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 1, 9/16. Hiphopia ja huolia. Jen järjestää Sharrieffille yllätyssynttärit, joihin ei kutsuta Marya, mutta tunnelma kuumenee siitä huolimatta. Heather viettää kiusallista ystävänpäivää entisen miehensä seurassa. Amerikka Kurkista kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon alta

to 26.09. klo 03.50 - 04.15 25 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 12/20. Viehättävä Vera. Mal ja Sue ovat jo 15 vuotta unelmoineet Espanjaan muutosta, ja nyt he etsivät 80 000 punnan budjetilla loma-asuntoa, joka toimii myös eläkepäivien kotina. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: MM-ralli, Lolita Lobosco, Haluatko miljonääriksi?, The Horne Section Television Programme, Sukuni salat, Viiden jälkeen, Frendit, Vain elämää, Rillit huurussa, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity