ViihdeHoroskooppiReseptitSanakirjaBlogitTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan History Channel ohjelmatiedot torstaina 6.6.2024

Näytä tiivistettynä

Auction Hunters

to 06.06. klo 04.00 - 04.20 20 minHistory Channel

Matkalla New Orleansiin Ton ja Allen haluavat yhdistää työn ja vapaa-ajan. He taistelevat paikallisten kanssa kovassa huutokaupassa, voittavat Mardi Gras - yksikön, jossa on konfettipuhallin ja modernit puhallinurut, ja suuntaavat sitten kaupunkiin. Yhdysvallat 2014.

PanttilainaamoU

to 06.06. klo 04.20 - 04.45 25 minHistory Channel

Panttilainaamo
Panttilainaamossa on hyvä fiilis, kun James Brownin puku tanssahtelee puotiin. Alkaako Rickin kaupankäyntijalkaa vipattaa, vai onko tempo liian kova? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2017.

Muinaiset avaruusoliotU

to 06.06. klo 04.45 - 05.30 45 minHistory Channel

Ympäri maailmaa korkea-arvoiset valtion virkamiehet puhuvat avoimesti selittämättömistä ilmailmiöistä. Miksi nyt? Teoreetikot vihjaavat, että totuus maan ulkopuolisten olentojen läsnäolosta maassa paljastuu pian. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

The Proof Is Out ThereU

to 06.06. klo 05.30 - 06.15 45 minHistory Channel

Mikä on totuus äskettäin pelätystä filippiiniläisestä olennosta, joka tunnetaan nimellä aswang, kameraan tallentuneiden kuvien takana? Onko Saskatchewanin metsässä todella iso paha susi? Yhdysvallat 2022.

Panttilainaamo

to 06.06. klo 06.15 - 07.00 45 minHistory Channel

Panttilainaamo
Chumlee on innoissaan päästessään hieromaan kauppaa yhdestä Elon Muskin suosituimmasta lelusta. Rajoitetun erän junasetti puksuttaa liikkeeseen. Myöhemmin tarjolla on Yankeesin World Series - sormus. Onnistuuko Rick nappamaan sen? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2019.

Auction Hunters

to 06.06. klo 07.00 - 07.20 20 minHistory Channel

Louisianassa Ton ja Allen kohtaavat ärtyisiä paikallisia kuljetuslaatikkohuutokaupassa ja navigoivat aallokkoisilla vesillä venehuutokaupassa. Käytettyään paljon rahaa he löytävät taktisen räjähdyskilven ja bassikalastusveneen. Yhdysvallat 2014.

Auction Hunters

to 06.06. klo 07.20 - 07.40 20 minHistory Channel

Miehet matkaavat tapaamaan Tonin siskoa Missouriin päästäkseen rentoutumaan, mutta käyvät silti nopeatempoisessa huutokaupassa. Parin kovan tappion jälkeen Ton ja Allen saavat ballistan ja alasimen, jotka on tehty räjähtävää urheilua varten. Yhdysvallat 2014.

Forged in Fire

to 06.06. klo 07.40 - 08.25 45 minHistory Channel

Neljä aseseppää matkaa menneeseen aina vapaussodan aikaan saakka takomaan sotilaan veitsen. Testikierroksen jälkeen kaksi seppää palaa kotiahjolleen tehdäkseen tunnetun vapaussodan aikaisen aseen eli ratsuväen sapelin. Yhdysvallat 2022.

Panttilainaamo

to 06.06. klo 08.25 - 09.10 45 minHistory Channel

Panttilainaamo
Chumlee on innoissaan päästessään hieromaan kauppaa yhdestä Elon Muskin suosituimmasta lelusta. Rajoitetun erän junasetti puksuttaa liikkeeseen. Myöhemmin tarjolla on Yankeesin World Series - sormus. Onnistuuko Rick nappamaan sen? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2019.

Auction HuntersU

to 06.06. klo 09.10 - 09.30 20 minHistory Channel

Kun Ton parantelee uutta kuorma-autoansa, Allen suuntaa huutokauppaan yksin ja kohtaa Carolynin ja CJ:n. Siellä Allen löytää LARP-aseita, miekkakokoelman ja haukkavarusteet ennen kuin Ton paljastaa uuden ajoneuvonsa Bettyn. Yhdysvallat 2014.

Auction HuntersU

to 06.06. klo 09.30 - 09.50 20 minHistory Channel

Allen raahaa nälkää näkevän Tonin viikonloppuhuutokauppaan ja jotkut aloittelevat ostajat yrittävät kahmia kaikki voitot. Riittävätkö riksa, purkupallo ja räjäytyssytyttimet tyydyttämään Tonin, vai menevätkö miehet kotiin nälkäisinä? Yhdysvallat 2014.

Auction HuntersU

to 06.06. klo 09.50 - 10.15 25 minHistory Channel

Kova joukko huutajia lyöttäytyy yhteen voittaakseen Tonin ja Allenin huutokaupassa. Parin voiton jälkeen miehet yrittävät myydä intiaanien käyttämää arsenaalia ja vintage-karnevaalivarusteita. Mutta huijataanko heitä? Yhdysvallat 2014.

Huutokaupan metsästäjätU

to 06.06. klo 10.15 - 10.35 20 minHistory Channel

Hylättyjen vuokravarastojen huutokaupat ovat uusin ja suurin hyödyntämätön keino etsiä salattuja aarteita. Hyötyä tavoittelevat ihmiset tekevät tarjouksia rikkauksien toivossa. Tervetuloa mukaan! Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Huutokaupan metsästäjätU

to 06.06. klo 10.35 - 10.55 20 minHistory Channel

Uusi huutokauppaharrastaja voittaa Barryn ja Jarrodin kilpailussa täpötäydestä varastosta. Barry löytää matka-arkun, Herb ja Mike puolestaan limsahanan. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Huutokaupan metsästäjät

to 06.06. klo 10.55 - 11.15 20 minHistory Channel

Ivy Calvin tekee voittoa, Darrell Sheets ottaa ohjat käsiinsä ilman Brandonia, ja Jarrod ja Brandi vievät voiton kotiin huutokaupassa. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2012.

Huutokaupan metsästäjät

to 06.06. klo 11.15 - 11.40 25 minHistory Channel

Jarrod ja Brandi onnistuvat saamaan pienen työkalusetin. Barry saapuu huutokauppaan myöhässä ja saa apua sijaishuutajalta. Mark Balelo saa suuren tulostimen, mutta tienaako sillä? Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Huutokaupan metsästäjät

to 06.06. klo 11.40 - 12.05 25 minHistory Channel

Kalifornian Orangessa Barryn juoni osuu omaan nilkkaan. Ivy Calvin tonkii roskia ja löytääkin keräilyesineitä. Jarrod ja Brandi nappaavat varaston, mutta lyökö se rahoiksi? Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Forged in Fire

to 06.06. klo 12.05 - 12.45 40 minHistory Channel

Ensimmäistä kertaa kolme aseseppää suuntaa historialliseen Mystic Seaportiin meriteemaista kisaa varten. Hiilitaontakierroksen jälkeen kaksi heistä palaa kotiahjoilleen luomaan toisen tärkeä laivatyökalun eli nylkemisveitsen. Yhdysvallat 2022.

Panttilainaamo

to 06.06. klo 12.45 - 13.30 45 minHistory Channel

Panttilainaamo
Atomivoimaa liikkeeseen tuo japanilainen Godzilla-lelu. Ottaako Corey voiton vai murskataanko hänet? Seuraavaksi Chum taistelee toisen maailmansodan aikaisesta nahkatakista, mutta räjähtääkö tarjous käsiin? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2022.

Curse Of Skinwalker Ranch

to 06.06. klo 13.30 - 14.15 45 minHistory Channel

Tiimi tekee uskomattoman yöllisen koeluontoisen 200 dronen valoshow’n kolmion ja itäisen pellon yllä. Se johtaa yllättävään havaintoon taivaalla ja uusiin tietoihin, jotka vihjaavat, että vastaukset voisivat löytyä syvältä salaperäisestä tasangosta. Yhdysvallat 2023.

Muinaiset avaruusoliot

to 06.06. klo 14.15 - 14.55 40 minHistory Channel

Ympäri maailmaa korkea-arvoiset valtion virkamiehet puhuvat avoimesti selittämättömistä ilmailmiöistä. Miksi nyt? Teoreetikot vihjaavat, että totuus maan ulkopuolisten olentojen läsnäolosta maassa paljastuu pian. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

The Proof Is Out There

to 06.06. klo 14.55 - 15.40 45 minHistory Channel

Mikä on totuus äskettäin pelätystä filippiiniläisestä olennosta, joka tunnetaan nimellä aswang, kameraan tallentuneiden kuvien takana? Onko Saskatchewanin metsässä todella iso paha susi? Yhdysvallat 2022.

Muinaiset avaruusoliotU

to 06.06. klo 15.40 - 16.20 40 minHistory Channel

Muinaisiin astronautteihin erikoistunut teoreetikko Giorgio Tsoukalos palauttaa mieliin kymmenen tutkimaamme erikoista olentoa - ne ovat olentoja, jotka saattavat olla vakuuttavia todisteita maan ulkopuolisista vierailuista. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2023.

Auction Hunters

to 06.06. klo 16.20 - 16.40 20 minHistory Channel

Ainutlaatuiset löydöt johtavat hyviin kauppoihin. He yrittävät todentaa rekvisiittaa Titanic-elokuvasta. Ton kohtaa kalkkarokäärmeen käärmeenpuremapakkauksen kauppojen aikana, ja Allen uppoutuu jääveistoksiin purkaessaan moottorisahoja. Yhdysvallat 2014.

Auction Hunters

to 06.06. klo 16.40 - 17.00 20 minHistory Channel

Miesten käsiin jää yksikkö, jota he eivät halunneet, ja heidän on lajiteltava roskat saadakseen rahaa. He löytävät lasinpuhallustyökaluja, nimikirjoitettuja baseball-palloja ja jääkiekkojen kiekonheittimen, jolloin Ton joutuu tulilinjalle. Yhdysvallat 2014.

Auction Hunters

to 06.06. klo 17.00 - 17.25 25 minHistory Channel

Huutokauppa Allenin vanhoilla kulmilla herättää muistoja ajasta, jolloin hän toimi yksin. Miehet löytävät RC-kilpaveneitä, ja kun he ostavat miesluolayksikön, joka on täynnä vanhaa viskiä, juhlimisillan jälkeen myyminen on kovaa työtä. Yhdysvallat 2014.

Panttilainaamo

to 06.06. klo 17.25 - 17.45 20 minHistory Channel

Panttilainaamo
Panttilainaamossa koetaan vauhtia ja vipinää, kun Corey ja Chum tarkastavat vedellä toimivaa rakettireppua. Onko huiman diilin aika, vai lähteekö homma hanskasta? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2015.

Panttilainaamo

to 06.06. klo 17.45 - 18.25 40 minHistory Channel

Panttilainaamo
Corey ja Chumlee rokkaavat, kun AC/DC-yhtyeen keulakuvan, Angus Youngin, henkilökohtainen muistoesine löytyy. Hollywoodin kapinallisen, James Deanin, ranneke tuodaan kauppaan. Rick suuntaa itään tehdäkseen voittoa toisen maailmansodan reliikillä. Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2018.

Curse Of Skinwalker Ranch

to 06.06. klo 18.25 - 19.10 45 minHistory Channel

Kun tiimi löytää uusia todisteita valtavista metallisista esineistä syvällä ylätasangon uumenissa, tiimi tekee kokeita kolmion luona. Tulokset johtavat yhteen kaikkein järkyttävimpään Skinwalker-tilalla tehtyyn paljastukseen. Yhdysvallat 2023.

Muinaiset avaruusoliot

to 06.06. klo 19.10 - 19.50 40 minHistory Channel

Jotkut maailman tunnistettavimmista pyhistä temppeleistä rakennettiin paljon muinaisempien rakenteiden raunioille. Mikä sai varhaiset ihmiset rakentamaan uudelleen samoille paikoille? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

Huutokaupan metsästäjät

to 06.06. klo 19.50 - 20.10 20 minHistory Channel

Ostajat tapaavat uusia huutokaupan pitäjiä, ja Darrell puolustaa reviiriään. Ivy Calvin löytää työkalun, jollaista ei ole ennen nähnyt, ja Jarrodin ja Brandin täytyy hankkia tavaraa uuteen kauppaansa. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Huutokaupan metsästäjät

to 06.06. klo 20.10 - 20.35 25 minHistory Channel

Jarrod ja Brandi löytävät leluja, ja Jarrod koettaa taistella maailmanmestaria vastaan. Harrisin veljekset etsivät tähteä Hollywoodin Walk of Famelta, ja Barry ottaa riskin. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Forged in Fire

to 06.06. klo 20.35 - 21.15 40 minHistory Channel

Neljä huippuseppää eri puolilta maailmaa kilpailee kansainvälisestä mestaruudesta. Kun kansallisylpeys on vaakalaudalla, jokainen sepistä on valmis lyömään likoon verta, hikeä ja tulta takoakseen spadroon-miekan, jota käytettiin monissa eri maissa. Yhdysvallat 2016.

Apocalypse D-Day

to 06.06. klo 21.15 - 22.00 45 minHistory Channel

Apocalypse D-Day
Kevät 1944: Liittoutuneet pyrkivät lopettamaan Hitlerin ylivallan Länsi-Euroopassa. Etelä-Englannissa joukkoja koulutetaan äärimmäisen salassa jättimäistä amfibio-operaatiota varten. Ranska 2023.

Apocalypse D-Day

to 06.06. klo 22.00 - 22.45 45 minHistory Channel

Apocalypse D-Day
6. kesäkuuta 1944: Liittoutuneiden laivasto aloittaa hyökkäyksen Normandian rannikolle. Viidellä maihinnousurannalla proomut purkavat sotilaita peräkkäisinä aaltoina. Ranska 2023.

The Guilty Innocent With Christopher Eccleston

to 06.06. klo 22.45 - 23.30 45 minHistory Channel

The Guilty Innocent With Christopher Eccleston
Elokuussa 1961 Bedfordin lähellä A6-tieltä löytyi kaksi ammuttua ruumista. Uhrit olivat Michael Gregsten ja Valerie Storie. Useista alibeista huolimatta James Hanratty tuomittiin heidän murhistaan, ja tapaus herätti ristiriitaisia mielipiteitä. Yhdistynyt kuningaskunta 2024.

The Proof Is Out There

to 06.06. klo 23.30 - 00.15 45 minHistory Channel

Onko hallituksen vuotama video kumiankan muotoisesta ufosta todellinen? Onko jäähän veistetyn viikatemiehen öinen ilmestyminen tappava enne? Tapaa mies, joka väittää tappaneensa isojalan. Yhdysvallat 2022.

Forged in FireU

pe 07.06. klo 00.15 - 00.55 40 minHistory Channel

Ensimmäistä kertaa kolme aseseppää suuntaa historialliseen Mystic Seaportiin meriteemaista kisaa varten. Hiilitaontakierroksen jälkeen kaksi heistä palaa kotiahjoilleen luomaan toisen tärkeä laivatyökalun eli nylkemisveitsen. Yhdysvallat 2022.

Forged in FireU

pe 07.06. klo 00.55 - 01.40 45 minHistory Channel

Neljä huippuseppää eri puolilta maailmaa kilpailee kansainvälisestä mestaruudesta. Kun kansallisylpeys on vaakalaudalla, jokainen sepistä on valmis lyömään likoon verta, hikeä ja tulta takoakseen spadroon-miekan, jota käytettiin monissa eri maissa. Yhdysvallat 2016.

Curse Of Skinwalker RanchU

pe 07.06. klo 01.40 - 02.25 45 minHistory Channel

Kun tiimi löytää uusia todisteita valtavista metallisista esineistä syvällä ylätasangon uumenissa, tiimi tekee kokeita kolmion luona. Tulokset johtavat yhteen kaikkein järkyttävimpään Skinwalker-tilalla tehtyyn paljastukseen. Yhdysvallat 2023.

Huutokaupan metsästäjätU

pe 07.06. klo 02.25 - 02.45 20 minHistory Channel

Ivy Calvin tekee voittoa, Darrell Sheets ottaa ohjat käsiinsä ilman Brandonia, ja Jarrod ja Brandi vievät voiton kotiin huutokaupassa. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2012.

Huutokaupan metsästäjätU

pe 07.06. klo 02.45 - 03.10 25 minHistory Channel

Jarrod ja Brandi onnistuvat saamaan pienen työkalusetin. Barry saapuu huutokauppaan myöhässä ja saa apua sijaishuutajalta. Mark Balelo saa suuren tulostimen, mutta tienaako sillä? Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Huutokaupan metsästäjätU

pe 07.06. klo 03.10 - 03.35 25 minHistory Channel

Kalifornian Orangessa Barryn juoni osuu omaan nilkkaan. Ivy Calvin tonkii roskia ja löytääkin keräilyesineitä. Jarrod ja Brandi nappaavat varaston, mutta lyökö se rahoiksi? Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Auction Hunters

pe 07.06. klo 03.35 - 04.00 25 minHistory Channel

Louisianassa Ton ja Allen kohtaavat ärtyisiä paikallisia kuljetuslaatikkohuutokaupassa ja navigoivat aallokkoisilla vesillä venehuutokaupassa. Käytettyään paljon rahaa he löytävät taktisen räjähdyskilven ja bassikalastusveneen. Yhdysvallat 2014.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Kauniit ja rohkeat, Rillit huurussa, Syke, Kohtalokas merimatka, Futurama, Sukuni salat, Rikkaat ja rahattomat, Kriminalisti

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity