SanakirjaHoroskooppiViihdeReseptitBlogitVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot maanantaina 20.5.2024

Näytä tiivistettynä

Song to Song

ma 20.05. klo 05.05 - 07.08 2h 3 minV film hits

Visionäärisen Terrence Malickin uusin elokuva Song to Song sijoittuu Texasin Austinin musiikkipiireihin, ja seuraa kahta risteytyvää kolmiodraamaa. Provokatiivinen elokuva on tarina seksuaalisesta pakkomielteestä ja petoksesta. BV ja Faye ovat nuoria lauluntekijöitä, jotka elävät on/off-suhteessa. Amerikkalainen draama vuodelta 2017.

Ole niin kiltti, älä rakasta häntäU

ma 20.05. klo 07.10 - 08.54 1h 44 minV film hits

Jennifer elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen kanssa. Epäonnisen tapahtuman seurauksena hän menettää muistinsa ja joutuu kamppailemaan löytääkseen identiteettinsä, kunnes löytää kaihoisia rakkauskirjeitä piilotettuna kotiinsa. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen, joka hänellä on ollut ulkomaankirjeenvaihtajan Anthony O’Haren kanssa, ja auttaa hänet lopulta löytämään todellisen itsensä. Ellie, huipputerävä journalisti nykypäivän Lontoossa, löytää Jenniferin menneen aikakauden rakkauskirjeet ja lumoutuu niistä täysin. Arkistonhoitaja Roryn avulla hän ryhtyy asettelemaan tarinan palasia kohdalleen aloittaen matkan, joka kietoo naisten elämät toisiinsa pysyvästi. Ranskalainen draama vuodelta 2021.

Juliet, NakedU

ma 20.05. klo 09.00 - 10.33 1h 33 minV film hits

Annie on kyllästynyt elämäänsä ja mieheensä, joka vain jauhaa idolistaan. Mutta kun Annie tapaa miehensä idolin, syntyy heidän välillään kipinöitä. Nyt hänen on hallittava sekä kuplivia tunteitaan että jumissa olevaa suhdettaan. Brittiläinen komedia vuodelta 2018.

Pikku naisiaU

ma 20.05. klo 11.00 - 13.08 2h 8 minV film hits

Käsikirjoittaja-ohjaaja Greta Gerwigin (Lady Bird) laatima Little Women -sovitus perustuu sekä kirjailija Louisa May Alcottin klassikkoromaaniin että kirjoituksiin, ja kehittyy kirjailijan alter egon, Jo Marchin pohdiskellessa kuvitteellisen elämänsä eri vaiheita. Gerwigin sovituksessa rakastettu tarina Marchin sisaruksista, elämäänsä omin ehdoin elävästä neljästä nuoresta naisesta, on sekä ajaton että ajankohtainen. Amerikkalainen draama vuodelta 2019.

Rakkaudesta, unelmista ja kaloista

ma 20.05. klo 13.15 - 14.57 1h 42 minV film hits

Kun jemeniläisen sheikin edustaja Harriet Chetwode-Talbot (Emily Blunt) ottaa yhteyttä kalastusasiantuntija Fred Jonesiin (Ewan McGregor) toteuttaakseen sheikin unelman istuttaa lohia Jemenin jokiin, pitää Fred ajatusta kaikessa mahdottomuudessaan pähkähulluna. Britannian pääministerin lehdistövastaava Bridget Maxwell (Scott Thomas) kuulee suunnitelmasta ja haluaa kääntää idean poliittiseksi PR-kampanjaksi. Pian Fred löytää itsensä Jemenistä keskeltä mahdotonta ja kevytmieliseltä oikulta vaikuttavaa projektia. Oscar®-palkitun käsikirjoittaja Simon Beaufoyn (Housut pois!, Slummien miljonääri), ohjaaja Lasse Hallströmin (Pieni suklaapuoti) ja huikean tähtikaartin yhteistyöstä syntynyt Rakkaudesta, unelmista ja kaloista on ihastuttava tarina siitä, kuinka mahdottomaltakin tuntuvat esteet voidaan voittaa optimismin, innostuksen ja vankkumattoman uskon avulla! Brittiläinen romanttinen komedia vuodelta 2011.

Long Story Short

ma 20.05. klo 15.00 - 16.30 1h 30 minV film hits

Häidensä jälkeisenä aamuna alati kuhnaileva Teddy herää rinnakkaistodellisuudessa, jossa hän hyppää kokonaisen vuoden eteenpäin parin minuutin välein. Ajan vilistäessä hänen silmiensä edessä hän alkaa tajuta, miten pahasti hän on sotkenut elämänsä ja kuinka itsekeskeiseksi hän on muuttumassa. Teddy tajuaa vihdoin, millä on oikeasti väliä, joten hänen on käytettävä jokainen kallisarvoinen hetki korjatakseen asiat, jotta hän ei menetä elämänsä suurinta rakkautta ennen kuin on liian myöhäistä. Australialainen romanttinen komedia vuodelta 2021.

Midnight Sun

ma 20.05. klo 17.00 - 18.27 1h 27 minV film hits

Katien sairauksen vuoksi hän voi olla ulkona ainoastaan pimeän tultua. Eräänä yönä hän tapaa Charlien, mistä seuraa romanssi. Katie jatkaa silti sairautensa salailua, josta on vakavia seuraamuksia. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.

Before We GoU

ma 20.05. klo 19.00 - 20.31 1h 31 minV film hits

Seuraa kahta toisilleen vierasta ihmistä, jotka ovat jumissa New Yorkissa yön yli. Alun kohtelias tuttavuussuhde muuttuu pian syväksi luottamukseksi, kun yö täynnä odottamattomia seikkailuja pakottaa kaksikon kohtaamaan pelkonsa ja ottamaan elämänsä omiin käsiinsä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2014.

Song to SongU

ma 20.05. klo 21.00 - 23.03 2h 3 minV film hits

Visionäärisen Terrence Malickin uusin elokuva Song to Song sijoittuu Texasin Austinin musiikkipiireihin, ja seuraa kahta risteytyvää kolmiodraamaa. Provokatiivinen elokuva on tarina seksuaalisesta pakkomielteestä ja petoksesta. BV ja Faye ovat nuoria lauluntekijöitä, jotka elävät on/off-suhteessa. Amerikkalainen draama vuodelta 2017.

The InfiltratorU

ma 20.05. klo 23.05 - 01.06 2h 1 minV film hits

The Infiltrator
Amerikkaan vyöryi kokaiinia Kolumbiasta koko 1980-luvun ajan, ja siitä piti huolen surullisenkuuluisa huumepomo Pablo Escobar. Liittovaltion agentti Robert Mazur ryhtyy peitehommiin ja esiintyy rahanpesijänä päästäkseen lähemmäs Escobarin liiketoimintaa sekä korruptoituneita pankkeja, jotka hyväksyvät tämän likaiset rahat. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2016.

Belfast

ti 21.05. klo 01.10 - 02.44 1h 34 minV film hits

Nuori poika ja hänen työväenluokkainen perheensä sinnittelevät arjen pyörteissä 60-luvun levottomassa Pohjois-Irlannissa. Brittiläinen draama vuodelta 2021.

The Duel

ti 21.05. klo 03.00 - 04.45 1h 45 minV film hits

Texas vuosi 1887, Abraham ”The Preacher” Grant johtaa pientä Mount Hermonin kylää ja paimentaa sen asukkaita saarnaten oman hurmoksellisen kulttinsa vahvaa sanomaa. Kylän läheisestä joesta löydetyt ruumiit herättävät viranomaisten epäilykset ja Texas Ranger David Kingston määrätään soluttautumaan kylän asukkaiden joukkoon selvittämään mysteeriä. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syke, Simpsonit, Amazing Race Suomi, Lemmen viemää, Kauniit ja rohkeat, Rillit huurussa, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Sukuni salat, MasterChef Australia, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity