SanakirjaBlogitTietovisatViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot lauantaina 25.5.2024

Näytä tiivistettynä

The Good House

la 25.05. klo 05.00 - 06.44 1h 44 minV film hits

Terävän kiinteistönvälittäjän Hildy Goodin järjestelmällinen elämä hajoaa, kun hän aloittaa romanssin vanhan rakkautensa kanssa, minkä jälkeen tukahdutetut tunteet ja perhesalaisuudet nousevat pintaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

A Dog's Way HomeU

la 25.05. klo 07.00 - 08.31 1h 31 minV film hits

Bella on koira, joka joutuu eroon rakkaasta omistajastaan. Hän lähtee valtavan pitkälle matkalle läpi Coloradon luonnon löytääkseen tiensä takaisin kotiin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.

Aikamatkustajan vaimoU

la 25.05. klo 09.00 - 10.42 1h 42 minV film hits

Kirjastonhoitaja Henry De Tamblella on geneettinen sairaus, jonka vuoksi hän siirtyy aina ajoittain tahtomattaan ajassa milloin eteen- ja milloin taaksepäin. Claire Abshire on tavannut Henryn jo lapsena, ja kun he kohtaavat aikuisina, Claire on jo rakastunut Henryyn. Pari menee naimisiin, mutta miten rakkaus ja liitto kestävät miehen aikamatkailun tuomat haasteet? Amerikkalainen draama vuodelta 2008.

MissingU

la 25.05. klo 11.00 - 12.46 1h 46 minV film hits

Missingin tekijöiden luoma jännittävä ja vuoristoradan lailla etenevä mysteeri, joka saa kyseenalaistamaan, kuinka hyvin omat läheisensä tunteekaan. Junen (Storm Reid) äidin (Nia Long) kadottua Kolumbiassa, missä hän oli lomamatkalla uuden poikaystävänsä kanssa, June alkaa etsimään vastauksia, mutta kansainvälinen byrokratia vaikeuttaa tutkimuksia. Vaikka June on jumissa Los Angelesissa, hän hyödyntää viimeisintä käsiinsä saamaa teknologiaa etsiäkseen äitinsä ennen kuin on liian myöhäistä. Mutta Junen kaivaessa syvemmälle hänen digitaalinen tutkimustyönsä herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia... Ja kun hänen äidistään alkaa paljastumaan salaisuuksia, hän huomaa, ettei oikeasti tuntenut äitiään lainkaan. Amerikkalainen draamatrilleri vuodelta 2023.

Taianomainen Kesä

la 25.05. klo 13.00 - 14.44 1h 44 minV film hits

Monte Wildhorn (Morgan Freeman) on kuuluisa kirjailija, jonka inspiraatio on hukkunut alati pahenevaan alkoholiongelmaan. Kesän ajaksi Wildhorn vuokraa mökin kuvankauniilta Belle Islen alueelta. Mies ystävystyy naapuritaloa asuttavan, viehättävän yksinhuoltajaäidin (Madsen) ja hänen tyttärensä kanssa. Kesän mittaan äksy kirjailija huomaa jotain yllättävää: kipinä kirjoittamiseen alkaa syttyä uudelleen. Taianomainen Kesä on Rob Reinerin (Piina, Kun Harry tapasi Sallyn) ohjaama, lämmin ja hauska draama vanhasta jäärästä, jonka eteen elämä heittää vielä yhden mahdollisuuden. Amerikkalainen draama vuodelta 2012.

Judy

la 25.05. klo 15.00 - 16.52 1h 52 minV film hits

Talvella 1968 legendaarinen laulaja ja näyttelijä Judy Garland (Renée Zellweger) saapuu keskelle svengaavaa Lontoota esiintyäkseen viiden viikon ajan loppuunmyydyille konserttisaleille. Hänen rakettimaisesta nousustaan kansainväliseksi elokuvatähdeksi Ihmemaa Ozin pääosan siivittämänä on kulunut 30 vuotta. Mutta jos hänen äänensä väri onkin näistä päivistä haalistunut, sen vaikutus on vain kasvanut. Valmistautuessaan esityksiin, taistellessaan managerinsa kanssa, lumotessaan säestäjänsä ja muistellessaan uraansa ystävien ja fanien kanssa, hänen terävä älynsä ja lämmin persoonansa ovat aina läsnä. Hänen ikuiseen rakkauden kaipuuseensa vastaa myrskyisä romanssi Mickey Deansin kanssa, josta on pian tulossa hänen viides aviomiehensä. Elokuva Judy, jossa kuullaan joukko Garlandin rakastetuimpia kappaleita, kertoo viihteen historian lehdille jääneestä äänestä, kyvystä rakastaa ja maagisesta hohdosta, joka ympäröi yhtä maailman suurimpiin tähtiin kuulunutta naista. Brittiläinen draama vuodelta 2019.

Paluu tulevaisuuteen

la 25.05. klo 16.55 - 18.46 1h 51 minV film hits

Paluu tulevaisuuteen
Marty lähetetään vahingossa takaisin vuoteen 1955 plutoniumkäyttöisessä DeLorean aikakapselissa, jonka on kehittänyt hullu tiedemies Christopher Lloyd. Hysteerisen ja hämmästyttävän aikamatkansa kuluessa Martyn täytyy varmistaa, että hänen teini-ikäiset vanhempansa, kohtaavat toisensa ja rakastuvat - jotta hän itse voi palata takaisin tulevaisuuteen. Amerikkalainen Sci-Fi komedia vuodelta 1985.

Call Me By Your NameU

la 25.05. klo 18.50 - 20.56 2h 6 minV film hits

Elio on nuori opiskelija, joka tapaa karismaattisen Oliverin. Heidän suhteensa kehittyy hitaasti mutta varmasti unohtumattomassa ruoan, musiikin ja rakkauden täyttävässä kesässä. Romanttinen draama vuodelta 2017.

The Good HouseU

la 25.05. klo 21.00 - 22.44 1h 44 minV film hits

Terävän kiinteistönvälittäjän Hildy Goodin järjestelmällinen elämä hajoaa, kun hän aloittaa romanssin vanhan rakkautensa kanssa, minkä jälkeen tukahdutetut tunteet ja perhesalaisuudet nousevat pintaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

The Card CounterU

la 25.05. klo 23.00 - 00.46 1h 46 minV film hits

"Syntien sovittaminen on pitkäjänteistä peliä Paul Schraderin elokuvassa The Card Counter. Kostotrilleri kertoo uhkapelaajaksi ryhtyneestä sotavankien kuulustelijasta, jota menneisyyden haamut piinaavat. Intensiivistä draamaa tähdittävät Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan ja Willem Dafoe. Entinen sotilas William Tell (Isaac) elättää itsensä pokeria pelaamalla. Eräänä päivänä hän kohtaa kostoa hautovan Cirkin (Sheridan), joka pyytää hänen apuaan tasatakseen tilit yhteisen vihollisen, entisen upseerin (Dafoe) kanssa. William ymmärtää, että hänellä on tilaisuus hyvittää omat pahat tekonsa estämällä Cirkin suunnitelmat, ja ottaa nuoren miehen mukaansa kiertämään kasinoita. Matkaa rahoittaa salaperäinen La Linda (Haddish), ja kolmikon tähtäimenä on pokerin maailmanmestaruuskisat Las Vegasissa. Mutta yritys pitää Cirk kaidalla tiellä vetää Williamin yhä syvemmälle kohti oman menneisyytensä synkimpiä hetkiä. Taksikuski ja Kuin raivo härkä -elokuvien Oscar-palkittuna käsikirjoittajana tunnetunPaul Schraderin ohjaama ja käsikirjoittamassa elokuvassa näkyy vahvasti tekijän tunnusomainen, intensiivinen ja pitelemätön tyyli. Elokuvan vastaavana tuottajana toimii Martin Scorsese." Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Tylyt tytöt

su 26.05. klo 01.00 - 02.32 1h 32 minV film hits

Kun Cady Heron muuttaa Afrikasta Yhdysvaltoihin, hän saa huomata, että amerikkalaisessa koulumaailmassa pätee koko joukko kirjoittamattomia sääntöjä, jotka määrittävät yksilön paikan laumassa. Amerikkalainen komedia vuodelta 2004.

The Bourne Identity

su 26.05. klo 03.00 - 04.53 1h 53 minV film hits

Jason löydetään merestä keho täynnä luodinreikiä. Vähitellen hän tajuaa olevansa erittäin vaarallinen mies vailla muistikuvaa väkivaltaisesta menneisyydestään. Pelastaakseen henkensä Jasonin on ratkaistava oman henkilöllisyytensä arvoitus. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2002.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Ivalo, Sumutus, Paratiisi, Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Haluatko miljonääriksi?, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Elämää äärirajoilla: Alaska, Selviytyjät Suomi, Tanssii Tähtien Kanssa, Sukuni salat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity