ReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotSanakirjaViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot tiistaina 21.5.2024

Näytä tiivistettynä

Before I Go To Sleep

ti 21.05. klo 05.00 - 06.28 1h 28 minV film hits

Christine Lucas herää joka päivä ilman muistikuvia johtuen traumaattisesta onnettomuudesta hänen menneisyydessään. Eräänä päivänä uudet kauhistuttavat totuudet paljastuvat pakottaen hänet kyseenalaistamaan jokaisen henkilön hänen ympärillään. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2014.

Rakkaudesta, unelmista ja kaloistaU

ti 21.05. klo 07.00 - 08.42 1h 42 minV film hits

Kun jemeniläisen sheikin edustaja Harriet Chetwode-Talbot (Emily Blunt) ottaa yhteyttä kalastusasiantuntija Fred Jonesiin (Ewan McGregor) toteuttaakseen sheikin unelman istuttaa lohia Jemenin jokiin, pitää Fred ajatusta kaikessa mahdottomuudessaan pähkähulluna. Britannian pääministerin lehdistövastaava Bridget Maxwell (Scott Thomas) kuulee suunnitelmasta ja haluaa kääntää idean poliittiseksi PR-kampanjaksi. Pian Fred löytää itsensä Jemenistä keskeltä mahdotonta ja kevytmieliseltä oikulta vaikuttavaa projektia. Oscar®-palkitun käsikirjoittaja Simon Beaufoyn (Housut pois!, Slummien miljonääri), ohjaaja Lasse Hallströmin (Pieni suklaapuoti) ja huikean tähtikaartin yhteistyöstä syntynyt Rakkaudesta, unelmista ja kaloista on ihastuttava tarina siitä, kuinka mahdottomaltakin tuntuvat esteet voidaan voittaa optimismin, innostuksen ja vankkumattoman uskon avulla! Brittiläinen romanttinen komedia vuodelta 2011.

Midnight SunU

ti 21.05. klo 09.00 - 10.27 1h 27 minV film hits

Katien sairauksen vuoksi hän voi olla ulkona ainoastaan pimeän tultua. Eräänä yönä hän tapaa Charlien, mistä seuraa romanssi. Katie jatkaa silti sairautensa salailua, josta on vakavia seuraamuksia. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.

Long Story ShortU

ti 21.05. klo 11.00 - 12.30 1h 30 minV film hits

Häidensä jälkeisenä aamuna alati kuhnaileva Teddy herää rinnakkaistodellisuudessa, jossa hän hyppää kokonaisen vuoden eteenpäin parin minuutin välein. Ajan vilistäessä hänen silmiensä edessä hän alkaa tajuta, miten pahasti hän on sotkenut elämänsä ja kuinka itsekeskeiseksi hän on muuttumassa. Teddy tajuaa vihdoin, millä on oikeasti väliä, joten hänen on käytettävä jokainen kallisarvoinen hetki korjatakseen asiat, jotta hän ei menetä elämänsä suurinta rakkautta ennen kuin on liian myöhäistä. Australialainen romanttinen komedia vuodelta 2021.

He's Just Not That Into You

ti 21.05. klo 13.00 - 15.09 2h 9 minV film hits

Muistatko sen tosi ihanan miehen, joka sanoi soittavansa... eikä sitten soittanutkaan? Ehkä hän kadotti numerosi. Ehkä hän on sairaalassa. Ehkä häntä pelottaa kauneutesi, älykkyytesi tai menestyksesi. Tai ehkä sinun tulisi vain muistaa: jätä se – älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin. Todellinen tähtikaarti – Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson ja Justin Long – etsimässä rakkautta, ja saaden sinut nauramaan tässä fiksussa ja seksikkäässä romanttisessa komediassa, joka perustuu Sinkkuelämää tv-sarjan käsikirjoittajien Greg Behrendtin ja Liz Tuccillon menestysromaaniin. Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin saa aikaan riemukkaita ahaa-elämyksiä, jotka jokainen deittailuviidakosta selvinnyt tunnistaa. Katso elokuva jonkun sellaisen kanssa jota haluaisit rakastaa. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2009.

How to Blow Up a Pipeline

ti 21.05. klo 15.15 - 16.54 1h 39 minV film hits

Ryhmä ympäristönsuojelijoita päättää tehdä kaikkensa varmistaakseen, että heidän äänensä tulee kuulluksi. He lähtevät vaaralliselle matkalle Teksasin autiomaan halki, ja heillä on vain yksi tavoite: räjäyttää öljyputki. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Magic Mike

ti 21.05. klo 17.00 - 18.50 1h 50 minV film hits

Miesstrippari ottaa suojatikseen uuden tulokkaan ja opettaa hänelle ammatin vaaroista ja nautinnoista. Mutta hyvä henki on pilaantua, kun hän aloittaa suhteen tulokkaan siskon kanssa. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2012.

BelfastU

ti 21.05. klo 19.00 - 20.34 1h 34 minV film hits

Nuori poika ja hänen työväenluokkainen perheensä sinnittelevät arjen pyörteissä 60-luvun levottomassa Pohjois-Irlannissa. Brittiläinen draama vuodelta 2021.

Before I Go To SleepU

ti 21.05. klo 21.00 - 22.28 1h 28 minV film hits

Christine Lucas herää joka päivä ilman muistikuvia johtuen traumaattisesta onnettomuudesta hänen menneisyydessään. Eräänä päivänä uudet kauhistuttavat totuudet paljastuvat pakottaen hänet kyseenalaistamaan jokaisen henkilön hänen ympärillään. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2014.

The DuelU

ti 21.05. klo 23.00 - 00.45 1h 45 minV film hits

Texas vuosi 1887, Abraham ”The Preacher” Grant johtaa pientä Mount Hermonin kylää ja paimentaa sen asukkaita saarnaten oman hurmoksellisen kulttinsa vahvaa sanomaa. Kylän läheisestä joesta löydetyt ruumiit herättävät viranomaisten epäilykset ja Texas Ranger David Kingston määrätään soluttautumaan kylän asukkaiden joukkoon selvittämään mysteeriä. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

Celeste & Jesse - aina yhdessä

ke 22.05. klo 01.00 - 02.27 1h 27 minV film hits

Ihanan raikasta ja aitoa romanttista komediaa tähdittävät komediasuosikki Andy Samberg (Saturday Night Live), Rashida Jones (Parks and Recreation), Emma Roberts (Ystävänpäivä) sekä Elijah Wood (Taru sormusten herrasta). Vuosikaudet toisensa tunteneet Celeste ja Jesse viettävät kaiken aikansa yhdessä ja vaikuttavat vanhalta pariskunnalta - paitsi että he ovat olleet eronneina jo kuusi kuukautta. Kun omalaatuinen nuori aviopari alkaa lopulta tapailla toisia, ei parhaina ystävinä pysyminen sujukaan enää yhtä helposti. Voiko ikuiselta tuntunut rakkaus syttyä vielä uudelleen? Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2013.

Danger Close

ke 22.05. klo 03.00 - 04.53 1h 53 minV film hits

Danger Close
Etelä-Vietnam 18. elokuuta 1966. Majuri Harry Smith ja hänen kokemattomista nuorista australialaisista ja uusi-seelantilaisista koostuva 108 miehen joukkonsa joutuvat elämänsä taisteluun. Australialainen toiminta vuodelta 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Jeopardy! Suomi, Haluatko miljonääriksi?, Unelmahäät, Ivalo, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Mun maailma, Vain elämää, Australian rajalla, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity