BlogitTietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotSanakirjaReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 3.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

to 03.10. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Selviytyäkseen alaskalaisten on oltava rohkeita, kun he kulkevat uusilla mailla, tottuvat uuteen elämään ja oppivat kestämään kylmää talvea. Johnny Rolfe tarvitsee proteiinia, joten hän seuraa eläinten jälkiä ja saa karibun tähtäimeen. Chris ja Jessi Morse lähtevät polulta löytääkseen yhteyden sivistykseen. Pienriistaa ei ole, joten Rowlandien on etsittävä uusia maita elättääkseen perheensä.

Salakuljettajat satimeen

to 03.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Kaliforniassa Homeland Security Investigations jäljittää kokaiinilastia. Kuljettajan vaihdon jälkeen agentit seuraavat salakuljettajia koulun lähellä sijaitsevalle piilopaikalle. Philadelphiassa tulli löytää väärennettyä käteistä, tuntemattomia pillereitä ja ketamiinia rahiin kätkettyinä. Rio Grande Valleyn rajanylityspaikalla estetään steroidien ja väärennettyjen lenkkareiden rajanylitys.

Lyödään ällikällä

to 03.10. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Mikä menee ylös…. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Karibian rannikkovartiosto

to 03.10. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa etsintä- ja pelastushelikopteri lähtee etsimään kadonnutta tyttöä Bonaireen. Kuninkaallinen laivasto ottaa kiinni huumealuksen ja rannikkovartioston tiimi saa tehtävän pelastaa uppoavan vesiskootterin kuljettajan.

Ravintolat maailman laidalla

to 03.10. klo 07.05 - 07.45 40 minNational Geographic Channel

Kristen Kish matkustaa 12 mailin päähän Mainen rannikolta North Havenin saarelle, jossa uusi kokki Carolynn haluaa lisätä etelävaltioiden vivahteen Turner Farmin klassiseen menuun. Auttaessaan Carolynnia voittamaan paikalliset mausteisemmilla versioilla heidän suosikkiruoistaan, Kristen nostaa hummerit ja osterit kylmistä vesistä ja saa selville, mikä tekee saaren vuohenmaidosta niin erityistä.

Albert Lin ja Raamatun haudatut salaisuudet

to 03.10. klo 07.45 - 08.30 45 minNational Geographic Channel

Tarina siitä, miten Mooses jakoi Punaisenmeren kahtia, on yksi tunnetuimmista Raamatun kertomuksista, mutta tapahtuiko mitään kertomuksen mukaisesti? Tutkija Albert Lin lähtee uskomattomalle seikkailulle metsästämään vihjeitä Egyptin upeimmista paikoista. Matkalla hän tapaa maailman johtavia arkeologeja ja raamatuntutkijoita.

Muumioiden valtakunta

to 03.10. klo 08.30 - 09.15 45 minNational Geographic Channel

Tohtori Ramadan Hussein tiimeineen työskentelee äskettäin löytyneessä Saqqaran hautapaikassa. He löytävät 12-tonnisen sarkofagin, jossa on rikkinäinen sinetti ja jonka kansi ei ole paikallaan. Ramadan epäilee, että kansi on siirretty ja vaihdettu antiikin aikana. He tutkivat tätä mahdollista rikospaikkaa selvittääkseen kuka tai mitä sarkofagista löytyy.

Salakuljettajat satimeen

to 03.10. klo 09.15 - 10.10 55 minNational Geographic Channel

HSI Miami tutkii kahta erillistä salakuljetustapausta ja takavarikoi yli 450 kiloa kokaiinia Karibialta tulevasta jahdista. CBP puutuu reseptilääkkeiden laittomaan maahantuontiin kansalaisten terveyteen ja turvallisuuteen liittyvän huolen vuoksi. CBP Miami löytää kokaiinia piilotettuna epätodennäköiseen paikkaan eli matkustajan kenkien pohjaan.

Salakuljettajat satimeen

to 03.10. klo 10.10 - 11.10 60 minNational Geographic Channel

JFK:n lentoasemalla CBP saa selville, että matkustaja salakuljettaa tuhansia pillereitä vaarallista stimulanttia. Miamissa viranomaiset taas löytävät lähdössä olevan kätkön laittomia aseita. Kun Covid-19 iskee, CBP mukautuu uusimpiin salakuljetustrendeihin uusissa paikoissa. Arizonan Nogalesissa viranomaiset tekevät paikan historian suurimman metamfetamiinitakavarikon.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 03.10. klo 11.10 - 12.05 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tohtorit Lisa ja Pol ovat avustamassa hevosen hätäsynnytystä, Tri Brenda taas tarkastaa vasikan, joka syntyi pakkasessa.

Lentoturmatutkinta

to 03.10. klo 12.05 - 13.05 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Piper Malibu -kone katoaa tutkasta Englannin kanaalin yllä kyydissään nouseva jalkapallotähti Emiliano Sala. Uutinen korkean profiilin matkustajasta leviää pian ja onnettomuus nousee otsikoihin ympäri maailmaa. Brittiläiset tutkijat päättelevät, että kone hajosi ennen veteen osumista. Kun he viimein löytävät hylyn, tutkimuksessa tapahtuu käänne, jota kukaan ei odottanut.

Lentoturmatutkinta

to 03.10. klo 13.05 - 14.05 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Pilgrim Airlinesin lennon 458 lentäjät koettavat laskeutua liekkien lyödessä ohjaamon lattian läpi. Ihmeen kaupalla he onnistuvat laskeutumaan jäätyneelle Rhode Islandin tekojärvelle keskellä savua, kuumuutta ja ilman näkyvyyttä. Tulimeri tuhoaa minuuteissa kaikki todisteet tulen alkuperästä. Koska tietoja ei saada koneesta, hengissä selvinnyt lentäjä auttaa tutkijoita selvittämään asiaa.

Elä vapaana tai kuole

to 03.10. klo 14.05 - 15.00 55 minNational Geographic Channel

Karhut ja mehiläiset. Gabriel pyydystää kalkkunaa ja Tony ja Amelia hoitavat mehiläisiään. Thorn etsii karhun varastamia ruokavarantoja. Colbert opettaa Christopheria. National Geographic Channel.

Pohjoisen valtatien pelastajat

to 03.10. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Bjørn huomaa joutuneensa vaikeaan tilanteeseen, kun tuplaonnettomuus pakottaa hänet pyytämään apua kilpailijoilta. Toisella puolen vuorta Throdin on pelastettava 14-tonninen traktori, joka uhkaa kaatua arvokkaan kiinteistön päälle. Pohjoisessa Stig lähetetään hinaamaan postiautoa takaisin 25-metrisen pudotuksen partaalta.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

to 03.10. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Burj Kalifa varjostaa Dubain eloisaa kaupunkimaisemaa. Se on korkein koskaan rakennettu pilvenpiirtäjä. Kurkistamme tähän pilviä hipovaan torniin paljastaaksemme sen muttereita myöten ja näyttääksemme, miten sen uskomaton rakennusprojekti oli mahdollinen.

Eurooppa ylhäältä päin

to 03.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lähde upealle ilmamatkalla yli Norjan. Ainutlaatuiset ilmakuvat paljastavat insinööritaidonnäytteet maailman pisimmän syvänmerenkaapelin takana, kohoavat korkeuksiin arktisten jäätyneiden järvien yllä ja taltioivat Norjan onnekkaimmin posteljoonin uskomattoman kauniin saarelta saarelle kulkevan reitin. Tutkimme laajojen ja karujen muinaisten jäätiköiden kaivertamien maisemien keskellä, miten uraauurtava arkkitehtuuri muuttaa Oslon rannikkoa.

Etsimässä kuningas Salomonin aarretta

to 03.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Lukemattomat aarteenmetsästäjät ovat lähteneet etsimään kuningas Salomonin kaivoksia innoituksenaan Raamatun kertomus kullalla ja kuparilla koristelluista temppeleistä. Tähän päivään asti kaikki todisteet Salomonin olemassa olosta ovat olleet erittäin kiistanalaisia. Tutkimusretket vuonna 2010 paljastivat kuitenkin huimia uusia vihjeitä, jotka olivat maanneet Jordanian aavikolla vuosisatoja.

Lentoturmatutkinta

to 03.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kohtalokas kiinnike. United Airlinesin lento 173 vaati maahan syöksyessään kymmenen ihmisen hengen. Tutkijat epäilivät onnettomuuden syyksi laskutelinevikaa.

Eurooppa ylhäältä päin

to 03.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä henkeäsalpaava ilmamatka tutkii Balkanin niemimaata uusista korkeuksista. Vuoristoisessa maastossa liitävät ilmakamerat paljastavat jättimäisten hirviöiden kokoontumisen ja vaikuttavan talvimuuton. Näemme alueen arkkitehtuurisia helmiä, Kroatian maagisten Plitvicen järvien syksyn sävyt ja Lipican ikoniset valkoiset hevoset vaunumatkalla Koperin venetsialaisilla kaduilla.

Eurooppaa puolustamassa

to 03.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Professori Danielle George tutkii Bourtangen linnoitusta selvittääkseen, kuinka se kesti taisteluissa Alankomaiden itsenäisyydestä. Historioitsija Bart Gielen paljastaa, kuinka Alankomaiden vesiraja suunniteltiin suojelemaan uutta kuningaskuntaa. Seikkailija Andy Torbet ottaa selvää Alankomaiden puolustuksen keskeisestä roolista toisessa maailmansodassa ja kylmässä sodassa.

Meret ilman vettä

to 03.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Viimeisen vuosisadan aikana uudenlaisia jättiläisiä on ilmestynyt meriin: valtavia alusten hylkyjä, jotka uinuvat hiljaa merenpohjassa. National Geographic tyhjentää meret vedestä tutkiakseen joitain uskomattomimmista hylyistä, joita löytyy tummista, salaperäisistä vesistä maailman syvimmissä merissä.

Legendojen merirosvot

to 03.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Legendojen merirosvot
Pahamaineinen merirosvojen johtama Nassaun kaupunki järkyttyy, kun englantilaiset puuttuvat Karibian laittomuuksiin. Täällä Anne Bonny luopuu tavallisesta elämästä tullakseen naispuoliseksi merirosvoksi rakastajansa Calico Jackin kanssa. Heihin liittyy pian Mary Read, ja he muodostavat kolmikon, kunnes merirosvojen metsästäjät vangitsevat heidät ja he saavat syytteen merirosvouksesta.

Etsimässä kuningas Salomonin aarrettaU

tänään 00.00 - 01.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Lukemattomat aarteenmetsästäjät ovat lähteneet etsimään kuningas Salomonin kaivoksia innoituksenaan Raamatun kertomus kullalla ja kuparilla koristelluista temppeleistä. Tähän päivään asti kaikki todisteet Salomonin olemassa olosta ovat olleet erittäin kiistanalaisia. Tutkimusretket vuonna 2010 paljastivat kuitenkin huimia uusia vihjeitä, jotka olivat maanneet Jordanian aavikolla vuosisatoja.

Eurooppaa puolustamassaU

tänään 01.05 - 02.05 60 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Professori Danielle George tutkii Bourtangen linnoitusta selvittääkseen, kuinka se kesti taisteluissa Alankomaiden itsenäisyydestä. Historioitsija Bart Gielen paljastaa, kuinka Alankomaiden vesiraja suunniteltiin suojelemaan uutta kuningaskuntaa. Seikkailija Andy Torbet ottaa selvää Alankomaiden puolustuksen keskeisestä roolista toisessa maailmansodassa ja kylmässä sodassa.

Meret ilman vettäU

tänään 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Viimeisen vuosisadan aikana uudenlaisia jättiläisiä on ilmestynyt meriin: valtavia alusten hylkyjä, jotka uinuvat hiljaa merenpohjassa. National Geographic tyhjentää meret vedestä tutkiakseen joitain uskomattomimmista hylyistä, joita löytyy tummista, salaperäisistä vesistä maailman syvimmissä merissä.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lähde upealle ilmamatkalla yli Norjan. Ainutlaatuiset ilmakuvat paljastavat insinööritaidonnäytteet maailman pisimmän syvänmerenkaapelin takana, kohoavat korkeuksiin arktisten jäätyneiden järvien yllä ja taltioivat Norjan onnekkaimmin posteljoonin uskomattoman kauniin saarelta saarelle kulkevan reitin. Tutkimme laajojen ja karujen muinaisten jäätiköiden kaivertamien maisemien keskellä, miten uraauurtava arkkitehtuuri muuttaa Oslon rannikkoa.

Autonraadot rahaksi

tänään 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Omalla tyylillä. Kaksi joukkuetta kilpailee siitä, kumpi onnistuu ansaitsemaan enemmän rahaa romuautoja ostamalla, hajottamalla osiksi ja myymällä ne eteenpäin. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murha Hangossa, Nhl, Amazing Race Suomi, Sukuni salat, Salatut elämät, Frendit, Liiga, Syke, Ivalo, Erikoisryhmä Hampuri

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity