ViihdeVaihtoautotReseptitSanakirjaHoroskooppiBlogitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot tiistaina 15.10.2024

Näytä tiivistettynä

MTV Uutiset Live

ti 15.10. klo 04.40 - 06.00 1h 20 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

ti 15.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti

ti 15.10. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 4/10. Viikonlopun herkut. Kun arki on täynnä kaaosta, viikonloppuna pitää rauhoittua ja laittaa ruokaa, joka on oikeasti sydämellä tehty. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

ti 15.10. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Neuvoja isältä toiselle. Theo pettyy isänsä käytökseen, ja Christoph päättää puhua Theodorille kuin isä isälle. Nicole ja Erik päättävät yhdessä tunnustaa syrjähyppynsä. Ana haluaa keskittyä tulevaan hevossiittolaansa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

ti 15.10. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Donal Skehan: Ruokaa nopeastiU

ti 15.10. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 2/10. Paistia kerrakseen. Donal antaa uusia ideoita koko perheen sunnuntai-illalliselle, ja perinteiset paistit saavat seurakseen jotakin hieman erikoisempaa. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon alta

ti 15.10. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 78/80. Almeria. Babak ja Alison etsivät eläkepäivien kotia Almerian maakunnan vuoristoisista maisemista. Toiveissa on talo, jossa on tilava keittiö, sekä puutarha ja uima-allas. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Grand Designs Uusi-SeelantiU

ti 15.10. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 1/8. Muotoiluinsinöörin perintö. Tytär ja vävy aikovat kunnostaa moottoripyöristään tunnetun John Brittenin maanjäristyksissä vaurioituneen historiallisen talon. Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Grand Designs - unelma-asunnot

ti 15.10. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kausi 19, 3/8. Kahden puolen muuria. Skotlantilaispariskunta remontoi kartanon puutarhurin majan ja rakentaa sen yhteyteen uuden, modernin puolen. Miten käy historiallisten arvojen? Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Kausi 19.

Grand Designs - unelma-asunnot

ti 15.10. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kausi 19, 4/8. Perheen kesken. Leskeksi jäänyt Gretta on palannut Malesiasta ja rakennuttaa uuden kodin aivan sisarensa naapuriin. Arkkitehti ja projektipäällikkö löytyvät perhepiiristä. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Kausi 19.

Emmerdale

ti 15.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Pelkoja päin, osa 1/2. Rhona järjestää Marlonille, Marylle ja Paddylle terapeuttisen päivän, jonka tavoitteena on pelkojen voittaminen. Pubissa aletaan juhlia ristiäisiä, ja Charity ja Mack ovat hämmennyksen vallassa harha-askeleensa jälkeen. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Meidän remppa

ti 15.10. klo 13.30 - 14.25 55 minAVA

Meidän remppa
Lisää lahoa ja lainaa. Kausi 1, 5/10. Iirikselle ja Jerelle paljastuu ikävä yllätys, kun talosta löytyy lisää lahoja hirsiä. Kalev ja Niko painivat budjettinsa kanssa, mutta pankki on heltynyt antamaan lisää lainaa. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Unelma-asunto auringon alta

ti 15.10. klo 14.25 - 15.00 35 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 11, 4/20. Muutto Mar Menoriin. Emma ja Joe toteuttavat pitkäaikaisen haaveensa ja muuttavat 17-vuotiaan tyttärensä kanssa Kaakkois-Espanjaan. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2017. 11. tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon alta

ti 15.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Toiveiden majatalo. Kausi 15, 37/120. Eläkepäiviään odottava Sylvia on haaveillut majatalosta ja elämästä mukavassa seurakuntayhteisössä. Hyvä ystävä Angie apunaan hän etsii unelmiensa taloa Lounais-Ranskasta, Dordognen kauniista maisemista. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Lemmen viemää

ti 15.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Maxi yllättää. Ana pääsee vihdoin tutustumaan Thalheimin tilaan, mutta päivää varjostavat remonttiongelmat ja selkävaivat. Katja on mieli maassa, mutta hänelle on luvassa yllättävä piristys. Alexandra palaa kuntoutuksesta hyvin toipuneena. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Sukuni salat

ti 15.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Sukuni salat
Kausi 3, 5/10. Anna Puu saa kuulla kahden esiäitinsä tarinan. Vahvan esiäitinsä monivaiheisen pakoretken ja aatelistytön elämästä kartanoiden kauppatavarana. Sukuni salat -sarjan kolmannella tuotantokaudella tutkitaan Suomen rakastetuimpien tähtien sukuhistorioiden salaisuuksia, jotka yllättävät ja asettavat heidän identiteettinsä uuteen valoon. Menneisyyden sukulaisiin tutustuminen ei aina ole helppoa ja tunteet virtaavat voimakkaana. Juurimatkat vievät meidät tällä kaudella aina Kristiinankaupungista Kuopioon ja Ruotsinpyhtäältä Virginiaan.

Unelmakoti ulkomailla

ti 15.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Unelmakoti ulkomailla
Keramiikkakätkö. Kausi 1, 7/8. Josephine ja Christoffer ahkeroivat viinikellarin parissa, ja Ulrika ja Calle valmistautuvat hotellinsa avajaisiin. Nathalie kunnostaa vanhoja ikkunoita ja ovia, ja Piemontessa juhlitaan vihdoin hyviä uutisia. Ruotsalaisessa sarjassa seurataan ihmisiä, jotka remontoivat ulkomailla unelmiensa taloja. Pulmia aiheuttavat vuorollaan niin viranomaiset kuin kulttuurierotkin. Sarja johdattaa katsojat seuraamaan remonttiprojekteja Espanjaan, Italiaan, Itävaltaan, Portugaliin ja Tunisiaan.

Unelma-asunto auringon alta

ti 15.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Oma kaistale Kyprosta. Kausi 15, 38/120. Uri löysi Kyproksen nuoruudenmatkoillaan. Nyt hän ja Hazel-vaimo haluavat muuttaa Skotlannista Välimeren lämpöön. Toiveissa on luonteikas talo, tilaa perheen vierailuille ja ehkä myös muutamalle kanalle. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Hudson & Rex

ti 15.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Hudson & Rex
Kaveri hädässä. Kausi 6, 13/16. Sarahin entinen opiskelukaveri Andrew hakataan työpaikkansa hississä henkihieveriin, ja epäilykset kohdistuvat miehen vaimoon. Sarah lähtee jututtamaan vaimoa, ja Charlie ja Rex alkavat etsiä muita jälkiä. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova laki

ti 15.10. klo 21.00 - 22.00 60 minAVA

Kova laki
Järjestelmän rattaissa. Kausi 22, 9/22. Nuori mies on odottanut murhaoikeudenkäyntiä vangittuna jo puolentoista vuoden ajan. Kun esiin nousee syyttömyyttä tukevia todisteita, myös rikostutkijoiden ja syyttäjien usko järjestelmään joutuu koetukselle. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Ensitreffit alttarilla

ti 15.10. klo 22.00 - 23.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Mitä läheisyys on sinulle?. Kausi 11, 7/13. Parit pohtivat suhteensa fyysistä puolta. Seksitehtävä ja yllättävä lahja saavat Jennin innostumaan. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Murhamysteeri merelläU

ti 15.10. klo 23.00 - 00.00 60 minAVA

Murhamysteeri merellä
Malta. Kausi 1, 8/8. Laivaan astuu julkisuuteen väsynyt laulajalegenda, jonka agentti vaatii tätä jatkamaan työntekoa. Kun nainen löytyy murhattuna, hänen salattu menneisyytensä alkaa paljastua ja epäiltyjä löytyy sieltä täältä. Jack Grayling tekee uranvaihdoksen rikospoliisista luksusristeilijän laulajaksi, mutta hän ei pääse nauttimaan leppoisasta elämästään matkustajien syyllistyessä alinomaa raakoihin rikoksiin. Grayling ratkoo juttuja hemaisevan mutta etäisen yliperämies Kate Woodsin kanssa.

Pelastakaa ihoni!

tänään 00.00 - 01.00 60 minAVA

Pelastakaa ihoni!
Kausi 3, 1/12. Pattiennätys. Deanilla on niin paljon rasvapatteja, ettei tohtori Toby ole koskaan nähnyt vastaavaa. Richardilla on korvan takana keloidiarpi, ja Karenilla kysta poskessa. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläinen tosi-tv-sarja ihotautiklinikasta, jossa huipputiimi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.

Riptide

tänään 01.00 - 01.55 55 minAVA

Riptide
Katoaminen. Kausi 1, 1/4. Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin, mutta kaikki eivät hyväksy heidän liittoaan. Yllättäen Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

Murha paratiisissa

tänään 01.55 - 02.50 55 minAVA

Murha paratiisissa
Häähumua. Kausi 5, 8/8. Saarelta löytyy kuollut reppureissaaja, ja aluksi tapaus näyttää itsemurhalta. Mystinen pyykkikori aiheuttaa ongelmia Humphreylle tiimeineen. JP ja Rosie ovat menossa naimisiin. Brittiläisessä rikossarjassa tavoilleen uskollinen rikospoliisi lähetetään Lontoosta rennolle Saint Marien paratiisisaarelle Karibialle rikoksia tutkimaan. Hän ei kuitenkaan ole kovin innoissaan auringosta, merestä eikä hiekasta, joita on tarjolla päivästä toiseen.

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 02.50 - 03.45 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 2, 13/24. Takaisin satulaan. Jen ottaa yhteyttä ystäviinsä, mutta ketkä vastaavat kutsuun? Whitney haluaa bisneksensä uuteen nousuun. Lisa ja Meredith käyvät verestämässä ratsastustaitojaan. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.

Unelma-asunto auringon altaU

tänään 03.45 - 04.45 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 77/80. Uutta kohti. Shirley etsii eläkepäivien kotia Murcian alueelta Espanjasta. Toiveissa on pieni puutarha ja mukavaa puuhaa, mutta mikä painaa vaakakupissa eniten? Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Ohuella langalla, Emmerdale, Poliisikoira Rex, Isäpulmia, Miehen puolikkaat, Kauniit ja rohkeat, Sukuni salat, Rikkaat ja rahattomat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity