VaihtoautotBlogitHoroskooppiSanakirjaReseptitTietovisatViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot tiistaina 18.6.2024

Näytä tiivistettynä

Sim-EM

ti 18.06. klo 21.00 - 21.25 25 minSVT24

Sim-EM
Direktsändning av andra dagens finalpass på europamästerskapen i simning (50 m) som avgörs i Serbiens huvudstad Belgrad. Kommentatorer: Niklas Nord och Lars Frölander. Serbien 2024.

Bakom varje man

ti 18.06. klo 21.25 - 21.50 25 minSVT24

Den erfarne och framgångsrike kökschefen Michael måste plötsligt försvara sin position när den nya souschefen Naja vill modernisera restaurangen och till och med utmanövrera honom. Men vem är villig att gå längst för att ta makten i restaurangen, och är det en kvinna eller en man som har flest äss i rockärmen? I rollerna: Julie Rudbæk, Jesper Zuschlag, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Bom, Camilla Lau m.fl. Serien handlar om den erfarna och framgångsrika kökschefen Michael som plötsligt blir tvungen att försvara sin position när den nya souschefen Naja vill modernisera hans restaurang och till och med ta hans plats. Men vem är villig att gå längst för att ta makten i restaurangen? Produktion: DR, 2023 Danmark 2023.

30 dagar i fängelse

ti 18.06. klo 21.50 - 22.20 30 minSVT24

Efter 30 dagar kliver Christoffer ut från anstalten och lättnaden är enorm. Efter ett tag söker han upp några av dem han mött på insidan. Hur lever Tobias nu med ett dödshot? Hur har det gått för David och fick han hjälp med bostad? Wayne släpps från fängelset och reser för att träffa sin dotter. Och hur går det för Krantz på behandlingshemmet? Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.

Livet i Fagervik

ti 18.06. klo 22.20 - 23.05 45 minSVT24

Peder har flyttat till Fagervik och ska öppna galleri. Han har ärvt ett hus utanför stan och får problem med grannarna. De har av hävd kört traktorn över hans tomt och tänker fortsätta att göra så. Peder vänder sig till Johan för att få hjälp. Svante tar upp stavgång och Hanna gör slut med Märta. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Ralph Carlsson, Jacob Ericksson, Per Myrberg m.fl. Regi: Kjell Sundvall. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Gift vid första ögonkastet USA

ti 18.06. klo 23.05 - 00.25 1h 20 minSVT24

Tio modiga singlar i Nashville har just fått reda på att de kommer att gifta sig med en främling om bara två korta veckor. På möhippan väcker en blivande brud uppmärksamhet när hon blir lite för flirtig med en manlig strippa. Och på den stora dagen tar känslorna överhand för en brudgum som bryter ihop i tårar. Originalserien som SVT:s tittarsuccé Gift vid första ögonkastet baserar sig på. USA 2023.

SportspegelnU

ke 19.06. klo 00.25 - 00.55 30 minSVT24

Sportspegeln ger senaste nytt kring fotbolls-EM, och har besökt Madeira där vi går i Ronaldos fotspår.Dessutom träffar vi Jonna Malmgren, den enda svenska brottaren som kvalat in i OS. Hon är en av världens allra främsta i sin sport men lever ett liv långt ifrån de stora pengarna. Programledare: Cecilia Ingman. SVT:s Sportspegeln är Sveriges i särklass största sportmagasin. Sverige 2024.

AgendaU

ke 19.06. klo 00.55 - 01.45 50 minSVT24

Får USA:s försvarsmakt för stora möjligheter att verka på svensk mark? Kritiken mot det nya försvarsavtalet ökar. I studion försvarsminister Pål Jonson (M). Det konservativa partiet i Storbritannien ser ut att gå mot ett historiskt stort valnederlag efter 14 år vid makten. Kommer Torypartiet gå mot mitten nu? Och hur vill Labour förändra Storbritannien? Hör Fraser Nelson, chefredaktör för den konservativa tidskriften The Spectator och Katrin Kielos Marcal, journalist på Dagens Nyheter. Programledare: Camilla Kvartoft. Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Rillit huurussa, Rikkaat ja rahattomat, La Promesa - Salaisuuksien kartano, American Horror Story, Naked Attraction Suomi, Maria Wern: Paikka 89, Unelmahäät, Kohtalokas merimatka, Korpelan kujanjuoksu

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity