HoroskooppiSanakirjaReseptitVaihtoautotViihdeTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 26.6.2024

Näytä tiivistettynä

Running Wild With Bear Grylls

ke 26.06. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Bear Grylls ja näyttelijä Zachary Quinto kilpailevat aikaa vastaan kulkeakseen tiheän panamalaisen viidakon läpi ennen kuin myrsky iskee. Kun kaksikko on laskettu helikopterilla paikalle, heidän on luotettava alkukantaisiin suunnistustapoihin, jotta pääsevät noutopisteelle. Valtavat kalliot, syvät rotkot, maanalainen jokiluola ja lentokoneen hylky ovat vain osa heidän kohtaamistaan haasteista.

Salakaupan julmat kasvot

ke 26.06. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Mariana van Zeller sukeltaa syvälle laittomien, 1 %:n klubeina tunnettujen moottoripyöräjengien maailmaan. Hän kiinnostuu useista tapauksista, jotka liittyvät väkivaltaan. Hän ei anna hiljaisuuden valojen estää vaan haastattelee kolmen suuren klubin jäseniä sekä ATF:n agentteja ja kartelliyhteyksiä oppiakseen verisiteistä ja veljeydestä, jotka pitävät yllä näitä ryhmiä.

Lyödään ällikällä

ke 26.06. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Tulta ja vettä. Tim Shaw tekee pähkähulluja kokeita. Hän yrittää mm. pestä auton sekunnissa, saada ilmaisen aterian ja sammuttaa palavan rahan.

Äärimmäiset pelastustarinat

ke 26.06. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia tarinoita kaikkialta maailmasta pelastajien kuvaamien tallenteiden avulla. Tässä jaksossa luolaharrastaja on jumissa tulvivassa käytävässä, helikopteritiimin on löydettävä keino pelastaa loukkaantunut retkeilijä hankalasta halkeamasta ja Australiassa kaksi keihäskalastajaa on heitteillä kilometrien päässä rannasta keskellä haita kuhisevia vesiä.

Historian parhaat palat

ke 26.06. klo 07.05 - 07.50 45 minNational Geographic Channel

Tutustumme historian kiinnostavimpiin rikollisiin ja huijareihin.

Äärimmäinen selviytyjä

ke 26.06. klo 07.50 - 08.35 45 minNational Geographic Channel

Hazen matkaa Malakan niemimaalle etsimään maniheimoa. Metsästäjäkeräilijät käyttävät perinteisiä puhallusnuolia, joiden kärki on kastettu myrkkyyn. Hazen haluaa lähteä myös metsälle, mutta hänen on ensin todistettava pystyvänsä siihen selviytymällä yksin luonnossa. Ympäristö on vaarallinen ja jokainen askel voi olla viimeinen keskellä pystysuoria kallioita, villejä viidakkonorsuja ja tiikereitä.

Viikinkien nousu ja tuho

ke 26.06. klo 08.35 - 09.15 40 minNational Geographic Channel

Viikinkien valloitusretket alkoivat hyökkäyksestä pieneen uskonnolliseen yhteisöön Lindisfarnen pyhällä saarella vuonna 793 jKr. Tutustumme näitä tapahtumia edeltäneisiin viikinkien juuriin Skandinaviassa.

Rooman kadonneet aarteet

ke 26.06. klo 09.15 - 10.10 55 minNational Geographic Channel

Miten Colosseumista – veristen gladiaattoritaistelujen areenasta – tuli Rooman valtakunnan suurin symboli? Arkeologit uskaltautuvat Colosseumin raunioille ja aloittavat kaivauksia ympäri muinaisen Rooman imperiumin alueita etsiäkseen johtolankoja. Kun tiimit laskeutuvat tunneleihin ja kaivavat esiin kauan kadoksissa olleita amfiteattereja Toscanassa ja Britanniassa, heille selviää yllättävä totuus Rooman ikonisesta Colosseumista.

Salakuljettajat satimeen

ke 26.06. klo 10.10 - 11.00 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations valvoo San Diegossa taivaalta käsin kartellin eri tasoja ja takavarikoi 2 miljoonan dollarin kuorman huumeita. Tulli- ja rajavartiolaitoksen koirayksikkö löytää Atlantassa kymmenien tuhansien arvosta piilotettua käteistä. New Yorkissa kulttuuriomaisuustiimi löytää salakuljetetun kirjapaketin, jossa on yli 500 vuotta vanhoja opuksia.

Salakuljettajat satimeen

ke 26.06. klo 11.00 - 11.50 50 minNational Geographic Channel

JFK: n tulli- ja rajavartioagentit tarkastavat kaikki Meksikosta tulevat ruokakuriirilaukut löydettyään ensimmäistä kertaa fentanyyliä matkustaja-alueelta. San Diegon Homeland Security Investigations käy fentanyylikriisin kimppuun estämällä huumediileriä lähettämästä fentanyyliä New Yorkiin. RGV:ssä CBP:n koirat ansaitsevat palkkionsa etsimällä kuorma-autoihin piilotettuja huumeita.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 26.06. klo 11.50 - 12.40 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla Uskomaton eläinlääkäri Pol -ohjelmassa on traumoja, draamaa ja hengenhädässä oleva possu, joka tarvitsee koko Polin kaartin apua. Klinikan henkilökunta näkee kaikenlaisia tapauksia aina turvotuksesta kärsivistä vasikoista kissoihin, joilla on toukkia, ja jopa loukkaantuneen emun. Tri Emilyllä on erityinen tapaus, jonka kohdalla hän ei halua luovuttaa.

Lentoturmatutkinta

ke 26.06. klo 12.40 - 13.35 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kuolemanväsynyt. Vuonna 2009 yhdessä Yhdysvaltain tuhoisimmassa lento-onnettomuudessa Buffaloon matkalla ollut kone syöksyi omakotitaloa päin. Mitä tapahtui?

Lentoturmatutkinta

ke 26.06. klo 13.35 - 14.30 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Hudson-joen kiitorata. New Yorkin lennon ihmeellinen tarina. Ilmaan noustuaan kone joutui lintuparven keskelle, ja päätyi laskeutumaan kaupungin keskustaan.

Elämää äärirajoilla: Alaska

ke 26.06. klo 14.30 - 15.20 50 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskalaiset ovat yksin ja eristyksissä. Heidän on pärjättävä kovissa arktisissa oloissa selvitäkseen kevääseen. Johnny Rolfe tarvitsee lämpöä ja lähtee hakemaan polttopuita. Alex Javorin on raivattava hätätie mökilleen. Chris ja Jessi Morse jatkavat off-grid-elämäntapansa hiomista. Michael Manzo rakentaa lihasäiliön pitääkseen pedot poissa tärkeistä muonavaroista.

Karibian rannikkovartiostoU

ke 26.06. klo 15.20 - 16.10 50 minNational Geographic Channel

Lähde Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa DASH-8-rannikkovartiostokoneen miehistön on pelastettava 14 haaksirikkoon joutunutta henkilöä uponneesta öljytankkerista. Sillä välin Aruban rannikkovartiosto etsii huumeita paikallisen kalastajan aluksesta. Curacaon rajavesillä useat yksiköt ovat mukana jännittävässä huumealuksen takaa-ajossa.

Romuttamon superauto

ke 26.06. klo 16.10 - 17.05 55 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto

Rewind the '90s

ke 26.06. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Uutiset pyörivät vuorokauden ympäri ja skandaaleja myynnin edistämiseksi janoavat juorulehdet menestyvät. Uutisointi lisää bensaa vuosikymmenen suurimpien riitojen liekkeihin. 90-luvusta tulee kuuluisa korkean profiilin avioeroista, taistelevista taitoluistelijoista, riitelevistä räppäreistä, nahistelevista poikabändeistä ja ensimmäisestä yhdysvaltojen presidentin virkasyytteestä yli 100 vuoteen.

Rooman kadonneet aarteet

ke 26.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Rooman alle haudattuna on kultainen talo – valtava palatsi, joka on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla jKr. Se oli Rooman historian ylellisin rakennus. Miksi se haudattiin? Mitä sen kohtalo voi paljastaa sen rakentajasta Rooman pahamaineisesta keisari Nerosta? Kun asiantuntijat kiirehtivät pelastaakseen Kultaisen talon jäännökset, löytyy vihjeitä sen kohtalosta ja yhteydestä Neron maineeseen.

Lentoturmatutkinta

ke 26.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 10/10. United Expressin lento 6291 on tulossa Washingtonista Ohion Columbukseen. Koneen lähestyessä lentokenttää potkuriturbiini hajoaa puolentoista kilometrin päässä kiitoradasta. Kolme henkilöä selviää tulimyrskystä, mutta miehistö ja kaksi muuta matkustajaa kuolevat. Hiiltyneet jäänteet eivät anna tutkijoille paljoakaan tutkittavaa. Viimein ohjaamosta löytyy äänite, joka paljastaa onnettomuuden syyn.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ke 26.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

Narco Wars

ke 26.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kerromme joistain eeppisimmistä suurimpien huumepomojen pidätyksistä. Walter Cronkite käännytetään pois Carlos Lehderin yksityiseltä huumesaarelta, mikä laittaa tutkimukset käyntiin. Kummisetä Felix Gallardo tilaa noutoruokaa, mikä johdattaa viranomaiset hänen piilopaikkaansa. Cali-kartellin Orejuelan veljekset välttävät vangitsemisen piilottelemalla seinien takana.

Salakuljettajat satimeen

ke 26.06. klo 22.00 - 22.55 55 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa operaation pysäyttääkseen väärennetyn tavaran kaupan, jonka tuloksena Kansas Cityssä takavarikoidaan paljon tavaraa ja Kolumbiassa Calissa ratsataan asunto, jossa on tuhansia lenkkareita. Newarkissa CBP saa tietoja matkustajasta, jolla on kahdessa matkalaukussa 200 000 dollarin arvosta marihuanaa. CBP löytää kokaiinia ajoneuvon puskurista Texasissa.

Autojen ensiapuU

ke 26.06. klo 22.55 - 23.55 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen vuoden 1989 VW Golf GTi:n, joka on yksi 1980-luvun ikonisimmista autoista ja Tim Shaw'n kaikkien aikojen suosikkiauto. Poikien haasteena on tällä kertaa tehdä tämä Golf sopivaksi omistajalleen Darrenille, entiselle bussinkuljettajalle, joka vammautui ja menetti osittain näkönsä traagisessa liikenneonnettomuudessa, jossa hän pelasti nuoren pojanpoikansa hengen.

Rooman kadonneet aarteetU

ke 26.06. klo 23.55 - 00.50 55 minNational Geographic Channel

Rooman alle haudattuna on kultainen talo – valtava palatsi, joka on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla jKr. Se oli Rooman historian ylellisin rakennus. Miksi se haudattiin? Mitä sen kohtalo voi paljastaa sen rakentajasta Rooman pahamaineisesta keisari Nerosta? Kun asiantuntijat kiirehtivät pelastaakseen Kultaisen talon jäännökset, löytyy vihjeitä sen kohtalosta ja yhteydestä Neron maineeseen.

Narco WarsU

to 27.06. klo 00.50 - 01.45 55 minNational Geographic Channel

Kerromme joistain eeppisimmistä suurimpien huumepomojen pidätyksistä. Walter Cronkite käännytetään pois Carlos Lehderin yksityiseltä huumesaarelta, mikä laittaa tutkimukset käyntiin. Kummisetä Felix Gallardo tilaa noutoruokaa, mikä johdattaa viranomaiset hänen piilopaikkaansa. Cali-kartellin Orejuelan veljekset välttävät vangitsemisen piilottelemalla seinien takana.

Salakuljettajat satimeenU

to 27.06. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa operaation pysäyttääkseen väärennetyn tavaran kaupan, jonka tuloksena Kansas Cityssä takavarikoidaan paljon tavaraa ja Kolumbiassa Calissa ratsataan asunto, jossa on tuhansia lenkkareita. Newarkissa CBP saa tietoja matkustajasta, jolla on kahdessa matkalaukussa 200 000 dollarin arvosta marihuanaa. CBP löytää kokaiinia ajoneuvon puskurista Texasissa.

Food Factory

to 27.06. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Kurkista, millaisilla koneilla tehdään suklaahippukeksijäätelöä, suklaaminttutikkuja, Extreme Beanseja ja paljon muuta.

Rewind the '90sU

to 27.06. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Uutiset pyörivät vuorokauden ympäri ja skandaaleja myynnin edistämiseksi janoavat juorulehdet menestyvät. Uutisointi lisää bensaa vuosikymmenen suurimpien riitojen liekkeihin. 90-luvusta tulee kuuluisa korkean profiilin avioeroista, taistelevista taitoluistelijoista, riitelevistä räppäreistä, nahistelevista poikabändeistä ja ensimmäisestä yhdysvaltojen presidentin virkasyytteestä yli 100 vuoteen.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

to 27.06. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Tämä on Rileyn isoin korjaushomma tähän asti. Kyseessä on ympärysmitaltaan 27 km:n pituinen kone, joka on 7 miljardin dollarin arvoinen. Large Hadron Collider on suurin koskaan rakennettu törmäytin. Se on valtava tieteellinen työkalu, joka on haudattu 90-metrin syvyyteen maan alle. Se on kahden maan pituinen, ja se on tarkoitettu luomaan olosuhteet, jotka vallitsivat miljardisosasekuntia alkuräjähdyksen jälkeen. Se voi olla avain universumin salaisuuksien avaamiseen, mutta siinä on yksi pikku ongelma. Se on rikki. Rileyn on korjattava viimeinen kriittinen osa Large Hadron Collider -törmäyttimestä, jotta ihmisen suurin tiedeseikkailu sitten kuuhun laskeutumisen jälkeen saa jatkua.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sinkkulaiva, Hudson & Rex, Kaikki synnit, Täydellinen kesä, Salatut elämät, Miehen puolikkaat, Arman ja viimeinen ristiretki, Murha paratiisissa, Panttilainaamo, Professori T

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity