TietovisatViihdeHoroskooppiSanakirjaVaihtoautotBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 22.6.2024

Näytä tiivistettynä

Tabu

la 22.06. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Oudot vartalo-ongelmat. Ohjelmassa tavataan nainen, joka ei ei liho, ja nuori mies, joka on toiselta puolelta kehostaan laiha ja toiselta lihava. Dokumenttisarja, National Geographic.

Salakaupan julmat kasvot

la 22.06. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Mariana van Zeller seuraa metamfetamiinivaltatietä Sinaloassa olevasta massiivisesta kartellilaboratoriosta rajan toiselle puolelle yhdysvaltalaisten käyttäjien luo. Hänen oppaansa on ovela, metamfetamiinia polttava diileri, jonka salakuljetusimperiumi ulottuu rannikolta rannikolle. Jotkut rikastuvat, jotkut käyttävät huumeita ja jotkut kuolevat. Sukellus huomiotta jääneeseen huumekriisiin, joka repii Yhdysvaltoja.

Lentoturmatutkinta

la 22.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 7/13. Korealaisen rahtikoneen maahansyöksy Lontoon ulkopuolelle askarruttaa tutkijoita. Yrittikö virkailija pelastaa kasvonsa ennemmin kuin koneen?

Äärimmäiset pelastustarinat

la 22.06. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia ja aitoja tarinoita kaikkialta maailmasta, joissa hyödynnetään pelastajien kuvaamia tallenteita. Tässä jaksossa outo onnettomuus katkaisee ammattilaispyöräilijän valtimon kilometrien päässä avusta, meloja yrittää pelastaa ystävänsä, joka on ylösalaisin koskessa, ja maastohiihtäjä hautautuu elävältä puukaivoon.

Autojen ensiapu

la 22.06. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz kunnostavat 1970-luvun Citroen SM:ää, monen mielestä yhtä kaikkien aikojen hienoimmista ranskalaisista autoista. Auto kuuluu 59-vuotiaalle Stuartille, Sussexista kotoisin olevalle katsastusmiehelle, joka kunnosti autoa vuosia, mutta heti ensimmäisellä matkalla autoon tuli vakava moottorivika. Mikä olisikaan parempi hetki Autojen ensiavun pojille tulla apuun ja pelastaa tilanne?

UFOT: Tuntemattoman äärellä

la 22.06. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Area 51 on sotilastukikohta keskellä aavikkoa, joka on ollut pitkään tunnistamattomien ilmailmiöiden huhujen kohteena. Populaarikulttuuri-ilmiön myötä ihmisiä kehotettiin ryntäämään sinne vastauksien perässä. Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1969 kongressi kyselee Pentagonin korkean tason virkahenkilöiltä ilmiöistä.

Eläinten uskomattomat vaellukset

la 22.06. klo 08.55 - 09.45 50 minNational Geographic Channel

Kukaan ei ole väittänyt, että mahtavista muuttomatkoista kertovan sarjan tekeminen olisi helppoa, mutta mikään ei valmistanut meitä kaikkeen matkalla koettuun. Yhdistimme kolmen vuoden aikana ja 20 maassa maailman parhaat filmien tekijät ja tutkijat selvittääksemme, miten tärkeitä nämä matkaajat ovat planeetallemme.

Hain hampaissa

la 22.06. klo 09.45 - 10.35 50 minNational Geographic Channel

Hain hampaissa

Saari ilman lakeja

la 22.06. klo 10.35 - 11.25 50 minNational Geographic Channel

Kevät on täydessä kukassa, ja Port Protectionin asukkailla on edessään esteitä ja mahdollisuuksia. Squibb yrittää tehdä polttolaitoksen ratkaistakseen yhteisön jätehuolto-ongelman. Sam toimii sukellusoppaana tulokas Troy Brockwaylle. Oliver ja Breanna oppivat uuden, sokkona ostamansa veneen todellisen arvon. Carl ja Morgan eivät voi enää jättää uppoavaa kelluvaa taloaan huomiotta.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

la 22.06. klo 11.25 - 12.20 55 minNational Geographic Channel

Lennonaikaiset tragediat ovat kamalia, kun ne tapahtuvat jonkin yhteisön yläpuolella aiheuttaen kauhua myös alla oleville. Ihana päivä lentonäytöksessä muuttuu Renossa katsojien painajaiseksi. Learjet syöksyy keskelle Mexico Cityä ja sytyttää talousalueen tuleen. Kamalan ilmassa tapahtuneen törmäyksen jälkeen DC-9:n syöksyy lähiöön Los Angelesissa.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

la 22.06. klo 12.20 - 13.15 55 minNational Geographic Channel

Matkustajia selviää kolmesta onnettomuudesta. He kertovat kamalia tarinoita ja antavat tärkeitä tietoja siitä, mitä tehdä hätätilanteessa. DC-9-konetta koettelee myrsky, se syttyy tuleen ja tekee hätälaskun valtatielle Georgiassa. Kiihdyttävä kone luisuu äkkiä kenttäalueelta Denverissä. Korealainen jumbojetti syöksyy suoraan mäkeä päin laskeutuessaan Guamiin.

Päiväntasaajan villit salaisuudet

la 22.06. klo 13.15 - 14.10 55 minNational Geographic Channel

Kaakkois-Aasian viimeiset isot sademetsät ovat kahdella saarella. Borneo ja Sumatra ovat kumpainenkin koti monille ainutlaatuisille ja salaperäisille lajeille: siellä on borneonnorsuja, jättiläispuita, lentäviä liskoja ja orankeja. Kaikkien niiden elämään vaikuttaa taistelu tilasta.

Päiväntasaajan villit salaisuudet

la 22.06. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

Päiväntasaaja ulottuu 4 000 kilometrin verran Afrikan mantereen läpi. Siellä elävät lajit ovat yhtä monimuotoisia kuin maisemat. Valtavat laiduntajat ja tunnetut lihansyöjät hallitsevat alueen kuivia ruohotasankoja. Harvinaiset apinat taas viihtyvät sademetsissä. Täällä tulvat seuraavat nälänhätää vuosi vuodelta, mutta eläimet ovat sopeutuneet ja kehittyneet saamaan kaiken hyödyn irti ympäristöstä. Päiväntasaajan Afrikka on evoluution keskus.

Päiväntasaajan villit salaisuudet

la 22.06. klo 15.05 - 16.00 55 minNational Geographic Channel

Koralliriutat Aasian Tyynellämerellä ovat maailman monimuotoisimpia. Merten sademetsissä asuu outoja ja ihania olentoja, joiden selviytyminen riippuu niiden yhteiselosta.

Päiväntasaajan villit salaisuudet

la 22.06. klo 16.00 - 16.55 55 minNational Geographic Channel

Päiväntasaajan poikki kulkevat Ecuadorin Andit, jotka ovat varsinainen monimuotoisuuden keskus. Siellä elää viidakon asukkeja alppieläinten kanssa. Kaikki niistä ovat sopeutuneet elämään vuoriston ääriolosuhteissa.

Päiväntasaajan villit salaisuudet

la 22.06. klo 16.55 - 17.55 60 minNational Geographic Channel

Maailman suurin sademetsä käy joka vuosi läpi upean muodonmuutoksen. Kuka selviää ja kuka ei, kun Amazonin alueen kuivuus väistyy veden tieltä?

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 22.06. klo 17.55 - 19.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Olivatpa esteet mitkä tahansa, Alaskan alkuasukkaat ovat valmiita taistelemaan. Tig Strassburg ja tytär Hazel taistelevat luonnonvoimia vastaan etsiessään hirvihärkää. Joel Jacko etsii erämaassa vaikeasti tavoitettavaa pienriistaa. Marvin Agnot rakentaa arktisen sisääntuloväylän ennen kuin ankara kylmyys iskee. Ja Jody Potts-Joseph seuraa palaavia karibuja ja asettaa ansoja näätäeläimille.

Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet

la 22.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet

Gathering Storm

la 22.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Trooppinen sykloni kerää voimiaan Atlantilla ja Karibian ja USA:n itärannikon merivoimat ovat valmiudessa. Kun sykloni kehittyy hurrikaani Dorianiksi, viranomaiset taistelevat aikaa vastaan. Yli tuhannen kameran materiaalista on koostettu näyttämään yhden maailman voimakkaimman hurrikaanin, Dorianin matka Atlantilta. Jälkeensä se jättää vain tuhon.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

la 22.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija, Albert Lin, matkaa Mikronesiaan Tyynenmeren sydämessä. Hän etsii muinaista Nan Madolin kaupunkia. Hän tutkii hautoja, temppeleitä ja rituaalipaikkoja, jotka on kaikki rakennettu ihmisten muovaamille saarille, joita peittää nykyään satojen vuosien aikana kasvanut viidakko. Albert löytää kaupungin lisäksi kokonaisen mantereen, joka jatkuu tuhansia kilometrejä.

Egyptin kadonneet aarteet

la 22.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit paljastavat Egyptin kuuluisimman faaraon, Tutankhamonin, salaisuudet. Teknologia kertoo mestarikäsityöläisten menetelmät, kun he valmistivat Tutankhamonin aarteita. Kurkistamme 3 000-vuotiaan lapsimuumion kääreiden sisään ja paljastamme yllättäviä todisteita. Ryhmä, joka etsii Tutankhamonin kadonnutta kaivosta, tekee hämmästyttävän löydön.

Narco Wars: The Mob

la 22.06. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

1980-luvun New Yorkissa John Gotti rikkoo mafian tärkeintä sääntöä suojellakseen huumebisnestään. Hän tappaa erään Amerikan vaikutusvaltaisimman rikollisperheen pään ja ottaa vallan. Gotti saa sittemmin lempinimen ”Teflon Don”. Kun Gotti nauttii julkkisstatuksestaan, FBI valmistelee salaista operaatiota. Ahneuden ja ylpeyden ottaessa Gottista vallan hänen luotetuin kapteeninsa ryhtyy vasikaksi.

Huumebisnes Oy

su 23.06. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

New Yorkin huumekuninkaat. Wall Streetin pörssihaista aina Brooklynin välittäjiin, New Yorkin siteet huumekauppaan ovat huomattavat. Miten tulli käsittelee narkomaaneja? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

Albert Lin ja kadonneet kaupungitU

su 23.06. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija, Albert Lin, matkaa Mikronesiaan Tyynenmeren sydämessä. Hän etsii muinaista Nan Madolin kaupunkia. Hän tutkii hautoja, temppeleitä ja rituaalipaikkoja, jotka on kaikki rakennettu ihmisten muovaamille saarille, joita peittää nykyään satojen vuosien aikana kasvanut viidakko. Albert löytää kaupungin lisäksi kokonaisen mantereen, joka jatkuu tuhansia kilometrejä.

Hitlerin viimeinen taistelu

su 23.06. klo 01.45 - 02.40 55 minNational Geographic Channel

Tammikuu 1945. Kun liittoutuneet yrittävät tyhjentää Kolmarin motin, 2. luutnantti Audie Murphy lähettää komppaniansa takaisin vihollisen vastahyökkäyksen aikana. Hän pysäyttää Saksan sotilaat karabiinikiväärillä ja kutsuu tykistön apuun, mutta luodit loppuvat. Valmistautuessaan vetäytymään, hän huomaa palavassa tankin tuhoojassa .50 kaliiperin konekiväärin ja kiipeää kyytiin jatkamaan taistelua.

Food Factory

su 23.06. klo 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Vilkaise, miten joitain lemppareista valmistetaan valtavissa erissä: Nitwitz candy -karkkeja, ilmapaahdettuja lastuja, Mighty Maltseja ja kanakeittoa!

Toisen maailmansodan salatut sankarit

su 23.06. klo 03.05 - 03.45 40 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerromme 320. Barrage Balloon -pataljoonan sankareista. Nämä amerikkalaiset sotilaat olivat ainoa täysin musta taisteluyksikkö, joka taisteli Normandiassa. Palveltuaan urhoollisesti maataan he palasivat kotiin toivoen kansalaisoikeusliikkeen turvaavan muutoksen, mutta löysivätkin maan, jossa heidän sankarityönsä unohdettiin nopeasti.

Hetki ennen tuhoa

su 23.06. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Tulipalo ohjaamossa. Viimeiset hetket Swissairin lennolla 111. Syyskuussa vuonna 1998 lentokone syöksyi Atlantin valtamereen, lähelle Kanadaa. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rillit huurussa, Salatut elämät, Maria Wern, Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Havukka-ahon ajattelija, Karen Pirie, Unelma-asunto auringon alta, Masked Singer Suomi, Lolita Lobosco, Korpelan kujanjuoksu

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity