ReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan History Channel ohjelmatiedot lauantaina 22.6.2024

Näytä tiivistettynä

Auction HuntersU

la 22.06. klo 04.00 - 04.20 20 minHistory Channel

Syvällä Bostonin eteläpuolella Allen ja Ton voittavat hurjat kilpailijansa. Miehet saavat haltuunsa toisen maailmansodan Stuart M3 - tankin tykinpiipun ja raskaat telaketjut. He löytävät myös teollisen lihanviipalointikoneen upeasta deli-yksiköstä Yhdysvallat 2011.

PanttilainaamoU

la 22.06. klo 04.20 - 04.45 25 minHistory Channel

Panttilainaamo
Huikea läjä baseball-joukkue Dodgersien harvinaista fanitavaraa lätkähtää puotiin, ja Rickillä on yhtäkkiä pesät täynnä. Onko luvassa kunnari? Corey puolestaan ihmettelee 1800-luvulta peräisin olevan tallelokeron saloja. Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2016.

Muinaiset avaruusoliot

la 22.06. klo 04.45 - 05.30 45 minHistory Channel

Giorgio Tsoukalos muistelee uskomattomimpia koskaan paljastettuja todisteita, jotka voivat tarjota lopullisen todisteen siitä, että emme ole yksin maailmankaikkeudessa. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

Beyond Skinwalker RanchU

la 22.06. klo 05.30 - 06.15 45 minHistory Channel

Andy ja Paul matkaavat Fayettevilleen Pohjois-Carolinaan tutkimaan miestä, jolla on videotodisteita väittämistään UAP-kohtaamisista, ja testaamaan hänen kvanttifysiikkaan liittyviä lomittumiskykyjään. Yhdysvallat 2023.

PanttilainaamoU

la 22.06. klo 06.15 - 07.00 45 minHistory Channel

Panttilainaamo
Nimmarilla varustettu BB Kingin kitara pääsee liikkeessä parrasvaloihin. Sitten Chum ja Rick katsastavat talon, joka on täynnä Andy Warholin poptaidetta. Myöhemmin japanilainen miekka jännittää Coreyta. Saako Corey viilattua hinnan kohdilleen? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2019.

Auction Hunters

la 22.06. klo 07.00 - 07.20 20 minHistory Channel

Allen ja Ton iskevät varastohuutokauppaan Louisianan Capitol Cityssä ja joutuvat pian vaikeuksiin lain kanssa. Miehet löytävät kilparuohonleikkureita ja törmäävät sitten antiikkiseen parturituoliin 1900-luvun alusta. Yhdysvallat 2012.

Auction Hunters

la 22.06. klo 07.20 - 07.40 20 minHistory Channel

Ton ja Allen hyökkäävät maan pääkaupunkiin, mutta paikalliset huutokaupan kävijät laittavat hanttiin. Miehet löytävät sisällissodanaikaisen ruutiaseen ja kätkön eteläafrikkalaisia kultakolikoita. Yhdysvallat 2012.

Forged in Fire

la 22.06. klo 07.40 - 08.25 45 minHistory Channel

Neljä aseseppää joutuvat hämmentävän haasteen eteen, kun heidän täytyy takoa teräase putkipihdeistä. Viimeisellä kierroksella tehtävänä on rekonstruktio äärimmäisen harvinaisesta kirveen ja sotanuijan välimuodosta, tabar shish-parista. Yhdysvallat 2017.

PanttilainaamoU

la 22.06. klo 08.25 - 09.05 40 minHistory Channel

Panttilainaamo
Nimmarilla varustettu BB Kingin kitara pääsee liikkeessä parrasvaloihin. Sitten Chum ja Rick katsastavat talon, joka on täynnä Andy Warholin poptaidetta. Myöhemmin japanilainen miekka jännittää Coreyta. Saako Corey viilattua hinnan kohdilleen? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2019.

Shipping Wars

la 22.06. klo 09.05 - 09.25 20 minHistory Channel

Natasha ottaa vastaan haasteen kuljettaa vintage-paloauto alkuperäiseen kotiinsa, kun taas Mollyn ja Russellin kuormassa täynnä Hollywoodin muistoesineitä on omat ongelmansa. Sarjassa seurataan yrityksiä, joiden erikoisalaa on kuljettaa lasteja, joita muut eivät huoli. Tässä markkinaraossa piilee rikastumisen mahdollisuus, joten kilpailukin on äärimmäisen kovaa Amerikkalainen sarja. Yhdysvallat 2021.

Panttilainaamo

la 22.06. klo 09.25 - 09.45 20 minHistory Channel

Panttilainaamo
Rick saa ihailtavakseen kolme miekkaa Napoleonin ajoilta. Saadaanko teräaseista aikaan sivaltavan hienot kaupat? Chum innostuu Aku Ankan mallipiirroksista. Auttaako Aku rikastumaan, vai jääkö Chum yhtä köyhäksi kuin Ankka-ystävänsä? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2015.

Panttilainaamo

la 22.06. klo 09.45 - 10.10 25 minHistory Channel

Panttilainaamo
Panttilainaamon porukka sukeltaa peitetehtäviin, kun puotiin tuodaan toisen maailmansodan aikaisen salaisen lentäjäryhmän The Flying Tigersin banderolli. Onnistuuko Rick kaupankäynnin tehtävässään vai joutuuko hän perääntymään? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2015.

Forged in Fire

la 22.06. klo 10.10 - 10.50 40 minHistory Channel

Kisa kerää kierroksia, kun asesepät saavat tehtäväkseen muovata ruostuneesta vuoden 1971 Mercury Cougarista armeijan yatagan-eliittiaseen. Yhdysvallat 2016.

Forged in Fire

la 22.06. klo 10.50 - 11.35 45 minHistory Channel

Neljä huippuseppää eri puolilta maailmaa kilpailee kansainvälisestä mestaruudesta. Kun kansallisylpeys on vaakalaudalla, jokainen sepistä on valmis lyömään likoon verta, hikeä ja tulta takoakseen spadroon-miekan, jota käytettiin monissa eri maissa. Yhdysvallat 2016.

Huutokaupan metsästäjät

la 22.06. klo 11.35 - 11.55 20 minHistory Channel

Reneen tulokset ovat Stantonissa keskitasoa. Dusty löytää kasan laatuvarusteita ja saa kunnon palkan. Brandi etsii aarteita ja löytääkin vihreää, mutta ei aivan kaipaamaansa. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjät

la 22.06. klo 11.55 - 12.15 20 minHistory Channel

Kaikki isot tekijät saapuvat Fullertonin huutokauppaan tai niin Barry kuulee otettuaan Dustyn siipiensä alle nähdäkseen, millaisia tuottoja on luvassa. Rene tekee herkkiä löytöjä. Darrellin varasto avaa silmät. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Huutokaupan metsästäjät

la 22.06. klo 12.15 - 12.35 20 minHistory Channel

Rosamondissa naisia on miehiä enemmän. Dusty ja hänen tyttöystävänsä löytävät vanhoja tv-muistoesineitä. Danielle ja Lisa auttavat Brandia kaivamaan kultaa, mutta löytö saa heidät miettimään. Kenny löytää eksoottisen musiikkilaatikon. Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2022.

Auction HuntersU

la 22.06. klo 12.35 - 13.00 25 minHistory Channel

Ton ja Allen joutuvat hiljaiseen, mutta hurjaan kilpailuun huutokaupassa Glendalen lähellä. He löytävät Zildjian-tuotemerkin symbaalin 1940-luvulta ja pyrotekniikan ohjauspaneelin, joka on suunniteltu suuriin ilotulitusnäytöksiin! Yhdysvallat 2012.

Auction Hunters

la 22.06. klo 13.00 - 13.20 20 minHistory Channel

Huutokaupanmetsästäjien tiimi taistelee Tonin pahan kaksosen kanssa! He löytävät keskiaikaisen katapultin, joka on suunniteltu linnojen valtaukseen, ja Ton huomaa piilotetun kultaharkkokokoelman, jonka arvo on tuhansia dollareita! Tanska/Yhdysvallat 2012.

Auction Hunters

la 22.06. klo 13.20 - 13.40 20 minHistory Channel

Ennennäkemättömässä live-tapahtumassa Ton ja Allen osallistuvat eksklusiiviseen huippuluokan huutokauppaan ja yrittävät tehdä voittoa vain tunnissa. Huutokaupanmetsästäjien kaksikko taistelee alan armottomimpia ostajia vastaan Yhdysvallat 2012.

Muinaiset avaruusoliotU

la 22.06. klo 13.40 - 14.25 45 minHistory Channel

Ancient Aliens on tutkinut maailman vanhimpia ja uskomattomimpia pyhäinjäännöksiä läheltä ja henkilökohtaisesti. Giorgio Tsoukalos muistelee joitain salaperäisimpiä esineitä kaikkialta maailmasta. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

Muinaiset avaruusoliot

la 22.06. klo 14.25 - 15.10 45 minHistory Channel

Ancient Aliens käy läpi maailman kymmenen mahtavinta mysteerilaitetta aina Kiinassa luolassa olevista oudoista, urallisista levyistä muinaiseen kreikkalaiseen tietokoneeseen. Ovatko nämä uskomattomat esineet todiste avaruusolentojen vierailuista? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2022.

Muinaiset avaruusoliot

la 22.06. klo 15.10 - 15.55 45 minHistory Channel

Muinaisiin astronautteihin erikoistunut teoreetikko Giorgio Tsoukalos palauttaa mieliin kymmenen tutkimaamme erikoista olentoa - ne ovat olentoja, jotka saattavat olla vakuuttavia todisteita maan ulkopuolisista vierailuista. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2023.

PanttilainaamoU

la 22.06. klo 15.55 - 16.15 20 minHistory Channel

Panttilainaamo
Corey sähköistyy vuoden 1952 Fender Telecaster -kitarasta. Alkaako kaupankäynnin rokki soida, vai onko hintakieli epävireessä? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2015.

The Unxplained With William Shatner

la 22.06. klo 16.15 - 16.55 40 minHistory Channel

Ihmiskunta on ihastellut Kuuta hämmästyksen vallassa vuosisatoja. Onko Kuu vain avaruudessa leijuva kivi vai voisiko sillä olla tärkeitä salaisuuksia tai jopa hämmästyttäviä voimia? Pyrimme selvittämään asian. Yhdysvallat 2021.

World's Greatest Treasure Mysteries

la 22.06. klo 16.55 - 17.40 45 minHistory Channel

Matty Blake ja Tony Sampson liittyvät Fisherin perheen ja heidän tiiminsä seuraan etsimään Floridan Key Westin vesistä uponnutta aarretta, joka liittyy Atochaan. Yhdysvallat 2023.

Panttilainaamo

la 22.06. klo 17.40 - 18.20 40 minHistory Channel

Panttilainaamo
Rick suuntaa New York Cityyn tutkimaan osasta alkuperäisestä itsenäisyysjulistuksesta. Allekirjoittaako Rick sopimuksen tästä monen miljoonan dollarin palasta menneisyyttä? Harrisonien panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja. Yhdysvallat 2022.

Beyond Skinwalker Ranch

la 22.06. klo 18.20 - 19.05 45 minHistory Channel

Andy ja Paul matkaavat Fayettevilleen Pohjois-Carolinaan tutkimaan miestä, jolla on videotodisteita väittämistään UAP-kohtaamisista, ja testaamaan hänen kvanttifysiikkaan liittyviä lomittumiskykyjään. Yhdysvallat 2023.

Muinaiset avaruusoliot

la 22.06. klo 19.05 - 20.30 1h 25 minHistory Channel

Kun ihmiskunta valmistautuu rakentamaan siirtokuntia Maan ulkopuolelle, pohdimme, onko kyseessä ihmiskunnan tulevaisuus vai paluu juurille tähtiin. Kun ihmisistä tulee vierailijoita muille planeetoille, mitä ja keitä me tulemme kohtaamaan? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2018.

The Proof Is Out There

la 22.06. klo 20.30 - 21.15 45 minHistory Channel

Onko ilmassa leijuva noidan luuta oikea vai vain monimutkainen halloweentemppu? Käyttävätkö ufot tulivuoria salaisina tukikohtinaan? Miksi taivaalta satoi hyytelömäisiä paloja? Yhdysvallat 2022.

Muinaiset avaruusoliot

la 22.06. klo 21.15 - 22.00 45 minHistory Channel

Ancient Aliens on tavannut silminnäkijöitä ja matkannut UFO-kohtaamisten paikoille. Nyt Giorgio Tsoukalos muistelee kaikkein uskottavimpia tutkimuksia ja tapahtumia, joiden uskoo olevan todellisia avaruusolentojen kohtaamisia. Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2021.

UFOs: Top Secret Alien Files

la 22.06. klo 22.00 - 23.30 1h 30 minHistory Channel

Tämä erikoisjakso tutkii vaarallisia läheltä piti -tilanteita dramaattisten lavastusten ja asiantuntijahaastattelujen kautta, miten pitkälle ihmiset menevät pitääkseen siviilit turvassa avaruusolioilta. Yhdysvallat 2019.

The Unxplained With William Shatner

la 22.06. klo 23.30 - 00.15 45 minHistory Channel

Suuri tulva. Egyptin vitsaukset. Sodoma ja Gomorra. Mooses halkomassa merta. Ovatko ne vain tarinaa vai voisivatko ne olla historiallisesti tarkkoja kuvauksia? Ja jos niin, olivatko ne vain sattumaa vai Jumalan tekoja? Yhdysvallat 2021.

Abandoned Engineering

su 23.06. klo 00.15 - 00.55 40 minHistory Channel

Betonikanavia piilossa vuorenhuipun metsässä. Sortuva silta. Hylätty armeijan tukikohta. Laivan ruostuva hylky. Nyt ne ovat unohtuneita, saastuneita ja vaarallisia. Ketkä rakensivat ne? Miksi ne hylättiin? Yhdistynyt kuningaskunta 2018.

Muinaiset avaruusoliotU

su 23.06. klo 00.55 - 01.40 45 minHistory Channel

Kun ihmiskunta valmistautuu rakentamaan siirtokuntia Maan ulkopuolelle, pohdimme, onko kyseessä ihmiskunnan tulevaisuus vai paluu juurille tähtiin. Kun ihmisistä tulee vierailijoita muille planeetoille, mitä ja keitä me tulemme kohtaamaan? Dokumenttisarjassa tutkitaan, ovatko avaruudesta saapuneet vierailijat auttaneet muinaisia sivilisaatioita ja siten vaikuttaneet maailmanhistorian kulkuun. Yhdysvallat 2018.

The Unxplained With William ShatnerU

su 23.06. klo 01.40 - 02.25 45 minHistory Channel

Ihmiskunta on ihastellut Kuuta hämmästyksen vallassa vuosisatoja. Onko Kuu vain avaruudessa leijuva kivi vai voisiko sillä olla tärkeitä salaisuuksia tai jopa hämmästyttäviä voimia? Pyrimme selvittämään asian. Yhdysvallat 2021.

World's Greatest Treasure MysteriesU

su 23.06. klo 02.25 - 03.10 45 minHistory Channel

Matty Blake ja Tony Sampson liittyvät Fisherin perheen ja heidän tiiminsä seuraan etsimään Floridan Key Westin vesistä uponnutta aarretta, joka liittyy Atochaan. Yhdysvallat 2023.

Huutokaupan metsästäjät

su 23.06. klo 03.10 - 03.35 25 minHistory Channel

Kalifornian Orangessa Barryn juoni osuu omaan nilkkaan. Ivy Calvin tonkii roskia ja löytääkin keräilyesineitä. Jarrod ja Brandi nappaavat varaston, mutta lyökö se rahoiksi? Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.

Huutokaupan metsästäjät

su 23.06. klo 03.35 - 04.00 25 minHistory Channel

Hylättyjen vuokravarastojen huutokaupat ovat uusin ja suurin hyödyntämätön keino etsiä salattuja aarteita. Hyötyä tavoittelevat ihmiset tekevät tarjouksia rikkauksien toivossa. Tervetuloa mukaan! Huutokaupan metsästäjät -formaatin kotimainen versio. On aika murtaa lukot ja käydä taistoon varastojen kätketyistä aarteista! Satoja pienvarastoja hylätään vuosittain ja niiden sisältö huutokaupataan eniten tarjoavalle. Mutta sääntöjen mukaan, ostajaehdokkaat saavat tutkia sisältöä vain ovelta käsin, ja huutokauppa polkaistaan käyntiin ilman tarkkaa tietoa mistä huutaa. Yhdysvallat 2013.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Nhl, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Emmerdale, Stadi vs. Lande, Kauniit ja rohkeat, Rillit huurussa, Salatut elämät, Those About to Die, Miehen puolikkaat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity