SanakirjaViihdeBlogitReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot perjantaina 14.6.2024

Näytä tiivistettynä

Allsångsscenen är din - Benjamin Ingrosso

pe 14.06. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT24

Allsångsscenen är din - Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos egen allsångskväll från augusti 2021, som hölls i samband med Allsång på Skansen. Gäster som han hade med sig var Tommy Körberg, Cherrie, Sara Zacharias och systern Bianca Ingrosso. Sverige 2021.

Jan Johansson - en liten film om en stor konstnär

pe 14.06. klo 22.00 - 22.30 30 minSVT24

Jan Johansson - en liten film om en stor konstnär
Svensk dokumentär från 2018 av Tom Alandh. Det tar bara någon sekund så vet man. Några takter och Sverige breder ut sig med sjöar och skogar, åkrar, ängar, berg och forsar. Jan Johanssons musik. Men kan man spåra något av hans kommande storhet när han tjugo år gammal sitter vid pianot i Söderhamn och hans mor sätter på bandspelaren när hennes son övar på Schubert, Mozart, Hayden och andra stora mästare? I den här filmen får Jan Allan och Georg Riedel besvara den frågan, efter att ha hört den allra första ljudinspelningen med Jan Johansson, utan att veta vem som spelar. Sverige 2018.

Lerins sommaröU

pe 14.06. klo 22.30 - 23.30 60 minSVT24

Lars och Junior får besök av lärlingen och framtidsvisionären Dennis Hjalmarsson och journalisten och programledaren Fredrik Wikingsson. Fredrik upptäcker att han gillar att måla, trots att han inte kan. Dennis målar ett överraskande porträtt av Fredrik. Dessutom besöker alla fyra Väderöarna och känner historiens vingslag. Konstnären Lars Lerin och hans man Junior bjuder in gäster och lärlingar till sitt sommarparadis på Västkusten. De umgås och målar tillsammans, konst som i slutet av sommaren ska bli en liten utställning i sjöboden. Lars Lerin och Junior bjuder in nya och gamla vänner och några av lärlingarna till sitt lantställe på västkusten för att måla och prata om livet. Sverige 2020.

30 dagar i fängelse

pe 14.06. klo 23.30 - 00.00 30 minSVT24

Hur hanterar man längtan efter sin familj och sina barn när man sitter i fängelse? Krantz får besök, Jimmy ringer till sin son och Christoffer får ett brev som får honom att vilja avbryta allt och åka hem. Varför hamnar man i gängkriminalitet och hur påverkar det ökade gängvåldet fängelset? ”Tobias” berättar om sammanhållning, längtan efter pengar och hur det känns att få barn han inte kan träffa. Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.

Målbrottskören

la 15.06. klo 00.00 - 00.30 30 minSVT24

Målbrottskören
När sångarna i Stockholms gosskör kommer i målbrottet hoppas man att de ändå fortsätter att sjunga. De unga männen, nu varken gossar eller ännu vuxna män, talar om sina önskningar, rädslor och kärleken till musiken. Regi: Ina Holmqvist och Martina Carlstedt. Sverige 2021.

Ett polisliv

la 15.06. klo 00.30 - 01.30 60 minSVT24

Ett polisliv
Det är sen sommarkväll i Biskopsgården i Göteborg när skottsalvor bryter tystnaden. Det är polisen Andreas Danman som är skjuten. Han är 33 år och ska snart bli pappa för första gången - men han kommer aldrig att få träffa sin dotter. I över två år har SVT Dokumentär följt Andreas Danmans familj och kollegor genom sorgen och fortsatt polisarbete i Biskopsgården. Det är en film om hur gängkrigen och den tunna blå linjen påverkar en familj, svensk polis och samhället i stort. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Isku yöjunaan, Salatut elämät, Miehen puolikkaat, Rillit huurussa, Lolita Lobosco, Lemmen viemää, Sisar Bonifacen mysteerit, Radio Suomen kesäkonsertti: Ressu Redford, Vain elämää, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity