SanakirjaViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 10.6.2024

Näytä tiivistettynä

Valokuvaajien silmin

ma 10.06. klo 04.15 - 05.10 55 minNational Geographic Channel

Valokuvaajien silmin
Dan Winters, yksi maailman monipuolisimmista ja tunnetuimmista valokuvaajista, on alansa huipulla. On vain vähän asioita, joita hän ei ole saavuttanut, mutta niillä on ollut hintansa. Dan pohtii loistavaa uraansa ja perhe-elämäänsä samalla, kun hän kuvaa inhimillisten ponnistelujen huippua NASAn Artemis-laukaisussa ja jahtaa pitkään haaveilemaansa projektia: Bangladeshin telakoiden valokuvaamista.

Vankilassa ulkomailla

ma 10.06. klo 05.10 - 06.00 50 minNational Geographic Channel

Huijattu Quitossa. Irlantilaisen Zoe McGarryn matkatavaroihin piilotetaan Ecuadorissa kokaiinia. Mitä tapahtuu, kun Zoe jää kiinni Quiton lentokentällä? Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Katastrofin todistajat

ma 10.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Vain neljässä päivässä vuoden 2011 huhtikuussa 360 tornadoa jättävät jälkeensä valtavan tuhon USA:n eteläisissä osavaltioissa. Yksi tuhoisimmista tornadoista koskettaa maata Alabamassa. Se tuhoaa kaksi kaupunkia 15 minuutissa. Katastrofin lopuksi selviää, että 348 ihmistä kuoli, tuhansia jäi kodittomiksi ja yleiset vahingot ovat 12 miljardin dollarin luokkaa.

Viimeiset vonkaleet

ma 10.06. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Aseistetun poliisisaattueen varjostamana Cyril ja tiimi lähtevät uuvuttavalle tehtävälle etsimään Keski-Amerikan hurjinta petokalaa eli mahtavaa tarpoonia. Paikallinen tutkija on pyytänyt heitä etsimään tarpooneja ympäri Nicaraguaa, joten heidän on navigoitava viidakkojokien ja laguunien läpi ja väisteltävä ahneita krokotiilejä, myrkyllisiä käärmeitä, metsästäviä haita ja massiivisia rauskuja.

Äärimmäinen selviytyjä

ma 10.06. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel lähtee eeppiselle matkalle, jollaisia perinteiset berberipaimentolaiset tekevät. Alkaa vaarallinen matka aavikon pätsistä yhdelle harvoista tämän Saharan osan keitaista.

Egyptin kadonneet aarteet

ma 10.06. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä siitä, miten muinaisen Egyptin kuningattaret käyttivät valtaa miesten hallitsemassa yhteiskunnassa. He menevät tutkimattomaan pyramidiin etsimään salaperäisen 4 500 vuotta sitten eläneen kuningattaren hautakammiota. He tutkivat, miten eräs harvoista naispuolisista faaraoista nousi valtaan ja paljastavat kuningatar Nefertarin yllättävän roolin Ramses Suuren aikana.

Pääsiäissaaren kadonnut valtakuntaU

ma 10.06. klo 08.55 - 09.50 55 minNational Geographic Channel

Pääsiäissaari tai Rapa Nui on mietityttänyt maailmaa siitä asti, kun ensimmäiset eurooppalaiset saapuivat sinne vuonna 1722. Miksi muinaiset saarelaiset rakensivat ja miten he liikuttivat lähes 900:aa moai-kivipatsasta, jotka painoivat jopa 86 tonnia? Tarkan 15 tonnin painoisen jäljennöksen avulla National Geographic tutkii yhtä muinaisen maailman mielenkiintoisimmista salaisuuksista.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

ma 10.06. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa huumepoliisin on selvitettävä, mitä kaksi naista piilottelee yrittäessään lähteä maasta, sillä he kantavat epäilyttäviä esineitä. Maahanmuuttoviranomaiset taas selvittelevät kolmen ulkomaalaisen maahan pyrkivän matkustajan todellisia matkamotiiveja.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

ma 10.06. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Keskusrikospoliisin tiimi on huomannut kaksi matkustajaa, joilla voi olla mukana huumeita. Sillä välin maahanmuuttoagenttien on tehtävä parhaansa viestiäkseen ja voittaakseen matkustajaryhmän luottamus, kun nämä koettavat päästä maahan sääntöjä kiertäen. Tulliviranomaisten on estettävä väärennettyjen tavaroiden pääsy maahan.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ma 10.06. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Lama-rama ding-dong. Jan Pol kastroi geenivirheisen alpakan. Tuleva 4H-näyttely työllistää eläinlääkäreitä. Charles tutustuu skottijuuriinsa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.

Lentoturmatutkinta

ma 10.06. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Bulgarialainen lentokone on matkalla Mustanmeren luona sijaitsevaan Varnan lomakylään, kun neljä väkivaltaista kaapparia ottaa panttivankeja ja vaatii kyytiä Wieniin, vaikka koneessa ei ole tarpeeksi polttoainetta kahden tunnin kiertomatkalle. Miehistö laatii uskaliaan suunnitelman maankamaralla olevien viranomaisten kanssa. Pystyvätkö he jotenkin uskottelemaan kaappareille, että Varna onkin Wien?

Lentoturmatutkinta

ma 10.06. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Lähestyessään Houstonia Amazonin rahtikone syöksyy suohon. Valvontakamerakuvat ja pirstaloitunut hylky vahvistavat, että osuma tapahtui hurjassa vauhdissa, mutta tutkijat eivät löydä koneesta mekaanista vikaa. Todisteet johtavat lopulta siihen päätelmään, että lentäjä, jonka taidot olivat puutteelliset ja joka ei ollut kertonut yhtiölle rehellisesti menneisyytensä ongelmista, on tehnyt virheen.

Viimeiset vonkaleet

ma 10.06. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Cyril ja hänen tiiminsä lähtevät kalastusveneillä varustautuneina etsimään vaikeasti havaittavaa, jättiläismäistä muturoa. Taisteltuaan voimakkaita paleta surubi -monneja ja aggressiivisia punapiraijoita vastaan Cyril joutuu elämänsä taisteluun, kun valtava muturo osuu vihdoinkin kohdalle. Se painaa 150 kiloa - harvinainen palkinto, jota harvoin nähdään eikä juuri koskaan saada saaliiksi.

Alex Honnold ja katoava Grönlanti

ma 10.06. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Maailmanluokan kalliokiipeilijä Alex Honnold aloittaa ensimmäisen Grönlannin matkan, jolla on tarkoitus kiivetä 1 200 metrin korkuiselle kalliolle. Ensin tiimin on ylitettävä valtava jäätikkö ja kerättävä tärkeitä tieteellisiä tietoja tästä kaukaisesta maailman kolkasta. Jäätikön yläosiin kiivettäessä tiimi aloittaa yli 450 metrin nousun kallioseinämälle, jota ei ole ennen kiivetty.

Superautojen rakentajat

ma 10.06. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Superautojen kauppias Alex Prindiville lupaa rakentaa jääkilpuri-Porschen neljässä viikossa. Onko hän lopultakin haukannut liian ison palan?

Antarktis

ma 10.06. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Antarktis

Stonehengen jäljillä: uudet löydökset

ma 10.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Stonehenge on kenties salaperäisin kivikautisen Euroopan symboli. Valtavat kivet on aseteltu ympyröihin ja muotoihin Englannissa sijaitsevan Salisburyn tasamailla. Historioitsijat ja arkeologit ovat pohtineet sen arvoituksia ja tuumineet sen olleen ainutlaatuinen. Nyt tiedämme, ettei se ollut yksin. Irlannista on löytynyt uusi ”Stonehenge”, joka on jopa englantilaista vanhempi.

Lentoturmatutkinta

ma 10.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Potkuturbiinikone iskeytyy pilvien läpi Uuden-Seelannin mäkisiin maisemiin viimeisellä lähestymisosuudella. Pelastajilla on vaikeuksia paikantaa putoamispaikkaa, kun selviytyjien henki on vaakalaudalla. Sen jälkeen on tutkijoiden vuoro selvittää, mikä meni vikaan. Selvää on, että koneen laskeutumistelineessä oli jotain vialla, mutta tarkan syyn etsintä johtaa ohjaamoon.

Muumioiden valtakuntaU

ma 10.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Tohtori Ramadan Hussein tiimeineen työskentelee äskettäin löytyneessä Saqqaran hautapaikassa. He löytävät 12-tonnisen sarkofagin, jossa on rikkinäinen sinetti ja jonka kansi ei ole paikallaan. Ramadan epäilee, että kansi on siirretty ja vaihdettu antiikin aikana. He tutkivat tätä mahdollista rikospaikkaa selvittääkseen kuka tai mitä sarkofagista löytyy.

Autojen ensiapu

ma 10.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz lähtevät Norfolkiin katsomaan vuoden 1962 TVR Granturaa, aikoinaan tyylikästä brittiläistä urheiluautoa, joka on päässyt huonoon kuntoon. Auto kuuluu entiselle kylmäasentajalle Stevelle, joka osti sen vuonna 1978 aliarvioituaan auton vaatiman työmäärän. Lähes 50 ladossa vietetyn vuoden jälkeen tämä auto on ollut poissa tieltä pidempään kuin mikään Autojen ensiavun aikaisempi projekti.

Ihmeelliset superautot

ma 10.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Honda lähtee hybridipeliin ja suunnittelee uudelleen kuuluisimman urheiluautonsa vuosia ennen kuin sen kilpailijat harkitsevat vihreämpiä malleja. Generation 2 NSX on 600 hevosvoiman erittäin suorituskykyinen ajoneuvo, joka auttaa tasoittamaan tietä kokonaiselle urheiluautogenrelle nelimoottorisen hybridivoimalinjansa ansiosta.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

ma 10.06. klo 23.00 - 23.55 55 minNational Geographic Channel

Yhdysvaltain hallitus on kieltäytynyt puhumasta ufoista vuosikymmeniä, mutta nyt laivaston lentäjä kertoo nähneensä salaperäisen kohteen, joka seurasi heidän hävittäjiään. Huippusalaiset videot vuotavat julkisuuteen ja kiehtovat maailmaa. Hallituksen viranomaiset, etunenässä entinen senaattori Harry Reid, vaativat, että asiaa tutkitaan. Vaikuttaa, että totuus ufoista on viimeinkin paljastumassa.

Stonehengen jäljillä: uudet löydöksetU

ma 10.06. klo 23.55 - 00.45 50 minNational Geographic Channel

Stonehenge on kenties salaperäisin kivikautisen Euroopan symboli. Valtavat kivet on aseteltu ympyröihin ja muotoihin Englannissa sijaitsevan Salisburyn tasamailla. Historioitsijat ja arkeologit ovat pohtineet sen arvoituksia ja tuumineet sen olleen ainutlaatuinen. Nyt tiedämme, ettei se ollut yksin. Irlannista on löytynyt uusi ”Stonehenge”, joka on jopa englantilaista vanhempi.

Autojen ensiapuU

ti 11.06. klo 00.45 - 01.35 50 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz lähtevät Norfolkiin katsomaan vuoden 1962 TVR Granturaa, aikoinaan tyylikästä brittiläistä urheiluautoa, joka on päässyt huonoon kuntoon. Auto kuuluu entiselle kylmäasentajalle Stevelle, joka osti sen vuonna 1978 aliarvioituaan auton vaatiman työmäärän. Lähes 50 ladossa vietetyn vuoden jälkeen tämä auto on ollut poissa tieltä pidempään kuin mikään Autojen ensiavun aikaisempi projekti.

Ihmeelliset superautotU

ti 11.06. klo 01.35 - 02.20 45 minNational Geographic Channel

Honda lähtee hybridipeliin ja suunnittelee uudelleen kuuluisimman urheiluautonsa vuosia ennen kuin sen kilpailijat harkitsevat vihreämpiä malleja. Generation 2 NSX on 600 hevosvoiman erittäin suorituskykyinen ajoneuvo, joka auttaa tasoittamaan tietä kokonaiselle urheiluautogenrelle nelimoottorisen hybridivoimalinjansa ansiosta.

Food Factory

ti 11.06. klo 02.20 - 02.45 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten Amy’s Kitchen tekee herkulliset riisi- ja pintopapuburritot, miten oregonilainen yritys lisää tuplasti pekonia ihanaan paistettuun riisiin, jota ei paisteta pannulla, miten makeat Marachino-kirsikat saavat tunnetun värinsä ja miten Abba Zaba -karkkien tekijät saavat aikaan täydellisen yhdistelmän sitkasta toffeeta ja sulavaa maapähkinävoita.

Antarktis

ti 11.06. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Antarktis

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ti 11.06. klo 03.30 - 04.20 50 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa vaihdetaan nosturialus Balderin potkuriyksikkö. Homma vaikuttaa helpolta teoriassa, mutta sääolosuhteet vaikeuttavat vaihtotiimin työtä. Dokumenttisarja, National Geographic.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Selviytyjät Suomi, Isku yöjunaan, Sumutus, Paratiisi, Elämäni Biisi, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Erikoisryhmä Hampuri, Sydämen kutsumus, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity