TietovisatReseptitVaihtoautotSanakirjaViihdeBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot tiistaina 11.6.2024

Näytä tiivistettynä

After Ever HappyU

ti 11.06. klo 04.00 - 05.31 1h 31 minV film premiere

After-elokuvasarjan neljännessä elokuvassa Tessa ja Hardin ovat tienhaarassa: yrittääkö Tessa edelleen pelastaa Hardinin ja heidän suhteensa, vai onko hänen aika pelastaa itsensä? Hardin jää Lontooseen äitinsä häiden jälkeen ja vajoaa yhä syvemmälle synkkyyteen, ja Tessa palaa Seattleen ja kohtaa tragedian. Jotta Tessan ja Hardinin rakkaus voisi säilyä, heidän on ensin selvitettävä omat ajatuksensa. Johtavatko heidän polkunsa heidät jälleen yhteen? Amerikkalainen romanttinen draama vuodelta 2022.

You Hurt My Feelings

ti 11.06. klo 06.00 - 07.29 1h 29 minV film premiere

Arvostetun elokuvaohjaajan, Nicole Holofcenerin, terävästi havainnoiva komedia kirjailijasta (Julia Louis-Dreyfus), jonka pitkäaikainen avioliitto musertuu, kun hän kuulee sattumalta miehensä (Tobias Menzies) arvioivan rehellisesti hänen kirjaansa. Elokuva luottamuksesta, valheista ja siitä, mitä sanomme kaikkein rakkaimmillemme. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Jurassic World DominionU

ti 11.06. klo 08.00 - 10.20 2h 20 minV film premiere

Neljä vuotta Isla Nublarin tuhon jälkeen dinosaurukset ovat elossa ja saalistavat ihmisten läheisyydessä ympäri maailman. Hauras kauhun tasapaino muovaa nyt tulevaisuutta ratkaisten lopullisesti pysyykö ihminen ravintoketjun huipulla joutuessaan jakamaan planeetan historian pelottavimpien petojen kanssa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Aftersun - päivämme auringossaU

ti 11.06. klo 10.25 - 12.02 1h 37 minV film premiere

Sophie ja hänen isänsä Calum lomailevat yhdessä vanhempiensa eron jälkeen. 20 vuotta myöhemmin Sophie yrittää muistaa ja ymmärtää isäänsä tässä muistoista ja aikuistumisesta kertovassa elokuvassa. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

LivingU

ti 11.06. klo 12.05 - 13.43 1h 38 minV film premiere

Bill Nighy (Love Actually) tekee elämänsä roolisuorituksen esittäen Williamsia, joka tuskailee paperivuorten alla työssään virkamiehenä 1950-luvun Lontoossa. Työpaineiden ja yksinäisyyden leimaama elämä saa musertavan käänteen, kun lääkäri kertoo Williamsille tämän elinpäivien olevan vähissä. Paikallisen rappiotaiteilijan (Tom Burke) ja eloisan Margaretin (Aimee Lou Wood) innoittamana Williams etsii syytä elää, kunnes oivaltaa haluavansa jättää perinnön seuraavalle sukupolvelle. Nobelilla palkitun Kazuo Ishiguron (Remains of the Day) Akira Kurosawan klassikkoelokuvaa Ikiru mukaillen käsikirjoittama Living on ”eräs vuoden parhaista elokuvista” (David Fear, Rolling Stone). Brittiläinen draama vuodelta 2022.

The Eternal Daughter

ti 11.06. klo 14.00 - 15.31 1h 31 minV film premiere

Taitelijan on kohdattava kauan sitten haudatut sukusalaisuudet, kun hän palaa vanhan äitinsä kanssa perheen entiseen kotitaloon, joka on nykyisin aavemainen hotelli. Tilda Swinton tekee upean kaksoisroolin sekä äitinä ja tyttärenä Joanna Hoggin ohjaamassa elokuvassa, joka käsittelee kiehtovasti ja monitasoisesti perhesuhteita, luopumista, sekä sitä mitä jätämme jälkeemme. Brittiläinen kauhu vuodelta 2022.

Anything's Possible

ti 11.06. klo 16.00 - 17.31 1h 31 minV film premiere

Anything’s Possible on ilahduttavan moderni Z-sukupolven kasvutarina itsevarmasta high schoolia käyvästä transtytöstä Kelsasta valmistumisvuoden pyörteissä. Ihastuttuaan Kelsaan luokkatoveri Khal kerää rohkeutensa ja pyytää Kelsan ulos välittämättä draamasta, jota teko voi aiheuttaa. Seurauksena on romanssi täynnä nuoren rakkauden iloa, hellyyttä ja tuskaa. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

All Your Faces

ti 11.06. klo 18.00 - 19.52 1h 52 minV film premiere

All Your Faces
Ranskassa restoratiivinen oikeus on vuodesta 2014 lähtien tarjonnut rikosten uhreille ja rikoksentekijöille mahdollisuuden käydä vuoropuhelua käyttäen turvallisia järjestelmiä, joita valvovat ammattilaiset ja vapaaehtoiset. Osallistujien joukossa ovat Chloé, seksuaalisen väkivallan uhri; Grégoire, Nawelle ja Sabine, jotka ovat murtovarkauksien ja ryöstöjen uhreja sekä Nassim, Issa ja Thomas, jotka ovat väkivaltaisista ryöstöistä tuomittuja rikoksentekijöitä. Tällä tunteikkaalla ja vaikealla matkalla kaikkien on voitettava vihansa, jotta he voivat löytää lohdun ja anteeksiannon. Ja ehkäpä jotkut heistä löytävät vielä jopa tasapainon. Ranskalainen draama vuodelta 2023.

You Hurt My FeelingsU

ti 11.06. klo 20.00 - 21.29 1h 29 minV film premiere

Arvostetun elokuvaohjaajan, Nicole Holofcenerin, terävästi havainnoiva komedia kirjailijasta (Julia Louis-Dreyfus), jonka pitkäaikainen avioliitto musertuu, kun hän kuulee sattumalta miehensä (Tobias Menzies) arvioivan rehellisesti hänen kirjaansa. Elokuva luottamuksesta, valheista ja siitä, mitä sanomme kaikkein rakkaimmillemme. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

The Good House

ti 11.06. klo 22.00 - 23.38 1h 38 minV film premiere

Terävän kiinteistönvälittäjän Hildy Goodin järjestelmällinen elämä hajoaa, kun hän aloittaa romanssin vanhan rakkautensa kanssa, minkä jälkeen tukahdutetut tunteet ja perhesalaisuudet nousevat pintaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

The OutfitU

ke 12.06. klo 00.00 - 01.41 1h 41 minV film premiere

The Outfit seuraa englantilaista räätäliä, joka alkaa Chicagoon päädyttyään valmistaa kauniita vaatteita ainoille ihmisille, joilla on varaa niihin: gangsteriperheille. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2022.

Butcher's Crossing

ke 12.06. klo 02.00 - 03.43 1h 43 minV film premiere

Butcher's Crossing
Harvardin keskeyttänyt Will Andrews jättää taakseen Ivy League -koulutuksensa lähteäkseen etsimään seikkailuja Coloradon erämaasta. Hän lyöttäytyy puhvelinmetsästäjien mukaan retkelle, joka pakottaa heidät kaikki kohtaamaan erämaan julman todellisuuden ja vaarantaa sekä heidän henkensä että heidän mielenterveytensä. Perustuu John Williamsin tunnustusta saaneeseen romaaniin. Amerikkalainen western vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: MasterChef Australia, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Rillit huurussa, Masked Singer Suomi, Lemmen viemää, Kauniit ja rohkeat, Haluatko miljonääriksi?, Elämää äärirajoilla: Alaska, Paratiisi, Las Pelotaris - Unelmien areenalla

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity