ReseptitSanakirjaBlogitHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 6.10.2024

Näytä tiivistettynä

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

su 06.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Singaporen kansallisstadion on uskomaton modernin insinöörityön tulos. Se on maailman suurin vapaasti kaartuva kupoli. Sukellamme stadionin pimeimpiin uumeniin ja paljastamme, mitä jättimäisen rakenteen rakentaminen vaati.

Salakuljettajat satimeen

su 06.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa peiteoperaatioita, joissa takavarikoidaan yli 30 kiloa metamfetamiinia ja fentanyyliä. CBP:n virkailijat työskentelevät Atlantan maatalousasiantuntijoiden kanssa estääkseen vaarallisten elintarvikkeiden maahantulon. JFK:n lentokentällä CBP epäilee lentoyhtiön sisäistä salaliittoa, ja löytää kokaiinia Guatemalasta tuodusta kaurapuurosta ja lääkerasioista.

Ihmeellinen planeetta Maa

su 06.10. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Jakso 8/10. Löydämmekö samankaltaista elämää toiselta planeetalta? Miljardien vuosien ajan elämä Maassa oli yksisoluista. Milloin muutos tapahtui?

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

su 06.10. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Jorge Chavezin kansainväliselle lentokentän turvahenkilökunta työstentelee väsymättä pysäyttääkseen estääkseen huumeiden pääsyn maasta. Agentit ottavat kuulusteltavaksi eronneen pariskunnan, joka kieltää matkustansa yhdessä vaikka heillä on molemmilla mukanaan identtisiä huumepakkauksia. Seuraava epäilty yrittää piilotella huumeita käsimatkatavaroissaan. Miehen vatsalaukusta löytyy 35 huumepakkausta.

Dead By Dawn

su 06.10. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Costa Rican viidakossa alkaa kiero selviytymispeli, kun aurinko laskee. Oudot saalistajat testaavat aseitaan saaliidensa puolustuskeinoja vastaan.

Richard Hammondin autopajaU

su 06.10. klo 08.15 - 08.55 40 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Richard avaa klassikkoautojen entisöintipajan, mutta uuden yrityksen johtaminen ei täysin vastaa hänen odotuksiaan. Hän ottaa perheensä mukaan liiketoiminnan edistämiseen.

Legendojen merirosvot

su 06.10. klo 08.55 - 10.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Legendojen merirosvot
Kapteeni Kidd, aarteenmetsästäjä. Skotlantilainen mies, joka soluttautuu New Yorkin yläluokkaan ja ryhtyy kaappariksi jahtaamaan merirosvoja. Kun Punaiseltamereltä ei löydy laillisia palkintoja, Kiddin väitetään muuttuneen merirosvojen metsästäjästä merirosvoksi. Epäsuosittu kapteeni jahtaa kiihkeästi aarretta ja valtaa aina kohtalokkaaseen oikeudenkäyntiin asti, jossa häntä syytetään murhasta.

Eurooppa ylhäältä päinU

su 06.10. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä ilmakuvasarja paljastaa Puolan Rivieran merkittävimmät nähtävyydet ennennäkemättömällä tavalla. Jättiläiskonttisatamasta ja Gdanskin elämää sykkiviltä joulumarkkinoilta valoshow'hun Torunin kaupungissa. Teemme myös matkan upean Helin hiekkaniemimaan läpi ja tutustumme hylätyn megatehtaan salaisuuksiin.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 06.10. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Florida Keysin upeisiin maisemiin, joissa paikalliset haastavat hänet omaksumaan Conch Republicin elämäntavan. Hän kulkee kimmeltävillä merillä ja kerää matkan varrella sisäpiirin vinkkejä, kun hän pääsee lähelle hummereita, rapuja ja kaloja, ennen kuin hän kohtaa uhkarohkean keittiömestarin ja rommin tislaajan Paul Mentan viimeisessä kokkiottelussa.

Lentoturmatutkinta

su 06.10. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 9/10. China Airlinesin lento 140 putoaa taivaalta Nagoyan lentokentällä Japanissa vain minuutteja ennen laskeutumista.

Pohjoisen valtatien pelastajat

su 06.10. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Aloittelija Terje on pulassa, kun hän kolaroi Thordin hinausauton kiirehtiessään apuun. Eirik etsii roska-autoa, joka on ajanut lammaspolulle kukkuloilla. Björn lähtee pelastamaan neljäkymmentä tonnia painavaa ajoneuvoa, joka kaatui lumiseen ojaan. Miesten on kaivettava perävaunun alle tunneleita hinaushihnoja varten, mutta jos lumi romahtaa kuorma-auton painon alla, he ovat voivat murskautua.

Pohjoisen valtatien pelastajat

su 06.10. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun kuorma-auto törmää vuoristossa lumipenkkaan, Thordin ja aloittelija Terjen on vaarannettava henkensä pelastaakseen arvokas lasti. Pohjoisessa Jo Roger ja Stig lähtevät pelastamaan säiliöautoa, joka tukkii päätien etelään. Tehtävä ei etene, kun he tajuavat, ettei heillä ole tarpeeksi varusteita.

Pohjoisen valtatien pelastajat

su 06.10. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Ankara talvisää luo vuorille kaaosta. Thordilla ei ole montaa vaihtoehtoa. Hän on pelastamassa viidenkymmenen tonnin ajoneuvoa, kun uusi hätäpuhelu tulee. Björn tekee Thordille ison palveluksen, jättäen alueensa ja lähtien lautalla rannikolle pelastamaan lumiauraa. Pohjoisessa, kun pakkasta on parikymmentä astetta, Jo Roger pelastaa kuormaajan, joka on katunut kyljelleen ja tukkii päätien.

Pohjoisen valtatien pelastajat

su 06.10. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Jo Roger ja Ole Henrik yrittävät pelastaa suolalastin, joka uhkaa saastuttaa Norjan suurimman lohijoen. Vahinko voi aiheuttaa ympäristökatastrofin. Etelässä Thordin on pelastettava kuorma-auto, joka osui törmäysesteeseen niin kovaa, että se melkein lensi kalliolta alas. Toisaalla aloittelija Orjan kamppailee akselivikaisen traktorin kanssa, mutta vinssivaijerin vika aiheuttaa melkein katastrofin.

Pohjoisen valtatien pelastajat

su 06.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Pitkinä pimeinä talviöinä pohjoisten valtateiden sankareilla ei ole aikaa nukkua. Kun kuorma-auto törmää törmäysesteeseen ja kaatuu, Thord ja Björn työskentelevät pikkutunneille asti pelastaakseen lastin tuoreita lohia. Pohjoisessa Jo Roger koettaa pelastaa kuorma-auton, joka on syvällä lumessa. Kun hinausauto menettää otteen jäisellä tiellä, unen puute on pienin hänen ongelmistaan.

Pohjoisen valtatien pelastajat

su 06.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Björn ja Thord yhdistävät voimansa pelastaakseen kuorma-auton, joka luisui ojaan 200 metrin päässä määränpäästä. Autossa on raskas teräskuorma, ja mikä tahansa lipsahdus voi aiheuttaa katastrofin, jos ajoneuvo liukuu alas jyrkkää mäkeä. Pohjoisessa Jo Roger yrittää pelastaa upouuden leikkuukoneen, mutta menettää malttinsa, kun kärsimättömät kuljettajat viivyttävät pelastusta ja vaarantavat tiimin.

Pohjoisen valtatien pelastajat

su 06.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun karannut perävaunu uhkaa päätietä, Thord ottaa murskautumisriskin vaikeassa pelastustehtävässä. Tulokas Terje haluaa todistaa olevansa oikea mies tehtävään, kun yksinkertainen pelastustehtävä onkin aivan jotain muuta. Pohjoisessa Torstein ja Isac yrittävät pelastaa ojaan kaatuneen maitoa kuljettaneen kuorma-auton, mutta syvä lumi ja piilevät vaarat tekevät työstä hankalan.

Lentoturmat hetki hetkeltä

su 06.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

12. elokuuta 1985 tapahtui ilmailuhistorian tappavin yksittäisen lentokoneen onnettomuus. Japan Airlinesin lento 123 oli matkustajalento, joka kuljetti 524 henkilöä. Vain 12 minuuttia lähdön jälkeen koneen paine romahti, mikä repi suurimman osan koneen takaosasta irti. Hydrauliikan täydellisen menettämisen vuoksi miehistö ei pystynyt hallitsemaan konetta, ja se törmäsi vuorenrinteeseen.

Hylkyjen salaisuudet

su 06.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Hylkyjen salaisuudet
Selviytyjien tarinat ja haaksirikkotutkijat paljastavat, miten voimakkaimmillakin sotalaivoilla oli heikkouksia, joista maksettiin kova hinta. Näemme HMS Hoodin katastrofaaliset vauriot, jotka se sai yhdessä historian eniten henkiä vaatineista meritaisteluista. USS Arizonan tarina Pearl Harborissa osoittaa, miten haavoittuvainen panssaroitu sota-alus voi olla. Se on sotahauta yli 1 100 miehelle.

Pohjois-Korean hirmuvalta

su 06.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Miksi Pohjois-Korea yhä hermostuttaa Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia? Se alkoi Kim Il-sungista, vallankumouksellisesta, joka loi eristäytyneen diktatuurin. Kimin suku on jumalankaltaisessa asemassa, ja suvun peräkkäinen hallinto jatkaa naapureidensa provosointia. Ja on nyt ydinuhka. Tämä on tarina Korean niemimaasta ja yrityksestä löytää kestävä rauha, josta kertovat sitä yrittäneet ihmiset.

Eurooppaa puolustamassa

su 06.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Professori Danielle George tutkii Bourtangen linnoitusta selvittääkseen, kuinka se kesti taisteluissa Alankomaiden itsenäisyydestä. Historioitsija Bart Gielen paljastaa, kuinka Alankomaiden vesiraja suunniteltiin suojelemaan uutta kuningaskuntaa. Seikkailija Andy Torbet ottaa selvää Alankomaiden puolustuksen keskeisestä roolista toisessa maailmansodassa ja kylmässä sodassa.

Alamaailma Oy

tänään 00.00 - 01.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Väärennöslääkkeet. Jäljitelmälääkkeet tekevät isompaa bisnestä kuin lääketeollisuus, niin internetissä, apteekeissa kuin kadullakin - ja kysyntä kasvaa. National Geographic Channel.

Hylkyjen salaisuudetU

tänään 01.05 - 02.05 60 minNational Geographic Channel

Hylkyjen salaisuudet
Selviytyjien tarinat ja haaksirikkotutkijat paljastavat, miten voimakkaimmillakin sotalaivoilla oli heikkouksia, joista maksettiin kova hinta. Näemme HMS Hoodin katastrofaaliset vauriot, jotka se sai yhdessä historian eniten henkiä vaatineista meritaisteluista. USS Arizonan tarina Pearl Harborissa osoittaa, miten haavoittuvainen panssaroitu sota-alus voi olla. Se on sotahauta yli 1 100 miehelle.

Toinen maailmansota: Pinnanalainen helvetti

tänään 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

Lokakuu 1944. Komentaja Gunther Prien on tehnyt toisen maailmansodan ensimmäisen U-veneiskun. Seuraavaksi Gunther Prien johtaa erittäin uhkarohkeaa tehtävää, jossa joukot hyökkäävät Britannian kuninkaallista laivastoa vastaan näiden kotisamassa Scapa Flow -merialuella. Taistellessaan voimakkaita vuorovesiä vastaan ja väistellessään hylkyjä, Prien löytää ankkuripaikan, mutta ei ole varmaa pääseekö hän enää pois.

Päihdekoukussa

tänään 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Alkoholikoukussa. Ryan on alkoholisti. Kaksi lääkäriä kertoo alkoholin vaikutuksista kehoon ja mieleen. Tekeekö Ryan raitistumispäätöksen?

Autonraadot rahaksi

tänään 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Viidenkymmenen tonnin autot. Joukkueet saavat haasteen ostaa ja hajottaa auto, joka maksoi uutena yli 50 000 puntaa. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Teho-osasto, MasterChef Australia, Ivalo, Unelmahäät, Jeopardy! Suomi, Viiden jälkeen, Elämäni Biisi, Lolita Lobosco, Rikkaat ja rahattomat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity