SanakirjaBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot sunnuntaina 9.6.2024

Näytä tiivistettynä

EU-val 2024: Valvaka

su 09.06. klo 21.00 - 02.00 5h 0 minSVT24

EU-val 2024: Valvaka
SVT:s stora valvaka följer rösträkningen under valkvällen med direktrapportering från partiernas valvakor och flera av EU:s viktigaste länder. I studion ger Fouad Youcefi genom sin valskärm en unik inblick i hur Sverige och Europa röstar. Här samlas också Sveriges främsta val- och EU-experter tillsammans med SVT:s kommentatorer. Vallokalsundersökningen VALU presenteras kl 21 när vallokalerna stänger och ger en indikation på hur valet kommer gå. Programledare: Camilla Kvartoft, Anders Holmberg och Fouad Youcefi. SVT:s stora valvaka följer rösträkningen under valkvällen med direktrapportering från partiernas valvakor och flera av EU:s viktigaste länder. I studion ger Fouad Youcefi genom sin valskärm en unik inblick i hur Sverige och Europa röstar. Här samlas också Sveriges främsta val- och EU-experter tillsammans med SVT:s kommentatorer. Vallokalsundersökningen VALU presenteras kl 21 när vallokalerna stänger och ger en indikation på hur valet kommer gå. Programledare: Camilla Kvartoft, Anders Holmberg och Fouad Youcefi. Sverige 2024.

Fotbollens historia

ma 10.06. klo 02.00 - 02.30 30 minSVT24

Sveriges finaste stund i fotbollshistorien är VM-finalen mot Brasilien 1958 på Råsunda. Högeryttern Kurre Hamrin är en av turneringens bästa spelare. På läktaren filmar hans fru Marianne finalen. I färg framträder en tid då Sverige kunde ha blivit bäst i världen. På filmullarna som återfinns långt senare i Hamrins källare finns också Kurt och Mariannes första tid i Italien då de som 20-åringar gav sig av på ett äventyr som de trodde skulle vara i ett par år. Det blev resten av livet. Hela VM har ett sagoskimmer över sig men allt var inte harmoni. Turneringen föregicks av en infekterad strid. I nästan ett decennium hade proffs varit förbjudna i det svenska landslaget. Dokumentärserie om fotbollens historia av Jens Lind och Albert Svanberg. Sverige 2024.

Hall of fame

ma 10.06. klo 02.30 - 03.00 30 minSVT24

Magic Johnsons intåg i svensk basket verkar till en början bli succé. Laget lyfter och publiken strömmar till. Men vem ska egentligen betala för kalaset? Krocken mellan amerikansk big business och svenskt föreningsliv blir brutal. Kvar finns räkningar och ett lag i spillror. Vem är skyldig till vad? Finns svaren hos Magic i USA? Svensk idrottshistoria är fylld av fascinerande levnadsöden. Ärofyllda segrar och berömmelse har påverkat våra idrottsstjärnor både positivt och negativt. Dokumentärserie där våra största stjärnor lyfts fram genom unikt arkivmaterial samt i en berättelse i nutid. Vi letar svar i de avgörande livshändelserna i stjärnornas karriärer, samt hur de påverkat och format samtiden. Sverige 2024.

30 dagar i fängelse

ma 10.06. klo 03.00 - 03.30 30 minSVT24

Vad händer med människor efter en tid i fängelse? Och blir man rehabiliterad? Christoffer möter fler och fler som mår dåligt och sköterskan Cecilia är van att hjälpa personer med psykisk ohälsa och sömnproblem. För Andy är fängelset chansen han längtat efter för att ta sig ifrån sin kriminella tillvaro och Krantz går sista dagen på ett behandlingsprogram som ska hjälpa honom förändra sitt liv. Men hur ska det gå för hemlöse David när han släpps? Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.

Advokater

ma 10.06. klo 03.30 - 04.00 30 minSVT24

En tidigare ostraffad pensionär åtalas för vållande till annans död när ett litet barn rymmer från förskolan och drunknar. Ett känsligt ärende som betyder extra mycket för Carl-Oskar Morgården. Kristofer Stahre kämpar för uppmärksamhet från trötta domare och Emma Bardosson med tusentals sidor av förundersökningsprotokoll. Vi följer tre brottmålsadvokaters arbete och vardag i ett allt råare Sverige. Vi följer brottmålsadvokaterna Carl-Oskar Morgården, Emma Bardosson och Kristofer Stahre i deras arbete och vardag. Serien berättar om de juridiska utmaningarna, klienternas resa mot sina domar och vardagen i rättssalar och häkten. Vi får en exklusiv inblick i rättsstatens inre maskineri. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lolita Lobosco, Australian rajalla, Stadi vs. Lande, Lemmen viemää, Korpelan kujanjuoksu, Unelmahäät, Suomen huutokauppakeisari, Rekkakuskit jäällä, Sohvaperunat, Salatut elämät

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity