SanakirjaHoroskooppiTietovisatReseptitBlogitVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot perjantaina 4.10.2024

Näytä tiivistettynä

Rekkakuskit jäälläU

pe 04.10. klo 04.20 - 05.20 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Jäätävä kumppanuus. Kausi 9, 10/10. Talven ajokausi tulee päätökseensä, mutta sitä ennen on aika ajaa viimeiset reissut. Toddin ja Lisan historiallinen urakka jatkuu, mutta selviävätkö kaikki ehjin nahoin? Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Muumien maailma

pe 04.10. klo 07.00 - 07.10 10 minSub

Muumien maailma
Kondorikotka. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 04.10. klo 07.10 - 07.15 5 minSub

Muumien maailma
Observatori. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 04.10. klo 07.15 - 07.25 10 minSub

Muumien maailma
Kivivyöry. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumilaakson tarinoita

pe 04.10. klo 07.25 - 07.50 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 1/25. Avioliittoleikki. Muumipeikko löytää kihlasormuksen. Niiskuneiti haluaa että Muumipeikko pujottaa sen hänen nimettömäänsä. Pian juhlitaan leikkihäitä. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 4.

Professori Balthazar

pe 04.10. klo 07.50 - 08.00 10 minSub

Professori Balthazar
Maestro Koko. Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Kroatiassa vuosina 1967-1974 tuotettu animaatiosarja on uudistettu vuonna 2007.

SimpsonitU

pe 04.10. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Simpsonit
Ystävä hädässä. Kausi 3, 3/23.stävä hädässä. Homer ryhtyy sankarillisesti auttamaan nössöä, vaikeuksiin ajautunutta naapuriaan. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Kaiken maailman ennätykset

pe 04.10. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Kaiken maailman ennätykset
Saksa ja karvat. Ali Jahangiri.. Kausi 1, 6/10. Saksa ja karvat. Mikko Penttilä esittelee Guinnessin ennätyssuosikkejaan salaisesta arkistostaan. Tähtivieras Ali Jahangiri haastaa legot.. Komediallinen viihdeohjelma, jossa ennätysfani Mikko Penttilä avaa salaisen arkistonsa ja esittelee uskomattomia Guinnessin ennätyksiä ympäri maailmaa. Ne muuttuvat jatkuvasti ennätysmielisten yrittäessä rikkoa voimassa olevia ennätyksiä. Mikon rakkaassa arkistokellarissa kyläilevät tähtivieraat vastaavat arvaamattomiin kysymyksiin ja kokeilevat ennätyksen tekoa myös itse.

Huutokaupan metsästäjät

pe 04.10. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 8, 12/20. Rakettimies. Rene löytää hienon rakettikokoelman ja pääsee tutustumaan pienoisrakettien maailmaan. Dave huutaa itselleen pari vanhaa vesijettiä, mutta saako hän ne kunnostettua? Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Jay Lenon autotalli

pe 04.10. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Kunnianosoituksia. Kausi 6, 12/12. Vieraina mm. rock-legenda John Fogerty ja ”70’s Show’n” Wilmer Valderrama. Autoina nähdään Aston Martin DB5:n moderni kopio, puheohjelmien legendalle Johnny Carsonille kuulunut 1939 Chrysler ynnä muuta. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

Rekkakuskit jäällä

pe 04.10. klo 10.30 - 11.30 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Raivopään raju reissu. Kausi 10, 3/10. Rankka reissu kiristää Artin pinnaa, ja jäätiellä vastaan tuleva auto saa hänet räjähtämään. Lisa tekee virheen ja sammuttaa autonsa tien päällä tietämättä, käynnistyykö se enää. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Alone - yksin erämaassa

pe 04.10. klo 11.30 - 12.30 60 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 13/14. Henkinen väsymys. Kun 57. päivä koittaa, jäljellä on kolme kilpailijaa. Nälkä ja väsymys ovat jatkuvasti läsnä. Yksinäisyys ja ikävä painavat. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.

Salatut elämät

pe 04.10. klo 12.30 - 13.00 30 minSub

Salatut elämät
Jakso 4646 Daniela aloittaa serkkulakon. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Valtateiden sankaritU

pe 04.10. klo 13.00 - 14.00 60 minSub

Valtateiden sankarit
Kausi 5, 5/5. Järkkymätön jääseinämä. Siperiasta saapunut lumimyrsky Idän peto kurittaa Britanniaa. Sää on eristänyt paikallisia yhteisöjä päiväkausiksi koteihinsa. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa seurataan muun muassa tiepalvelun ammattilaisia, lumiaurakuskeja ja ensihoitajia, jotka pitävät Britannian tiet kunnossa ja auttavat onnettomuuksien uhreja. Vaikka iskisi hirmumyrsky tai lumituisku, tienkäyttäjät voivat luottaa siihen, että apua on aina saatavilla, ja kamerat taltioivat hurjimmatkin hetket. Iso-Britannia 2018.

Moderni perhe

pe 04.10. klo 14.00 - 14.30 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 8, 15/22. Kulttuuria. Phil tapaa tulevan velipuolensa. Manny värvää Glorian, Clairen ja Haleyn lukemaan uusimman näytelmänsä. Amerikkalainen komediasarja. Supersuosittu amerikkalainen komediasarja jatkuu kahdeksannen tuotantokauden jaksoin.

Moderni perhe

pe 04.10. klo 14.30 - 15.00 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 8, 16/22. Matsi. Koripallotähdet Charles Barkley ja DeAndre Jordan saapuvat hyväntekeväisyysotteluun, jossa Phil pelaa. Claire salailee töissä tekemäänsä virhettä Jaylta. Amerikkalainen komediasarja. Supersuosittu amerikkalainen komediasarja jatkuu kahdeksannen tuotantokauden jaksoin.

Ex-Onnelliset

pe 04.10. klo 15.00 - 16.00 60 minSub

Ex-Onnelliset
Kausi 4, 6/10. Halupula. Reija on kriisin keskellä hukassa olevien halujensa vuoksi. Laura passitetaan sairaslomalle lepäämään työuupumus pois, mutta suorittajan on vaikea pysähtyä. Ex-Onnelliset on MTV-alkuperäissarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

FrenditU

pe 04.10. klo 16.00 - 16.30 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 2/23. Emma ei lakkaa itkemästä. Chandler lupautuu unipäissään yhtiön Tulsan toimiston johtajaksi. Rachel on neuvoton, kun ei saa Emmaa rauhoittumaan. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 04.10. klo 16.30 - 17.00 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 3/23. Lastenlääkäri. Juuri kun Chandler ja Monica ovat päättäneet muuttaa yhdessä Tulsaan, Monica saa unelmatyön New Yorkissa. Rachelille tulee ongelmia hänen lastenlääkärinsä kanssa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Ulosottomiehet

pe 04.10. klo 17.00 - 18.00 60 minSub

Ulosottomiehet
Kausi 3, 13/14. Apu hädässä. Huonossa kunnossa oleva äiti joutuu häädetyksi nuoren tyttärensä kanssa, mutta kun viranomaisilta ei heru apua, ulosottomies päätyy auttamaan heitä henkilökohtaisesti. Brittiläinen realitysarja. Dokumentaarisessa realitysarjassa seurataan brittiläisiä ulosottomiehiä, joiden tehtävänä on periä maksamattomat velat takaisin velkaantuneilta. Ohjelmassa nähdään myös velkojia, jotka eivät syystä tai toisesta saa takaisin perimiään saatavia sekä velallisia, joilla useilla on surullinen tarina kerrottavanaan.

Valtateiden sankarit

pe 04.10. klo 18.00 - 19.00 60 minSub

Valtateiden sankarit
Ahdasta aurausta. Kausi 6, 3/4. Skotlannin korkeimmalla sijaitsevan kylän kapeat tiet pitää aurata, jottei se eristy ulkomaailmasta. Myrskytuuli repii kerrostalon teräskaton irti ja heittää sen vilkkaalle kadulle Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa tutustutaan Ison-Britannian tiepalvelukalustoon, jonka tehtävänä on pitää liikenne käynnissä säällä kuin säällä.

Jay Lenon autotalli

pe 04.10. klo 19.00 - 20.00 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Isompi parempi. Kausi 7, 4/8. Jay paneutuu isojen ajoneuvojen historiaan ja nykypäivään koomikko Tim Allenin kanssa. Mukaan mahtuu 1930-luvun Studebaker-rekannuppi, hurja 1 500 hevosvoiman monsteriauto ja kaikkea siltä väliltä. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

FrenditU

pe 04.10. klo 20.00 - 20.30 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 4/23. Hait. Monicaa odottaa yllätys, kun hän käy Chandlerin luona Tulsassa. Joeyn treffikumppanin asunto vaikuttaa tutulta, vaikka hän on tavannut naisen ensi kertaa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Sinkkulaiva

pe 04.10. klo 20.30 - 21.00 30 minSub

Sinkkulaiva
Kausi 2, 3/15. Räppäri rakkauden etsinnässä. Aino-Eve saapuu laivaan odotukset korkealla mukanaan makutuomari Belinda, mutta mitenkäs kylpyhuoneremontti liittyy iltaan? Legendaarinen Sinkkulaiva seilaa jälleen rakkauden aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Ohjelmassa on mukana eri ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus.

Bridget Jones: Elämä jatkuu

pe 04.10. klo 21.00 - 23.15 2h 15 minSub

Helen Fieldingin menestysromaaniin pohjautuva elokuva kolmekymppisestä Bridget Jonesista, joka kamppailee rakkaus- ja laihdutushuolien keskellä. Helen Fieldingin menestysromaaniin pohjautuva elokuva kolmekymppisestä Bridget Jonesista, joka kamppailee rakkaus- ja laihdutushuolien keskellä. Jatko-osa jatkaa siitä, mihin edellinen elokuva jäi ja seuraa Bridgetin kimuranttia kohellusta kahden miehen ristitulessa.

Kin

pe 04.10. klo 23.15 - 01.30 2h 15 minSub

(USA 2018) Scifi-vivahtein väritetyssä toimintadraamassa vankilasta vapautunut mies pakenee vaarallista rikollisjengiä adoptioveljensä kanssa. Turvanaan heillä on vain mystistä alkuperää oleva ase. Scifi-vivahtein väritetyssä toimintadraamassa hiljattain vankilasta vapautunut nuori mies pakenee vaarallista rikollisjengiä adoptioveljensä kanssa. Turvanaan heillä on vain mystistä alkuperää oleva ase.

American Horror Story

tänään 01.30 - 02.30 60 minSub

American Horror Story
Kausi 11, 1/10. Myrsky nousee. Kun jo kolmas brutaalisti surmattu homomies löydetään 1980-luvun New Yorkissa, alkavat sekä poliisi että lehdistö epäillä sarjamurhaajaa. Yhdysvaltalainen kauhusarja. Yhdysvaltalaisen kauhuantologiasarjan 11. kauden tarina sijoittuu 1980-luvun New Yorkiin, jossa homoseksuaalisia miehiä vaanivan sarjamurhaajan liikkeitä jäljittävä toimittaja päätyy synkkiin kuvioihin etsiessään totuutta surmien takana.

Rekkakuskit jäälläU

tänään 02.30 - 03.30 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Tätä on odotettu. Kausi 10, 1/10. Lisa ja Darrell jatkavat kuljetusjätti Polarin kiusaamista nappaamalla tärkeitä urakoita. Ennennäkemätön lämpöaalto tekee talviteistä entistä vaarallisempia, ja ensimmäinen ulosajo nähdään saman tien. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Alone - yksin erämaassaU

tänään 03.30 - 04.32 1h 2 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 9/14. Nousu vuorelle. Yksi kilpailijoista pärjää hienosti, mutta muut pohtivat, miten saisivat tilannettaan parannettua. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Nhl, Vain elämää, Lapin kullan kimallus, Ivalo, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Reinikainen, Syke, Sydämen kutsumus, Amazing Race Suomi, Erikoisryhmä Hampuri

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity