BlogitTietovisatVaihtoautotReseptitViihdeSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot lauantaina 22.6.2024

Näytä tiivistettynä

Sim-EM

la 22.06. klo 21.00 - 21.50 50 minSVT24

Sim-EM
Direktsändning av sjätte dagens finalpass på europamästerskapen i simning (50 m) som avgörs i Serbiens huvudstad Belgrad. Kommentatorer: Niklas Nord och Lars Frölander. Serbien 2024.

NaturdagbokenU

la 22.06. klo 21.50 - 22.00 10 minSVT24

Natur och djurliv i månaden juni, fångat och skildrat av filmaren Håkan Qvarnström. Nature and wildlife all year round, captured and depicted by filmmaker Håkan Qvarnström. Sverige 2020.

Delhis vackraste händer

la 22.06. klo 22.00 - 23.00 60 minSVT24

Delhis vackraste händer
Göran Borgs tillvaro är hopplös. Relationen till dottern är sämre än någonsin och exfrun kan han inte släppa. Då det verkligen inte kan bli värre i Görans liv får han sparken från sitt trista jobb. Då gör Göran något högst oväntat - han följer med på en resa till Indien. Det blir en resa i kulturkrockens och kärlekens tecken, på ett ställe väldigt olikt Göran Borgs älskade Malmö. Regi: Hannes Holm. Göran känner att livet inte kan bli så mycket sämre än vad det är. Han bestämmer sig för en omstart och följer med sin egocentriske vän på en charterresa till Indien. Sverige 2017.

Lerins sommarö

la 22.06. klo 23.00 - 00.00 60 minSVT24

I det sista programmet får Lars och Junior besök av lärlingen och konstnärssjälen Jessica Eneroth och rap-artisten och ordkonstnären Erik Lundin. De målar porträtt av varandra och Erik får många bra målartips av Jessica. Sommaren avslutas med en färgstark utställning och brasiliansk dans på bryggan. Konstnären Lars Lerin och hans man Junior bjuder in gäster och lärlingar till sitt sommarparadis på Västkusten. De umgås och målar tillsammans, konst som i slutet av sommaren ska bli en liten utställning i sjöboden. Lars Lerin och Junior bjuder in nya och gamla vänner och några av lärlingarna till sitt lantställe på västkusten för att måla och prata om livet. Sverige 2020.

30 dagar i fängelse

su 23.06. klo 00.00 - 00.30 30 minSVT24

Efter 30 dagar kliver Christoffer ut från anstalten och lättnaden är enorm. Efter ett tag söker han upp några av dem han mött på insidan. Hur lever Tobias nu med ett dödshot? Hur har det gått för David och fick han hjälp med bostad? Wayne släpps från fängelset och reser för att träffa sin dotter. Och hur går det för Krantz på behandlingshemmet? Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.

En kväll i juniU

su 23.06. klo 00.30 - 01.30 60 minSVT24

En kväll i juni
I midsommarkvällen får vi njuta av Lasse Berghagens musik i sommardräkt. Mattias Berghagen, Sonja Aldén, Bengan Jansson och Trio Lila är artisterna som kommer att framföra ett urval av Lasses stämningsfulla melodier i naturreservatet och hembygdsgården Guddehjälm utanför Göteborg. Njut av musik i sommarkvällen bland röda stugor, knotiga bokar och porlande bäckar. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Farmi Suomi, Kohtalokas merimatka, Suomen huutokauppakeisari, Kovan viikon ilta, Masked Singer Suomi, Vain elämää, Maria Wern: Paikka 89, Kyllä isä osaa, Emmerdale, Sohvaperunat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity