BlogitReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisatSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot perjantaina 18.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

pe 18.10. klo 04.40 - 05.42 1h 2 minSub

Elämää äärirajoilla: Alaska
Myrskyä kohti. Kausi 6, 8/22. Hailstonet lähtevät Kiwalikiin useamman kuukauden metsästysreissulle, mutta heti alkuun perhe joutuu taistelemaan lumimyrskyä vastaan. Sue rakentaa itselleen sängyn, ja Ricko lähtee ahmajahtiin. Sarjassa seurataan alaskalaisia, jotka elävät eristyksissä, kaukana kaupungin sykkeestä ja yrittävät selviytyä omavaraisesti ankarassa luonnossa. Yksi väärä päätös näissä äärimmäisissä olosuhteissa voi maksaa hengen.

Muumien maailma

pe 18.10. klo 07.00 - 07.10 10 minSub

Muumien maailma
Pikku Myyn mäenlasku. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 18.10. klo 07.10 - 07.20 10 minSub

Muumien maailma
Jäärouva. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 18.10. klo 07.20 - 07.30 10 minSub

Muumien maailma
Talvinen kokko. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumilaakson tarinoita

pe 18.10. klo 07.30 - 08.00 30 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 25/25. Aikamatka kultaiseen valtakuntaan. Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Nipsu etsivät Mimmi-tädille lääkettä noidannuoleen kultaisesta valtakunnasta. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 4.

Simpsonit

pe 18.10. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 3, 17/23. Ihmemaila. Homerilla on salainen ase, jolla pelit voitetaan. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Kaiken maailman ennätykset

pe 18.10. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Kaiken maailman ennätykset
Kausi 2, 2/10. Peppu ja pallot. Mikko Penttilä esittelee arkistostaan hauskimpia ja kummallisimpia Guinness World Records -suosikkiennätyksiään. Tähtivieras Juha Perälä testaa pukeutumistaitojaan. Komediallinen viihdeohjelma, jossa ennätysfani Mikko Penttilä avaa salaisen arkistonsa ja esittelee uskomattomia Guinnessin ennätyksiä ympäri maailmaa. Ne muuttuvat jatkuvasti ennätysmielisten yrittäessä rikkoa voimassa olevia ennätyksiä. Mikon rakkaassa arkistokellarissa kyläilevät tähtivieraat vastaavat arvaamattomiin kysymyksiin ja kokeilevat ennätyksen tekoa myös itse.

Huutokaupan metsästäjät

pe 18.10. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 9, 6/30. Varastojen mekka. Moreno Valleyn huutokaupassa odotukset ovat kovat, sillä ensimmäiset pienvarastot perustettiin sinne 80-luvulla. Mukana on viisinkertainen MMA-mestari Mavrick. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Suurmestari UK

pe 18.10. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Suurmestari UK
Kausi 14, 10/10. Olenko tavannut nämä perunat aiemmin? Kilpailijat etsivät viinirypälettä ja tekevät taidetta sokkona. Mitä kilpailijoilla on, mutta Gregillä ei? Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä. Kauden vakiokilpailijoina ovat koomikot Dara O Briain, Fern Brady, John Kearns, Munya Chawawa ja Sarah Millican. 14. tuotantokausi.

Rekkakuskit jäällä

pe 18.10. klo 10.30 - 11.30 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Sulaa hulluutta. Kausi 11, 3/10. Vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen lämmin sää aiheuttaa rahtareille harmaita hiuksia. Lisa pääsee kokeilemaan toisen kuskin rekkaa ja Alex saa kyytiinsä matkustajan. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Poliisit UK: AjojahtiU

pe 18.10. klo 11.30 - 12.30 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 15, 6/10. Sopimattomuuksia. Poliisi kohtaa työssään monenlaista sopimatonta toimintaa, mutta naispoliisit kohtaavat silloin tällöin myös aivan erityistä sopimattomuutta. Brittiläinen poliisisarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta. 15. tuotantokausi.

Salatut elämät

pe 18.10. klo 12.30 - 13.00 30 minSub

Salatut elämät
Jakso 4654 Yhdet häät ja kaunajaiset. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Ulosottomiehet

pe 18.10. klo 13.00 - 14.00 60 minSub

Ulosottomiehet
Kausi 3, 3/14. Siipiveikon syöksykierre. Ulosottomiehet kohtaavat velallisen, jonka varat eivät millään riitä velan maksamiseen - kunnes selviää, että hän omistaa lentokoneen. Brittiläinen realitysarja. Dokumentaarisessa realitysarjassa seurataan brittiläisiä ulosottomiehiä, joiden tehtävänä on periä maksamattomat velat takaisin velkaantuneilta. Ohjelmassa nähdään myös velkojia, jotka eivät syystä tai toisesta saa takaisin perimiään saatavia sekä velallisia, joilla useilla on surullinen tarina kerrottavanaan.

Moderni perhe

pe 18.10. klo 14.00 - 14.30 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 9, 19/22. Taikavoimia. Haley kuulee, että hänen pomonsa uskoo chilin parantavaan voimaan, ja suostuttelee Gloriaa myymään salsaansa NERPille. Cam ja Mitch pääsevät seuraamaan poliisin työtä. Amerikkalainen komediasarja. Lukuisia tv-alan palkintoja kahminut, raikkaan nokkela tilannekomediasarja Pritchettin suvun kolmen tyystin erilaisen perheen arjesta, josta ei täpäriä tilanteita ja kommelluksia puutu. Perheenpää Jayn hyvä ystävä Shorty muuttaa joksikin aikaa Jayn ja Glorian luokse, ja Shortya kiinnostaa enemmän Glorian kuin Jayn seura.

Moderni perhe

pe 18.10. klo 14.30 - 14.55 25 minSub

Moderni perhe
Kausi 9, 20/22. Asiaa äidille. DeDe tulee yllättäen kylään, ja Mitchell ja Cam huomaavat huolestuttavan asian. Philillä, Alexilla ja Haleylla on ikäviä uutisia Clairelle. Amerikkalainen komediasarja. Lukuisia tv-alan palkintoja kahminut, raikkaan nokkela tilannekomediasarja Pritchettin suvun kolmen tyystin erilaisen perheen arjesta, josta ei täpäriä tilanteita ja kommelluksia puutu. Perheenpää Jayn hyvä ystävä Shorty muuttaa joksikin aikaa Jayn ja Glorian luokse, ja Shortya kiinnostaa enemmän Glorian kuin Jayn seura.

Kämppikset

pe 18.10. klo 14.55 - 15.50 55 minSub

Kämppikset
Kausi 1, 6/10. Päätöntä menoa. Raimo ja Leila päättävät järjestää puutarhajuhlat kevään kunniaksi. Kristiina ja VP saavat golfkentältä peräänsä seuraajan, jonka takia syntyy kaksi märkää vahinkoa. Hulvattomassa MTV-alkuperäissarjassa seitsemänkymppiset seniorit ja teini-ikäiset juniorit muuttavat kimppakämppään ja elävät yhdessä kuin viimeistä päivää.

Näin tehtiin elokuva Niko ja myrskyporojen arvoitus

pe 18.10. klo 15.50 - 16.00 10 minSub

Näin tehtiin elokuva Niko ja myrskyporojen arvoitus

Poliisit UK: Ajojahti

pe 18.10. klo 16.00 - 16.55 55 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 21, 1/15. Huumekassakaappi. Kauden avausjaksossa nähdään, mitä huume-epäillyn kassakaapista löydetään. Luvassa on myös harvinaisen eeppinen takaa-ajo Nottinghamshiren yössä. Brittiläinen realitysarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta.

FrenditU

pe 18.10. klo 16.55 - 17.25 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 18/23. Arpaliput. Monica saa porukan ostamaan tukun arpoja, joilla voi voittaa säkillisen rahaa. Jokainen mietiskelee, mitä tekisi omalla säkillisellään. Rachel on sitä mieltä, että Emma sanoo kohta ensisanansa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 18.10. klo 17.25 - 18.00 35 minSub

Frendit
Kausi 9, 19/23. Rachelin uni. Rachel näkee unta romanttisesta kohtaamisesta Joeyn kanssa nähtyään tämän kuvauksissa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 18.10. klo 18.00 - 18.30 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 20/23. Saippuaoopperajuhlat. Joey järjestää kattoterassilla juhlat saippuaoopperan kanssanäyttelijöilleen, mutta ei kehtaa kutsua kavereitaan. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Jay Lenon autotalli

pe 18.10. klo 18.30 - 19.25 55 minSub

Jay Lenon autotalli
Presidentti ja auton tulevaisuus. Kausi 7, 8/8. Automiehenäkin tunnettu presidentti Joe Biden tutustuu Jayn kanssa sähköiseen Ford F-100:aan ja ajaa kilpaa Corvette Sting Rayllaan. Tämän lisäksi Jay mm. pelaa autojalkapalloa koomikko Jim Jefferiesin kanssa. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

Suurmestari UK

pe 18.10. klo 19.25 - 20.30 1h 5 minSub

Suurmestari UK
Taistelin henkeni edestä. Kausi 17, 1/10. Palkintotehtävässä mutistaan Greg Davisin nimeä. Lisäksi kisaajat heittävät rengasta joella, tekevät tiimitehtävänä taideteoksen ja muokkaavat makkaroita. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä.

Sinkkulaiva

pe 18.10. klo 20.30 - 21.00 30 minSub

Sinkkulaiva
Kausi 2, 4/15. Punapää sen olla pitää. Iloinen Roope toivoo löytävänsä laivalta sosiaalisen ja kunnianhimoisen naisen. Mukaan lähtee paras ystävä Essi poikaystävänsä kanssa. Legendaarinen Sinkkulaiva seilaa jälleen rakkauden aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Ohjelmassa on mukana eri ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus.

Rocky 4

pe 18.10. klo 21.00 - 23.00 2h 0 minSub

(Rocky 4) Apollo Creedin kuolema venäläisen supernyrkkeilijän käsittelyssä pakottaa Rockyn lähtemään kostoretkelle Moskovaan. Neuvostoliittolainen supernyrkkeilijä rusikoi Apollo Creedin kuoliaaksi, ja Rockyn on lähdettävä Moskovaan otteluun, jonka panoksina ovat Rockyn hengen lisäksi Apollon muisto ja kansakuntien vastakkainasettelu.

Sicario

pe 18.10. klo 23.00 - 01.25 2h 25 minSub

Kun idealistinen FBI-agentti (Emily Blunt) pestautuu huumekartellien korkeimpia johtajia jahtaavaan erikoisyksikköön, hänelle paljastuu huumesodan todellisuus kulissien takana. (USA/Meksiko/Hongkong 2015, 117')

Stadi vs. Lande

tänään 01.25 - 02.25 60 minSub

Stadi vs. Lande
Hotteja tiikereitä. Kausi 7, 5/10. Kaksi merenrantakaupunkia kohtaavat toisensa illan spesiaalijaksossa jossa stadi asettuu Oulua vastaan. Jaakko Saariluoma ja Joonas Nordman isännöivät iltaa. Stadi ja lande kohtaavat jälleen! Uusi kausi tuo mukanaan uuden juontajan, kun Jaska Saariluoman rinnalle nousee porilaisvahvistus Joonas Nordman!
Kaukomatkaa tavoittelee jälleen joukko kilpailijoita ympäri Suomea, mukaan lukien julkisuudesta tuttuja kasvoja. Luvassa on lisäksi Stadi vs. Landen historian
ensimmäinen kahden kaupungin välinen taisto! Tule mukaan!

American Horror Story

tänään 02.25 - 03.25 60 minSub

American Horror Story
Kausi 11, 6/10. Ruumis hiekassa. Fire Islandilta löytyvä paloiteltu ruumis paljastaa lisää hämmentäviä totuuksia Patrickin menneisyydestä. Yhdysvaltalainen kauhusarja. Yhdysvaltalaisen kauhuantologiasarjan 11. kauden tarina sijoittuu 1980-luvun New Yorkiin, jossa homoseksuaalisia miehiä vaanivan sarjamurhaajan liikkeitä jäljittävä toimittaja päätyy synkkiin kuvioihin etsiessään totuutta surmien takana.

Suurmestari UKU

tänään 03.25 - 04.25 60 minSub

Suurmestari UK
Kausi 14, 10/10. Olenko tavannut nämä perunat aiemmin? Kilpailijat etsivät viinirypälettä ja tekevät taidetta sokkona. Mitä kilpailijoilla on, mutta Gregillä ei? Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä. Kauden vakiokilpailijoina ovat koomikot Dara O Briain, Fern Brady, John Kearns, Munya Chawawa ja Sarah Millican. 14. tuotantokausi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Vain elämää, Salatut elämät, Muumilaakson tarinoita, Nhl, MasterChef Australia, Tanssii Tähtien Kanssa, Kohtalomme viinitarha, Neiti Scarlet ja Herttua, Haluatko miljonääriksi?, Hudson & Rex

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity