ViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotSanakirjaReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot keskiviikkona 5.6.2024

Näytä tiivistettynä

EU-val 2024: Utfrågningen

ke 05.06. klo 21.00 - 21.30 30 minSVT24

EU-val 2024: Utfrågningen
Liberalernas toppkandidat Karin Karlsbro frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Toppkandidater frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Sverige 2024.

Sverige!

ke 05.06. klo 21.30 - 22.00 30 minSVT24

Poplegendaren Per Gessle är gäst hos Farah Abadi. Både Gyllene Tider och Roxette är aktuella i nya, lite oväntade sammanhang. Långfilm, musikal, nytt album och världsturné står på agendan. Men hur kommer det sig att Lena Philipsson går in vid Pers sida i Roxette? Möt också rockfotografen som under många år följt Pers karriär på nära håll. Dessutom, ett besök i verkstaden på Österlen där exklusiva elgitarrer för internationella kunder blir till. Programledare: Farah Abadi. Möten med intressanta kulturpersonligheter land och rike runt. Sverige 2024.

Fotbollens historia

ke 05.06. klo 22.00 - 22.30 30 minSVT24

Sveriges finaste stund i fotbollshistorien är VM-finalen mot Brasilien 1958 på Råsunda. Högeryttern Kurre Hamrin är en av turneringens bästa spelare. På läktaren filmar hans fru Marianne finalen. I färg framträder en tid då Sverige kunde ha blivit bäst i världen. På filmullarna som återfinns långt senare i Hamrins källare finns också Kurt och Mariannes första tid i Italien då de som 20-åringar gav sig av på ett äventyr som de trodde skulle vara i ett par år. Det blev resten av livet. Hela VM har ett sagoskimmer över sig men allt var inte harmoni. Turneringen föregicks av en infekterad strid. I nästan ett decennium hade proffs varit förbjudna i det svenska landslaget. Dokumentärserie om fotbollens historia av Jens Lind och Albert Svanberg. Sverige 2024.

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

ke 05.06. klo 22.30 - 23.10 40 minSVT24

Där ingen skulle tro att någon kunde bo
Det blir bröllop i Valdres. Men Tor-Evert är uppslukad av husbygget och glömmer Line och lille Emil. Plötsligt står kärleken och allt det Tor-Evert arbetat så hårt för att uppnå på spel. Att bo avlägset kan vara ett lockande alternativ. Den norska dokumentärserien berättar om människor som har flyttat till ställen där man inte skulle tro att någon kan bo. Norge 2022.

Främlingar

ke 05.06. klo 23.10 - 23.25 15 minSVT24

Morgonens övning leder till att gamla minnen rivs upp och eskalerar. Sanningen träder fram och skakar om deltagarnas förhållningssätt till varandra. Ett ungdomsdrama om psykisk hälsa. Psykologistudenten Sarah samlar fyra unga främlingar för att genomföra ett experiment i psykiskt mående. Ett ungdomsdrama om psykisk hälsa. Psykologistudenten Sarah samlar fyra unga främlingar för att genomföra ett experiment i psykiskt mående, men när två av deltagarna verkar känna varandra äventyras både studien och gruppens sammanhållning. Sverige 2024.

Välkommen till vuxenlivet

ke 05.06. klo 23.25 - 23.40 15 minSVT24

Välkommen till vuxenlivet
För att kunna satsa på fotbollen väljer Andrés att bo kvar hemma med pappa, trots att de ofta bråkar. Finns det något Andrés kan göra för att relationen ska bli bättre? Gretas studentrum är i en enda röra. Stöket stressar henne och hon vågar inte bjuda hem vänner. Hur får man ordning? Hur får man en lägenhet? Hur mycket kostar det att bo? Och hur gör man för att inte bli lurad om man ska hyra i andra hand? Vi följer unga vuxna under deras första år efter gymnasiet. Sverige 2024.

Det tyngsta lyftet

ke 05.06. klo 23.40 - 23.55 15 minSVT24

Det tyngsta lyftet
Under uppväxten kände sig Paula Junhov Rindberg fel och ensam. Men när hon drack alkohol eller tog droger försvann de negativa tankarna. Paula sjönk ner i ett missbruk och tappade livslusten. Vändpunkten kom när hon hittade ett annat beroende i livet: träning. Men vägen tillbaka skulle bli tung. Sverige 2024.

Allt om porr

ke 05.06. klo 23.55 - 00.10 15 minSVT24

Allt om porr
Hur påverkas relationen av porr? Är jag tråkig om jag inte vill titta? Och kan min partner vara porrberoende? Porr påverkar de flesta av oss - oavsett om vi tittar eller inte. Unga, experter och porrskådespelare delar med sig av sin syn på porr. Sverige 2022.

Lerins sommarö

to 06.06. klo 00.10 - 01.10 60 minSVT24

Lars och Junior får besök av lärlingen och cosplay-fantasten James Andersson och ståuppkomikern Marika Carlsson. Marika målar med sand och snäckor och letar efter strandfynd tillsammans med Lars. James äter ostron för första gången, som han plockat alldeles själv. Dessutom får Junior hjälp i köket av journalisten och matälskaren Janne Josefsson. Konstnären Lars Lerin och hans man Junior bjuder in gäster och lärlingar till sitt sommarparadis på Västkusten. De umgås och målar tillsammans, porträtt som i slutet av sommaren ska bli en liten utställning i sjöboden. Lars Lerin och Junior bjuder in nya och gamla vänner och några av lärlingarna till sitt lantställe på västkusten för att måla och prata om livet. Sverige 2020.

EU-val 2024: UtfrågningenU

to 06.06. klo 01.10 - 01.40 30 minSVT24

EU-val 2024: Utfrågningen
Moderaternas toppkandidat Tomas Tobé frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Toppkandidater frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Sverige 2024.

30 dagar i fängelseU

to 06.06. klo 01.40 - 02.10 30 minSVT24

Vad händer med människor efter en tid i fängelse? Och blir man rehabiliterad? Christoffer möter fler och fler som mår dåligt och sköterskan Cecilia är van att hjälpa personer med psykisk ohälsa och sömnproblem. För Andy är fängelset chansen han längtat efter för att ta sig ifrån sin kriminella tillvaro och Krantz går sista dagen på ett behandlingsprogram som ska hjälpa honom förändra sitt liv. Men hur ska det gå för hemlöse David när han släpps? Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Fosca, Unelma-asunto auringon alta, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Hockey Night: Kiekko-Espoo - HIFK, Emmerdale, Sukuni salat, Frendit, 1+5 tytärtä, Blue Bloods, Simpsonit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity