VaihtoautotReseptitBlogitSanakirjaViihdeTietovisatHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot tiistaina 25.6.2024

Näytä tiivistettynä

Green Book

ti 25.06. klo 04.50 - 06.54 2h 4 minV film hits

Amerikanitalialainen portsari Tony Lip palkataan kuuluisan mustan pianistin tohtori Don Shirleyn autonkuljettajaksi konserttikiertueelle halki Yhdysvaltojen. Miehet saavat mukaansa ns. ”The Green Book" -oppaan, jossa mainitaan ne paikat, joihin turvallista mennä. Rasismin, vaarojen ja yllättävän ystävällisyyden keskellä kaksikon on unohdettava erilaisuutensa selvitäkseen elämänsä matkasta. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.

Call Me By Your NameU

ti 25.06. klo 07.00 - 09.06 2h 6 minV film hits

Elio on nuori opiskelija, joka tapaa karismaattisen Oliverin. Heidän suhteensa kehittyy hitaasti mutta varmasti unohtumattomassa ruoan, musiikin ja rakkauden täyttävässä kesässä. Romanttinen draama vuodelta 2017.

The Ghost WriterU

ti 25.06. klo 09.10 - 11.12 2h 2 minV film hits

Da en talentfuld ghostwriter hyres til at skrive den tidligere britiske statsministers erindringer, bliver han fanget i et net af politiske og seksuelle intriger. Snart indser han, at hans liv er i fare. Amerikkalainen kauhutrilleri vuodelta 2010.

Big George ForemanU

ti 25.06. klo 11.15 - 13.18 2h 3 minV film hits

Big George Foreman
Entisen ja tulevan raskaansarjan maailmanmestarin ihmeellinen tarina perustuu huomattavaan tositarinaan yhdestä kaikkien aikojen merkittävimmistä paluista ja toisten mahdollisuuksien mullistavasta voimasta. Köyhän lapsuuden kokenut Foreman kanavoi vihansa tavoitteeseen olympiakultamitalista ja raskaansarjan maailmanmestaruudesta. Seuraa kuolemanrajakokemus, joka johtaa hänet nyrkkeilykehästä saarnatuoliin. Mutta kun hän näkee yhteisönsä taistelevan hengellisesti ja taloudellisesti, Foreman palaa kehään ja tekee historiaa ottamalla uudelleen tittelinsä historian vanhimpana ja epätodennäköisimpänä nyrkkeilyn raskaansrajan maailmanmestarina. Elokuvan on ohjannut arvostettu elokuvantekijä George Tillman Jr. ja se perustuu Dan Gordonin, Frank Baldwinin ja George Tillman Jr.:n kirjoittamaan tarinaan. Käsikirjoittajat ovat Baldwin ja Tillman, ja rooleissa nähdään Khris Davis (Judas and the Black Messiah) Foremanina sekä Oscar-voittaja Forest Whitaker (paras näyttelijä, Last King of Scotland, 2006) Foremanin valmentajana ja mentorina Doc Broadusina. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Häiden jälkeen

ti 25.06. klo 13.20 - 15.18 1h 58 minV film hits

Jakob Petersen on omistanut elämänsä Intian katulasten auttamiselle. Kun lastenkoti uhataan sulkea rahavaikeuksien takia, tanskalainen liikemies Jørgen on valmis lahjoittamaan lastenkodille suuren summan rahaa. Lahjoitukseen sisältyy kuitenkin tiettyjä ehtoja... Jakobin täytyy palata Tanskaan ja osallistua Jørgenin tyttären häihin. Häistä muodostuu merkittävä käännekohta, jossa menneisyys ja tulevaisuus törmäävät yhteen asettaen Jakobin elämänsä vaikeimman valinnan eteen. Tanskalainen draama vuodelta 2006.

Last Night

ti 25.06. klo 15.25 - 16.53 1h 28 minV film hits

Kolme vuotta naimisissa ollut pariskunta, Joanna ja Michael, joutuvat viettämään yön erillään toisistaan. Michael lähtee työmatkalle Philadelphiaan viehättävän työkaverinsa Lauran kanssa. Samana iltana Joanna tapaa entisen miesystävänsä Alexin. Ranskalainen/Amerikkalainen draama vuodelta 2010.

All Your Faces

ti 25.06. klo 17.00 - 18.52 1h 52 minV film hits

All Your Faces
Ranskassa restoratiivinen oikeus on vuodesta 2014 lähtien tarjonnut rikosten uhreille ja rikoksentekijöille mahdollisuuden käydä vuoropuhelua käyttäen turvallisia järjestelmiä, joita valvovat ammattilaiset ja vapaaehtoiset. Osallistujien joukossa ovat Chloé, seksuaalisen väkivallan uhri; Grégoire, Nawelle ja Sabine, jotka ovat murtovarkauksien ja ryöstöjen uhreja sekä Nassim, Issa ja Thomas, jotka ovat väkivaltaisista ryöstöistä tuomittuja rikoksentekijöitä. Tällä tunteikkaalla ja vaikealla matkalla kaikkien on voitettava vihansa, jotta he voivat löytää lohdun ja anteeksiannon. Ja ehkäpä jotkut heistä löytävät vielä jopa tasapainon. Ranskalainen draama vuodelta 2023.

QueenpinsU

ti 25.06. klo 19.00 - 20.45 1h 45 minV film hits

Tositarinan inspiroima Queenpins on hulvaton komedia tylsistyneestä ja turhautuneesta esikaupungissa asuvasta kotiäiti Conniesta (Kristen Bell) ja hänen parhaasta kaveristaan vloggaaja JoJosta (Kirby Howell-Baptiste), jotka muuttavat harrastuksen miljoonien arvoiseksi väärennettyjen kuponkien bisnekseksi. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

Green BookU

ti 25.06. klo 21.00 - 23.04 2h 4 minV film hits

Amerikanitalialainen portsari Tony Lip palkataan kuuluisan mustan pianistin tohtori Don Shirleyn autonkuljettajaksi konserttikiertueelle halki Yhdysvaltojen. Miehet saavat mukaansa ns. ”The Green Book" -oppaan, jossa mainitaan ne paikat, joihin turvallista mennä. Rasismin, vaarojen ja yllättävän ystävällisyyden keskellä kaksikon on unohdettava erilaisuutensa selvitäkseen elämänsä matkasta. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.

The CallU

ti 25.06. klo 23.10 - 00.45 1h 35 minV film hits

Kun kokenut hätäkeskuspäivystäjä (Halle Berry) saa puhelun nuorelta tytöltä, joka on juuri siepattu, hänen täytyy kohdata tappaja omasta menneisyydestään voidakseen pelastaa tytön hengen. Amerikkalaine trilleri vuodelta 2013.

Somewhere in Queens

ke 26.06. klo 01.00 - 02.42 1h 42 minV film hits

Leo ja Angela Russo elävät yksinkertaista työläiselämää Queensissä, italialais-amerikkalaisen perheensä suurten persoonallisuuksien ympäröiminä. Kun heidän hontelo, hiljainen poikansa menestyy koulunsa koripallojoukkueessa ja saa mahdollisuuden elämään perinteiden tuolla puolen, Leo pistää perheensä sekaisin tehdäkseen unelmasta totta. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Lone Survivor

ke 26.06. klo 03.00 - 04.56 1h 56 minV film hits

Kesäkuu 2005. Afganistanissa toimiva amerikkalaisten erikoisjoukko, Seal Team 10, lähtee suorittamaan huippusalaista ja äärimmäisen vaarallista tehtävää: Neljä erikoisjoukkojen miestä määrätään tappamaan pahamaineinen Taliban-johtaja, Ahmad Shahdin. Tehtävä osoittautuu vielä vaarallisemmaksi kuin miehet osasivat pelätäkään... Peter Bergin ohjaama elokuva perustuu tositapahtumiin, joista Marcus Luttrell kirjoitti kirjan Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of the SEAL Team 10. Elokuvan päärooleissa nähdään Mark Wahlberg (Broken City), Taylor Kitsch, Ben Foster (Kill Your Darlings, Rampart) ja Emile Hirsch (Killer Joe). Amerikkalainen toiminta vuodelta 2013.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Miehen puolikkaat, Murder Under The Friday Night Lights, Komisario Montalbano, Jalkapallo EURO 2024: ennakkostudio puolivälieräottelu NED - TUR, Murha paratiisissa, Aateli Race 2024, Elämäni Biisi, Unelma-asunto auringon alta, Grantchester

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity