ReseptitBlogitSanakirjaViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot sunnuntaina 23.6.2024

Näytä tiivistettynä

Rakkaudesta, unelmista ja kaloista

su 23.06. klo 05.10 - 06.52 1h 42 minV film hits

Kun jemeniläisen sheikin edustaja Harriet Chetwode-Talbot (Emily Blunt) ottaa yhteyttä kalastusasiantuntija Fred Jonesiin (Ewan McGregor) toteuttaakseen sheikin unelman istuttaa lohia Jemenin jokiin, pitää Fred ajatusta kaikessa mahdottomuudessaan pähkähulluna. Britannian pääministerin lehdistövastaava Bridget Maxwell (Scott Thomas) kuulee suunnitelmasta ja haluaa kääntää idean poliittiseksi PR-kampanjaksi. Pian Fred löytää itsensä Jemenistä keskeltä mahdotonta ja kevytmieliseltä oikulta vaikuttavaa projektia. Oscar®-palkitun käsikirjoittaja Simon Beaufoyn (Housut pois!, Slummien miljonääri), ohjaaja Lasse Hallströmin (Pieni suklaapuoti) ja huikean tähtikaartin yhteistyöstä syntynyt Rakkaudesta, unelmista ja kaloista on ihastuttava tarina siitä, kuinka mahdottomaltakin tuntuvat esteet voidaan voittaa optimismin, innostuksen ja vankkumattoman uskon avulla! Brittiläinen romanttinen komedia vuodelta 2011.

The DressmakerU

su 23.06. klo 07.00 - 08.53 1h 53 minV film hits

Tilly Dunnage on kaunis ja lahjakas nainen, joka oli aina pienen Dungatarin kylän ulkopuolinen. Nyt hän on suunnittelijana pariisilaisessa muotitalossa, mutta joutuu palaamaan Dungatariin hoitaakseen sairasta äitiään. Australialainen draama vuodelta 2015.

Harold Fryn toiveikas taivalU

su 23.06. klo 09.00 - 10.43 1h 43 minV film hits

Harold Fryn toiveikas taival ei ole tavallinen sankaritarina. Harold on huomaamaton mies, joka on epäonnistunut elämässään kaikessa tärkeässä: aviomiehenä, isänä ja ystävänä. Nyt reilusti yli 60-vuotiaana Harold kuitenkin yllättää niin itsensä, vaimonsa, kuin kaikki muutkin. Kun Harold kuulee vanhan ystävänsä olevan saattohoidossa, hän tahtoo lähettää tälle surunvalittelunsa. Postiin käveltyään Haroldista kuitenkin tuntuu, ettei kirje ole tarpeeksi. Hetken mielijohteesta Harold lähtee jalan matkaan ystävänsä luo, ja pian matka koko maan halki tekee hänet tunnetuksi ympäri Englannin. Harold toivoo pelastavansa matkanteolla ystävänsä, mutta löytää samalla myös tien takaisin itseensä, ja lopulta kotiin. Harold Fryn toiveikas taival on koskettava kertomus itsensä löytämisestä, anteeksiannosta ja hetkeen tarttumisesta. Hettie McDonaldin (Normal People) elokuvan nimiroolissa nähdään Oscar-palkittu Jim Broadbent yhdessä ylistetyn Penelope Wiltonin (Downton Abbey) kanssa. Elokuva pohjautuu Rachel Joycen bestselleriin. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

Uneton SeattlessaU

su 23.06. klo 11.00 - 12.40 1h 40 minV film hits

Annie kuulee jouluaattona, kun 8-vuotias Jonah soittaa radio-ohjelmaan ja toivoo isänsä löytävän uuden vaimon. Jonah'n isä Sam tulee myös puhelimeen. Annie hullaantuu täysin ja päättää tavata Samin. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 1993.

Kuka sanoo tahdon

su 23.06. klo 13.00 - 14.40 1h 40 minV film hits

Romanttinen komedia, jossa Juliannen maailma järkkyy, kun hänen paras ystävänsä Michael aikoo mennä naimisiin. Julianne päättää yrittää estää häät. Amerikkalainen komedia vuodelta 1997.

Penguin Bloom

su 23.06. klo 15.00 - 16.31 1h 31 minV film hits

Samantha Bloom murtaa selkänsä onnettomuudessa ja halvaantuu rinnoista alaspäin. Sam – joka on aina ollut urheilullinen persoona ja aktiivinen surffaaja – vaipuu masennukseen ja kyseenalaistaa paikkansa niin maailmassa kuin perheessään. Amerikkalainen draama vuodelta 2020.

The Comeback Trail

su 23.06. klo 16.40 - 18.19 1h 39 minV film hits

Tuottaja Max Barber velkaantuu pahasti, kun hänen uusin elokuvansa epäonnistuu. Hänen elämänsä on vaakalaudalla, joten Max päättää tuottaa uuden elokuvan, jonka päänäyttelijän hän aikoo tappaa saadakseen vakuutusrahat. Kun Max valitsee Duke Montanan päärooliin, hän saa paljon enemmän kuin olisi osannut kuvitellakaan. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2020.

Jurassic World Dominion

su 23.06. klo 18.35 - 20.55 2h 20 minV film hits

Neljä vuotta Isla Nublarin tuhon jälkeen dinosaurukset ovat elossa ja saalistavat ihmisten läheisyydessä ympäri maailman. Hauras kauhun tasapaino muovaa nyt tulevaisuutta ratkaisten lopullisesti pysyykö ihminen ravintoketjun huipulla joutuessaan jakamaan planeetan historian pelottavimpien petojen kanssa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Poker Face

su 23.06. klo 21.00 - 22.35 1h 35 minV film hits

Teknologiamiljardööri ja uhkapeluri Jake Foley on tottunut pelaamaan pokeria suurilla panoksilla ja antamaan ystävilleen mahdollisuuden voittaa enemmän rahaa kuin he ovat koskaan unelmoineetkaan. Mutta sillä on hintansa. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka

su 23.06. klo 23.00 - 00.42 1h 42 minV film hits

Nicolas Cage esittää itseään elokuvassa Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka. Näyttelijäurallaan syöksykierteessä oleva Nicolas Cage hyväksyy agenttinsa tarjoaman miljoonan dollarin sopimuksen ja osallistuu Cagen superfaniksi tunnustautuneen upporikkaan rikollispomo Javin syntymäpäiväjuhliin. Cagen näyttelijätaidot joutuvat yllättäen todelliseen testiin, kun kuvioihin sotkeutuu myös CIA. Amerikkalainen toimintakomedia vuodelta 2022.

In the Land of Saints and Sinners

ma 24.06. klo 01.00 - 02.41 1h 41 minV film hits

Syrjäisessä irlantilaiskylässä juuri eläkkeelle jäänyt palkkamurhaaja Finbar pakotetaan yllättäen kohtalokkaaseen kissa- ja hiirileikkiin maksamaan menneisyytensä synnit tuplasti takaisin. Pyhimysten ja syntisten maassa historiaa ei kuitenkaan saada täysin haudattua ja menneisyyden veritekoja ei saa tehtyä tekemättömiksi. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

The Eight Hundred

ma 24.06. klo 02.45 - 05.07 2h 22 minV film hits

Kiinan ja Japanin sodanaikaisin tositapahtumiin perustuva elokuva shanghailaisen Si Hang-varaston taistelusta vuonna 1937. Kiinalainen toiminta vuodelta 2020.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Miehen puolikkaat, Ivalo, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Unelma-asunto auringon alta, Lapin kullan kimallus, Stadi vs. Lande, Murhia ja kantrimusiikkia, Vain elämää, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity