BlogitViihdeVaihtoautotSanakirjaHoroskooppiTietovisatReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot sunnuntaina 23.6.2024

Näytä tiivistettynä

Livet i Fagervik

su 23.06. klo 21.00 - 21.45 45 minSVT24

Peder har flyttat till Fagervik och ska öppna galleri. Han har ärvt ett hus utanför stan och får problem med grannarna. De har av hävd kört traktorn över hans tomt och tänker fortsätta att göra så. Peder vänder sig till Johan för att få hjälp. Svante tar upp stavgång och Hanna gör slut med Märta. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Ralph Carlsson, Jacob Ericksson, Per Myrberg m.fl. Regi: Kjell Sundvall. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Anslagstavlan

su 23.06. klo 21.45 - 21.50 5 minSVT24

Samhällsinformation i kortformat. Korta filmer med samhällsinformation. Sverige 2024.

UEFA Fotbolls-EM 2024

su 23.06. klo 21.50 - 00.00 2h 10 minSVT24

Direkt från Stuttgart. Skottland möter Ungern i tredje omgången i fotbolls-EM 2024. Kommentatorer: Ola Bränholm och Hanna Marklund. Tyskland 2024.

Lerins sommarö

ma 24.06. klo 00.00 - 01.00 60 minSVT24

I det sista programmet får Lars och Junior besök av lärlingen och konstnärssjälen Jessica Eneroth och rap-artisten och ordkonstnären Erik Lundin. De målar porträtt av varandra och Erik får många bra målartips av Jessica. Sommaren avslutas med en färgstark utställning och brasiliansk dans på bryggan. Konstnären Lars Lerin och hans man Junior bjuder in gäster och lärlingar till sitt sommarparadis på Västkusten. De umgås och målar tillsammans, konst som i slutet av sommaren ska bli en liten utställning i sjöboden. Lars Lerin och Junior bjuder in nya och gamla vänner och några av lärlingarna till sitt lantställe på västkusten för att måla och prata om livet. Sverige 2020.

30 dagar i fängelse

ma 24.06. klo 01.00 - 01.30 30 minSVT24

Efter 30 dagar kliver Christoffer ut från anstalten och lättnaden är enorm. Efter ett tag söker han upp några av dem han mött på insidan. Hur lever Tobias nu med ett dödshot? Hur har det gått för David och fick han hjälp med bostad? Wayne släpps från fängelset och reser för att träffa sin dotter. Och hur går det för Krantz på behandlingshemmet? Ensam med sin kamera lever fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson 30 dagar tillsammans med de intagna på ett svenskt fängelse. Genom att själv bo innanför murarna och så långt som möjligt dela de intagnas vardag vill Christoffer försöka förstå hur ett fängelse fungerar och hur ett fängelsestraff påverkar den som sitter där. Både genom att de intagna själva berättar och genom Christoffers egna upplevelser. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Haluatko miljonääriksi?, Kovan viikon ilta, Kauniit ja rohkeat, Masked Singer Suomi, Shetlandsaarten murhat, Emmerdale, MasterChef Australia, Syke, Isku yöjunaan, Sohvaperunat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity