BlogitVaihtoautotViihdeSanakirjaReseptitHoroskooppiTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot tiistaina 4.6.2024

Näytä tiivistettynä

EU-val 2024: Utfrågningen

ti 04.06. klo 21.00 - 21.30 30 minSVT24

EU-val 2024: Utfrågningen
Moderaternas toppkandidat Tomas Tobé frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Toppkandidater frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Sverige 2024.

SportspegelnU

ti 04.06. klo 21.30 - 22.00 30 minSVT24

Efter bråk med Bulgariens förbund lämnade Marlena Jawaid tryggheten i hemlandet och flyttade till Sverige. Här har hon tagit rygg på den dubble OS-medaljören i modern femkamp Svante Rasmuson. SVT har följt dem i jakten på en OS-plats. Dessutom: Det senaste från friidrottens gala i Stockholm och så träffar vi frisören som klipper några av världens bästa fotbollsspelare. Programledare: Mats Nyström. SVT:s Sportspegeln är Sveriges i särklass största sportmagasin. Sverige 2024.

30 dagar i fängelse

ti 04.06. klo 22.00 - 22.30 30 minSVT24

Vad händer med människor efter en tid i fängelse? Och blir man rehabiliterad? Christoffer möter fler och fler som mår dåligt och sköterskan Cecilia är van att hjälpa personer med psykisk ohälsa och sömnproblem. För Andy är fängelset chansen han längtat efter för att ta sig ifrån sin kriminella tillvaro och Krantz går sista dagen på ett behandlingsprogram som ska hjälpa honom förändra sitt liv. Men hur ska det gå för hemlöse David när han släpps? Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.

Advokater

ti 04.06. klo 22.30 - 23.00 30 minSVT24

En tidigare ostraffad pensionär åtalas för vållande till annans död när ett litet barn rymmer från förskolan och drunknar. Ett känsligt ärende som betyder extra mycket för Carl-Oskar Morgården. Kristofer Stahre kämpar för uppmärksamhet från trötta domare och Emma Bardosson med tusentals sidor av förundersökningsprotokoll. Vi följer tre brottmålsadvokaters arbete och vardag i ett allt råare Sverige. Vi följer brottmålsadvokaterna Carl-Oskar Morgården, Emma Bardosson och Kristofer Stahre i deras arbete och vardag. Serien berättar om de juridiska utmaningarna, klienternas resa mot sina domar och vardagen i rättssalar och häkten. Vi får en exklusiv inblick i rättsstatens inre maskineri. Sverige 2024.

Livet i Fagervik

ti 04.06. klo 23.00 - 23.45 45 minSVT24

Livet i Fagervik
Doktor Sten vill stämma en patient, Erland, som har attackerat honom på mottagningen. Det visar sig att Sten och Erland är bröder. Johan försöker göra slut med Ebba och Bernard har tråkigt i sin konvalecens. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Jacob Nordenson, Claes Hartelius, Shebly Niavarani m.fl. Regi: Harald Hamrell. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

AgendaSU

ti 04.06. klo 23.45 - 00.30 45 minSVT24

EU-debatt mellan statsminister Ulf Kristersson (M) och Magdalena Andersson . Vad bör EU göra mer när det gäller migrationen och klimatet? Och vilka partier vill de samarbeta med i EU? Liberalerna, Kristdemokraterna och Centerpartiet balanserar på fyraprocentspärren. Vad betyder det för ett parti att åka EU-parlamentet? I studion de politiska kommentatorerna Helena Gissén, Sveriges Radio, och Mats Knutson, SVT. Nationalister rycker fram i både Frankrike och Tyskland. Vilka är de viktigaste frågorna i EU:s mäktigaste länder? Hör Christian Stichler, redaktör på tyska ARD, och Fanny Härgestam, journalist och författare i Frankrike. Programledare: Cecilia Gralde. Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Sverige 2024.

DetektivernaU

ke 05.06. klo 00.30 - 01.30 60 minSVT24

Ett bra minne är A och O för en framgångsrik detektiv och i Sussies avsnitt får vi se prov på en rad olika taktiker när detektiverna försöker komma ihåg saker. De utmanas även i att tolka ett oväntat förhör och att få semlor att försvinna på snabbast möjliga tid. Medverkande: Anis Don Demina, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Morgan Alling, Arantxa Alvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson. Detektiverna Anis Don Demina, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Morgan Alling, Arantxa Álvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson ställs inför kluriga uppdrag. Vem kommer klara sig bäst och koras till årets mästerdetektiv? Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Hudson & Rex, EXIT Suomi, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Haluatko miljonääriksi?, Arman ja viimeinen ristiretki, Korpelan kujanjuoksu, Suomen huutokauppakeisari, Shetlandsaarten murhat, Miehen puolikkaat, Korvessa kulkevi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity