ReseptitHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot torstaina 20.6.2024

Näytä tiivistettynä

BlackBerryU

to 20.06. klo 04.00 - 05.54 1h 54 minV film premiere

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

How to Blow Up a Pipeline

to 20.06. klo 06.00 - 07.39 1h 39 minV film premiere

Ryhmä ympäristönsuojelijoita päättää tehdä kaikkensa varmistaakseen, että heidän äänensä tulee kuulluksi. He lähtevät vaaralliselle matkalle Teksasin autiomaan halki, ja heillä on vain yksi tavoite: räjäyttää öljyputki. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

QueenpinsU

to 20.06. klo 08.00 - 09.45 1h 45 minV film premiere

Tositarinan inspiroima Queenpins on hulvaton komedia tylsistyneestä ja turhautuneesta esikaupungissa asuvasta kotiäiti Conniesta (Kristen Bell) ja hänen parhaasta kaveristaan vloggaaja JoJosta (Kirby Howell-Baptiste), jotka muuttavat harrastuksen miljoonien arvoiseksi väärennettyjen kuponkien bisnekseksi. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

MissingU

to 20.06. klo 10.00 - 11.46 1h 46 minV film premiere

Missingin tekijöiden luoma jännittävä ja vuoristoradan lailla etenevä mysteeri, joka saa kyseenalaistamaan, kuinka hyvin omat läheisensä tunteekaan. Junen (Storm Reid) äidin (Nia Long) kadottua Kolumbiassa, missä hän oli lomamatkalla uuden poikaystävänsä kanssa, June alkaa etsimään vastauksia, mutta kansainvälinen byrokratia vaikeuttaa tutkimuksia. Vaikka June on jumissa Los Angelesissa, hän hyödyntää viimeisintä käsiinsä saamaa teknologiaa etsiäkseen äitinsä ennen kuin on liian myöhäistä. Mutta Junen kaivaessa syvemmälle hänen digitaalinen tutkimustyönsä herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia... Ja kun hänen äidistään alkaa paljastumaan salaisuuksia, hän huomaa, ettei oikeasti tuntenut äitiään lainkaan. Amerikkalainen draamatrilleri vuodelta 2023.

UnchartedU

to 20.06. klo 12.00 - 13.51 1h 51 minV film premiere

Katu-uskottava varas Nathan Drake (Tom Holland) värvätään kokeneen aarteenmetsästäjä Victor “Sully” Sullivanin (Mark Wahlberg) toimesta hankkimaan takaisin Fernão de Magalhãesin 500 vuotta sitten kadottamat rikkaudet. Ryöstökeikkana alkaneesta tehtävästä tulee maailmanlaajuinen jännittävä takaa-ajo, kun kaksikko yrittää saada palkkion ennen häikäilemätöntä Moncadaa (Antonio Banderas), joka uskoo olevansa perheineen laillinen perijä. Jos Nate ja Sully voivat selvittää johtolangat ja ratkaista yhden maailman vanhimmista mysteereistä, heillä on mahdollisuus löytää viiden miljardin arvoinen aarre ja ehkä jopa Naten kauan sitten kadonnut veli... mutta vain, jos he oppivat tekemään yhteistyötä. Amerikkalainen toimintaseikkailu vuodelta 2021.

Blueback

to 20.06. klo 14.00 - 15.38 1h 38 minV film premiere

Nuori Abby ystävystyy upean, harvinaisen kalan kanssa sukellusretkillään. Kun Abby tajuaa uuden ystävänsä olevan vaarassa, hän ottaa mallia aktivistiäidistään Dorasta ja asettuu vastustamaan salametsästäjiä pelastaakseen ystävänsä. Australialainen draama vuodelta 2022.

Mr Malcolm's List

to 20.06. klo 16.00 - 17.52 1h 52 minV film premiere

Zawe Ashton esittää Juliaa, joka joutuu Lontoon himotuimman poikamiehen Mr. Malcolmin (Sope Dirisu) hylkäämäksi, kun ei täytä kaikkia vaatimuksia tämän tarkastuslistalla morsiamia varten. Vihainen ja nöyryytetty Julia värvää ystävänsä Selinan (Freida Pinto) kostamaan Mr. Malcolmille, joka saadaan luulemaan, että täydellinen morsian on viimeinkin löytynyt. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

This One Summer

to 20.06. klo 18.00 - 19.35 1h 35 minV film premiere

10-vuotias Dune matkustaa joka kesä vanhempiensa kanssa Ranskan lounaisrannikolle, missä hän tapaa parhaan ystävänsä Mathilden. Yhdessä he tutkivat mäntymetsiä, pohdiskelevat pilvien muotoja, vakoilevat teinejä, menevät kutsumatta juhliin sekä katsovat salaa kauhuelokuvia. Mutta tämä kesä on Dunelle erilainen. Edellisvuonna perhe ei käynyt tavallisella lomallaan, eikä kertonut Dunelle syytä. Hän aistii, että jotain on muuttunut. Kun lapsuus jää taakse, hän alkaa nähdä aikuiset ja teinit eri valossa kuin ennen, ja alkaa ymmärtää heidän salaisuuksiaan. Ranskalainen draama vuodelta 2022.

How to Blow Up a PipelineU

to 20.06. klo 20.00 - 21.39 1h 39 minV film premiere

Ryhmä ympäristönsuojelijoita päättää tehdä kaikkensa varmistaakseen, että heidän äänensä tulee kuulluksi. He lähtevät vaaralliselle matkalle Teksasin autiomaan halki, ja heillä on vain yksi tavoite: räjäyttää öljyputki. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Easter Sunday

to 20.06. klo 22.00 - 23.36 1h 36 minV film premiere

Stand up -sensaatio Jo Koy esittää miestä, joka palaa pääsiäisjuhliin äänekkään, riitaisan, syöminkeihin ja juominkeihin taipuvaisen, nauravaisen ja rakastavan perheensä luokse. Elokuva on Jo Koyn rakkauskirje koko filippiiniläisamerikkalaiselle yhteisölle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

FallU

pe 21.06. klo 00.00 - 01.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Nope

pe 21.06. klo 02.00 - 04.04 2h 4 minV film premiere

Isänsä järkyttävän kuoleman jälkeen Hollywoodin eläintenhoitaja OJ ja hänen sisarensa Emerald alkavat havaita selittämättömiä ilmiöitä suurella Etelä-Kalifornian maatilallaan. Amerikkalainen kauhutrilleri vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Totte Svensson ja taikalamppu, Vain elämää, Salatut elämät, Lemmen viemää, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Rillit huurussa, Kauniit ja rohkeat, Amazing Race Suomi, Sydämen kutsumus, Those About to Die

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity