ReseptitSanakirjaBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot tiistaina 11.6.2024

Näytä tiivistettynä

Kolmen tuhannen vuoden kaipuu

ti 11.06. klo 05.00 - 06.43 1h 43 minV film hits

Elämäänsä kaikin puolin tyytyväinen tutkija Alithea Binnie ei usko taruihin - kunnes hän kohtaa džinnin , lampun hengen. Henki tarjoaa hänelle kolmea toivomusta vapautensa vastineeksi. Voittaakseen Alithean puolelleen henki kertoo hänelle aivan uskomattomia tarinoita menneisyydestään. Tarinoiden lumoamana Alithea tekee lopulta toivomuksen, joka yllättää heidät molemmat. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Mitä nainen haluaaU

ti 11.06. klo 07.00 - 09.01 2h 1 minV film hits

Jokseenkin sovinistisen mainosmiehen Nickin elämä menee sekaisin, kun hän saa yllättäen kyvyn kuulla naisten ajatukset. Ensin hän tahtoisi kyvystä eroon, mutta hänen psykiatrinsa vakuuttaa hänelle, että kyvystä voi olla paljon hyötyäkin. Amerikkalainen komedia vuodelta 2000.

How to Lose a Guy in 10 DaysU

ti 11.06. klo 09.05 - 10.55 1h 50 minV film hits

Andie aikoo vietellä miehen kymmenessä päivässä ja kirjoittaa kaikista niistä tavoista, joilla naiset ajavat potentiaalisia kumppaneita pois. Mutta hän valitsee kohteekseen Benjaminin, joka on lyönyt vetoa, että hän voi saada kenet tahansa rakastumaan kymmenessä päivässä. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2003.

American UnderdogU

ti 11.06. klo 11.00 - 12.47 1h 47 minV film hits

Perustuu inspiroivaan tositarinaan Kurt Warnerista (Zachary Levi), joka eteni hyllyjen täyttämisestä supermarketissa kaksinkertaiseksi NFL MVP:ksi, Super Bowl -mestariksi ja Hall of Fame -pelinrakentajaksi. Elokuva keskittyy Warnerin ainutlaatuiseen tarinaan, haastaviin vuosiin ja takaiskuihin, jotka olisivat voineet suistaa raiteiltaan hänen tavoitteensa tulla NFL- pelaajaksi. Unelmat näyttivät olevat tavoittamattomissa, mutta vaimonsa Brendan (Anna Paquin) tuella ja perheensä rohkaisemana Warner sinnittelee ja löytää voimaa näyttääkseen maailmalle, millainen mestari hänen sisällään piili. AMERICAN UNDERDOG on rohkaiseva tarina, joka osoittaa, että mikä vain on mahdollista, kun on uskoa, perhe ja päättäväisyyttä. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Spies & Glistrup

ti 11.06. klo 13.00 - 14.49 1h 49 minV film hits

Alkoholisoitunut playboy Simon Spies ja juristi Mogens Glistrup ovat ajautuneet yhteiskunnan ulkoreunalle 60-luvun Tanskassa. Heidän yhteistyönsä oli pitkäaikainen ja elämää mullistava. Tanskalainen draama vuodelta 2013.

Rakkaat rikkaat ystävät

ti 11.06. klo 15.00 - 16.24 1h 24 minV film hits

Rakkaat rikkaat ystävät kertoo neljästä parhaasta ystävästä, joiden elämät järkkyvät varhaiskeski-iän todellisuuden alkaessa tehdä vaikutustaan. Elokuva maalaa pistävän hauskan kuvan nykyelämästä luokkatietoisessa Los Angelesin länsiosassa. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2006.

Are You There God? It's Me, Margaret.

ti 11.06. klo 17.00 - 18.42 1h 42 minV film hits

Tämä ajaton aikuistumistarina, jota tähdittävät Rachel McAdams, Kathy Bates ja Abby Ryder Fortson Margaretin roolissa, on kestänyt aikaa ja puhutellut useita sukupolvia. 11-vuotias Margaret muuttaa uuteen kaupunkiin ja alkaa pohtia elämää, ystävyyttä ja nuoruutta. Hän tukeutuu äitiinsä (McAdams), joka tarjoaa rakkautta ja tukea mutta joka etsii itsekin jalansijaa uudessa paikassa, ja isoäitiinsä Sylvia (Bates), joka alkaa oppia löytämään onnea uudessa elämänvaiheessa. Kaikille kolmelle identiteetti ja oma paikka maailmassa ja se, mikä antaa elämälle merkityksen, ovat tärkeitä teemoja ja lähentävät heitä entisestään. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Paluu tulevaisuuteenU

ti 11.06. klo 19.00 - 20.51 1h 51 minV film hits

Paluu tulevaisuuteen
Marty lähetetään vahingossa takaisin vuoteen 1955 plutoniumkäyttöisessä DeLorean aikakapselissa, jonka on kehittänyt hullu tiedemies Christopher Lloyd. Hysteerisen ja hämmästyttävän aikamatkansa kuluessa Martyn täytyy varmistaa, että hänen teini-ikäiset vanhempansa, kohtaavat toisensa ja rakastuvat - jotta hän itse voi palata takaisin tulevaisuuteen. Amerikkalainen Sci-Fi komedia vuodelta 1985.

Kolmen tuhannen vuoden kaipuuU

ti 11.06. klo 21.00 - 22.43 1h 43 minV film hits

Elämäänsä kaikin puolin tyytyväinen tutkija Alithea Binnie ei usko taruihin - kunnes hän kohtaa džinnin , lampun hengen. Henki tarjoaa hänelle kolmea toivomusta vapautensa vastineeksi. Voittaakseen Alithean puolelleen henki kertoo hänelle aivan uskomattomia tarinoita menneisyydestään. Tarinoiden lumoamana Alithea tekee lopulta toivomuksen, joka yllättää heidät molemmat. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Tapaus 64U

ti 11.06. klo 23.00 - 00.53 1h 53 minV film hits

Kööpenhaminalaisesta asunnosta löydetään kolme muumioitunutta ruumista. Mørck ja Assad asetetaan tutkimaan tapausta, ja tutkinta johdattelee heitä Sprogøsin pelättyyn turvakotiin, jossa pakkosterilointi oli aikanaan arkipäivää. Tanskalainen trilleri vuodelta 2018.

Dreamin' Wild

ke 12.06. klo 01.00 - 02.51 1h 51 minV film hits

70-luvun lopulla Yhdysvaltojen koillisosassa teini-ikäiset veljekset Donnie ja Joe Emerson haaveilevat levyn nauhoittamisesta. Perheensä tuella he onnistuvat tekemään kokonaisen albumin, mutta ilman levy-yhtiön tukea se vaipuu nopeasti unholaan. Yli 30 vuotta myöhemmin musiikkikriitikot ympäri maailman nimittävät albumia unohdetuksi klassikoksi, ja duon ura pääsee vihdoin oikeasti alkuun. Dreamin' Wild on tositarina rakkaudesta, hyvityksestä ja siitä, että täytyy unelmoida suuresti eikä koskaan saa lakata toivomasta. Elokuvan on ohjannut Bill Pohlad (Love & Mercy), ja pääosissa nähdään Casey Affleck ja Zooey Deschanel. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Eliza Graves

ke 12.06. klo 03.00 - 04.48 1h 48 minV film hits

Nuori lääkäri Edward vierailee psykiatrisessa sairaalassa Stonehearstissa, josta hän toivoo saavansa harjoittelupaikan. Mutta kellarissa olevien vaarallisten potilaiden seurassa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Amerikkalainen kauhu vuodelta 2015.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: MasterChef Australia, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Rillit huurussa, Masked Singer Suomi, Lemmen viemää, Kauniit ja rohkeat, Haluatko miljonääriksi?, Elämää äärirajoilla: Alaska, Paratiisi, Las Pelotaris - Unelmien areenalla

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity