VaihtoautotReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiSanakirjaViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot lauantaina 19.10.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

la 19.10. klo 04.25 - 05.20 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 80/80. Aktiivista elämää Almeriassa. Michael ja Jane etsivät Espanjasta muuttovalmista loma-asuntoa, jossa meri ja palvelut ovat lähellä. Pitävätkö toiveet pintansa loppuun asti? Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

la 19.10. klo 05.20 - 06.00 40 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

la 19.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Grand Designs Uusi-Seelanti

la 19.10. klo 06.30 - 07.30 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 4/8. Liian suuri unelma. Kathy ja Vince Moores haluavat rakentaa ison talon, jonne mahtuu perhettä ja ystäviä. Miten selvitään stressistä, kun kustannukset karkaavat käsistä? Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Grand Designs Uusi-Seelanti

la 19.10. klo 07.30 - 08.30 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 5/8. Ekotalo jyrkänteeseen. Wellingtonilainen nuoripari on ostanut tavallistakin jyrkemmän tontin, johon he haluavat rakentaa auringon energialla lämpiävän passiivitalon. Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Huimat huushollit

la 19.10. klo 08.30 - 09.30 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 10, 7/8. Kelluva kontti. Steve ja Anna tekevät ensimmäisen yhteisen kotinsa merikontista, ja Billyn ja Charlotten tilaa kaipaavat teini-ikäiset lapset rakentavat itselleen omat asumukset. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. 10. tuotantokausi.

Masked Singer SuomiU

la 19.10. klo 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Vihjebiisit. Kausi 6, 7/12. Ryhmät yhdistyvät ja luvassa on ennennäkemätön määrä musiikkia, kun kaikki kahdeksan hahmoa laittavat show’n pystyyn. Vihjeet on piilotettu biisivalintoihin. Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Tanssii Tähtien Kanssa

la 19.10. klo 11.00 - 13.00 2h 0 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Freshii biittii. Kausi 17. 7/13 Parinvaihtoviikolla fiilistellään uutta suomalaista musiikkia ja artisteja. Mukana mm. Shrty ja Sara Siipola. Kirsikkana kakun päällä illan aloittaa TTK-voittaja Benjamin Peltonen. Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

SomeäiditU

la 19.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Someäidit
Uskalla vaan!. Kausi 1, 5/15. Vivian päättää irtisanoutua työpaikastaan. Ella ja Suski tekevät asuntotarjouksen. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

SomeäiditU

la 19.10. klo 13.30 - 13.55 25 minAVA

Someäidit
Myrskyvaroitus. Kausi 1, 6/15. Vivianin ja Leuan suhde ajautuu vaikeuksiin. Miisa tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

Näin tehtiin elokuva Niko ja myrskyporojen arvoitus

la 19.10. klo 13.55 - 14.00 5 minAVA

Näin tehtiin elokuva Niko ja myrskyporojen arvoitus

Unelma-asunto auringon alta

la 19.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Oma kaistale Kyprosta. Kausi 15, 38/120. Uri löysi Kyproksen nuoruudenmatkoillaan. Nyt hän ja Hazel-vaimo haluavat muuttaa Skotlannista Välimeren lämpöön. Toiveissa on luonteikas talo, tilaa perheen vierailuille ja ehkä myös muutamalle kanalle. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 19.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Monta mieleistä kotia. Kausi 15, 39/120. Tina ja Greg etsivät Kyprokselta itselleen ja koirilleen kotia, jossa lapset perheineen voivat vierailla. Mukava pariskunta näkee toinen toistaan mukavampia taloja. Kuinka käy, kun on valinnan aika? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon alta

la 19.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Karibian kutsu. Kausi 15, 40/120. IT-alalta varhaiseläkkeelle jääneet Ro ja Nick haluavat asua puolet vuodesta Karibialla. He etsivät Barbadokselta unelmiensa taloa ja puutarhaa. Riittääkö budjetti alueella, jossa myös supertähdet viihtyvät? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 19.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Larnakan lumo. Kausi 15, 41/120. Eläkkeelle jäänyt vankilapappi Ken haluaa muuttaa Kyproksen kauniisiin maisemiin, lähelle kyproslaisia ystäviään. Toiveissa on asunto, jossa on tilaa myös ystävien ja sukulaisten vierailuille. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maajussille morsian

la 19.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Ensimmäinen treffipäivä. Kausi 17, 8/12. Ensimmäisen treffipäivänä koetellaan rajoja ja selvitellään edellisiltä treffeiltä jääneitä kysymysmerkkejä. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Kohtalomme viinitarha

la 19.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Kohtalomme viinitarha
Yllätysperintö. Australialainen Daisy ja englantilainen Louis perivät rähjäisen viinitilan Uudesta-Seelannista. Kaksikko ei voi sietää toisiaan, joten järkevintä olisi hankkiutua perinnöstä eroon. Draamakomedia rempallaan olevasta uusiseelantilaisesta viinitilasta, joka päätyy perintönä australialaiselle Daisylle ja brittiläiselle Louisille. Daisy ja Louis ovat kuin yö ja päivä eivätkä tule toimeen keskenään, mutta suuremmaksi ongelmaksi saattaa osoittautua se, että kumpikaan ei tiedä mitään viinitilan omistamiseen liittyvistä haasteista.

Kohtalomme viinitarha

la 19.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Kohtalomme viinitarha
Haparoivat ensiaskeleet. Kausi 1, 2/6. Daisy ja Louis aloittavat viinitilan kunnostamisen, mutta tilit ovat miinuksella, joten rahoitus on saatava kuntoon. Ongelman ratkaiseminen johtaa outoon pihakirppikseen ja paikallisiin tapoihin tutustumiseen. Draamakomedia rempallaan olevasta uusiseelantilaisesta viinitilasta, joka päätyy perintönä australialaiselle Daisylle ja brittiläiselle Louisille. Daisy ja Louis ovat kuin yö ja päivä eivätkä tule toimeen keskenään, mutta suuremmaksi ongelmaksi saattaa osoittautua se, että kumpikaan ei tiedä mitään viinitilan omistamiseen liittyvistä haasteista.

Outolintu-sarja: Uskollinen

la 19.10. klo 21.00 - 23.15 2h 15 minAVA

(Allegiant, USA 2016) Tris Prior ja hänen poikaystävänsä Neljä pakenevat ystävineen kaupungin sulkeneen aidan yli. Vastassa on kuitenkin uusia uhkia ja totuuksia. Tris Prior ja hänen poikaystävänsä Neljä pakenevat ystävineen kaupungin sulkeneen aidan yli. Toisella puolella vastassa on kuitenkin uusia uhkia ja totuuksia.

Hudson & Rex

la 19.10. klo 23.15 - 00.10 55 minAVA

Hudson & Rex
Kaveri hädässä. Kausi 6, 13/16. Sarahin entinen opiskelukaveri Andrew hakataan työpaikkansa hississä henkihieveriin, ja epäilykset kohdistuvat miehen vaimoon. Sarah lähtee jututtamaan vaimoa, ja Charlie ja Rex alkavat etsiä muita jälkiä. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova lakiU

tänään 00.10 - 01.05 55 minAVA

Kova laki
Järjestelmän rattaissa. Kausi 22, 9/22. Nuori mies on odottanut murhaoikeudenkäyntiä vangittuna jo puolentoista vuoden ajan. Kun esiin nousee syyttömyyttä tukevia todisteita, myös rikostutkijoiden ja syyttäjien usko järjestelmään joutuu koetukselle. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

RiptideU

tänään 01.05 - 02.05 60 minAVA

Riptide
Pidätys. Kausi 1, 3/4. Alison ja naapuri Dan ilmoittavat poliisille, että Michael oli varastanut kellon. Se puolestaan johtaa pidätykseen. Myöhemmin ilmenee uusia todisteita, ja Michael saa vieraita. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

RiptideU

tänään 02.05 - 03.00 55 minAVA

Riptide
Erämaamökki. Kausi 1, 4/4. Hannah ihmettelee, missä hänen isänsä on, ja päättää ottaa siitä selvää Loganin avulla. Seanin testamentista paljastuu yllätys, ja Alison pohtii naapurinsa Danin kanssa, mitä tehdä. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

Pelastakaa ihoni!

tänään 03.00 - 04.00 60 minAVA

Pelastakaa ihoni!
Kausi 3, 1/12. Pattiennätys. Deanilla on niin paljon rasvapatteja, ettei tohtori Toby ole koskaan nähnyt vastaavaa. Richardilla on korvan takana keloidiarpi, ja Karenilla kysta poskessa. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläinen tosi-tv-sarja ihotautiklinikasta, jossa huipputiimi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, MasterChef Australia, Bullets, Farmi Suomi: Revanssi, Isku yöjunaan, Salatut elämät, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Murha Sandhamnissa, Korpelan kujanjuoksu, Karen Pirie

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity