SanakirjaBlogitViihdeReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot lauantaina 22.6.2024

Näytä tiivistettynä

Out Stealing Horses

la 22.06. klo 05.00 - 06.58 1h 58 minV film hits

Out Stealing Horses
On vuosi 1999. Trond on 67-vuotias ja muuttanut asumaan syrjäseudulle. Syksyn muuttuessa talveksi hän odottaa uuttavuotta 2000, jota hän aikoo juhlia aivan yksin. Hän tutustuu naapurin mieheen, joka onkin tuttu kesältä 1948. Tuona kesänä isä valmisteli häntä suureen pettymykseen. Mutta samana kesänä Trond myös varttui aikuiseksi ja tunsikaipaamansa naisen tuoksun; saman naisen, jonka kanssa isä halusi jakaa elämänsä. Norjalainen draama vuodelta 2019.

A Beautiful Day In The NeighborhoodU

la 22.06. klo 07.00 - 08.44 1h 44 minV film hits

Tom Hanks esittää herra Rogersia elokuvassa A Beautiful Day in the Neighborhood, joka on tarina kyynisyyden voittavasta ystävällisyydestä. Se perustuu tositarinaan oikeasta ystävyydestä Fred Rogersin ja toimittaja Tom Junodin välillä. Väsynyt lehtitoimittaja (vuoden 2018 Emmy®-voittaja Matthew Rhys, paras draamasarjan näyttelijä, Americans) saa tehtäväkseen Fred Rogersin henkilökuvan ja voittaa skeptisyyden sekä oppii ystävällisyydestä, rakkaudesta ja anteeksiannosta Amerikan suosituimmalta naapurilta. Amerikkalainen draama vuodelta 2019.

Million Dollar BabyU

la 22.06. klo 09.00 - 11.07 2h 7 minV film hits

"Etääntyminen tyttärestä piinaa nyrkkeilyvalmentaja Frankie Dunnia, eikä hän ole päästänyt ketään lähelleen pitkään aikaan – kun nyrkkeilijänurasta haaveileva Maggie Fitzgerald saapuu hänen salilleen. Maggie on päässyt vaikeuksien värittämässä elämässään näinkin pitkälle lahjakkuutensa, keskittymiskykynsä ja tahdonvoimansa ansiosta. Maggien suurin toive on löytää joku, joka uskoo häneen. Tällainen vastuu – puhumattakaan siihen liittyvistä riskeistä - on vihoviimeinen asia, mihin Frankie olisi valmis. Maggien peräänantamattomuus saa hänet kuitenkin lopulta myöntymään ja suostumaan tytön valmentajaksi. Vähitellen, vuoroin toisiaan ärsyttäen ja vuoroin innostaen, kaksikko löytää yhteisen kielen, ja lopulta toisistaan läheisen ystävän. Kumpaakin odottaa kuitenkin vielä kamppailu, joka vaatii enemmän rohkeutta ja sydäntä kuin mikään heidän aiemmin kokemansa. Clint Eastwoodin ohjaama väkevä draama palkittiin seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*. *2004: Paras elokuva (voittaja), ohjaus (voittaja), miespääosa (Clint Eastwood), naispääosa (Hilary Swank, voittaja), miessivuosa (Morgan Freeman, voittaja), sovitettu käsikirjoitus, leikkaus." Amerikkalainen draama vuodelta 2004.

Jane Austenin jalanjäljilläU

la 22.06. klo 11.10 - 13.05 1h 55 minV film hits

Jane Austen on nuori ja naimaton 22-vuotias nainen. Kun yksi New Hampshiren varakkaimmista miehistä pyytää hänen kättään, hänen köyhä perheensä ei voi kieltäytyä. Mutta Jane on rakastunut toiseen mieheen, irlantilaiseen Tom Lefroyhin. Heillä on suhde, joka on kuitenkin tuomittu epäonnistumaan rikkaan kilpakosijan astuessa kuvioihin. Jane Austenin jalanjäljillä on romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Jane Austenin kirjeisiin. Elokuvan pääosissa ovat Anne Hathaway (Les Misérables, Interstellar) ja James McAvoy (The Last King of Scotland, Sovitus). Brittiläinen draama vuodelta 2007.

The Dressmaker

la 22.06. klo 13.10 - 15.03 1h 53 minV film hits

Tilly Dunnage on kaunis ja lahjakas nainen, joka oli aina pienen Dungatarin kylän ulkopuolinen. Nyt hän on suunnittelijana pariisilaisessa muotitalossa, mutta joutuu palaamaan Dungatariin hoitaakseen sairasta äitiään. Australialainen draama vuodelta 2015.

Uneton Seattlessa

la 22.06. klo 15.10 - 16.50 1h 40 minV film hits

Annie kuulee jouluaattona, kun 8-vuotias Jonah soittaa radio-ohjelmaan ja toivoo isänsä löytävän uuden vaimon. Jonah'n isä Sam tulee myös puhelimeen. Annie hullaantuu täysin ja päättää tavata Samin. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 1993.

Harold Fryn toiveikas taival

la 22.06. klo 16.55 - 18.38 1h 43 minV film hits

Harold Fryn toiveikas taival ei ole tavallinen sankaritarina. Harold on huomaamaton mies, joka on epäonnistunut elämässään kaikessa tärkeässä: aviomiehenä, isänä ja ystävänä. Nyt reilusti yli 60-vuotiaana Harold kuitenkin yllättää niin itsensä, vaimonsa, kuin kaikki muutkin. Kun Harold kuulee vanhan ystävänsä olevan saattohoidossa, hän tahtoo lähettää tälle surunvalittelunsa. Postiin käveltyään Haroldista kuitenkin tuntuu, ettei kirje ole tarpeeksi. Hetken mielijohteesta Harold lähtee jalan matkaan ystävänsä luo, ja pian matka koko maan halki tekee hänet tunnetuksi ympäri Englannin. Harold toivoo pelastavansa matkanteolla ystävänsä, mutta löytää samalla myös tien takaisin itseensä, ja lopulta kotiin. Harold Fryn toiveikas taival on koskettava kertomus itsensä löytämisestä, anteeksiannosta ja hetkeen tarttumisesta. Hettie McDonaldin (Normal People) elokuvan nimiroolissa nähdään Oscar-palkittu Jim Broadbent yhdessä ylistetyn Penelope Wiltonin (Downton Abbey) kanssa. Elokuva pohjautuu Rachel Joycen bestselleriin. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

Gran Turismo

la 22.06. klo 18.45 - 20.53 2h 8 minV film hits

Gran Turismo
Gran Turismo perustuu uskomattomaan tositarinaan joukosta epätodennäköisiä altavastaajia – kipuileva työväenluokkainen tietokonepelaaja (Archie Madekwe), epäonnistunut entinen rallikuski (David Harbour) ja idealistinen moottoriurheilupomo (Orlando Bloom). Yhdessä he riskeeraavat kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa. Gran Turismo on innostava, jännittävä ja toiminnantäyteinen tarina, joka todistaa, ettei mikään ole mahdotonta, kun sisäistä paloa on kylliksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

The Equalizer 3

la 22.06. klo 21.00 - 22.44 1h 44 minV film hits

Luovuttuaan toimestaan hallituksen salamurhaajana Robert McCall (Denzel Washington) kamppailee menneisyyden haamujen kanssa. Hän löytää itsensä Etelä-Italiasta, jossa viihtyy, mutta huomaa uusien ystäviensä olevan paikallisten rikollispomojen ikeen alla. Kun tilanne eskaloituu, McCall ryhtyy taisteluun mafiaa vastan ystäviään suojellakseen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Expendables 4

la 22.06. klo 23.00 - 00.38 1h 38 minV film hits

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Mob Land

su 23.06. klo 01.00 - 02.46 1h 46 minV film hits

Mob Land
Syvällä uinuvassa Dixien pikkukaupungissa paikallinen sheriffi (John Travolta) yrittää pitää järjestystä ja rauhaa yllä kasvavasta huumeriippuvaisten määrästä ja levottomuuksista huolimatta. Epätoivoisen perheenisä Shelbyn ryöstäessä arvaamattoman lankonsa kanssa pilleritehtaan muuttuu helpolta tuntuva keikka väkivaltaiseksi verenvuodatukseksi. Seriffin apua tarvitaan armottoman mafian janotessa kostoa ryöstöstä ja heidän siirtyessä uhkaamaan seuraavaksi Shelbyn vaimoa ja tytärtä. Kanadalainen rikoselokuva vuodelta 2023.

Legend

su 23.06. klo 03.00 - 05.05 2h 5 minV film hits

Tositarina identtisistä kaksosveljeksistä, gangstereista Ronald ja Reggie Kraysta, jotka terrorisoivat Lontoota 50- ja 60-luvuilla. Brittiläinen trilleri vuodelta 2015.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Farmi Suomi, Vain elämää, Lapin kullan kimallus, Stadi vs. Lande, Lemmen viemää, Emmerdale, Miehen puolikkaat, Jalkapallon kansallinen liiga HJK - HPS, Suomen huutokauppakeisari, Murhia ja kantrimusiikkia

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity