VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiTietovisatBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot tiistaina 28.5.2024

Näytä tiivistettynä

Rajaton

ti 28.05. klo 04.25 - 06.05 1h 40 minV film action

Eddie Morra on kirjailija, jonka kirjoitusvire on pahasti kateissa. Kun hän löytää pillerin, joka lisää aivojen aktiivisuutta usealla sadalla prosentilla, kaikki muuttuu. Mutta menestyksellä on varjopuolensa. USA scifi-trilleri 2011.

The Green KnightU

ti 28.05. klo 08.05 - 10.09 2h 4 minV film action

Kuningas Arthurin ja pyöreän pöydän ritarien legendaa päivittävä, eeppinen ja visuaalisesti häikäisevä The Green Knight kertoo kuninkaan siskonpojan, sisukkaan Sir Gawainin (Dev Patel) tarinan. Gawain hyväksyy haasteen lyödä mystinen, jättimäinen ja nimensä mukaisesti vihreä ritari ”The Green Knight”, pelottava kummajainen, joka tekee miehistä miehiä. Matkalla Vihreän ritarin luo Gawain joutuu taistelemaan niin henkiolentojen, jättiläisten, varkaiden kuin juonittelijoidenkin kanssa, mutta lopulta hän ymmärtää taistelevansa ritarin kunniasta ja arvostaan perheen ja koko kuningaskunnan silmissä. Dev Patelin lisäksi keskeisissä rooleissa nähdään Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris ja Barry Keoghan. Irlantilainen draamafantasia vuodelta 2021.

The HillU

ti 28.05. klo 10.15 - 12.21 2h 6 minV film action

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Transformers - Kaatuneiden Kosto

ti 28.05. klo 12.25 - 14.48 2h 23 minV film action

Kun yliopisto-opinnot aloittanut Sam Witwicky saa selville totuuden transformerien muinaisesta alkuperästä, hän hyväksyy kohtalonsa ja käy yhdessä Optimus Primen ja Bumblebeen kanssa huimaan taisteluun decepticoneja vastaan. Ne ovat palanneet vahvempina kuin koskaan, tarkoituksenaan tuhota aurinkokuntamme. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2009.

Spider-Man: No Way Home

ti 28.05. klo 14.55 - 17.17 2h 22 minV film action

Ensimmäistä kertaa Hämähäkkimiene Spider-Man-elokuvahistoriassa ystävällisen naapuruston sankarin henkilöllisyys paljastuu, ja supersankarin vastuu sotkee hänen arkielämänsä ja saattaa hänen läheisensä vaaraan. Kun Hämis pyytää Tohtori Oudon apua palauttaakseen salaisuutensa, tämän loitsu repii aukon heidän ulottuvuuteensa ja kutsuu esiin voimakkaimmat viholliset, jotka ovat koskaan taistelleet Spider-Mania vastaan eri ulottuvuuksissa. Nyt Peterin täytyy kohdata suurin haasteensa ikinä, ja se tulee muuttamaan ikiajoiksi paitsi hänen tulevaisuutensa, myös Multiversumin tulevaisuuden. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

Men In Black II

ti 28.05. klo 17.20 - 18.44 1h 24 minV film action

Rutiinitehtävällä oleva Agentti J saa vihiä Serleena-nimisen avaruushirviön pirullisesta suunnitelmasta. Seksikkääksi alusvaatemalliksi naamioitunut Serleena on uhka koko maailmankaikkeudelle. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2002.

Fast & Furious 6U

ti 28.05. klo 18.50 - 20.54 2h 4 minV film action

Hobbs, Dom ja Brian kokoontuvat jälleen yhteen elämänsä huimimpaan koitokseen. Heidän on päihitettävä nero, joka johtaa tappavan taitavista kuskeista koottua ryhmää. Amerikkalainen toimintatrilleri vuodelta 2013.

RajatonU

ti 28.05. klo 21.00 - 22.40 1h 40 minV film action

Eddie Morra on kirjailija, jonka kirjoitusvire on pahasti kateissa. Kun hän löytää pillerin, joka lisää aivojen aktiivisuutta usealla sadalla prosentilla, kaikki muuttuu. Mutta menestyksellä on varjopuolensa. USA scifi-trilleri 2011.

Agent GameU

ti 28.05. klo 23.00 - 00.30 1h 30 minV film action

Kun CIA-agentti ja terroristien kuulustelija lavastetaan syylliseksi murhasta, hän järjestää räjähdysalttiin ansan kostaakseen kuolleen kumppaninsa, puhdistaakseen nimensä ja saadakseen kaikki osalliset kiinni. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Jumanji: The Next Level

ke 29.05. klo 01.00 - 02.58 1h 58 minV film action

Elokuvassa Jumanji: The Next Level pelaajat ovat samat, mutta peli on muuttunut. Palatessaan Jumanjiin pelastamaan yhtä omistaan he huomaavat, ettei mikään ole kuin odottaisi. Paetakseen maailman vaarallisimmasta pelistä pelaajien on uhmattava tutkimattomia seutuja, aina kuivista aavikoista lumisiin vuoriin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.

Guns Akimbo

ke 29.05. klo 03.00 - 04.33 1h 33 minV film action

Umpinörtti Miles viettää arkipäivänsä uppoutuen tylsään työhönsä ja haaveillen entisestä tyttöystävästään Novasta. Humalaisen netissä surffailun seurauksena hänet pakotetaan yllättäen osallistumaan ennestään tuntemattoman Skizm-jengin järjestämään täysin uudenlaiseen kilpailuformaattiin, jossa livestreamataan oikeita kuolemantaisteluita miljoonien katsojien verkkoyleisön viihteeksi. Skizmin porukka pulttaa Milesin käsiin tuliaseet, kidnappaa ihanan Novan ja kiristää hänet taisteluun hengestään voittamatonta Nikiä vastaan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2019.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Ikimuistoinen: Iskelmäklassikot, Isku yöjunaan, Elämäni Biisi, Amazing Race Suomi, Korvessa kulkevi, Kauniit ja rohkeat, Erikoisryhmä Hampuri, Rillit huurussa, Salatut elämät

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity