ReseptitHoroskooppiSanakirjaTietovisatVaihtoautotViihdeBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot keskiviikkona 12.6.2024

Näytä tiivistettynä

Blackthorn

ke 12.06. klo 05.00 - 06.38 1h 38 minV film action

Blackthorn
Entä jos legendaarinen lainsuojaton Butch Cassidy ei kuollutkaan Boliviassa 1908 armeijan sotilaiden tulituksessa? Elokuvassa Cassidy on muuttanut nimensä James Blackthorniksi ja hän on asunut 20 vuotta syrjäisessä bolivialaisessa kylässä. Blackthorn haluaa nyt elämänsä ehtoopuolella palata Yhdysvaltoihin ja tavata vielä kerran perheensä. Suunnitelmat kuitenkin muuttuvat, kun Blackthorn kohtaa nuoren lainsuojattoman ja tempautuu mukaan vielä yhteen seikkailuun, joka vetää vertoja hänen nuoruutensa kokemuksille. Espanjalainen Brittiläinen toiminta vuodelta 2011.

Kolme muskettisoturiaU

ke 12.06. klo 06.55 - 08.40 1h 45 minV film action

Tulisieluinen nuori D'Artagnan lyöttäytyy yhteen uransa aallonpohjassa olevien entisten suuruuksien, kolmen muskettisoturin, kanssa. Pian nelikolla on edessään lähes mahdoton vaarallinen tehtävä: pelastaa Ranska kardinaali Richeliun viheliäisiltä juonilta, jotka voivat suistaa koko Euroopan sotaan. Ranskalainen/ amerikkalainen toiminta vuodelta 2011.

Fast & Furious 7U

ke 12.06. klo 08.45 - 10.56 2h 11 minV film action

Dominic Toretto, Brian O'Conner ja Hobbs johtavat valkokankaalle palaavaa sankariporukkaa ympäri maailmaa heidän toistaiseksi huikeimmassa ja tunnepitoisimmassa seikkailussaan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2015.

Jumanji: The Next LevelU

ke 12.06. klo 11.00 - 12.58 1h 58 minV film action

Elokuvassa Jumanji: The Next Level pelaajat ovat samat, mutta peli on muuttunut. Palatessaan Jumanjiin pelastamaan yhtä omistaan he huomaavat, ettei mikään ole kuin odottaisi. Paetakseen maailman vaarallisimmasta pelistä pelaajien on uhmattava tutkimattomia seutuja, aina kuivista aavikoista lumisiin vuoriin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.

Men in Black: International

ke 12.06. klo 13.00 - 14.50 1h 50 minV film action

Uudet MIB-agentit H ja M lähtevät riskialttiille tehtävälle pelastaakseen maailman alieneilta, jotka voivat muuttua keneksi tahansa, jopa toisiksi MIB-agenteiksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2019.

Star Trek Beyond

ke 12.06. klo 14.55 - 16.52 1h 57 minV film action

USS Enterprise joutuu tähtilaivastoa vainoavan Krallin hyökkäyksen kohteeksi. Maahansyöksyssä vieraalle planeetalle kapteeni Kirk ja miehistö erkaantuvat toisistaan ilman pakokeinoa. Vain uhmakas soturiavaruusolento voi auttaa heitä estämään Krallin armeijaa aloittamasta totaalista galaktista sotaa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2016.

The Bourne Identity

ke 12.06. klo 16.55 - 18.48 1h 53 minV film action

Jason löydetään merestä keho täynnä luodinreikiä. Vähitellen hän tajuaa olevansa erittäin vaarallinen mies vailla muistikuvaa väkivaltaisesta menneisyydestään. Pelastaakseen henkensä Jasonin on ratkaistava oman henkilöllisyytensä arvoitus. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2002.

Million Dollar BabyU

ke 12.06. klo 18.50 - 20.57 2h 7 minV film action

"Etääntyminen tyttärestä piinaa nyrkkeilyvalmentaja Frankie Dunnia, eikä hän ole päästänyt ketään lähelleen pitkään aikaan – kun nyrkkeilijänurasta haaveileva Maggie Fitzgerald saapuu hänen salilleen. Maggie on päässyt vaikeuksien värittämässä elämässään näinkin pitkälle lahjakkuutensa, keskittymiskykynsä ja tahdonvoimansa ansiosta. Maggien suurin toive on löytää joku, joka uskoo häneen. Tällainen vastuu – puhumattakaan siihen liittyvistä riskeistä - on vihoviimeinen asia, mihin Frankie olisi valmis. Maggien peräänantamattomuus saa hänet kuitenkin lopulta myöntymään ja suostumaan tytön valmentajaksi. Vähitellen, vuoroin toisiaan ärsyttäen ja vuoroin innostaen, kaksikko löytää yhteisen kielen, ja lopulta toisistaan läheisen ystävän. Kumpaakin odottaa kuitenkin vielä kamppailu, joka vaatii enemmän rohkeutta ja sydäntä kuin mikään heidän aiemmin kokemansa. Clint Eastwoodin ohjaama väkevä draama palkittiin seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*. *2004: Paras elokuva (voittaja), ohjaus (voittaja), miespääosa (Clint Eastwood), naispääosa (Hilary Swank, voittaja), miessivuosa (Morgan Freeman, voittaja), sovitettu käsikirjoitus, leikkaus." Amerikkalainen draama vuodelta 2004.

BlackthornU

ke 12.06. klo 21.00 - 22.38 1h 38 minV film action

Blackthorn
Entä jos legendaarinen lainsuojaton Butch Cassidy ei kuollutkaan Boliviassa 1908 armeijan sotilaiden tulituksessa? Elokuvassa Cassidy on muuttanut nimensä James Blackthorniksi ja hän on asunut 20 vuotta syrjäisessä bolivialaisessa kylässä. Blackthorn haluaa nyt elämänsä ehtoopuolella palata Yhdysvaltoihin ja tavata vielä kerran perheensä. Suunnitelmat kuitenkin muuttuvat, kun Blackthorn kohtaa nuoren lainsuojattoman ja tempautuu mukaan vielä yhteen seikkailuun, joka vetää vertoja hänen nuoruutensa kokemuksille. Espanjalainen Brittiläinen toiminta vuodelta 2011.

Talk to MeU

ke 12.06. klo 23.00 - 00.30 1h 30 minV film action

Kun joukko ystäviä huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla, he jäävät koukkuun sen päihdyttävään vaikutukseen. Yksi nuorista menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia. Elokuvan ovat ohjanneet Youtubesta tunnetut kauhukaksoset Danny & Michael Philippou ja sen rooleissa nähdään mm. huikean ensimmäisen elokuvapääroolinsa tekevä Sophie Wilde sekä palkittu Miranda Otto (Lord of the Rings). Sundancen elokuvafestivaaleilla ylistävät arviot kerännyt sekä vuoden 2023 pelottavimmaksi kauhuelokuvaksi kehuttu Talk to Me on elokuvastudio A24 tuotantoa. A24 tunnetaan useista hyytävistä ja kehutuista kauhuelokuvista kuten Hereditary ja X. Australialainen kauhuelokuva vuodelta 2023.

Robin Hood

to 13.06. klo 01.00 - 02.51 1h 51 minV film action

Ristiretkeilijä Robin Loxleysta ja hänen maurilainen komentajansa haastavat korruptoidun Englannin kruunun. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2018.

Killing them Softly

to 13.06. klo 03.00 - 04.33 1h 33 minV film action

Killing Them Softly on Brad Pittin, Ray Liottan ja James Gandolfinin tähdittämä rikostrilleri. Jackie Cogan (Pitt) on ammattitappaja, joka ryhtyy tutkimaan rikollisjoukon suojelemassa pokeriillassa tapahtunutta ovelaa ryöstöä. Elokuva perustuu George V. Higginsin romaaniin Cogan?s Trade ja sen on ohjannut australialainen Andrew Dominik (Chopper, Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta). Amerikkalainen trilleri vuodelta 2012.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sumutus, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suomen huutokauppakeisari, Elämäni Biisi, Tanssii Tähtien Kanssa, Korvessa kulkevi, Sukuni salat, Isku yöjunaan, Ivalo, Selviytyjät Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity