ReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautotSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot tiistaina 11.6.2024

Näytä tiivistettynä

The Eight Hundred

ti 11.06. klo 04.35 - 06.57 2h 22 minV film action

Kiinan ja Japanin sodanaikaisin tositapahtumiin perustuva elokuva shanghailaisen Si Hang-varaston taistelusta vuonna 1937. Kiinalainen toiminta vuodelta 2020.

TransformersU

ti 11.06. klo 07.00 - 09.17 2h 17 minV film action

Ohjaaja Michael Bay ja tuottaja Steven Spielberg ovat yhdessä tuoneet valkokankaalle Autobotien ja Deceptionien välisen jännittävän taistelun. Kun tämä eeppinen taistelu laskeutuu maahan, pahojen Deceptionien ja äärimmäisen vallan välillä on vain ja ainoastaan Sam Witwicky hallussa oleva vihje. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2007.

The Green KnightU

ti 11.06. klo 09.30 - 11.34 2h 4 minV film action

Kuningas Arthurin ja pyöreän pöydän ritarien legendaa päivittävä, eeppinen ja visuaalisesti häikäisevä The Green Knight kertoo kuninkaan siskonpojan, sisukkaan Sir Gawainin (Dev Patel) tarinan. Gawain hyväksyy haasteen lyödä mystinen, jättimäinen ja nimensä mukaisesti vihreä ritari ”The Green Knight”, pelottava kummajainen, joka tekee miehistä miehiä. Matkalla Vihreän ritarin luo Gawain joutuu taistelemaan niin henkiolentojen, jättiläisten, varkaiden kuin juonittelijoidenkin kanssa, mutta lopulta hän ymmärtää taistelevansa ritarin kunniasta ja arvostaan perheen ja koko kuningaskunnan silmissä. Dev Patelin lisäksi keskeisissä rooleissa nähdään Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris ja Barry Keoghan. Irlantilainen draamafantasia vuodelta 2021.

Fast & Furious 7

ti 11.06. klo 12.00 - 14.11 2h 11 minV film action

Dominic Toretto, Brian O'Conner ja Hobbs johtavat valkokankaalle palaavaa sankariporukkaa ympäri maailmaa heidän toistaiseksi huikeimmassa ja tunnepitoisimmassa seikkailussaan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2015.

Kolme muskettisoturia

ti 11.06. klo 14.30 - 16.15 1h 45 minV film action

Tulisieluinen nuori D'Artagnan lyöttäytyy yhteen uransa aallonpohjassa olevien entisten suuruuksien, kolmen muskettisoturin, kanssa. Pian nelikolla on edessään lähes mahdoton vaarallinen tehtävä: pelastaa Ranska kardinaali Richeliun viheliäisiltä juonilta, jotka voivat suistaa koko Euroopan sotaan. Ranskalainen/ amerikkalainen toiminta vuodelta 2011.

Jumanji: The Next Level

ti 11.06. klo 16.30 - 18.28 1h 58 minV film action

Elokuvassa Jumanji: The Next Level pelaajat ovat samat, mutta peli on muuttunut. Palatessaan Jumanjiin pelastamaan yhtä omistaan he huomaavat, ettei mikään ole kuin odottaisi. Paetakseen maailman vaarallisimmasta pelistä pelaajien on uhmattava tutkimattomia seutuja, aina kuivista aavikoista lumisiin vuoriin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.

Spider-Man: Far from HomeU

ti 11.06. klo 18.55 - 20.59 2h 4 minV film action

Avengers: Endgamen tapahtumat saavat jatkoa, kun Peter Parker tekee paluun elokuvassa Spider-Man: Far From Home. Kulmakunnan ystävällinen supersankari lähtee parhaiden ystäviensä, Nedin, MJ:n ja muiden kanssa lomalle Eurooppaan. Peterin aikeet jättää supersankaruus pariksi viikoksi tauolle unohtuvat, kun hän lupaa vastahakoisesti auttaa Nick Furya. Yhdessä he aikovat selvittää useiden elementaali-iskujen arvoituksen. Spider-Man ja Mysterio yhdistävät voimansa taistellakseen Euroopassa valloillaan olevaa sekasortoa vastaan, mutta kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2019.

The Eight HundredU

ti 11.06. klo 21.00 - 23.22 2h 22 minV film action

Kiinan ja Japanin sodanaikaisin tositapahtumiin perustuva elokuva shanghailaisen Si Hang-varaston taistelusta vuonna 1937. Kiinalainen toiminta vuodelta 2020.

The CallU

ti 11.06. klo 23.25 - 01.00 1h 35 minV film action

Kun kokenut hätäkeskuspäivystäjä (Halle Berry) saa puhelun nuorelta tytöltä, joka on juuri siepattu, hänen täytyy kohdata tappaja omasta menneisyydestään voidakseen pelastaa tytön hengen. Amerikkalaine trilleri vuodelta 2013.

Million Dollar Baby

ke 12.06. klo 01.05 - 03.12 2h 7 minV film action

"Etääntyminen tyttärestä piinaa nyrkkeilyvalmentaja Frankie Dunnia, eikä hän ole päästänyt ketään lähelleen pitkään aikaan – kun nyrkkeilijänurasta haaveileva Maggie Fitzgerald saapuu hänen salilleen. Maggie on päässyt vaikeuksien värittämässä elämässään näinkin pitkälle lahjakkuutensa, keskittymiskykynsä ja tahdonvoimansa ansiosta. Maggien suurin toive on löytää joku, joka uskoo häneen. Tällainen vastuu – puhumattakaan siihen liittyvistä riskeistä - on vihoviimeinen asia, mihin Frankie olisi valmis. Maggien peräänantamattomuus saa hänet kuitenkin lopulta myöntymään ja suostumaan tytön valmentajaksi. Vähitellen, vuoroin toisiaan ärsyttäen ja vuoroin innostaen, kaksikko löytää yhteisen kielen, ja lopulta toisistaan läheisen ystävän. Kumpaakin odottaa kuitenkin vielä kamppailu, joka vaatii enemmän rohkeutta ja sydäntä kuin mikään heidän aiemmin kokemansa. Clint Eastwoodin ohjaama väkevä draama palkittiin seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*. *2004: Paras elokuva (voittaja), ohjaus (voittaja), miespääosa (Clint Eastwood), naispääosa (Hilary Swank, voittaja), miessivuosa (Morgan Freeman, voittaja), sovitettu käsikirjoitus, leikkaus." Amerikkalainen draama vuodelta 2004.

Talk to Me

ke 12.06. klo 03.15 - 04.45 1h 30 minV film action

Kun joukko ystäviä huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla, he jäävät koukkuun sen päihdyttävään vaikutukseen. Yksi nuorista menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia. Elokuvan ovat ohjanneet Youtubesta tunnetut kauhukaksoset Danny & Michael Philippou ja sen rooleissa nähdään mm. huikean ensimmäisen elokuvapääroolinsa tekevä Sophie Wilde sekä palkittu Miranda Otto (Lord of the Rings). Sundancen elokuvafestivaaleilla ylistävät arviot kerännyt sekä vuoden 2023 pelottavimmaksi kauhuelokuvaksi kehuttu Talk to Me on elokuvastudio A24 tuotantoa. A24 tunnetaan useista hyytävistä ja kehutuista kauhuelokuvista kuten Hereditary ja X. Australialainen kauhuelokuva vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Paratiisi, Syke, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Salatut elämät, Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Tanssii Tähtien Kanssa, Sumutus, Rillit huurussa, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Karen Pirie

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity