VaihtoautotBlogitTietovisatReseptitViihdeSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 21.6.2024

Näytä tiivistettynä

Running Wild With Bear Grylls

pe 21.06. klo 04.25 - 05.15 50 minNational Geographic Channel

On vain viisi vuotta siitä, kun Channing Tatum esiintyi ensimmäisen kerran Running Wild -ohjelmassa. Nyt hän on palannut. Tällä kertaa mies suuntaa Norjan erämaahan. Matka alkaa hypyllä koneesta kohti rankkaa maastoa. Yhdentoista kilometrin patikoinnin aikana Bear testaa Channingiä nähdäkseen, miten mies on kehittynyt selviytyjänä aina ruoan etsimisestä armeijan kylmän veden koulutukseen.

Salakaupan julmat kasvot

pe 21.06. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Mariana selvittää vaarallista huumekartelleille amerikkalaisia aseita toimittavaa toimitusketjua, joka pahentaa aseväkivaltaa kautta Meksikon. Tarina saa karmean käänteen, kun käy ilmi, että maailman kuuluisimman huumepomon El Chapo Guzmanin poika on pidätetty ja kartelli, johon Mariana on soluttautunut, kapinoi väkivaltaisin keinoin.

Hetki ennen tuhoa: kooste

pe 21.06. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Koosteessa tarkastellaan kahta lentokoneonnettomuutta, joissa kuoli satoja ihmisiä ja jotka alkoivat pienestä viasta. Swiss Air 111 putosi minimaalisen, hallitsemattoman ohjaamotulipalon aiheuttaneen vian takia, mikä johti 229 ihmisen kuolemaan. JAL123 putoaa pian lähdön jälkeen kaukaiseen vuoren seinään. Tutkimusten aikana opitaan, että pienten osien kuluminen johti 520 matkustajan kuolemaan.

Science Fair: Nuoret nerot

pe 21.06. klo 06.40 - 07.25 45 minNational Geographic Channel

Tervetuloa ISEF:ään eli Kansainvälisille tieteen ja tekniikan messuille. Yli 30 miljoonaa opiskelijaa kautta maailman on osallistunut kisaan ollakseen yksi lähes 2 000 kutsutusta lukiolaisesta. He ovat ikäluokkansa välkyimpiä, ja jokainen heistä haluaa voittaa messujen parhaan tittelin.

Äärimmäinen selviytyjä

pe 21.06. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Hazen Audel kamppailee Kenian tasangoilla, purjehtii krokotiilien seassa, torjuu käärmeitä ja mehiläisiä matkalla aavikolle rendille-sotureiden luo.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 21.06. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin legendaarista faaraota ja soturikuningasta eli Aleksanteri Suurta. Sakkarassa selviää, miten hänestä tuli faarao ja miten hän voitti puolelleen egyptiläisten ajatukset ja tunteet. Philadelphiassa tiimi löytää ainutlaatuisen katakombin, joka paljastaa Aleksanterin kauden perinnön. Taporisis Magnassa arkeologit tekevät upean löydön hienosta temppelissä olevasta haudasta.

Herodeksen kadonnut hauta

pe 21.06. klo 08.50 - 09.45 55 minNational Geographic Channel

Herodes oli pyhän maan hallitsija Kristuksen aikaan, ja hänet tunnetaan parhaiten viattomien tappamisesta eli Matteuksen evankeliumissa mainitusta Betlehemin poikalasten murhasta. Herodeksen verinen maine on aina piilottanut taakseen toisen puolen Raamatun suurimmasta roistosta. Hän oli näet arkkitehtuurin saralla uskomaton nero. Herodes rakensi enemmän ja suurempia monumentteja kuin kukaan muinaisina aikoina tai kenties koskaan. Nyt israelilainen arkeologi Ehud Netzer väittää löytäneensä Herodeksen kaikkein henkilökohtaisimman luomuksen eli hänen hautakammionsa. Hallitsijan itsensä mukaan nimeämässä palatsilinnoituksessa Herodiumissa ohjelma tutkii Netzerin vuosikymmenten mittaisia juutalaisten kuninkaan uskomattoman kaiverretun mausoleumin ja arkun etsintöjä. Tarkastelemme historian inhotuimman miehen arkkitehtuurista neroutta klassisissa Herodeksen aikaisissa paikoissa, kuten Masada, Caesarea ja Jerusalemin toinen temppeli.

Salakuljettajat satimeen

pe 21.06. klo 09.45 - 10.35 50 minNational Geographic Channel

HSI:n agentit Orange Countyssa suunnittelevat metamfetamiinin ja fentanyylin huumeostoja salakuljettajilta. Savannahissa CBP:n virkailijat löytävät 250 000 dollarin arvosta varastettuja ajoneuvoja, jotka on piilotettu ulkomaille meneviin kontteihin. Rajavartiosto ottaa kiinni El Pasossa rajamuurin ylittäneitä henkilöitä. CBP pysäyttää satamassa Meksikoon matkalla olevat ihmissalakuljettajat.

Salakuljettajat satimeen

pe 21.06. klo 10.35 - 11.25 50 minNational Geographic Channel

HSI:n agentit saavat San Diegossa vihjeen huumeilla lastatusta ajoneuvosta, joka on ylittänyt rajan. He jäljittävät sen Long Beachille, jossa he kaivavat autosta esiin 350 000 dollarin arvosta metamfetamiinia. CBP ja HSI testaavat Philadelphiassa huumeiden havaitsemislaitetta lentokoneiden rahtialueella. CBP löytää Calexicossa metamfetamiini- ja heroiinipaketteja piilotettuna auton istuinten alle.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

pe 21.06. klo 11.25 - 12.20 55 minNational Geographic Channel

Tansanian sydämessä, Ngorongoron kraatterin korkeat seinämät muodostavat näyttämön yhdelle pahamaineisimmista luonnossa esiintyvistä kilpailuista. Huikean leijonalauman sisarukset ottavat yhteen mahtavan kuningattaren hallitseman hyeenaklaanin kanssa. Sisarukset jakavat vastuun, kun taas hyeenakuningattaren on pelattava klaanipolitiikkaa ja noudatettava tiukkaa hierarkiaa säilyttääkseen kruununsa.

Lentoturmatutkinta

pe 21.06. klo 12.20 - 13.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kylmä tapaus. Air Ontarion lennon 1363 lentäjät kiirehtivät nousuun aikataulupaineiden takia, joka johti lumiseen turmaan maaliskuussa 1989.

Lentoturmatutkinta

pe 21.06. klo 13.15 - 14.10 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tuomittu epäonnistumaan. Air Inter 148 oli yksi ensimmäisistä täysin tietokoneistetuista lennoista. Kun se törmäsi vuoreen vuonna 1992, alkoi epätoivoinen pelastusoperaatio.

Elämää äärirajoilla: Alaska

pe 21.06. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Pakkassää ja lyhyet päivät valtaavat Alaskan. Seuraavalla sukupolvella ei ole varaa virheisiin, jos he aikovat selvitä. Johnny Rolfe suojaa kotiaan ja ruokavarastoaan pedoilta. Alex Javor tekee tärkeitä uudistuksia lämmön pitämiseksi. Britney ja Kaleb Rowland opettavat lapsilleen lihan säilömisestä ja eläinten suojelusta. Michael Manzo aloittaa aivan uuden koulutuksen koirilleen.

Karibian rannikkovartiosto

pe 21.06. klo 15.05 - 16.00 55 minNational Geographic Channel

Rannikkovartiostoa pyydetään auttamaan Arubassa vaikeuksissa olevaa kalastajaa. Etsintä- ja pelastusryhmä auttaa poikaa, joka on ehkä murtanut selkänsä. Alusten tarkastustiimi pysäyttää pakolaisveneen.

Romuttamon superauto

pe 21.06. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto

The 80s Top Ten

pe 21.06. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Rob Lowe käy läpi 1980-luvun kymmenen parasta pikaruokaa paljastaen niihin liittyviä kiehtovia tarinoita. Saat kuulla miten Hot Pocketsit, jotka nojasivat 80-luvun huipputeknologiaan, menestyivät, miksi Domino’sin 30 minuutin takuu oli riski ja miten McDonald’sin Happy Meal sai alkunsa.

Rooman kadonneet aarteet

pe 21.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Kuinka Rooma nousi hallitsemaan niin suurta osaa muinaisesta maailmasta? Sisilian rannikolla tutkijat löytävät jälkiä tärkeästä meritaistelusta, kun taas Terracinassa, Rooman eteläpuolella, arkeologiryhmä kaivaa muinaista vuorenhuipputemppeliä. Carthagessa, Tunisiassa, vihjeet paljastavat, kuinka yksi tappava kilpailu kallisti vallan Rooman hyväksi.

Lentoturmatutkinta

pe 21.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 8/10. Venäjällä Aeroflot Nordin lento 821 on matkalla Moskovasta Permiin. Se on lähestymässä lentokenttää, kun se putoaa suoraan Trans-Siperian junaradalle. Jäljellä jää vain palanut hylky.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

pe 21.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Blue Book -projekti ja tutkimukset ufoihin suljetaan. Ei ole todisteita salaperäisten kohteiden uhasta Yhdysvalloille. Hyytäviä ufo-havaintoja tehdään edellään ja outo selittämätön ydinkärkien vika jättää Yhdysvallat ilman puolustusta.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

pe 21.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

1. syyskuuta 1939: Saksalainen taistelulaiva avaa tulen Gdańskia kohti aloittaen Hitlerin kampanjan Puolan hävittämiseksi. Raivokkaasta saksalaisesta salamasotataktiikasta, diktaattorien salaisesta tapaamisesta natsien junabunkkerissa ja rohkeasta paosta Auschwitzista epätoivoiseen taisteluun Varsovan pelastamiseksi tuholta – jakso kartoittaa Puolasta käytyjen taisteluiden kertomattoman tarinan.

Pohjois-Korean hirmuvalta

pe 21.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Miksi Pohjois-Korea yhä hermostuttaa Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia? Se alkoi Kim Il-sungista, vallankumouksellisesta, joka loi eristäytyneen diktatuurin. Kimin suku on jumalankaltaisessa asemassa, ja suvun peräkkäinen hallinto jatkaa naapureidensa provosointia. Ja on nyt ydinuhka. Tämä on tarina Korean niemimaasta ja yrityksestä löytää kestävä rauha, josta kertovat sitä yrittäneet ihmiset.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

pe 21.06. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Florida Keysin upeisiin maisemiin, joissa paikalliset haastavat hänet omaksumaan Conch Republicin elämäntavan. Hän kulkee kimmeltävillä merillä ja kerää matkan varrella sisäpiirin vinkkejä, kun hän pääsee lähelle hummereita, rapuja ja kaloja, ennen kuin hän kohtaa uhkarohkean keittiömestarin ja rommin tislaajan Paul Mentan viimeisessä kokkiottelussa.

Rooman kadonneet aarteetU

la 22.06. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Kuinka Rooma nousi hallitsemaan niin suurta osaa muinaisesta maailmasta? Sisilian rannikolla tutkijat löytävät jälkiä tärkeästä meritaistelusta, kun taas Terracinassa, Rooman eteläpuolella, arkeologiryhmä kaivaa muinaista vuorenhuipputemppeliä. Carthagessa, Tunisiassa, vihjeet paljastavat, kuinka yksi tappava kilpailu kallisti vallan Rooman hyväksi.

Toinen maailmansota ylhäältä päinU

la 22.06. klo 00.55 - 01.50 55 minNational Geographic Channel

1. syyskuuta 1939: Saksalainen taistelulaiva avaa tulen Gdańskia kohti aloittaen Hitlerin kampanjan Puolan hävittämiseksi. Raivokkaasta saksalaisesta salamasotataktiikasta, diktaattorien salaisesta tapaamisesta natsien junabunkkerissa ja rohkeasta paosta Auschwitzista epätoivoiseen taisteluun Varsovan pelastamiseksi tuholta – jakso kartoittaa Puolasta käytyjen taisteluiden kertomattoman tarinan.

Pohjois-Korean hirmuvaltaU

la 22.06. klo 01.50 - 02.35 45 minNational Geographic Channel

Miksi Pohjois-Korea yhä hermostuttaa Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia? Se alkoi Kim Il-sungista, vallankumouksellisesta, joka loi eristäytyneen diktatuurin. Kimin suku on jumalankaltaisessa asemassa, ja suvun peräkkäinen hallinto jatkaa naapureidensa provosointia. Ja on nyt ydinuhka. Tämä on tarina Korean niemimaasta ja yrityksestä löytää kestävä rauha, josta kertovat sitä yrittäneet ihmiset.

Food Factory

la 22.06. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Vilkaise, miten tehdään Cherry Garcia -jäätelöä, Earl Grey -teetä ja tikkareita.

The 80s Top TenU

la 22.06. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Rob Lowe käy läpi 1980-luvun kymmenen parasta pikaruokaa paljastaen niihin liittyviä kiehtovia tarinoita. Saat kuulla miten Hot Pocketsit, jotka nojasivat 80-luvun huipputeknologiaan, menestyivät, miksi Domino’sin 30 minuutin takuu oli riski ja miten McDonald’sin Happy Meal sai alkunsa.

Hetki ennen tuhoa

la 22.06. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Jonestownin joukkoitsemurha. Yhdysvaltain kongressiedustaja Leo Ryan paljasti pastori Jim Jonesin Guyanan viidakossa johtaman uskonnollisen yhteisön kauheudet. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Rantakaupungin mysteerit, Lolita Lobosco, Emmerdale, Vain elämää, Karen Pirie, Havukka-ahon ajattelija, Elämäni Biisi, Miehen puolikkaat, Haluatko miljonääriksi?

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity