BlogitReseptitSanakirjaHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot maanantaina 27.5.2024

Näytä tiivistettynä

Gringo

ma 27.05. klo 04.50 - 06.36 1h 46 minV film action

Ujo bisnesmies Harold matkustaa Meksikoon työpaikan kustannuksella, mutta päätyy pian huumekeisarien ja palkkatappajien keskelle. Selviytyäkseen Haroldin täytyy löytää itsestään uusia puolia. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2018.

Fast & Furious 5U

ma 27.05. klo 06.40 - 08.45 2h 5 minV film action

Vin Dieselin tähdittämä jännittävä ja hauska toimintaelokuva, jossa pakosalla oleva Dom Toretto ja entinen poliisi Brian O’Conner pakenevat iskujoukkoja ja korruptoituneita poliiseja. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2011.

The Comeback TrailU

ma 27.05. klo 08.50 - 10.29 1h 39 minV film action

Tuottaja Max Barber velkaantuu pahasti, kun hänen uusin elokuvansa epäonnistuu. Hänen elämänsä on vaakalaudalla, joten Max päättää tuottaa uuden elokuvan, jonka päänäyttelijän hän aikoo tappaa saadakseen vakuutusrahat. Kun Max valitsee Duke Montanan päärooliin, hän saa paljon enemmän kuin olisi osannut kuvitellakaan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2020.

Nälkäpeli - Matkijanärhi, osa 2U

ma 27.05. klo 10.35 - 12.46 2h 11 minV film action

Panemin kansan käydessä täysimittaiseen sotaan Katnissin on kohdattava presidentti Snow lopullisessa välienselvittelyssä. Vapauttaakseen Panemin kansan Katniss käy taisteluun Capitolia vastaan yhdessä Vyöhyke 13 joukkojen kanssa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2015.

The Green Knight

ma 27.05. klo 12.50 - 14.54 2h 4 minV film action

Kuningas Arthurin ja pyöreän pöydän ritarien legendaa päivittävä, eeppinen ja visuaalisesti häikäisevä The Green Knight kertoo kuninkaan siskonpojan, sisukkaan Sir Gawainin (Dev Patel) tarinan. Gawain hyväksyy haasteen lyödä mystinen, jättimäinen ja nimensä mukaisesti vihreä ritari ”The Green Knight”, pelottava kummajainen, joka tekee miehistä miehiä. Matkalla Vihreän ritarin luo Gawain joutuu taistelemaan niin henkiolentojen, jättiläisten, varkaiden kuin juonittelijoidenkin kanssa, mutta lopulta hän ymmärtää taistelevansa ritarin kunniasta ja arvostaan perheen ja koko kuningaskunnan silmissä. Dev Patelin lisäksi keskeisissä rooleissa nähdään Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris ja Barry Keoghan. Irlantilainen draamafantasia vuodelta 2021.

Arrival

ma 27.05. klo 15.00 - 16.51 1h 51 minV film action

Kielitieteilijä Louise Banks pitää luentoa yliopistolla, kun joukko avaruusolioita ilmestyy eri puolille maapalloa. Eversti G. T. Webster värvää hänet ottamaan selvää, miksi muukalaiset ovat saapuneet Maahan. Louise saa mukaansa teoreettisen fyysikon Ian Donnellyn, ja he yrittävät yhdessä kommunikoida avaruusolioiden kanssa. He luovat yhteyden heptapodeiksi nimeämiinsä seitsemänraajaisiin avaruusolioihin, jotka kommunikoivat kirjoittamalla ympyrän muotoisia symboleja musteellaan. Louise oppii kielen alkeet ja alkaa puolestaan opettaa olioille englannin alkeita. Kun Louise oppii kielen paremmin, näyt hänen kuolleesta tyttärestään alkavat kummitella häntä. Kun hän kysyy heptapodeilta syytä siihen, miksi nämä ovat saapuneet planeetalle, vastaus kuuluu "tarjota asetta". Kiinan armeija tulkitsee viestin eri tavalla ja lopettaa viestinnän täysin. Maiden välinen jännitys kiristyy, ja planeetta ajautuu sodan partaalle itsensä ja muukalaisten kanssa. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

The Hill

ma 27.05. klo 16.55 - 19.01 2h 6 minV film action

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

PassengersU

ma 27.05. klo 19.05 - 20.56 1h 51 minV film action

Avalon on avaruusalus, joka kuljettaa tuhansia siirtolaisia uuteen kotimaailmaan. Laitevian myötä insinööri Jim Prestonin ja kirjailija Aurora Lanen unikapselit aukeavat 90 vuotta etuajassa. Heidän kumppanuutensa muuttuu lopulta romanssiksi, kunnes androidibaarimikko Arthur paljastaa epähuomiossa häiritsevän salaisuuden. Tästä huolimatta he työskentelevät yhdessä pakon edessä ja selvittävät, miksi alus hajosi, pelastaakseen aluksen tuhannet ihmiset ennen kuin on liian myöhäistä. Amerikkalainen draama vuodelta 2017.

GringoU

ma 27.05. klo 21.00 - 22.46 1h 46 minV film action

Ujo bisnesmies Harold matkustaa Meksikoon työpaikan kustannuksella, mutta päätyy pian huumekeisarien ja palkkatappajien keskelle. Selviytyäkseen Haroldin täytyy löytää itsestään uusia puolia. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2018.

Expendables 4U

ma 27.05. klo 23.00 - 00.38 1h 38 minV film action

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Fast & Furious 6

ti 28.05. klo 00.40 - 02.44 2h 4 minV film action

Hobbs, Dom ja Brian kokoontuvat jälleen yhteen elämänsä huimimpaan koitokseen. Heidän on päihitettävä nero, joka johtaa tappavan taitavista kuskeista koottua ryhmää. Amerikkalainen toimintatrilleri vuodelta 2013.

Agent Game

ti 28.05. klo 02.50 - 04.20 1h 30 minV film action

Kun CIA-agentti ja terroristien kuulustelija lavastetaan syylliseksi murhasta, hän järjestää räjähdysalttiin ansan kostaakseen kuolleen kumppaninsa, puhdistaakseen nimensä ja saadakseen kaikki osalliset kiinni. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisryhmä Hampuri, Syke, Sydämen kutsumus, Nfl, Jeopardy! Suomi, Lemmen viemää, Miehen puolikkaat, Sukuni salat, Korvessa kulkevi, Tanssii Tähtien Kanssa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity