ViihdeVaihtoautotSanakirjaHoroskooppiTietovisatBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot torstaina 26.9.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

to 26.09. klo 04.15 - 05.15 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 63/80. Siestan kutsu. Chris ja Alan etsivät ensimmäistä yhteistä kotia Malagan alueelta ensin lomapaikaksi ja myöhemmin pysyväksi kodiksi. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

to 26.09. klo 05.15 - 05.58 43 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

to 26.09. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Terveelliset herkut

to 26.09. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Terveelliset herkut
Kausi 1, 1/10. Puolen tunnin ruoat. Donal esittelee ruokia, jotka valmistuvat puolessa tunnissa. Kenraali Tson wokista tehdään vegaaninen versio, ja jälkiruokakin valmistuu viidessä minuutissa. Englantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa valmistetaan terveellisiä herkkuja moneen makuun. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

to 26.09. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Rakkauden voima. Christoph, Werner ja Valentina löytävät heikossa kunnossa olevan Alexandran, mutta ehtivätkö he ajoissa? Ana miettii, miten saattoi koskaan rakastua Philippiin. Nicole kiittää Vincentiä siitä, että tämä avasi Anan silmät. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

to 26.09. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Unelmia Italiassa

to 26.09. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Unelmia Italiassa
Rottia ja skorpioneja. Kausi 1, 3/15. Ellen ja Jari alkavat hahmottaa kuinka valtavasta työmäärästä on selvittävä. He tapaavat italialaiset arkkitehdit, joiden puheet saavat Ellenin ja Jarin huolestumaan. Onko lahjonta ainoa keino edetä?? Juontaja Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa -sarja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen.

Unelma-asunto auringon alta

to 26.09. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 65/80. Mojacarin maisemiin. Wendy ja Chris etsivät lomakotia lempialueeltaan. Sen tulisi olla muuttovalmis ja sijainniltaan täydellinen, mutta kumpi painaa vaakakupissa enemmän? Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Maajussille morsianU

to 26.09. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Ryhmätreffeillä. Kausi 16, 5/12. Vappu lähettää maajussit ja puolisoehdokkaat nauttimaan ryhmätreffeistä, joiden aikana maajussit pääsevät jakamaan jyvät akanoista. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Grand Designs Australia

to 26.09. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs Australia
Kausi 9, 5/8. Kirkko ja koti. Simon ja Lauren ovat remontoineet vanhan kirkon asuintaloksi. Nyt sen viereen nousee moderni laajennusosa, jonka on kunnioitettava kirkkoa tontin keskipisteenä. Australialainen realitysarja. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. 9. tuotantokausi.

Kotoisa

to 26.09. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Kotoisa
Kausi 5, 4/11. Kodikasta boho-tunnelmaa. Riihimäellä vastassa Kotoisan tiimiä on pariskunta, jonka koti on jämähtänyt 90-luvulle. Toiveissa on skandi-boho-tunnelmaa. Kotoisan viidennellä tuotantokaudella Niina Ahonen ja Rickard Carlsson toteuttavat erilaisissa kodeissa entistäkin isompia muutoksia. Myös pihoilla nähdään näyttäviä ja yllätyksellisiä muutoksia, joista vastaavat Helga Andersson sekä veljekset Arto Kontio ja Tero Kontio.

Emmerdale

to 26.09. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Katumus vai rangaistus. Colin vaatii Laurelia kutsumaan Marshallin luokseen. Cain valmistelee Danille ja Amelialle pakosuunnitelman. Naten paineet kuskihommissa kasvavat entisestään. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Masked Singer Suomi

to 26.09. klo 13.30 - 15.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Ernest Lawson. Kausi 6, 4/12. Etsivänelikko ajattelee keksineensä voittavan taktiikan - jos kaikkiin hahmoihin veikkaa samaa nimeä, on pakko joskus osua. Illan paljastuja saa riemun repeämään. Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Unelma-asunto auringon altaU

to 26.09. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 15, 27/120. Rock-henkiset Jo ja Graham ovat edullisemmalla Mar Menorin alueella Espanjassa etsimässä loma-asuntoa, jossa on luonnetta. Jasminella on hyvä rytmi päällä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Lemmen viemää

to 26.09. klo 16.00 - 16.55 55 minAVA

Lemmen viemää
Ana on päättänyt irtisanoutua, jottei törmäisi enää Philippiin. Werner kuitenkin tarvitsee Anaa vielä yhden tärkeän asiakkaan kanssa. Fürstenhofiin ihastunut Stella pääsee unelmiensa hotelliin töihin ja on riemuissaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Grand Designs - unelma-asunnotU

to 26.09. klo 16.55 - 18.00 1h 5 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kulttuureja yhdistävä koti. Kausi 20, 4/11. Matt ja Davi yhdistävät talossaan australialaiset ja zimbabwelaiset juurensa. Budjetti paukkuu, ja kommunikaatio rakentajien kanssa on vaikeaa. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Ensitreffit alttarilla

to 26.09. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Kumpi lukee karttaa?. Kausi 11, 4/13. Häämatkoilla tunnelmat vaihtelevat ja ensimmäiset eripurat ilmaantuvat parien välille. Häämatkoilla käydään elämyksellisissä aktiviteeteissa ja kerrotaan toisesta positiivisia asioita. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Unelma-asunto auringon alta

to 26.09. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Muksujen kanssa Mallorcalle. Kausi 15, 28/120. Kolmen pienen lapsen vanhemmat Emily ja Ian etsivät perheelleen lomakotia Mallorcalta. Lapsiystävällisiä asuinalueita riittää, mutta sopivia asuntoja ei niin vain löydykään. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Suomen kaunein koti

to 26.09. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Mansardikattojen alla. Kausi 14, 4/12. Tässä jaksossa tutustumme kauniisti sisustettuihin mansardikattoisiin ihanuuksiin. Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Meidän remppa

to 26.09. klo 21.00 - 22.00 60 minAVA

Meidän remppa
Kinaa seinien äärellä. Kausi 1, 3/10. Loviisassa lasikuitutapetin repimisestä koituu ongelmia. Seinien äärellä puuhaaminen aiheuttaa muutenkin sanomista, sillä neuvoja satelee enemmän kuin tarpeeksi Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

The White Queen

to 26.09. klo 22.00 - 23.30 1h 30 minAVA

The White Queen
Viimeinen taistelu. Kausi 1, 10/10. Kuningas Rikhardin ja Henrik Tudorin armeijat valmistautuvat kohtaamaan taistelussa, jossa ratkaistaan Englannin valtaistuimen kohtalo. Kumman puolelle lordi Stanley lopulta menee? Brittiläinen draamasarja. Ruusujen sota oli Englannin historiassa verinen ajanjakso, jolloin Yorkit ja Lancasterit kävivät ankaraa taistelua Englannin kruunusta. Philippa Gregoryn romaaneihin perustuva brittiläinen draamasarja sijoittuu juuri tähän aikaan ja keskittyy erityisesti kolmeen naiseen, joista kukin sai vuoronsa vallan huipulla mutta joutui myös kokemaan rajuja vastoinkäymisiä.

Hudson & RexU

to 26.09. klo 23.30 - 00.30 60 minAVA

Hudson & Rex
Koirankoppi. Kausi 6, 8/16. Charlie lähtee peitetehtäviin vankilaan, jossa on tapahtunut selvittämätön murha. Kukaan vangeista ei ole halukas puhumaan, mutta Charlie yrittää päästä tekijän jäljille esittämällä vankia. Myös Rex on apuna. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Mainosmiesmurhaaja

tänään 00.30 - 01.30 60 minAVA

Mainosmiesmurhaaja
Katoaminen. Kausi 1, 1/4. Jaksossa palataan vuoteen 1994, jolloin turkulainen lakimies Ilpo Härmäläinen katosi keskellä kirkasta päivää. Uskomaton sattuma avasi jutun tutkinnan uudelleen vuonna 2021. MTV-alkuperäisdokumentti Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin.

Mainosmiesmurhaaja

tänään 01.30 - 02.30 60 minAVA

Mainosmiesmurhaaja
Tutkinta. Kausi 1, 2/4. Keskusrikospoliisin murhatutkijat ottavat Härmäläisen katoamisen uudelleen syyniin kesällä 2021. Ilpo Härmäläisen ruumis on yhä kateissa, mutta mainosmies saa silti syytteen murhasta. MTV-alkuperäisdokumentti Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin.

Kova laki: Rikollinen mieli

tänään 02.30 - 03.25 55 minAVA

Kausi 10, 4/8. Manhattanin viimeinen katu. Rahoitusalan johtajan murha johtaa tutkijat Eamesin lapsuuden maisemiin Inwoodiin aivan Manhattanin laidalla. Yhdysvaltalainen rikossarja. Amerikkalainen rikossarja Robert Gorenista ja Alexandra Eamesista, jotka selvittävät mutkikkaita rikoksia New Yorkissa. 8. tuotantokausi..

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 03.25 - 04.20 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 1, 10/16. Kuuma kylpy, kuumemmat tunteet. Jen katuu raivoamistaan Sharrieffin syntymäpäivillä. Heather haluaa tehdä sovinnon Jenin kanssa. Lisa päättää keskittyä järkevään verkostoitumiseen. Amerikkalainen realitysarja. Kurkista kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä. Ensimmäinen tuotantokausi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Sisar Bonifacen mysteerit, Kauniit ja rohkeat, Hotelli Portofino, Rikkaat ja rahattomat, MM-ralli, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Korpelan kujanjuoksu, Salatut elämät, Those About to Die

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity