ViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 25.6.2024

Näytä tiivistettynä

Running Wild With Bear Grylls

ti 25.06. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Radiojuontaja Bobby Bones seikkailee Bear Gryllsin kanssa. Kaksikko koettaa selvitä norjalaisen vuonon karuissa maisemissa. Vaara vaanii joka kulman takana, kun he samoavat valtavien lohkareiden, vaarallisten soiden ja raivoavien koskien halki. Muitakin vaaroja on edessä, sillä ainut tapa päästä noutopisteelle on noin 90 metrin laskeutuminen vesiputouksessa. Pelkkä ajatus siitä mykistää Bobbyn.

Salakaupan julmat kasvot

ti 25.06. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

2016 Kaliforniassa alkoi valtava koe: marihuana laillistettiin. Neljän vuoden jälkeen laittomat markkinat ovat kolme kertaa suuremmat kuin lailliset. Mariana van Zeller aikoo selvittää, mitä tapahtui, kuka vie voitot ja ketkä pyrkivät vastamaan hurjasti kasvavaan kysyntään. Hän seuraa alamaailman toimitusketjua kasvattajista jakelijoihin matkatessaan ruohon villin lännen kaltaisen maailman läpi.

Äärimmäiset pelastustarinat

ti 25.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia tarinoita kaikkialta maailmasta pelastajien kuvaamien tallenteiden avulla. Tässä jaksossa meloja Uudessa-Seelannissa yrittää pelastaa hukkuvan ystävänsä, ranskalaiset lumilautailijat taistelevat aikaa vastaan etsiessään lumivyöryssä hautautunutta ystäväänsä ja helikopteritiimi Kanadassa pyydetään apuun pelastamaan retkeilijää kaukaiselta huipulta.

Historian parhaat palat

ti 25.06. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Historia on täynnä rikollisia, huijareita, pettureita ja väärennöksiä. Jotkut heistä jopa pääsivät pälkähästä. Tutkimme mielenkiintoisimpia aina Adam Worthista, johon Sherlock Holmesin professori Moriarty -hahmo perustuu, jalokivivarkaaseen nimeltä ”Diamond” Doris ja ”kreiviin”, joka myi Eiffel-tornin herkkäuskoisille ostajille... kahdesti.

Äärimmäinen selviytyjä

ti 25.06. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Selviyjä Hazen Audel matkaa Pohjois-Laosin vuorille tapaamaan akha-heimoa, jotka metsästävät muskettien ja kotitekoisen ruudin avulla. Opittuaan heidän selviytymiskonstinsa Hazen haluaa lähteä myös metsälle, mutta hänen on ensin todistettava pystyvänsä siihen menemällä yksin villiin luontoon. Näissä maisemissa asuu joitain alueen myrkyllisimmistä otuksista, joten Hazenin on oltava aina varuillaan.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 25.06. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Pyramidit ovat Egyptin tunnetuimpia monumentteja, mutta emme täysin ymmärrä, miten ne kehittyivät. Nyt arkeologit paljastavat pyramidinrakentajien kadonneen laivaston salaperäisessä luolajärjestelmässä lähellä Punaista merta. He käyttävät laserkeilausta löytääkseen ensimmäisen todellisen pyramidin ja maailman vanhimman teollisen mittakaavan panimon, joka mahdollisti pyramidien rakentamisen.

Rooman kadonneet aarteet

ti 25.06. klo 08.55 - 09.45 50 minNational Geographic Channel

Kuinka Rooma nousi hallitsemaan niin suurta osaa muinaisesta maailmasta? Sisilian rannikolla tutkijat löytävät jälkiä tärkeästä meritaistelusta, kun taas Terracinassa, Rooman eteläpuolella, arkeologiryhmä kaivaa muinaista vuorenhuipputemppeliä. Carthagessa, Tunisiassa, vihjeet paljastavat, kuinka yksi tappava kilpailu kallisti vallan Rooman hyväksi.

Salakuljettajat satimeen

ti 25.06. klo 09.45 - 10.35 50 minNational Geographic Channel

PR AMO:n agentit saavat vihjeen huumeilla lastatusta aluksesta. Ilmatuen avulla he pysäyttävät aluksen lähellä Viequesia ja takavarikoivat 1 379 kiloa kokaiinia yli 41 miljoonan dollarin arvosta. Philadelphiassa CBP seuraa vihjettä mahdollisista rahansalakuljettajista, jotka matkustavat Jamaikalle. San Diegossa CBP löytää auton tavaratilaan piiloutuneen henkilön ja kokaiinipaketteja.

Salakuljettajat satimeen

ti 25.06. klo 10.35 - 11.25 50 minNational Geographic Channel

HSI-agentit Orange Countyssa suorittavat kolme huumeratsiaa, jotka johtavat pidätyksiin ja kristallimuotoisen metamfetamiinin, fentanyylin ja ampuma -aseiden takavarikointiin. JFK:n maatalousasiantuntijat takavarikoivat ja tuhoavat kiellettyjä elintarvikkeita. Rio Grande Valleyssa CBP tutkii rajaa ylittäviä ajoneuvoja ja löytää kokaiininippuja, jotka on piilotettu katumaasturin takapenkin alle.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 25.06. klo 11.25 - 12.20 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Kesä on vaihtumassa syksyksi, mutta Polin klinikalla vaan ramppaa asiakkaita. Kiireinen viikko klinikalla on saanut kaikki klinikan ihmiset ja eläimet toivomaan vapaata. Tri Pol vaihtaa viikonlopuksi stetoskoopin vapaan, kun hän ja Diane lähtevät minilomalle aaltojen päälle.

Lentoturmatutkinta

ti 25.06. klo 12.20 - 13.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Heathrow'n arvoitus. Vain lentäjän nopea toiminta pysäytti suuronnettomuuden, kun kone putosi Heathrow'n kentälle. Miksi koneen moottorit sammuivat?

Lentoturmatutkinta

ti 25.06. klo 13.15 - 14.10 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Petetty lentäjä. Scandinavian Airlinesin lento 751 leimahti liekkeihin nousussa, ja putosi sen jälkeen taivaalta vuonna 1991. Kuin ihmeen kaupalla kaikki selvisivät hengissä.

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 25.06. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskalaiset tekevät kaikkensa selvitäkseen synkästä talvesta. Chris ja Jessi Morse rakentavat liikkuvan mökin ansastuspaikkojen lisäämiseksi. Rowlandit rakentavat saunan pysyäkseen terveinä kasvattaessaan perhettään pandemian keskellä ankaran talven aikana. Johnny Rolfe hyödyntää alkukantaisia keinoja, jotta hänen kumppaninsa selviytyy. Michael Manzo valmistautuu pahimpaan retkien aikana.

Karibian rannikkovartiosto

ti 25.06. klo 15.05 - 16.00 55 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa Metal Shark -aluksen miehistö tutkii vinkkiä, jonka mukaan bilealuksessa myydään ilokaasua. Sillä välin helikopterin miehistö tutkii hylättyä purtiloa, jossa on kenties ihmisen jäänteet. Merivoimien aluksen miehistö joutuu vaikeaan tilanteeseen huumealuksen kanssa.

Romuttamon superauto

ti 25.06. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto

Rewind the '90s

ti 25.06. klo 17.00 - 17.55 55 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Rajoja rikkoneesta In Living Color -sarjasta Elleniin ja hurjiin ohjelmiin, kuten Madonna’s Truth or Dare ja Clinton’s War Room, 90-luku oli keksintöjen, aitouden ja tutkimuksen aikaa. Mullistimme viestinnän tekemällä matkapuhelimista trendikkäitä, kun ostos-tv pauhasi televisiossa ja tekoäly antoi vinkkejä huimasta potentiaalistaan. Muutos oli ainoa vakio.

Rooman kadonneet aarteet

ti 25.06. klo 17.55 - 19.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Arkeologit aloittavat uudet kaivaukset Pompejissa selvittääkseen siellä asuneiden ja kuolleiden ihmisten tarinoita. He kilpailevat aikaa vastaan saadakseen kaivettua uhratun kallon, löytääkseen vihjeitä omituisen varakkaan vapautetun orjan haudasta ja muumioituneesta ruumiista. Tutkivat uskaltautuvat myös tukahduttavan kapeisiin tunneleihin keskustan kylpylän alla.

Lentoturmatutkinta

ti 25.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 9/10. Brasilian jalkapallojoukkue Chapecoense on kyydissä, kun LaMian lento 2933 lähestyy Medelliniä. Miehistö ilmoittaa polttoaineongelmasta. Ennen kuin lennonjohto ehtii tehdä koneelle tilaa, se putoaa vuorelle. Lähes kaikki kyydissä kuolevat. Jalkapallomaailman surressa tutkijat ovat paineen alla onnettomuuden syyn selvittämiseksi. He huomaavat, että sen takana on ahneus ja vaarallinen riskinotto.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

ti 25.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija, Albert Lin, matkaa Mikronesiaan Tyynenmeren sydämessä. Hän etsii muinaista Nan Madolin kaupunkia. Hän tutkii hautoja, temppeleitä ja rituaalipaikkoja, jotka on kaikki rakennettu ihmisten muovaamille saarille, joita peittää nykyään satojen vuosien aikana kasvanut viidakko. Albert löytää kaupungin lisäksi kokonaisen mantereen, joka jatkuu tuhansia kilometrejä.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

ti 25.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Ilman minkäänlaista virallista kommenttia Yhdysvaltojen hallinnolta, sadat todistajat kertovat kokemuksiaa havainnoista aina vuoden 1986 Alaskan tapauksesta vuoden 1997 tapahtumiin Arizonassa ja Chicagon O’Haren lentokentän ufo-havaintoon vuonna 2008. Vuosia myöhemmin lentäjät ja hallituksen virkahenkilöt, jotka todistivat tapahtumia, kokoontuvat ensimmäistä kertaa jakaakseen tarinansa.

Uskomattomat koneet

ti 25.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Vuonna 1968 rakennettu Galaxy C-5 oli suurin koskaan valmistettu rahtikone. Se kykeni kantamaan enemmän rahtia kauemmas kuin yksikään toinen kone ja laskeutumaan minne vain. C-5 on ollut olennainen osa USA:n armeijan arsenaalia jo lähes 50 vuotta. Tässä jaksossa Chad pääsee katsomaan, kun C-5 puretaan, kunnostetaan ja rakennetaan uudelleen, jotta se voi palvella vielä toiset 20 vuotta.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 25.06. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit paljastavat Egyptin kuuluisimman faaraon, Tutankhamonin, salaisuudet. Teknologia kertoo mestarikäsityöläisten menetelmät, kun he valmistivat Tutankhamonin aarteita. Kurkistamme 3 000-vuotiaan lapsimuumion kääreiden sisään ja paljastamme yllättäviä todisteita. Ryhmä, joka etsii Tutankhamonin kadonnutta kaivosta, tekee hämmästyttävän löydön.

Rooman kadonneet aarteetU

ke 26.06. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Arkeologit aloittavat uudet kaivaukset Pompejissa selvittääkseen siellä asuneiden ja kuolleiden ihmisten tarinoita. He kilpailevat aikaa vastaan saadakseen kaivettua uhratun kallon, löytääkseen vihjeitä omituisen varakkaan vapautetun orjan haudasta ja muumioituneesta ruumiista. Tutkivat uskaltautuvat myös tukahduttavan kapeisiin tunneleihin keskustan kylpylän alla.

UFOT: Tuntemattoman äärelläU

ke 26.06. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Ilman minkäänlaista virallista kommenttia Yhdysvaltojen hallinnolta, sadat todistajat kertovat kokemuksiaa havainnoista aina vuoden 1986 Alaskan tapauksesta vuoden 1997 tapahtumiin Arizonassa ja Chicagon O’Haren lentokentän ufo-havaintoon vuonna 2008. Vuosia myöhemmin lentäjät ja hallituksen virkahenkilöt, jotka todistivat tapahtumia, kokoontuvat ensimmäistä kertaa jakaakseen tarinansa.

Uskomattomat koneetU

ke 26.06. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

Vuonna 1968 rakennettu Galaxy C-5 oli suurin koskaan valmistettu rahtikone. Se kykeni kantamaan enemmän rahtia kauemmas kuin yksikään toinen kone ja laskeutumaan minne vain. C-5 on ollut olennainen osa USA:n armeijan arsenaalia jo lähes 50 vuotta. Tässä jaksossa Chad pääsee katsomaan, kun C-5 puretaan, kunnostetaan ja rakennetaan uudelleen, jotta se voi palvella vielä toiset 20 vuotta.

Food Factory

ke 26.06. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Näe kulissien takana, miten ruokaa oikeasti tehdään. Tässä jaksossa seurataan, miten tehdään kanadalaista karkkia, Pastel de Nataa ja paljon muuta.

Rewind the '90sU

ke 26.06. klo 03.00 - 03.40 40 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Rajoja rikkoneesta In Living Color -sarjasta Elleniin ja hurjiin ohjelmiin, kuten Madonna’s Truth or Dare ja Clinton’s War Room, 90-luku oli keksintöjen, aitouden ja tutkimuksen aikaa. Mullistimme viestinnän tekemällä matkapuhelimista trendikkäitä, kun ostos-tv pauhasi televisiossa ja tekoäly antoi vinkkejä huimasta potentiaalistaan. Muutos oli ainoa vakio.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ke 26.06. klo 03.40 - 04.30 50 minNational Geographic Channel

Otamme käyttöön auringon voiman, jotta voimme hyödyntää Yhdysvaltain ainutta heijastavaa aurinkovoimatornia. Riley liittyy joukkoon, joka nostaa kaksi 65-tonnista boileria 48 metrin korkeuteen kahden tornin huipulle ja kiinnittää ne 24 000 peilin yläpuolelle. Yksikin lipsahdus ja seuraa paljon pahempaa kuin vain seitsemän vuotta epäonnea.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Kyllä isä osaa, Maria Wern, Panttilainaamo, Pikku Kakkonen, Erikoisryhmä Hampuri, MasterChef Australia, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Miehen puolikkaat, Unelmia Italiassa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity