BlogitTietovisatSanakirjaReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot perjantaina 31.5.2024

Näytä tiivistettynä

Volleyboll: Golden League

pe 31.05. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT24

Sveriges volleybolldamer möter Slovakien i den nästsista ligarundan i Golden league. Kommentatorer: Chris Härenstam och Andréa Jacobsson. Följ Sveriges damer i volleybollens Golden League. Sverige 2024.

Ivar Kreuger

pe 31.05. klo 22.00 - 23.00 60 minSVT24

Ivar Kreuger befinner sig i en mycket trängd ekonomisk situation. Det är ett stort spel som pågår och plötsligt faller börserna över hela världen. Tuula anar den annalkande katastrofen och försöker en sista gång övertala Ivar att fly med henne till Finland. Lars Molins filmberättelse om den svenske finansmannen Ivar Kreuger, tändstickskungen, vars tragiska öde fascinerat och fortfarande är höljt i dunkel. Sverige 1998.

Hall of fameU

pe 31.05. klo 23.00 - 23.30 30 minSVT24

Efter att basketlaget Borås M7 gått till final i SM 1997 vill de ha mer. De siktar mot stjärnorna, anställer Sveriges mest namnkunnige tränare och kontaktar världens största basketstjärna Magic Johnson. Kontrakt skrivs om en gemensam storsatsning. När nyheten om att Magic även ska spela för Boråsklubben är världssensationen ett faktum. Men vad står egentligen i avtalet? Och är Magic verkligen i form för att spela? Svensk idrottshistoria är fylld av fascinerande levnadsöden. Ärofyllda segrar och berömmelse har påverkat våra idrottsstjärnor både positivt och negativt. Dokumentärserie där våra största stjärnor lyfts fram genom unikt arkivmaterial samt i en berättelse i nutid. Vi letar svar i de avgörande livshändelserna i stjärnornas karriärer, samt hur de påverkat och format samtiden. Sverige 2024.

Gift vid första ögonkastet

pe 31.05. klo 23.30 - 00.20 50 minSVT24

Solen torkar upp allt regn på campingen men hur står det till med paren? Under natten har en ny kris uppstått. Hur mycket ska man stå ut med i en relation? Vad går att reparera? Alla paren påverkas av helgen. Emmy och Mattias tar egentid. När de möts igen är det något Emmy vill berätta. I Gift vid första ögonkastet vet inte deltagarna vem som matchats med vem. Paren möts för första gången vid vigseln och vi följer sedan de nygifta under deras första tid som äkta makar. Efter fyra veckor får paren besluta om dom vill fortsätta vara gifta eller inte. Sverige 2024.

Gift vid första ögonkastet – Eftersnacket

la 01.06. klo 00.20 - 00.30 10 minSVT24

Deltagaren Rosanna kommer till Helle för att tillsammans med Amie och experten Maria reda ut alla stormar i parens relationer. Hur ska vi tolka vad som händer och vad kan vi lära oss? Vi pratar med årets deltagare i Gift vid första ögonkastet. Hur var det att vara med i serien och hur ser deras relationer ut nu? Sverige 2024.

Lerins sommaröU

la 01.06. klo 00.30 - 01.30 60 minSVT24

Lars och Junior får besök av två kattälskare - lärlingen Helene Holmström och skådespelaren och operasångaren Marianne Mörck. Helene ger Marianne färgtips och avslöjar hemligheten bakom en riktigt bra kattmålning. Och Lars testar fiskelyckan ihop med Marianne, som visar sig vara en fena på fiske. Konstnären Lars Lerin och hans man Junior bjuder in gäster och lärlingar till sitt sommarparadis på Västkusten. De umgås och målar tillsammans, konst som i slutet av sommaren ska bli en liten utställning i sjöboden. Lars Lerin och Junior bjuder in nya och gamla vänner och några av lärlingarna till sitt lantställe på västkusten för att måla och prata om livet. Sverige 2020.

Detektiverna

la 01.06. klo 01.30 - 02.30 60 minSVT24

Det är Nisses tur att vara spelledare och han vill ta reda på hur väl de andra känner sin partner och hur många ballonger i luften detektiverna kan ha. Medverkande: Anis Don Demina, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Morgan Alling, Arantxa Alvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson. Detektiverna Anis Don Demina, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Morgan Alling, Arantxa Álvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson ställs inför kluriga uppdrag. Vem kommer klara sig bäst och koras till årets mästerdetektiv? Sverige 2024.

30 dagar i fängelse

la 01.06. klo 02.30 - 03.00 30 minSVT24

Efter 11 dagar börjar det bli tydligt att det finns grupperingar och hierarkier inne i fängelset. Dubbelbeläggningarna - dvs att de intagna bor två personer i cellerna - ökar risken för konflikter. Saker som är små och obetydliga på utsidan kan leda till allvarliga bråk och våld på insidan och ett matbråk skapar en riktigt hotfull situation på avdelningen. Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.

AdvokaterU

la 01.06. klo 03.00 - 03.30 30 minSVT24

Klimataktivister limmar fast sig på vägen i rusningstrafik och vållar stor debatt och irritation. Aktivisterna hävdar nödläge men riskerar samtidigt fängelse. En tidigare dömd brottsling står åtalad för bilrån men signalementet stämmer inte, enligt försvaret. Och ett brottsoffer söker upprättelse i rättsväsendets långsamma kvarnar. Vi följer brottmålsadvokaterna Carl-Oskar Morgården, Emma Bardosson och Kristofer Stahre i deras arbete och vardag. Serien berättar om de juridiska utmaningarna, klienternas resa mot sina domar och vardagen i rättssalar och häkten. Vi får en exklusiv inblick i rättsstatens inre maskineri. Sverige 2024.

Fotbollens historia

la 01.06. klo 03.30 - 04.00 30 minSVT24

Två av 1970-talets största fotbollshändelser har skåningen Staffan Tapper som huvudperson. I VM 1974 missar han en straff mot Polen som i förlängningen gör att Sverige förlorar chansen till en VM-medalj. Den brända straffen blir Tappers eviga följeslagare. Men helt andra rubriker kommer i slutet av karriären. I Malmö FF var han 1979 lagkapten för ett gäng skåningar som tog sig ända till final i Europacupen, dåvarande Champions League. MFF slog fotbollsvärlden med häpnad och besegrade det ena topplaget efter det andra. Något liknande hade aldrig inträffat i svensk fotboll. Allt skedde före pengarnas intåg i Allsvenskan. Dokumentärserie om fotbollens historia av Jens Lind och Albert Svanberg. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Salatut elämät, Haluatko miljonääriksi?, Lemmen viemää, Kriminalisti, EXIT Suomi, Keikka, Estonia, Kova laki: Rikollinen mieli, Murha paratiisissa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity