ReseptitHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot keskiviikkona 26.6.2024

Näytä tiivistettynä

Pullopostia

ke 26.06. klo 05.00 - 06.46 1h 46 minV film hits

Tanskassa uskonnollisessa yhteisössä varttuneet sisarukset Samuel ja Magdalena katoavat äkisti. Ja Kööpenhaminan poliisilaitokselle ilmaantuu kahdeksan vuotta sähköposti, jossa on avunpyyntö vankeudessa olleelta pojalta. Poliisin Osasto Q:n Carl Mørck ja hänen assistenttinsa Assad huomaavat nopeasti yhteyden näiden kahden jutun välillä. Tanskalainen trilleri vuodelta 2016.

Häiden jälkeenU

ke 26.06. klo 07.00 - 08.58 1h 58 minV film hits

Jakob Petersen on omistanut elämänsä Intian katulasten auttamiselle. Kun lastenkoti uhataan sulkea rahavaikeuksien takia, tanskalainen liikemies Jørgen on valmis lahjoittamaan lastenkodille suuren summan rahaa. Lahjoitukseen sisältyy kuitenkin tiettyjä ehtoja... Jakobin täytyy palata Tanskaan ja osallistua Jørgenin tyttären häihin. Häistä muodostuu merkittävä käännekohta, jossa menneisyys ja tulevaisuus törmäävät yhteen asettaen Jakobin elämänsä vaikeimman valinnan eteen. Tanskalainen draama vuodelta 2006.

All Your FacesU

ke 26.06. klo 09.05 - 10.57 1h 52 minV film hits

All Your Faces
Ranskassa restoratiivinen oikeus on vuodesta 2014 lähtien tarjonnut rikosten uhreille ja rikoksentekijöille mahdollisuuden käydä vuoropuhelua käyttäen turvallisia järjestelmiä, joita valvovat ammattilaiset ja vapaaehtoiset. Osallistujien joukossa ovat Chloé, seksuaalisen väkivallan uhri; Grégoire, Nawelle ja Sabine, jotka ovat murtovarkauksien ja ryöstöjen uhreja sekä Nassim, Issa ja Thomas, jotka ovat väkivaltaisista ryöstöistä tuomittuja rikoksentekijöitä. Tällä tunteikkaalla ja vaikealla matkalla kaikkien on voitettava vihansa, jotta he voivat löytää lohdun ja anteeksiannon. Ja ehkäpä jotkut heistä löytävät vielä jopa tasapainon. Ranskalainen draama vuodelta 2023.

Last NightU

ke 26.06. klo 11.00 - 12.28 1h 28 minV film hits

Kolme vuotta naimisissa ollut pariskunta, Joanna ja Michael, joutuvat viettämään yön erillään toisistaan. Michael lähtee työmatkalle Philadelphiaan viehättävän työkaverinsa Lauran kanssa. Samana iltana Joanna tapaa entisen miesystävänsä Alexin. Ranskalainen/Amerikkalainen draama vuodelta 2010.

Paluu tulevaisuuteen 3

ke 26.06. klo 13.00 - 14.53 1h 53 minV film hits

Suosikkitrilogian päätösosassa Marty matkaa sata vuotta taaksepäin villiin länteen pelastusretkelle. Doc Brown on päättänyt jäädä menneisyyden cowboy-aikaan ja kertoo asiasta Martylle kirjeellä. Amerikkalainen Sci-Fi komedia vuodelta 1990.

Missä on Emily?

ke 26.06. klo 15.00 - 16.51 1h 51 minV film hits

Stephanie on yksinhuoltaja, joka tutustuu glamoröösiin, kiehtovaan ja arvoitukselliseen Emilyyn. Yllättäen Emily katoaa ja Stephanie alkaa selvittää mitä oikein tapahtui. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

La la Land

ke 26.06. klo 17.00 - 19.03 2h 3 minV film hits

La La Landissa lupaava näyttelijä Mia kohtaa jazzpianisti Sebastianin autojonossa, ja vähitellen heidän välilleen kehkeytyy suhde, joka saa koko Los Angelesin laulamaan ja tanssimaan. Vaan voiko Mian ja Sebastianin rakkaus voittaa heidän suuren kunnianhimonsa? Amerikkalainen musikaali vuodelta 2016.

Somewhere in QueensU

ke 26.06. klo 19.05 - 20.47 1h 42 minV film hits

Leo ja Angela Russo elävät yksinkertaista työläiselämää Queensissä, italialais-amerikkalaisen perheensä suurten persoonallisuuksien ympäröiminä. Kun heidän hontelo, hiljainen poikansa menestyy koulunsa koripallojoukkueessa ja saa mahdollisuuden elämään perinteiden tuolla puolen, Leo pistää perheensä sekaisin tehdäkseen unelmasta totta. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

PullopostiaU

ke 26.06. klo 21.00 - 22.46 1h 46 minV film hits

Tanskassa uskonnollisessa yhteisössä varttuneet sisarukset Samuel ja Magdalena katoavat äkisti. Ja Kööpenhaminan poliisilaitokselle ilmaantuu kahdeksan vuotta sähköposti, jossa on avunpyyntö vankeudessa olleelta pojalta. Poliisin Osasto Q:n Carl Mørck ja hänen assistenttinsa Assad huomaavat nopeasti yhteyden näiden kahden jutun välillä. Tanskalainen trilleri vuodelta 2016.

Lone SurvivorU

ke 26.06. klo 23.00 - 00.56 1h 56 minV film hits

Kesäkuu 2005. Afganistanissa toimiva amerikkalaisten erikoisjoukko, Seal Team 10, lähtee suorittamaan huippusalaista ja äärimmäisen vaarallista tehtävää: Neljä erikoisjoukkojen miestä määrätään tappamaan pahamaineinen Taliban-johtaja, Ahmad Shahdin. Tehtävä osoittautuu vielä vaarallisemmaksi kuin miehet osasivat pelätäkään... Peter Bergin ohjaama elokuva perustuu tositapahtumiin, joista Marcus Luttrell kirjoitti kirjan Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of the SEAL Team 10. Elokuvan päärooleissa nähdään Mark Wahlberg (Broken City), Taylor Kitsch, Ben Foster (Kill Your Darlings, Rampart) ja Emile Hirsch (Killer Joe). Amerikkalainen toiminta vuodelta 2013.

Arrival

to 27.06. klo 01.00 - 02.51 1h 51 minV film hits

Kielitieteilijä Louise Banks pitää luentoa yliopistolla, kun joukko avaruusolioita ilmestyy eri puolille maapalloa. Eversti G. T. Webster värvää hänet ottamaan selvää, miksi muukalaiset ovat saapuneet Maahan. Louise saa mukaansa teoreettisen fyysikon Ian Donnellyn, ja he yrittävät yhdessä kommunikoida avaruusolioiden kanssa. He luovat yhteyden heptapodeiksi nimeämiinsä seitsemänraajaisiin avaruusolioihin, jotka kommunikoivat kirjoittamalla ympyrän muotoisia symboleja musteellaan. Louise oppii kielen alkeet ja alkaa puolestaan opettaa olioille englannin alkeita. Kun Louise oppii kielen paremmin, näyt hänen kuolleesta tyttärestään alkavat kummitella häntä. Kun hän kysyy heptapodeilta syytä siihen, miksi nämä ovat saapuneet planeetalle, vastaus kuuluu "tarjota asetta". Kiinan armeija tulkitsee viestin eri tavalla ja lopettaa viestinnän täysin. Maiden välinen jännitys kiristyy, ja planeetta ajautuu sodan partaalle itsensä ja muukalaisten kanssa. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

Light of My Life

to 27.06. klo 02.55 - 04.49 1h 54 minV film hits

Isä ja hänen tyttärensä elävät täysin eristyksissä ympäröivästä maailmasta. Vuosikymmen sitten maailmanlaajuinen pandemia on tuhonnut puolet ihmiskunnasta ja lähes kaikki naiset jonka seurauksena maapallon tasapaino on pahasti järkkynyt. Isän on uhrattava kaikkensa suojellessaan tyttärensä viattomuutta ja pitääkseen hänet turvassa aina ilmaantuvilta uusilta vaaroilta. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2019.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Täydellinen kesä, Emmerdale, Panttilainaamo, Nimipäiväonnittelu: 4.7., Pikku Kakkonen, Erikoisryhmä Hampuri, Komediaklubi, Rillit huurussa, Kyllä isä osaa, Sydänlääkärin syöksykierre

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity